מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כושרשושי21/04/2011
שלום,
שמי יהודה בן 31
קניתי הליכון לבית.
אחרי הליכה כ 30 דקות הדופק שלי היה 120 האם זה תקין?
לאחר שירדתי מהליכון היה לי סחרחורת כמה דקות וכאלו שאני מרחף
האם זה תקין? ואם כן מדוע זה מופיע?
ראוי לציין שזה פעם הראשונה שאני הולך על הליכון.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כושר - תגובה
שי אלנקרי23/04/2011שלום יהודה,
דופק באימון או דופק מטרה בכלל או עניין אינדיבדואלי ומשתנה בהתאם לכושר הגופני, אינטנסיביות האימון וכמובן מטרת האימון. דופק 120 הוא דופק בהחלט סביר בעת מאמץ גופני וגם לגבוה כל כך ביחס לגילך. שוב, הכל עניין של מטרה וותק בתכנית האימונים. בוודאי שחשוב להקפיד על כללי הזהירות הנחוצים ועיקרון ההדרגתיות (לא ביום אחד להקפיץ את הדופק לשמיים) אבל עדיין חשוב לבדוק ולשאוף לכיוון דופק המטרה. תוכל לחפש באתר כאן את מחשבוני הדופק שאמנם מבוססים על פי נוסחה מסוימת אבל לפחות יתנו לך אינידיקציה מסוימת. לגבי הריחוף לאחר הפעילות על ההליכון. זה עניין של הרגל כמובן וירידה הדרגתית. כדאי לעצור ולהוריד את המהירות בצורה הדרגתית. לעתים, הפסקה מהירה (אפילו רק דקה אחת של COOL DOWN) לא תמיד מספיקה. נסה לתת יותר דקות תוך כדי שאתה מפחית את המהירות בהליכון.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)