מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ריצה במקוםחסוי26/12/2007
היי,יש לי מספר שאלות.
1.האם ריצה במקום שורפת קלוריות?(ממש ריצה במקום לא הליכון או משהו).
2.יש לי 3פעמים בשבוע כדורסל,האם כדורסל שורף הרבה קלוריות?(אימון של שעה וחצי).
3.יש לי בעיה די חמורה, אני רוצה להתחיל לרוץ מספר פעמים בשבוע,אבל אני פשוט לא מצליח,אני מתעייף מהר מה אני אמור לעשות?(אני בינתיים מסתפק בהליכה) אם אני ימשיך בהליכה יהיה לי יותר קל למרחקי ריצה של 3000 מטר?
תודה רבה לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שריפת קלוריות
עופר קיס01/01/20081. ריצה במקום שורפת קלוריות, כמובן תלוי כמה גבוה אתה מנתר וכמה גבוההאתה מרים את העקב לישבן ומהי עבודת הידיים שלך
2.כדורסל שורף כמות מאד נאה של קלוריות
3. אל תנסה לרוץ מרחק גדול. בצע " אימון הפוגות" בו אתה רץ דקה או שתיים והורך דקה או שתיים וכן הלאה , למרחק נתון למשל 2 ק"מ. לאט לאט הגדיל את מרחקי הריצה ולאחר מכן הקטן את דקות ההליכה ולאחר מכן הגדל את המרחק. הכל בצורה נעימה . אין צורך לגמור אימון תשוש. ואז גם תוריד את הריצות במקום
תנסה ותחזור אלי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)