מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תרגיל בחדר כושררועי27/04/2011
שלום ראיתי בחור צעיר עושה את התרגיל הזה , שנראה לי טוב.
שאלתי אותו על מה הוא עובד, הוא לא ממש ידע להסביר לי אולי אתם יכולים לעזור לי?
חוץ מהיד האחורית על מה עובד התרגיל הנ"ל?
תודה רבה לכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדני - תגובה
ד''ר איתי זיו28/04/2011הערותי...
1. מדובר בתרגיל פונקציונלי , שנעשה על גבי שתי פיתות (הברכיים נמצאות עליהן) ומפעיל שרירים רבים בכל הפלג הגוף העליון. התרגיל אינו אחד מהתרגילים בחדר הכושר בו מטרת האימון הנה בידוד שרירים אלא תרגיל בו מפעילים שרירים רבים במיוחד ככל הנראה על מנת להשיג מטרת אימון מסוימת.
2. השרירים הפועלים (רשימה חלקית): פוסטריור דלטואיד, לטיסימוס דורסי, פקטורלס מיזו'ר- חלק תחתון, טרז מיזור. בשכמות: מקרבי השכמות. מקרבי השכמות ורומבואיד. במפרק המרפק - פשוטי המרפק.
מייצבים בתרגיל: במפרקי עמוד השדרה - שרירי הבטן וזוקפי הגו בייצוב הדדי. עדיפות הנה לשרירי הבטן.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה אבל אני חייב את עזרתך.
אופיר28/04/2011אני ממש לא מבין מה כל הדברים האלה אומרים :השרירים הפועלים (רשימה חלקית): פוסטריור דלטואיד, לטיסימוס דורסי, פקטורלס מיזו'ר- חלק תחתון, טרז מיזור. בשכמות: מקרבי השכמות. מקרבי השכמות ורומבואיד. במפרק המרפק - פשוטי המרפק.
אתה יכול בבקשה לרשום לי בגדול על מה עובד התרגיל לדוגמא :שרירי הכתפיים, שרירי הגב, זוקפי הגו יד אחורית. כי אני לא יודע מה זה המושגים שרשמת.
תודה רבה לך :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדני - הודעה נוספת
ד''ר איתי זיו30/04/2011מפרט באופן מופשט....
השרירים הפועלים בתרגיל המוצג הנם שרירי הכתף האחורית, שרירי הגב העליונים, שרירי מקרבי השכמות (המעוינים) וכן השריר הנמצא בצידו האחורי של הזרוע. שמו תלתראשי.
שרירי הבטן בחזית ושרירי הגב התחתון בצד האחרוי פועלים גם אך ללא תנועה.
לסיכום מדובר בתרגיל מורכב ועשיר בשרירים פועלים שונים.
\בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר איתי זיו
אופיר01/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)