כמה שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות
    דן
    01/05/2011

אפשר לקבל את כל רשימת התרגילים המורכבים
    אני עכשיו עושה תוכנית abc4 פעמים בשבוע בתוכנית זו אני מבצע מספר תרגילים מבודדים שבזמן האחרון כבל לא ממש משפיעים עלי -בגדול אני רוצה להחליף תוכנית לab 4 פעמים בשבוע שמבוססת על התרגילים המורכבים השאלה היא האם הם עובדים על כל שרירי הגוף או שצריך להוסיף פה ושם ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות

הוספת תגובה

• לנמיר - תרגילים מורכבים

ד''ר איתי זיו
    02/05/2011

הערותי...
    1. אם הבנתי מספר האימונים הנו 4. על מנת שהתוכנית תהיה יעילה ותקדם אותך למטרה יש צורך להיערך לכך כהלכה מבחינת תוכנית אימונים מסודרת ותזונה קפדנית.
    2. לא סביר לבצע רק תרגילים מורכבים מכיוון שלאחר מספר תרגילים לקבוצת שרירים מסויימת יחול קושי להרים משקלים גבוהים. לכן, חשוב לשלב גם עם תרגילים מבודדים.
    3. תרגילים מורכבים כמו לחיצת חזה בצורות שונות ומקבילים ניתןלבצע כמובן אל מומלץ לשלב גם תרגילים מבודדים כמו פרפרים בצורות השונות. בכל מקרה הן התרגילים המורכבים והן המבודדים לא מפעילים את כל קבוצות השרירים בגוף אלא רק את קבוצ השרירים המיועדת לגירוי.
    4. חלוקת התוכניתצריכה להיות כך שבכל אימון מבוצעים תרגילים ל- 4 קבוצות שרירים שונות. כלומר באימון A יבוצעו תרגילים ל- קבוצות שרירים כמו רגליים, גב, פושטי מרפק ובטן ובאימון האחר - חזה , כתפיים, כופפי מרפק וזוקפי גו.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו