שריפת שומנים בבטן תוך כדי העלת מסה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שריפת שומנים בבטן תוך כדי העלת מסה
    אופיר ש
    02/05/2011

שלום,

שמי אופיר. אני בחור בריא בן 19 ושלושה חודשים, שוקל 67, גובה מטר שמונים. אני מתאמן בהתמדה כמעט שנה בחדר כושר וממש לפני שבועיים שיניתי את תוכנית ה-A-B שלי לתוכנית חדשה עם פחות עבודה במכונות ויותר חופשי/ משקולות. שמתי לב לבעיה שהשומן אצלי מצטבר בעיקר בבטן, ולכן אני לא מצליח לראות את הקוביות (אני עובד על הבטן המון ומחזק אותה בתרגילים שונים לאלכסונים, עליונה ותחתונה). אחרי תקופה שרזיתי 5-6 קילו התחלתי לשטח את הבטן אך הרזתי גם בשאר הגוף. כתוצאה מכך (62 ק"ג), המאמן בחדר כושר אמר לי שאני חייב לאכול, לפתח מסה ולהוריד באימונים האירוביים. במשקל הנוכחי, יש לי 12 אחוז שומן ועוד 4 קילו להעלות כדי להעלות במסה ולתרום לפיתוח השרירים (לפי המאמנים). כרגע יש לי תפריט יומי של 3000-3500 קלוריות וחשוב לי לומר שאני בחור אכלן מאוד עם תיאבון בריא (אני גם לא מעשן ולא שותה). הבעיה שלי היא שהתהליכים של פיתוח השרירים בגוף (צריכת חלבון להעלאת המסה), והורדת השומן בבטן כדי לקבל בטן שרירית ויפה מתנגשים זה בזה.

אני מתוסכל, מה אני צריך לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מטר שמונים 67 קילו??

עמית
    02/05/2011

תגלה לי את הסוד אני מקנא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חילוף חומרים מהיר

אופיר ש
    02/05/2011

יש לי חילוף חומרים די מהיר, מאז שהתחלתי להתמיד בספורט (מחטיבת הביניים) נהיתי רזה. עד כיתה ט' בערך הייתי שמנמן..
    עכשיו הבעיה שלי היא שהשומן מתרכז בבטן. הצלחתי לפתח מסה בידיים, בגב, בחזה, ובבטן שלא רואים בגלל הצטברות שומן. חצי הכוס המלאה..עדיין ריקה עבורי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו