מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שריפת שומנים בבטן תוך כדי העלת מסהאופיר ש02/05/2011
שלום,
שמי אופיר. אני בחור בריא בן 19 ושלושה חודשים, שוקל 67, גובה מטר שמונים. אני מתאמן בהתמדה כמעט שנה בחדר כושר וממש לפני שבועיים שיניתי את תוכנית ה-A-B שלי לתוכנית חדשה עם פחות עבודה במכונות ויותר חופשי/ משקולות. שמתי לב לבעיה שהשומן אצלי מצטבר בעיקר בבטן, ולכן אני לא מצליח לראות את הקוביות (אני עובד על הבטן המון ומחזק אותה בתרגילים שונים לאלכסונים, עליונה ותחתונה). אחרי תקופה שרזיתי 5-6 קילו התחלתי לשטח את הבטן אך הרזתי גם בשאר הגוף. כתוצאה מכך (62 ק"ג), המאמן בחדר כושר אמר לי שאני חייב לאכול, לפתח מסה ולהוריד באימונים האירוביים. במשקל הנוכחי, יש לי 12 אחוז שומן ועוד 4 קילו להעלות כדי להעלות במסה ולתרום לפיתוח השרירים (לפי המאמנים). כרגע יש לי תפריט יומי של 3000-3500 קלוריות וחשוב לי לומר שאני בחור אכלן מאוד עם תיאבון בריא (אני גם לא מעשן ולא שותה). הבעיה שלי היא שהתהליכים של פיתוח השרירים בגוף (צריכת חלבון להעלאת המסה), והורדת השומן בבטן כדי לקבל בטן שרירית ויפה מתנגשים זה בזה.
אני מתוסכל, מה אני צריך לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מטר שמונים 67 קילו??
עמית02/05/2011תגלה לי את הסוד אני מקנא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחילוף חומרים מהיר
אופיר ש02/05/2011יש לי חילוף חומרים די מהיר, מאז שהתחלתי להתמיד בספורט (מחטיבת הביניים) נהיתי רזה. עד כיתה ט' בערך הייתי שמנמן..
עכשיו הבעיה שלי היא שהשומן מתרכז בבטן. הצלחתי לפתח מסה בידיים, בגב, בחזה, ובבטן שלא רואים בגלל הצטברות שומן. חצי הכוס המלאה..עדיין ריקה עבורי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)