דופק מירבי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דופק מירבי
    אלון
    04/05/2011

שלום.
    אני בן 16 וחצי, מתאמן על רצות ארוכות כבר ארבעה חודשים. משתדל התאמן 3-4 פעמים בשבוע, רץ בין 8 ל10 ק"מ.
    בתחילת האימונים, הדופק המירבי שלי היה כ210, עכשיו הוא 190, האם הירידה בדופק המירבי מעידה על שיפור בכושר?

את האימונים שלי, כ45 דקות לאימון אני מבצע על דופק של 160-170, בין 85 ל90 אחוז מהדופק המירבי, האם זה בסדר? (יש לציין שאני רץ על מנת לשרוף שומן, כבר ירדתי בערך 13 קילו), האם כדי להוריד את הדופק ואת עצימות האימון?

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דופק מירבי

הוספת תגובה

• דופק מירבי - תגובה

עופר קיס
    05/05/2011

אלון שלום
    1. יש ירידה אך זה נראה לי מוגזם. לא היא א מראה על כושר אלא שינוי פיזיולוגי בלב שמאפשר מילוי דם איכותי יותר בכל מנוחה של הלב לפני הזרקה
    2. נשמע טוב. אם נוח וכיף לך מצויין. אם אתה מרגיש בסיום הפעילות שקל לך - תעמיס מעט יותר או תשנה את האימון לאימוני הפוגות בהן אתה רץ ריצה איכותית 5 דקות ומתאושש בין 2-3 דקות לאורך האימון
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו