מרווחים בין אימונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מרווחים בין אימונים
    יערה
    11/05/2011

התחלתי לעשות אימוני ריצה (סתם בשביל הכיף והכושר ולא למטרה ממוקדת).
    אני עדיין מתחילה אז רצה בערך חמש עשרה דקות רצוף כל פעם ומעלה שתי דקות כל שלושה אימונים.
    בדרך כלל אני משתדלת לעשות אימון יום כן יום לא (שלושה בשבוע) אבל לפעמים לא יוצא. מה עדיף לעשות בשבוע מסויים רק שני אימונים או שאפשר גם לרוץ יומיים רצוף?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מרווחים בין אימונים

הוספת תגובה

• ועוד דבר

יערה
    11/05/2011

פעם פעמיים בשבוע אני עושה אימוני כושר בסטודיו, איך הכי טוב לתאם בין אימוני הריצה לאימוני הכח? באותו יום או יום אחרי יום (אני לרוב רצה על הבוקר ומתאמנת בערב אחרי העבודה-ילדים)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד דבר - תגובה

שי אלנקרי
    15/05/2011

אם יש לך האפשרות לעשות את האימונים בימים לסרוגין מה טוב, אך אם לא מתאפשר אפשר לעשות גם את שניהם יחד. אין שום בעיה עם זה. רק הקפידי לאכול טוב והכל יהיה בסדר. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרווחים בין אימונים - תגובה

ד''ר איתי זיו
    11/05/2011

הערותי.....
    1. לא לגמרי הבנתי.. את מוצע לקיים 3 אימונים לא יום אחרי יום. אלא בימים לא עוקבים. במידה ובהמשך ייערכו 4 אימונים אז כמובן ניתן יום אחרי יום.
    2. לגבי הזמן של הריצה מומלץ מדי 4-3 אימונים להעלות מרחק הריצה ב- 5 דקות לכל היותר. בהמשך ריצה של חצי שעה, 40 דקות, מצוין.
    בברכה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרווחים בין אימונים - תגובה

שי אלנקרי
    15/05/2011

שלום מיכל,
    קודם כל יפה מאוד על התחלת הפעילות. זה כבר מבורך. בכל מקרה, ניתן לעשות ריצה גם יום אחרי יום במקרה של ימים בהם אינך יכולה לעשות יותר מפעמיים בשבוע, דאגי לעשות מתיחות ושחרור בסיום, הקפידי על תזונה נכונה לפני ואחרי (אל תבואי על בטן ריקה) ואת בדרך הנכונה. המשיכי להתעניין בתחום ולקרוא, זהו עולם בפני עצמו שמתחיל בתזונה, טכניקת ריצה, נעליים, מסלולים ועוד....כדאי להתעניין ולהרחיב ידע בנושא. שיהיה בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו