אימון רגליים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימון רגליים
    אלה
    11/05/2011

היי רציתי להתייעץ בקשר לתוכנית אימונים, אני בת 27 שוקלת 67 ק"ג 1.76 יש לי מסה דיי גבוהה בפלג גוף העליון ובטן חטובה , אני מתאמנת בתוכנית ab
    יש לי בעיה קטנה יש לי רגליים לא ממש חטובות וישבן רך איזה תוכנית תמליץ לי לעשות על מנת לחזק את פלג גוף התחתון , אני מתאמנת 4 פעמים בשבוע כמובן מחלקת את האימון כמו שצריך
    באימון רגליים אני עושה סקווטים , מכרעים פשיטה כפיפה הרחקה וכל מה שצריך אבל עדיין אני לא מרוצה מהחיטוב helpppp

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אימון רגליים

הוספת תגובה

• אימון רגליים - תגובה

ד''ר איתי זיו
    15/05/2011

הערותי...
    1. חשוב לדעת איך הפיצול נעשה. ייתכן שהתרגילים לא מתאימים. אם הבנתי נכון מבוצעים תרגילים כמו הרחקת ירך, קירוב ירך. אם כן אלו לא ממש התרגילים המתאימים..
    2. על מנת להעלות טונוס שריר חשוב לבצע תרגילים בעומס גבוה יחסית ולהקפיד על התזונה באופן מיוחד תוך הקפדה על הפחתת אחוזי השומן במזון.
    3. חשוב לבדוק אחוזי השומן התת עורי. במידה ואחוזי השומן בגוף האישה הנם מעל 30 הרי שמדובר ברמה שהנה מעל הממוצע וודאי שהדבר משפיע לשלילה על הנראות.
    4. חשוב להקפיד על תזונה- תפריט המוגבל קלורית אחרת לא ניתן להשיג תוצאות משביעות רצון. במידה וההוצאה הקלורית קטנה מההכנסה הקלורית הרי שתהיה עלייה במשקל ואחוזי שומן. בכל מקרה ניתן לעלות גם באחוזי שומן גם ללא עלייה במשקל.
    5. חשוב לשדרג את האימון ולעשות שימוש מדי פעם בשיטת אימון כמו פירמידה, חזרות שליליות ועוד. אילולא כן הדרך לפלטו ואף לסטגנציה (ירידה ברמה) - קצרה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו