תרגילים ביתיים שעובדים על כל הגוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרגילים ביתיים שעובדים על כל הגוף
    חסוי
    12/05/2011

אני צריך את כל התרגילים הכי טובים לכל החלקים החשובים והנחוצים
    לגב
    לבטן עליונה תחתונה
    זרוע
    כתפיים
    שכמות תרגיל ואיזה חלק הוא עובד ככה לאימון ביתי

כל זה תעזרו לי עם תרגילים שאני ידע גם מה כל דבר כדי שאני יוכל להתאמן כל יום על איזור אחר
    שאז מותר יום אחרי יום לא?
    אם השרירים שונים?

והאם טונה לאחר האימון יעשה כבר את העבודה.

אני עובד מהבוקר עד הלילה ב9 אני כבר פנוי
    השאלה מה אני יכול לעשות אני אוכל 2 כרירים לפני מה שאני אוכל עבודה מתאמן אוכל טונה עם 4 פרוסות

האם זה בסדר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תרגילים ביתיים שעובדים על כל הגוף - תגובה

ד''ר איתי זיו
    16/05/2011

הערותי...
    1. במידה והאימון נערך בבית חשוב לדעת אילו מכשירים ביתיים יש בבית. באמצעות כך עושים את ההתאמה לתוכנית האימונים.
    2. בבית מספר התרגילים שניתן לעשות קטן יותר לעומת תרגילים במועדון הכושר או בסטודיו. נקודה נוספת הנה העצימות של התרגילים השונים. גם היא מוגבלת ויש צורך בהדרכה מקצועית על מנת שהאימונים יהיו אפקטיביים ויובילו להשגת מטרת האימון.
    3. בעיקרון במקרה שהאימונים נערכים בבית נהוג להפעיל את כל קבוצות השרירים בגוף דמי אימון ולא לפצל. אזי האימונים יבוצעו בימים לא עוקבים. 3 אימונים בשבוע יספיקו.
    4. קבוצות השרירים העיקריות אותן יש להפעיל בתרגילים שונים: רגליים, גב, חזה , כתפיים, כופפי מרפק, פושטי מרפק, בטן וזוקפי גו.
    5. חשוב גם לשלב פעילות אירובית- על מנת לשפר הכושר הגופני וכן על מנת להפחית אחוזי שומן.
    6. התזונה אחרי האימונים ובכלל הנה חשובה מאוד ותקבע למעשה אם יושגו מטרות האימון או לא. טונה הנו מזון בריאות מצוין אך שי להרכיב תוכנית תזונה מסודרת ורצינית שתוביל למטרת האימון באשר היא. מומלץ להתייעץ עם איש מקצוע.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו