מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משהו מוזר בקשר לאחוזי שומןהדר14/05/2011
יהיה לי 17 עוד חודש, אני בגובה 1.49-150 ושוקלת 39. אני מאד מאד רזה, גם רואים את זה עליי לא רק שיש לי בטן שטוחה לחלוטין אלא שהצלעות והעצמות שלי בולטות מאד ובגלל המשקל קיבלתי פרופיל 45 בצו ראשון והרופאה ממש שאלה אותי אם אני אוכלת משהו.
בחיים לא עשיתי דיאטה או ניסיתי לרדת במשקל זה גנטי מסתבר כי גם אמא שלי הייתה רזה בגילי. הרגלי התזונה שלי לא משהו אני לא אוכלת בשר, דגים, פירות וירקות אבל אני מקפידה לאכול הרבה ומשתדלת להקפיד על כמה שיותר קלוריות כדי לעלות למשקל תקין.
קניתי איזה משקל דיגיטלי שהיה ניתן להוסיף לו גיל וגובה ומין וזה נותן את אחוזי השמן ולפי זה יש לי 19 אחוזי שומן.
זה אמור להיות של מישהי ממוצעת בגילי לא כ"כ רזה כמוני, זה הגיוני? אני באמת מנסה לעלות במשקל אבל זה מוזר מאד.
אשמח לתשובה תודה=)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משהו מוזר בקשר לאחוזי שומן - תגובה
שי אלנקרי15/05/2011שלום הדר,
בהתאם לנתונים נראה שאת מאוד רזה. הייתי ממליץ להתייעץ על כך דיאטן או דיאטנית קלינית שיסייעו לך בתפריט תזונה אישי וכמובן בבדיקת אחוזי שומן בצורה נכונה. למשקלים אין דיוק ולכן הסטייה יכולה להיות של מספר אחוזים לכאן או לכאן. בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)