TANITA

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• TANITA
    מייק
    16/05/2011

שלום , לכולם

אני מאמן ויש משהו שעליו אני לא סגור מאז שאני התחלתי לאמן (שנתיים) ושרוב המאמנים בחד"כ לא יודעים או כמוני לא סגוריםעליו : יש לנו מכשיר מדידה (כידוע לא מדויק) נקרא טינטה מודד רק את הגפיים התחתונות , אני לא מצליח להבין ב100% איך אני אמור להסביר למתאמנים מה מופיע שם , אז לגבי האחוזי שומן אני דיי מבין , אך לגבי הFFM והTBW כששואלים אותי אם זה בסדר, אני לא יודע מה לענות ! אני מתחמק לרוב או אומר שהכל תלוי במטרה , אני בטוח בזה שהכל תלוי במטרה , אך מדברים על אנשים מן השורה , כמה TBW צריך להיות בכללי בגוף האדם , כמה הFF הוא זה נחשב תקין , סביר , אני לא תזונאי , אך אם זאת כן מעניין אותי להבין בפרט את הדברים אלה , לא עברנו שום הסברים על זה וזה מטריד אותי יותר מתמיד
    2- אם זה מכשיר המודד רק את הגפיים התחתונות , זה אומר שהאחוז שומן לא תקין בכלל אלא יותר גבוה לא??
    אשמח לעזרה :) תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    TANITA

הוספת תגובה

• אפשר לקבל תשובה בבקשה

מייק
    19/05/2011

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• TANITA - תגובה

ד''ר איתי זיו
    19/05/2011

היי
    מציע לעיין בשני הלינקים המצ"ב לגבי FFM TBW . כמו כן מציע לפנות גם לפורום תזונת ספורט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו