שאלה חשובה ממתאמנת חדשה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה ממתאמנת חדשה...
    שיר
    31/12/2007

שלום רב!!
    הינני בת 27 והתחלתי לפני כשלושה שבועות להתאמן בחדר כושר על מנת לחטב את גופי!! משקלי לפני תחילת האימונים היה 50 ק"ג. הינני משלבת אימון אירובי וכוח ב90 דקות (45 אירובי, 45 כוח) לפי המלצת מאמן הכושר שלי. נוכחתי לדעת כי עליתי מאז תקופת האימונים ב2 ק"ג למרות שאני אוכלת נכון ובריא כל חיי .שאלתי היא:האם אני אמשיך להעלות במסת השריר או שהמשקל יעצר באיזשהו שלב? (משום שאינני רוצה להוסיף למשקלי), האם תוכנית האימון שנבנתה לי לא נכונה??
    אודה מאוד על דעתך בנושא..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה ממתאמנת חדשה...

הוספת תגובה

• לפי מה שאני יודעת..

יסמין
    01/01/2008

שרירים שוקלים יותר משומן אז אולי על המשקל ראית שעלית קצת אבל בפועל זה נראה כאילו ירדת מכיוון שהתחטבת.
    ובלי קשר את לא צריכה להתאים את עצמך למשקל..יכול להיות שתשקלי 50 ומשהו ותראי הרבה יותר מאשר שתשקלי 40 ומשהו..
    בכל מקרה חכי לתשובה מהתותחים פה כי אני לא מקצועית..
    בהצלחה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עליה במשקל

עופר קיס
    01/01/2008

בכדי לדעת מה קורה עם הרכב גופך, לוקחים מדידות לפני תכנית אימון, בה מקבלים נתונים לגבי אחוז השומן והשריר. כיוון שלא עשית זאת, יתכן ועלית רק שריר ( ומים). בחורה מעלה כ קילו וחצי מסת שריר ב3 חודשי פעילות ראשונים. תבדקי שלא העלית גם את כמות הקאלוריות תוך כדי התחלת הפעילות
    להזכירך - להבא, תבקשי מהמדריך למדוד אחוזי שומן כל חודש
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו