מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה(:16/05/2011
היי
אני מתאמנת כ4 אימוני כוח + 2 אירובי בשבוע
אימונים עצימים ולכן רציתי לשאול ביום א' למשל יש לי אימון רגליים למחרת אני מרגישה רגליים מעט כבדות ותפוסות מעט כי אני עובדת עם משקל ועבודה חזקה לכן רציתי לדעת האם אפשר בכל זאת ביום שאחרי כלומר ביום ב' לעשות אימון אירובי הכולל ריצה למשך 30-40 דק' במהירות של בין 10.5 ל-11 קמש?
או שזה יכול לגרוע ממה שהושג (בהנחה שהושג) ביום הקודם באימון הרגליים או שאין קשר בין אחד לשני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחו אותי
(:19/05/2011.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד''ר איתי זיו19/05/2011הערותי....
1. אין מניעה לבצע אימון אישובי למחרת אימון הכוח למרות תחושת כבדות של הרגליים. חשוב לדעת מהי מטרת האימון. במידה וישנה תחושת כבדות הרי שהאימון האנאירובי היה קשה במיוחד. במידה ויש הגבלה באימון האירובי ניתן לבצע זאת בדופק נמוך יותר וכך להעמיס פחות על מערכות שלד-שריר.
2. ההתיחסות הנה לגבי הדופק. ככל שהדופק גבוה יותר באימון יש להביא זאת בחשבון עם השילוב של האימון האנאירובי וזאת על מנת שהאימון יהיה אפקטיבי ככל שניתן.
ניתן לשלב אימונים פחות עצימים כמו רכיבה על אופניים בעומס נמוך יחסית ןמספר סיבובי רגליים גבוה (RPM) וכן גם אימונים אחרים.
חלק חשוב מאוד מהבנייה והתאוששות ואף תחושת כבדות כפי שמתוארת משוייכת במקרים רבים לתזונה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)