שאלה בקשר למשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר למשקל
    מתחיל
    28/01/2007

שלום
    אני בן 16 ואני רוצה להוריד לפחות 15 קילו. המשקל שלי הוא 90 והגובה 1.77 .
    לפני שבועים עשיתי מנוי במכון כושר והלכתי פעמים בשבוע למכון והורדתי 1.3 קילו המשקל שלי היה 89 וירד ל 88.
    אז בשבוע שאחרי הלכתי 4 פעמים למכון בתקוה שאני יוריד יותר מקילו ובסוף רק העליתי ל-90 קילו כנ"ל מה שאומר שבשבוע הראשון הורדתי קילו ובשבוע השני העלית 2 קילו.
    השאלה שלי האם זה המסה של השריר שעלתה או שפשוט לא עשיתי משהו טוב או שזה קשור לתזונה בכלל?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בקשר למשקל

הוספת תגובה

• כדי לרדת במשקל...

דניאל
    29/01/2007

ע"מ לרדת במשקל צריך לעשות בעיקר ספורט אירובי - ריצות אופניים וכל מה שקשור לכושר, ולא להשקיע בפיתוח שרירים. מה שאתה אולי שומע הרבה ש"הכי טוב זה להפוך שומן לשריר" זה בשני שלבים:
    בהתחלה להוריד את השומן ואז בהדרגה לפתח שרירים. יותר קל לאדם שהיה שמן והרזה לפתח שריר מאשר רזה שרוצה לפתח שריר.
    אגב בין ריצה לריצה (תתחיל מכמה ריצות לא ארוכות) כדאי לעשות קצת משקולות יד (לא משקל גבוהה, זה נועד לשמור על דופק הלב וחילוף החומרים בגוף).

שים לב!! זה לא המקצוע שלי, אני פשוט משתף את מה שאני יודע. אם מדריך כושר מוסמך אומר לך דברים לא מתאימים למה שאמרתי תעשה מה שהוא אומר!
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משקל עולה ויורד

עמי עיני
    31/01/2007

פרק הזמן עליו אתה מדבר אינו מתאים כדי לקבוע מהי הסיבה לשינוי במשקל הנמדד.

על מנת לקבוע ירידה או עליה במשקל מוטב יהיה אם תשקל בבוקר עם קימתך לאחר התרוקנות בשירותים אחרת אתה עלול לראות תנודות לא מוסברות מעלה ומטה במשקלך.

בהצלחה בהמשך הדרך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו