הרזיה ותזונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרזיה ותזונה
    לילי
    16/05/2011

שלום לכלום.
    בזמן האחרון גיליתי פגם אצלי- יש שעות מסוימות ביום שאני פשוט רגילה לאכול ואני לא רעבה.
    הבעיה של הנשנושים כשאני בכלל לא רעבה גדלה והיום אני שוקלת 45 גובהי 1.55 ובת 14 וחצי.
    הבטן אינה שטוחה אבל גם אין כרס, הטוסיק שמנמן, המותניים צרים אבל הרגליים שמנות ובגלל שאני נמוכה זה מאוד מפריע, כשאני יושבת יש כמו שכבות של הבטן שעדיין לא הבנתי מזה אם זה שומן או לכולם זה ככה.
    אני צריכה בבקשה דיאטה מהירה, אחרי שפתרתי את הבעיה של הנשנושים אני אוכלת פחות מ- 1000 קלוריות ביום, עושה תרגילים כגון 100 קפיצות במקום, כפיפות שמיכה ופעמיים בשבוע הולכת ברגל מרחק לא קטן, אך כשאני רואה שאין תוצאות אני מתבאסת ומפסיקה לשבוע שבועיים. אני מאוד רוצה להרזות הכול עד הקיץ (יש עוד חודש ושבועיים).

תודה לכולם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרזיה ותזונה

הוספת תגובה

• הרזיה ותזונה - תגובה

עופר קיס
    17/05/2011

לילי שלום
    זה איננו הפורום המתאים לשאלה זו . אנא כנסי לפורום התזונה של אתר זה על מנת שתוכלי לקבל תגובה הולמת ומקצועית ממוחה שזהו תחומו היחודי
    שיהיה לך בהצלחה
    עופר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו