עזרה בקשר להרזיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בקשר להרזיה
    גל
    17/05/2011

שלום רב,
    אני בן 14.5 שוקל 61.5, 170 ס"מ. עד לפני 4 חודשים שקלתי 71.5. אבל עדיין יש לי עודפי שומן ומסת שומן גבוהה יחסית (במחשבון להערכת אחוז שומן הייתה לי תוצאה גבוהה מאוד מאוד) אני במשקל תקין, אבל עדיין יש לי בטן.
    אני אוכל בצורה מאוזנת. המון חלבונים, מעט שומנים (צריכה מתונה של שומנים בריאים כמו שמן זית...) ופחממות (לחם קל מחיטה מלאה לדוגמה). אני עושה כל יום 20 דקות בקרוסטריינר חוזר שלוש פעמים בשבוע מהבית ספר מרחק של 25 דקות בעלייה, קופץ בחבל. 3 פעמים בשבוע גם משקולות, כפיפות בטן, שכיבות סמיכה וסופרמן.
    מה עליי לעשות?
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בקשר להרזיה

הוספת תגובה

• לגל - תגובה

ד''ר איתי זיו
    19/05/2011

הערותי....
    1. חשובה ההתייחסות לתזונה המוגבלת קלורית ומופחת שומן כאחד. מומלץ מאוד לפנות לפורום תזונת ספורט.
    2. לגבי שיפור האסתטיקה חשוב לציין שיש לבדוק אחוזי השומן על בסיס קבוע על מנת לאמוד מידת ההתקדמות באימון בכלל. ייתכן שהשומן באזור הבטן יפחת אחרי שחלה ירידה באזורים ה אחרים מכיוון שהדבר תלוי רבות בגנטיקה, אופו האימון ועוד.
    3. חשוב לשלב אימונים אירוביים על בסיס אנאירוביים על בסיס קבוע על מנת להשיג תוצאות טובות במיוחד. לגבי הפעילות האירובית המצוינת ההיקף נמוך מדי.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו