מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בקשר להרזיהגל17/05/2011
שלום רב,
אני בן 14.5 שוקל 61.5, 170 ס"מ. עד לפני 4 חודשים שקלתי 71.5. אבל עדיין יש לי עודפי שומן ומסת שומן גבוהה יחסית (במחשבון להערכת אחוז שומן הייתה לי תוצאה גבוהה מאוד מאוד) אני במשקל תקין, אבל עדיין יש לי בטן.
אני אוכל בצורה מאוזנת. המון חלבונים, מעט שומנים (צריכה מתונה של שומנים בריאים כמו שמן זית...) ופחממות (לחם קל מחיטה מלאה לדוגמה). אני עושה כל יום 20 דקות בקרוסטריינר חוזר שלוש פעמים בשבוע מהבית ספר מרחק של 25 דקות בעלייה, קופץ בחבל. 3 פעמים בשבוע גם משקולות, כפיפות בטן, שכיבות סמיכה וסופרמן.
מה עליי לעשות?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגל - תגובה
ד''ר איתי זיו19/05/2011הערותי....
1. חשובה ההתייחסות לתזונה המוגבלת קלורית ומופחת שומן כאחד. מומלץ מאוד לפנות לפורום תזונת ספורט.
2. לגבי שיפור האסתטיקה חשוב לציין שיש לבדוק אחוזי השומן על בסיס קבוע על מנת לאמוד מידת ההתקדמות באימון בכלל. ייתכן שהשומן באזור הבטן יפחת אחרי שחלה ירידה באזורים ה אחרים מכיוון שהדבר תלוי רבות בגנטיקה, אופו האימון ועוד.
3. חשוב לשלב אימונים אירוביים על בסיס אנאירוביים על בסיס קבוע על מנת להשיג תוצאות טובות במיוחד. לגבי הפעילות האירובית המצוינת ההיקף נמוך מדי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)