מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
המשך....
ד28/05/2011מה הכוונה בפירמידה וסופר סט?
מה הכוונה בלשנות את מספר החזרות המבוצע? , שיום אחד אני אעשה מכל תרגיל
2 סטים ויום אחר אני אעשה מכל תרגיל 4 סטים למשל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר תשובה בבקשה??
ד05/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי פירמידה וסופר סט - תגובה
ד''ר איתי זיו06/06/2011שיטת אימון פירמידה הנה אחת השכיחות הקיימות בתחום האימון. אזי מבצעים מספר סטים במספר חזרות ומשקלים משתנים. למשל, סט אחד מבוצעות 8 חזרות, סט שני, 12 חזרות וסט שלישי 15 חזרות . המשקל משתנה מדי סט. ככל שמספר חזרות רב יותר המשקל גבוה בהתאמה.
את התרגילים אגב מומלץ לשנות מפעם לפעם. ניתן מדי חודש לשנות את התרגילים ובהתאמה גם מספר החזרות באימון וכך ניתן להשיג תוצאות טובות יותר באימון.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך....
ד06/06/2011כתבת לי בהודעות הקודמות שני תרגילים שאני אמורה להתחיל איתם , אני לא
בטוחה שהבנתי אני אמורה להעשות את התרגילים האלה למשך חודש, 3 פעמים בשבוע
ובכל יום שאני עושה את התרגילים מספר החזרות על כל התרגיל הוא שונה
(למשל - יום ראשון - 20 פעם מכל סט , יום שלישי - 30 פעם מכל סט , יום חמישי - 40
פעם מכל סט ) הבנתי נכון??
ולמה התכוונת שכתבת משקלים? , התרגילים שכתבת לי לא קשורים למשקלים וללהרים
דברים....
תודה רבה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה....ד22/05/2011
רציתי לדעת איך אפשר למצק ולחטב את אזורי הרגליים והישבן ? ( בלי מכון כושר ,
בלי מאמן אישי או דברים בסגנון , יותר דברים שיש לי בבית בהישג יד או שלא צריך
כלום בשביל זה , דברים שאני יכולה לעשות ביום יום שלי )
תודה רבה ((:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ל- ד- תגובה
ד''ר איתי זיו22/05/2011הערותי...
1. ניתן להשפיע על האסתטיקה הגופנית גם עם תרגילים המתבצעים כנגד משקל גוף אך הדבר מצריך ידע. ישנם תרגילים לא קלים בכלל מתחום יוגה או פילאטיס ואחרים שניתן לעשות בבית שמשפיעים מאוד על מערכות שלד-שריר וניתן לעשות בהם שימוש.
2. תרגילים כמו סקווט בצורות שונות, שכיבות סמיכה בצורות שונות ועם אביזרים שיש בבית מתאימים. בכל מקרה מוצע לעשות שימוש במתקני הכושר הנמצאים בפארקים פעמיים בשבוע אזי ניתן להפעיל חלק ניכר מקבוצות השרירים.
3. מומלץ לשכור שירותיו של מדריך אימון אישי אחת למספר שבועות על מנת שיבנה תוכנית אימונים מסודרת. חשוב ושווה את ההשקעה.
תזונה - חשוב להקפיד במיוחד מכיוון ששינוי גופני קשור גם בתפריט התזונתי.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך....
ד22/05/2011אין דרך נוספת שאני אוכל למצק ולחטב את האזורים האלה דרך הסבר שלך ,
בלי מאמן כושר או חדר כושר , משהו שאני אוכל לעשות אותו בלי בעיה ביום יום בבית?
זה מאוד מאוד חשוב לי.... ( בדברים אחרים אני לא אקפיד , בגלל זה אני שמה דגש
גדול על זה שתייעץ לי על דברים שהם בהישג יד , דברים מהיום יום , מאמן אישי
וחדר כושר זה לא אופציה טובה מבחינתי )....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר תשובה בבקשה....
ד22/05/2011זה מאוד חשוב....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד- תגובה
ד''ר איתי זיו24/05/2011הערותי...
1. בשלב ראשון ניתן לבצע התרגילים הבאים: סקווט, מכרעים לרגליים. שיכבות סמיכה בעמידת ל, שכיבות סמיכה במפתח ידיים צר לשרירי החזה, שכיבות סמיכה - ידיים על שולחן, רגליים על הקרקע (הפעלה של שרירי הגב וסיבים תחתונים של החזה), בשכיבה גלגול אגן לאחור, כפיפת גו בשכיבה- מרפק ימין לברך שמאל ולהיפך.
2. לכל תרגיל יבוצעו 3 סטים של 15 חזרות בכל פעם. זמני מנוחה בין סט לסט 60 שניות. מדי חודש יש להחליף תוכנית אימונים
3. חשוב לשלב אימונים אירוביים על בסיס קבוע 5-4 פעמים בשבוע.
4. האימונים עצמם שלא יהיו בדרגת קושי גבוהה מדי. תוך מספר שבועות ניתן להעלות דרגת הקושי ולשפר את היכולות באופן משמעותי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך....
ד24/05/2011מה זה סקווט ומכרעיים לרגליים?
אפשר להסביר את התרגילים בפירוט יותר , כי לא ממש הבנתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך....
ד24/05/2011מה זה סקווט ומכרעיים לרגליים?
אפשר להסביר את התרגילים בפירוט יותר , כי לא ממש הבנתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך.... - תגובה
ד''ר איתי זיו24/05/2011סקווט מבצעים באותה תבנית של ישיבה על כסא. ישיבה וקימה מכסא הנה למעשה תרגיל הסקווט שהנו אחד התרגילים החשובים שיש בכלל ולרגליים - בפרט. לאחר שיפור בכושר הגופני מומלץ להוסיף משקל - משקולות יד, תרמיל גב, בקבוקי מים המוחזקים בידיים ועוד.
מכרעים מבצעים כאשר רגל אחת מונחת לפנים ורגל אחת הנה מאחור. מנקודה זו יורדים מטה לכיוון הקרקע.
מציע להסתכל על אופן ביצוע תרגילים אלה ברשת תחת המילים - Squat או Lung
הדגמה שווה אלף מילים ולכן עדיף לראות אופן הביצוע.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך....
ד24/05/2011סקווט ותרגיל המכרעיים מספיקים לחודש הקרוב? ( שלוש פעמים בשבוע , 3 סטים
בכל יום שעושה את התרגיל , 15 פעמים בכל סט )?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר תשובה??
ד28/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל- ד המשך
ד''ר איתי זיו28/05/2011תוכנית אימונים הכוללת תרגילים שונים כמו סקווט או מכרעים מתאימה לחודש עד חודש וחצי. לאחר מכן מומלץ להחליף את תוכנית האימונים.
ניתן לשנות את מספר החזרות המבוצע, לבצע את האימון בעזרת שיטת אימון כמו פירמידה, סופר סט ועוד.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)