שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    חן
    23/05/2011

היי אני חן..אני בת 16 וחצי אני שוקלת בערך 63 וגובהה 154...ירדתי 20 קילו בצורה לא בריאה...ונשאר לי המוון בטן...רפויה כזאת...התחלתי ללכת למכון כושר בערך לפניי חודש...אימון של שעה וחצי
    שכולל ריצה,הליכה,כפיפות בטן,משקולות ומדרגות...אבל אני לא רואה תוצאות בכלל...אפילו
    לא צמצמתי היקפים,לא הורדתי במשקל...ואפילו עליתי בו...זה מטריד אותי נורא...אני אומנם נהנת באימון אבל אני רוצה לרדת במשקל מאוד...אני רוצה להגיע לגוף האידיאלי מבחינתי...שכולל כמובן בטן שטוחה...אבל יוצא שככל שאני עובדת יותר קשה ככה אני מתרחקת מהתוצאה...אמרו לי לבדוק בבגדים אם הם קטנים אז אומר שהשמנתי ולא רק עליתי...אז הקטע שאין לי מושג אם הם קטנו או לא...חשוב לומר שיצאתי מהפרעת אכילה EDNOS לא מזמן...שככה ירדתי...יכול להיות שאני משמינה כי הגוף שלי לא רגיל לזה?
    אומנם אני לא חולה יותר...אבל אני עדיין רוצה להגיע לתוצאות בדרך בריאה...אשמח מאוד אם תעזרו לי...זה אני מאוד מוטרדת מהעניין...מה לא בסדר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• למה לא עונים לי?????

חן
    25/05/2011

???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחן

ד''ר איתי זיו
    25/05/2011

הערותי...
    1. ירידה לא מבוקרת במשקל גורמת לאיבוד מהותי של מסת שריר ופה הבעיה. הירידה המבוקרת מלווה באיבוד קטן של מסת שריר. לכן הדרך במקרה המצוין לבנות מסת שריר ולהשיג תוצאות ארוכה יותר אך כמובן אפשרית.
    2. שעה וחצי אימון בחדר הכושר כולל אירובי ואימון אנראיבוי מצוין על מנת להשיג תוצאו השאלה מה בדיוק עושים, באיזו עצימות, כמה פעמים בשבוע ועוד. ללא ידיעה של נתונים אלה לא ניתן הרבה לסייע! פעילות אירובית יש לבצע במקרה המצוין לפחות 30-40 דקות בדופק מטרה שהנו לפחות 60 אחוז מדופק מירבי המוגדר כ- 226 פחות הגי. אימון משקולות אמור להיות גם הוא מובנה ומתאים לך באוםן אישי.
    3. חשוב למדוד מדי מספר שבועות אחוזי שומן ואז ניתן לדעת מה השתנה בהרכב הגוף. זאת ניתן לעשות עם דיאטן קליני או פיזיולוג מאמץ או אף מדריך כושר רציני.
    4. מה לגבי התזונה? ללא תפריט העשיר ברכיבי מזון איכותיים לא ניתן יהיה להתקדם הרבה, מה גם שבמקרה המצוין יש דרך די ארוכה בשל הירידה הלא מבוקרת במשקל.
    5. מומלץ להתייעץ עם פיזיולוג מאמץ רציני שיבדוק אותך ויתן הנחיות מתאימות ותוכנית אימונים שמתאימה לך אישית.
    בהצלחה
    ן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו