מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אימוניים ביתיים תחליף לחדר כושר?לירן01/01/2008
אני רוצה לחזק את שרירי הידיים הבטן והחזה (בן 17)
אני עושה אימון 3 פעמים בשבוע
כפיפות בטן רגילות: 25 חזרות כ-6 סטים שברביעי או אפילו לפני אני כבר לא מצליח לסיים את הכפיפות באחרון אני ממש יורד לאפילו 13 חזרות.
שכיבות שמיכה: 15 חזרות כ6 סטים גם פה אני לא מצליח לסיים בסט האחרון או לפניו.
מתח אני עושה מתח: חזרה אחת ו6 סטים עם 2 דקות מנוחה +- כי המקסימום שלי זה 2 מתח.
אני גם מעוניין גם לקנות משקולות חופשיות ולהתחיל להתאמן אך השאלה הגדולה האם כל זה מהווה תחליף מלא לחדר כושר?
אם אני יכניס משקולות חופשיות לאימון וגם שאצליח לסיים סטים אגדיל איתן את ההתנגדות האם זה יתן לי שיפור מהיר ונכון כמו בחדר כושר?
כשאתה אומר שמשקולות זה 50% מהמקסימום מה הכוונה, האם המקסימום זה המשקל הכי גבוה שאני מסוגל לעשות איתו חזרה אחת מלאה בתרגיל מסויים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חדר כושר
עופר קיס02/01/2008אני הייתי נרשם לזמן קצר לחדר כושר ומבקש תכנית עם משקולות חופשיות בלבד. לומד את הטכניקה, את הסדר וזמני המנוחה ואחר כך מתאמן בבית ( אם זה רצונך).
אך אם אתה רוצה את כל מגוון המכשירים - השאר בחדר כושר, סביר להניח שהתוצאות יהיו יותר טובות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא חושב שאני צריך מכשירים
לירן03/01/2008כל מה שאני רוצה זה לחזק את הישר בטני (קוביות) לחזק את שריר הטרפז ואת שרירי הידיים להבליט ע"י שכיבות שמיכה כפיפות בטן ומתח עם משקולות להוספת התנגדות על כל תרגיל וזהו.
לפי מה שהבנתי אני יכול להפיק מהם את המיטב גם באימונים ביתיים עם משקולות חופשיות ללא חדר כושר.
זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחדר כושר
עופר קיס04/01/2008באופן עקרוני , נכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)