מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלטרנטיבה לאימוןאיתי24/05/2011
שמי איתי,ואני נפצעתי בצורה די רצינית בברך (קרעים ברצועות) לפני יותר מחצי שנה.
כרגע אני מחכה לניתוח שאמור להיערך רק בעוד 4-5 חודשים,ואחריו שיקום ארוך שרק אחריו אוכל לחזור להתאמן כרגיל.
העניין הוא שמאז שנפצעתי אני לא יכול לבצע שום פעילות אירובית,וכתוצאה מכך העלתי משקל רב.
השאלה שלי האם יש פעילות כלשהי שאני יכול לבצע כדי לשמור על כושר ובעיקר להוריד במשקל?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלטרנטיבה לאימון - תגובה
ד''ר איתי זיו24/05/2011הערותי....
1. לא נראה סביר כלל לעבור ניתוח עוד 4 חודשים שהפציעה מתרחשת עכשיו אלא אם יש סיבה הגיונית לכך.
2. ישנן פציעות שהן פיזיותרפיסט ספורט יכול לפתור את הבעיה ואולי אף להימנע מניתוח. תלוי בסוג הפציעה.
3. חשוב לבדוק לגבי תרגילי חיזוק, מה מותר מה אסור ובכלל פעילות גופנית. לא הגיוני להיות מושבת בכלל. מדובר על רצועות בברך.ועדיין ניתן לבתע פעילויות כמו שחייה, אירובי ידיים המתבצע בישיבה , תרגילי חדר כושר ועוד. כל אלה יתרמו לשיפור הכושר האירובי ויסייעו לטיפול בעודף משקל.
4. מציע להתייעץ במקביל בפורום רפואת ספור.
בהצלחה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)