אלטרנטיבה לאימון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלטרנטיבה לאימון
    איתי
    24/05/2011

שמי איתי,ואני נפצעתי בצורה די רצינית בברך (קרעים ברצועות) לפני יותר מחצי שנה.
    כרגע אני מחכה לניתוח שאמור להיערך רק בעוד 4-5 חודשים,ואחריו שיקום ארוך שרק אחריו אוכל לחזור להתאמן כרגיל.
    העניין הוא שמאז שנפצעתי אני לא יכול לבצע שום פעילות אירובית,וכתוצאה מכך העלתי משקל רב.
    השאלה שלי האם יש פעילות כלשהי שאני יכול לבצע כדי לשמור על כושר ובעיקר להוריד במשקל?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלטרנטיבה לאימון

הוספת תגובה

• אלטרנטיבה לאימון - תגובה

ד''ר איתי זיו
    24/05/2011

הערותי....
    1. לא נראה סביר כלל לעבור ניתוח עוד 4 חודשים שהפציעה מתרחשת עכשיו אלא אם יש סיבה הגיונית לכך.
    2. ישנן פציעות שהן פיזיותרפיסט ספורט יכול לפתור את הבעיה ואולי אף להימנע מניתוח. תלוי בסוג הפציעה.
    3. חשוב לבדוק לגבי תרגילי חיזוק, מה מותר מה אסור ובכלל פעילות גופנית. לא הגיוני להיות מושבת בכלל. מדובר על רצועות בברך.ועדיין ניתן לבתע פעילויות כמו שחייה, אירובי ידיים המתבצע בישיבה , תרגילי חדר כושר ועוד. כל אלה יתרמו לשיפור הכושר האירובי ויסייעו לטיפול בעודף משקל.
    4. מציע להתייעץ במקביל בפורום רפואת ספור.
    בהצלחה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו