טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בחורה בת 33 בעלת עודף משקל כבוהה מאוד כתוצאה מכך סובלת נורא מבעיות ברכיים. מעונינת לרכוש לעצמי מכשיר כושר ביתי על מנת שיעזור לי בשריפת קלוריות מטלבתת מה יותר טוב עבורי איזה מכישר יתן לי תוצאות טובות יותר ? ומה מתאים לי יותר בהתחשב בבעיות הברכיים שיש לי אני מטלבתת בין אליכון לבין אליפטיקל דעתכם חשובה לי מאוד הודה לכם עם תשיבו לי בהקדם . בתודה מאירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאירה שלום עליך להיכנס לחנות כמו אנרג'ים ולנסות במשך כמה דקות כל מכשיר. ללכת הביתה ולחזור בעוד יומיים ולנסות שוב כמה דקות כל מכשיר ורק אז להחליט, אחרת זה עלול להפוך לקולב בגדים בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
טיפול רב תחומי בהשמנה
כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החייל... קרא עוד