מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי שרירי חזהיהודה30/05/2011
שלום
אני בן 31 משקל 78 גובה 175
אתמול במהלך ספורט על הליכון במהירות 6 לקחתי נשימה עמוקה מאוד והרגשתי כמו צביטה בחזה בצד ימין.
נבהלתי וירדתי מייד מהליכון.
זה עבר, לאחר חצי שעה הכאבים חזרו ונעלמו חזרו ונעלמו.למשך כמה שעות
הכאבים הם בחזה למעלה באמצע.(צד שמאל למעלה וצד ימין)
שאני נוגע בעצם בצד ימין ובצד שמאל אני מרגיש את הכאב
כבר לא נעים לי ללכת ללכת לרופא מאחר שמאז שאני עושה ספורט יש לי כול מיני כאבים קטנים. והוא שלח אותי בחודש האחרון 3 פעמים לאקג פלוס בדיקת מאמץ והכול יצא ברוך ה תקין.
ראוי לציין שרק עכשיו אחרי הרבה שנים התחלתי לעשות פעילות אירובית (הליכה על הליכון ביתי במהירות 6)
האם יכול להיות שהכאבים הם משרירי החזה?
והאם יכול להיות שמהליכה על הליכון במהירות 6 יש כאבי שרירים?
והאם יכול להיות כאבי שרירים בחזה יום יומיים?
והאם כדאי כרגע להפסיק את ההליכה על ההליכון?
סליחה על אורך השאלה.
תודה על הכול.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי שרירי חזה - תגובה
עופר קיס30/05/2011לא , אל תפסיק
אנשים רבים חרדים לגופם ואותך לא מעניין מה שהרופא חושב עליך
לגבי הכאב, למרות שאינני רופא ואתה יודע זאת כמובן, יתכן ונשימה עמוקה גרמה לשריר שנמצא בין הצלעות להתכווץ. נוח יומיים ולאחר מכן חזור לפעילות - סביר להניח שזה יעבור.
אם לא עובר - גש לרופא ואל תחשוש
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)