הליכון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הליכון
    בר
    31/05/2011

שלום! קניתי הליכון ממשהו והוא אמר לי שזה לא טוב לעשות בהליכון בשיפוע (עליה) ובגלל שהוא היה משתמש בהליכון בשיפוע, נגרם לו נזק ברגליים והוא נאלץ לעבור ניתוח.. יש אמת בדבר? לפעמים לאחר שימוש בהליכון אני מרגישה כאבים בבירכיים שנמשכים כמה שעות ולפעמים כל הלילה.. האם אני צריכה להפסיק?? ממה הכאבים נובעים? (אני מגבירה את המהירות בהליכון בהדרגה וגם מסיימת כך..) תודה רבה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הליכון

הוספת תגובה

• הליכון - תגובה

ד''ר איתי זיו
    31/05/2011

הערותי...
    1. שיפוע קל במסילה לא אמור לגרום לכאבים בברכיים אלא אם יש בעיה מלכתחילה, בכל מקרה הדבר תלוי ברמת השיפוע. הליכה בשיפוע חד למשך זמן פחות מומלצת מבחינת העומס המופעל על הגפה התחתונה.
    2. פציעה עקב הליכה במסילה בהחלט אפשרית ואף שכיחה. אל בטוח בכלל שהשיפוע גרם לפציעה יכולות להיות הרבה סיבות נוספות כמו: הנעלה לא טובה, בולמי זעזועים בלויים במסילה ועוד ולאו דווקא ההליכה בשיפוע. ייתכן שהליכה במישור הייתה גורמת לאותם כאבים בדיוק.
    3. אם חשים בכאיבים בעת ההליכה או אחריה חשוב לבצע פעילות אחרת בה אין כאבים וזאת על מנת לא להחמיר את המצב. כאבים עשויים להיות מקורות רבים כמו דלקת, קרעים מיקרוסקופיים בשרירי ועוד ועוד.
    מומלץ לגוון ולבצע באימון האירובי שימוש במספר מכשירים, כך העומס על מערכות שלד-שריר יהיה נמוך יותר.
    מציע לפנות עם אותה שאלה גם לפורום רפואת ספורט.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה!!!

בר
    01/06/2011

:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו