תוכנית אימונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוכנית אימונים
    רמי
    31/05/2011

שלום הייתי מתאמן עד היום כ 5 פעמים היתקדמתי יפה אבל כרגע אין לי זמן ועובר ל 3 אימונים בשבוע אני לא עובד משקלים גבוהים אבל עובד נקי איך עדיף לי לחלק את האימונים ל תוכית על כל הגוף באימון ab או abc גם הייתי רוצה לדעת ביך מומלץ לאמן כל שריר פעם או פעמיםם בשבוע כי אםם אני עושה abc שלוש פעמים בשבוע כל שריר עובד רק פעם 1 ואם עושה כל הגוף באימון כל שריר עובד 3 פעמים בשבוע אבל קצת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוכנית אימונים

הוספת תגובה

• תוכנית אימונים - תגובה

ד''ר איתי זיו
    31/05/2011

הערותי....
    1. מציע להתאמן לפי AB 3 פעמים בשבוע. מכיוון שמדובר במקרה בו יש ותק אימוני מספק אין בעיה וגם בתוכנית מתאימה מפוצלת לשניים, 3 אימונים בשבוע תחול התקדמות.
    2. חשוב לעשות שימוש בטכניקות אימון שונות על בסיס קבוע על מנת למקסם תוצאות. פירמידה, דרופ סט מפעם לפעם וכדומה.
    3. חשוב לתעד המשקלים המורמים על מנת לכמת ההתקדמות. כמו כן זמני מנוחה חשוב שיהיו קצובים. .
    4 בהצלחה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

רמי
    01/06/2011

תודה רבה עזרת לי מאוד

אז למי כן מיועד אימון על כל הגוף 3 פעמים בשבוע רק למתחילים?

וסתם בשביל לדעת האם אימון של כל הגןף גם מקדם באותה רמה או פחות? כי ככה עובדים יותר פעמים עלך כל שריר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו