מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אימון אחרי לידהרבקה02/06/2011
שלום , אני בת 25 לפני חודשיים וחצי ילדתי וכעת אני מעוניינת לחטב את אזור הירכיים , ישבן והבטן . אומר כי לא עסקתי בפעילות גופנית כשנה . מהם התרגילים המומלצים שעליי לעשות ? פרט למכון כושר שלא בא לי האם הליכה? כפיפות או תרגילים אחרים יעזרו לי להגיע לממטרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אימון אחרי לידה - תגובה
עופר קיס03/06/2011רבקה שלום
כנסי למשטר תזונה מאוזן ובריא, בצעי הליכה 3-4 פעמים בשבוע האופן מתון והעלי את הקושי והזמן בהדרגה.
עמידת 6 וניתוקים ואחרי שבועיים כפיפות בטן חלקיות ולאחר מכן שכיבות סמיכה מהברכיים
מכרעים במקום
כל אלו יעזרו. אם אינך יודעת לבצע את התרגילים ההלו, ארגני לך שעור פרטי אחד עם מדריך כושר שיבוא אליך הבייתה ויראה לך לבצע נכון את התרגילים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה המהירה+שאלה נוספת
רבקה08/06/2011אציין כי אני בת 25 גובה 1.65 ומשקל 61.5 לפני הריון 59.5 (כל ההריון עליתי רק 12 וחצי קילו)
לגבי ההליכה אשמח לדעת כמה זמן אתה ממליץ ללכת שעה ומה הכוונה בהעלאת הקושי -ללכת יותר? מה הכוונה לכפיפות בטן חלקיות ?
האם רכיבה על מכישר אופניים ביתי מומלץ גם ? ואם כן כמה זמן בשבוע מומל. ומה משך הפעילות המומלצת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה המהירה+שאלה נוספת - תגובה
עופר קיס09/06/2011רבקה שלום
ההמלצות הן פעילות יומית מתונה בת 30 דקות. מתון משמעותו פעילות שאת חשה שרמת הקושי שאת חווה היא בינונית.
אם התחלת ב 15 דקות הליכה העלי כל אימון דקה עד שתיים ושמרי על אותו הקצב. אופניים כנל. לגבי כפיפות בטן חלקיות משמעותן לשכב על הגב. לסגור את הסוגרים ולבצע כפיפת בטן בה את עלה עם הראש והחזה כ 2 ס"מ מהריצפה ולא עד למעלה ומצד שני בירידה את לא יורדת עד להרפיה מלאה אלא שומרת על בטן בפנים וכיווץ חלקי של הבטן - איך שנשמע,
לא להתעמק יותר מדי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)