אימון אחרי לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימון אחרי לידה
    רבקה
    02/06/2011

שלום , אני בת 25 לפני חודשיים וחצי ילדתי וכעת אני מעוניינת לחטב את אזור הירכיים , ישבן והבטן . אומר כי לא עסקתי בפעילות גופנית כשנה . מהם התרגילים המומלצים שעליי לעשות ? פרט למכון כושר שלא בא לי האם הליכה? כפיפות או תרגילים אחרים יעזרו לי להגיע לממטרה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אימון אחרי לידה

הוספת תגובה

• אימון אחרי לידה - תגובה

עופר קיס
    03/06/2011

רבקה שלום
    כנסי למשטר תזונה מאוזן ובריא, בצעי הליכה 3-4 פעמים בשבוע האופן מתון והעלי את הקושי והזמן בהדרגה.
    עמידת 6 וניתוקים ואחרי שבועיים כפיפות בטן חלקיות ולאחר מכן שכיבות סמיכה מהברכיים
    מכרעים במקום
    כל אלו יעזרו. אם אינך יודעת לבצע את התרגילים ההלו, ארגני לך שעור פרטי אחד עם מדריך כושר שיבוא אליך הבייתה ויראה לך לבצע נכון את התרגילים
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה המהירה+שאלה נוספת

רבקה
    08/06/2011

אציין כי אני בת 25 גובה 1.65 ומשקל 61.5 לפני הריון 59.5 (כל ההריון עליתי רק 12 וחצי קילו)
    לגבי ההליכה אשמח לדעת כמה זמן אתה ממליץ ללכת שעה ומה הכוונה בהעלאת הקושי -ללכת יותר? מה הכוונה לכפיפות בטן חלקיות ?

האם רכיבה על מכישר אופניים ביתי מומלץ גם ? ואם כן כמה זמן בשבוע מומל. ומה משך הפעילות המומלצת ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה המהירה+שאלה נוספת - תגובה

עופר קיס
    09/06/2011

רבקה שלום
    ההמלצות הן פעילות יומית מתונה בת 30 דקות. מתון משמעותו פעילות שאת חשה שרמת הקושי שאת חווה היא בינונית.
    אם התחלת ב 15 דקות הליכה העלי כל אימון דקה עד שתיים ושמרי על אותו הקצב. אופניים כנל. לגבי כפיפות בטן חלקיות משמעותן לשכב על הגב. לסגור את הסוגרים ולבצע כפיפת בטן בה את עלה עם הראש והחזה כ 2 ס"מ מהריצפה ולא עד למעלה ומצד שני בירידה את לא יורדת עד להרפיה מלאה אלא שומרת על בטן בפנים וכיווץ חלקי של הבטן - איך שנשמע,
    לא להתעמק יותר מדי
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו