איך לחטב רגליים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך לחטב רגליים?
    אלה
    03/06/2011

איזה תרגילים מומלצים לחיטוב ירכיים פנימיות
    גובהי הוא 1.76 משקלי 68 אחוז שומן 21
    אני עושה סקווטים , מכרעים עם משקל של 40-50 ק"ג עובדת על הירכיים הפנימיות והחיוצוניות אפשר להגיד שאני חטובה מאוד אבל הירכיים הפנימיות שלי די רכות
    ולא חטובות אילו תרגילים מומלצים ואיזה אימון ?
    לאחרונה חילקתי את האימון לפלג גוף העליון ויום אחר פלג גוף התחתון על מנת להקדיש יותר זמן לאימון רגליים ,בנוסף אני גם עושה ארובי כמו ריצה , הליכה לפחות 40 ד' האם זה מומלץ לחלק כך את האימונים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך לחטב רגליים?

הוספת תגובה

• לניקי

ד''ר איתי זיו
    04/06/2011

הערותי....
    1. ראשית - כל הכבוד על ההשקעה והמשקלים המורמים בתרגילים המצוינים. ממש לא ברור מאיליו ומקווה שאת מהווה או תהווי דוגמה לנשים אחרות שבמקרים רבים מבצעות תרגילים שלא תורמים להם רבות להשגת מטרת האמון!
    2. אחוזי השומן המצוינים הנם בהחלט מתחת לממוצע (23% הנו הרף התחתון) וזאת בהנחה שהבדיקה נעשה על ידי מכשיר ובודק מיומן.
    3. לא צוינו תרגילים אחרים שנערכים כי לא סביר לבצע רק תרגילי רגליים. בכל מקרה חשוב לזכור שמידת הטונוס השרירי הנה אישית מאחד לאחד וכמובן גם לפי אזורים. לגבי שרירי הירכיים שחוב לבצע גם תרגילים אחרים כמו- סומו סקווט עם משקלים גבוהים יחסית, דדליפט (קלסי).וזאת בנוסף לתרגילים האחרים שהנך מבצעת.
    4. ניתן בהחלט לפצל את תוכנית האימון ל- AB השאלה אם המטרה הנה גם במידה מסויימת להעלות מסת שריר? על כל פנים ניתן לבצע רק חלק מהתרגילים לקבוצות שהרירים בגוף ולא את כולם. קבוצות שרירים גדולות _תרגילים לשרירי הבטן בלבד. ללא התייחסות לכופפי המרפק ופושטי המרפק וזוקפי הגו. שרירים אלה יפעלו במסגרת הפעלת השרירים האחרים.
    5. את האימון האירובי מתאים יותר להפריד מהאימון האנאירובי. בכל מקרה לפי מטרת האימון יש לבחור עצימות האימון האירובי.
    בהצלחה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו