מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שחייה וחלבנוי03/06/2011
אני שוחה קבוע 3 פעמים בשבוע קילומטר וחצי בסביבות ה32 דקות.
במשך שבוע שלם,בלי ששיניתי משהו בתזונה/אורח החיים כל פעם שבאתי לשחות שיפרתי את השיא האישי שלי, ככה במשך 3 אימונים.
אבל,בשבוע אחרי זה כל 3 הפעמים שבאתי, בכל אחת מהם היה לי יותר קשה לשחות ושחיתי יותר איטי וגם כאב לי לנשום וכאב לי בצד שמאל של הגוף.
עכשיו,השינוי היחידי שעשיתי השבוע בתזונה שלי הוא שבמקום ששתיתי חלב 1% כמו תמיד עברתי לשתות חלב עיזים 3.7% (אבל האימון הראשון השבוע שהדרדרתי היה עוד לפני ששתיתי מהחלב החדש).
יש סיכוי שיש קשר בין הדברים???
אגב, רק שעברתי לשחייה מאוד איטית הכאב נחלש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחייה וחלב - תגובה
עופר קיס04/06/2011לנוי שלום
לדעתי את בסוג של אימון יתר. אין לנסות לשבור שיאים באופן רציף. תכנית אימון אמורה להיות מדורגת עם אימון קל שבא אחרי אימון קשה. יש להפחית את קצב האימון ולבצע אימון קשה אחד בלבד מבין ה 3 .
לגבי החלב - לא ברור אך כבר נאמר שגם האימון הראשון טרום השינוי היה בעייתי כך שנראה שאין קשר.
אז פשוט להוריד קושי ולא לנסות לשבור שיאים כל הזמן
בהצלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)