שלום לך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לך
    ג'ון
    07/06/2011

אני ילד בן 16 שמשחק כדורסל.שאלתי באופן כללי אך גם אישי,הוא על שינה.ביום יום אני ישן בין 6 ל7 שעות.אולי יותר ואולי פחות.אני יודע שזה לא טוב,ושצריך בין 8.5-9.5 שעות שינה ללילד בגילי.אך עם מטלות יומיומיות כמו לימודים,אימונים וכו'',הדבר אינו מתאפשר. החופש הגדול מתקרב, ואני מתכנן לעבוד כמה שיותר,כולל אימוני כדורסל ואימוני כוח לפי תכנית שיבנה לי המאמן שלי. בחופש הגדול אני כמובן אבלה עם חבריי,וארצה גם כן לשלב את האימונים ובכל מקרה גם בשגרה יש מחסור בשינה.אני יודע שאם למשל אצא עד מאוחר,וארצה לקום מוקדם לא אוכל לישון כל כך הרבה. אני מודע לעניין שזה כרוך בעייפות פיזית, שקשה לקום מהשינה אך אחרי כמה דקות ערניים לגמרי. השאלה שלי,לגבי השגרה השנתית באופן כללי, ולגבי האימונים באופן ספציפי - עד כמה זה קריטי השינה הארוכה ? האם יתבטא רק בעייפות פיזית של הגוף או שמא יכול לפגוע בגדילה?בשרירים? או בכל דבר אחר ? תודה רבה לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום לך

הוספת תגובה

• שלום לך - תגובה

עופר קיס
    09/06/2011

מחסור בשינה למשך זמן רב עלול לגרום לירידה ביכולת, פציעות ספורט מחלות ויראליות כמו התקררות ווירוסים בבטן ועצבנות אך לא יפגע בגדילה
    תוודא שכל 3 ימים אתה ישן שינה איכותית וארוכה יותר במתכוון
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ג'ון
    09/06/2011

קודם כל תודה לך.אז סתם לדוגמא,אם אני מתכנן את השבוע כך שבמשך שלושה ימים אני ישן 7 שעות בממוצע ובלילה הרביעי 9 שעות לערך זה יספיק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו