יש לי שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי שאלה
    ג'ון
    17/06/2011

האם יש סיכון בביצוע 5 אימוני כדורסל בשבוע+ 2-3 אימוני אתלטיקה שמשולבים עם כוח פלג גוף עליון כמובן שיבוצעו בימים של הכדורסל,כך שיהיו 2 אימונים ביום-לילד בן 16.
    אם יש סיכון,מהו? לגדילה אולי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש לי שאלה

הוספת תגובה

• קיץ מתקרב - תגובה

ד''ר איתי זיו
    18/06/2011

אין מניעה לבצע האימונים המצוינים אך הדבר מתאים בעיקר לספורטאים מאומנים ברמה גבוהה!
    לגידלה אין שום בעיה, החשוב הנו שמירה על זמני מנוחה הולמים בין האימונים לשם התאוששות וכן הקפדה יתרה על תזונה.
    חשוב לאמוד מידת ההתקדמות מכיוון שאם לא מתקדמים באופן ממשי חשוב לדעת מה הסיבה לכך - אורח חיים לא ספורטיבי, אימונים ברמה גבוהה/נמוכה דמי וכדומה.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ג'ון
    19/06/2011

יש לי כושר של שחקן שהוא ילד,השאלה אם אוכל גם לשפר את הכושר הגופני תוך כדי?
    ומה הכוונה לזמני מנוחה?אם אני מבצע אימון כל יום,ואף 2 ביום, מה צריך?נגיד 8 שעות שינה בלילה? מתיחות טובות לאחר כל אימון? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו