כדורגל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדורגל
    גיא
    28/01/2007

אני משחק כדטרגל פעמים בשבוע עם חברים וכל משחק שלנו זה בערך שעה וחצי - האם זה מספיק טוב בשביל כושר גופני? כמה קלוריות שורפים במשחק אחד?
    רק לציין שרק התחלנו לשחק בחודש האחרון ובהתחלה היה לי מאוד קשה אבל אחרי כמה שבועות הכושר שלי מאוד השתפר. זה מספיק פעילות בשביל להיכנס לכושר ולהוריד במשקל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כדורגל

הוספת תגובה

• בהחלט כן!

דניאל
    29/01/2007

כדורגל זו דרך יעילה מאוד לפיתוח כושר והסיבולת כי יש מטרה מוחשית יותר מאשר להגיע לכמה ק"מ של ריצה/הליכה. בנוסף אתה נהנה!!
    ראייה לכך היא שבהתחלה היה לך קשה והתעייפת מהר והיום כבר פחות קשה לך!
    אגב כדורגל מפתח גם את שרירי הרגליים, (בקטעים שאתה בספרינט למנסה להגיע לכדור לפני מישהו, וכדומה) ולכן אני ממליץ במקביל לעבוד על הגמישות! גם אם אתה לא מרגיש עכשיו חשיבות לגמישות ייתכן שבעתיד תרגיש זאת ואחרי שהשרירים כבר בנויים קשה לגרום להם גם להיות גמישים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדורגל

עמי עיני
    31/01/2007

כמו שדניאל אומר אתה בדרך הנכונה. עם זאת אם מטרתך היא ירידה במשקל מוטב יהיה אם תקפיד יותר גם בתזונה והתוצאות לא יאחרו להגיע...

בהצלחה במשך הדרך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו