מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כדורגלגיא28/01/2007
אני משחק כדטרגל פעמים בשבוע עם חברים וכל משחק שלנו זה בערך שעה וחצי - האם זה מספיק טוב בשביל כושר גופני? כמה קלוריות שורפים במשחק אחד?
רק לציין שרק התחלנו לשחק בחודש האחרון ובהתחלה היה לי מאוד קשה אבל אחרי כמה שבועות הכושר שלי מאוד השתפר. זה מספיק פעילות בשביל להיכנס לכושר ולהוריד במשקל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהחלט כן!
דניאל29/01/2007כדורגל זו דרך יעילה מאוד לפיתוח כושר והסיבולת כי יש מטרה מוחשית יותר מאשר להגיע לכמה ק"מ של ריצה/הליכה. בנוסף אתה נהנה!!
ראייה לכך היא שבהתחלה היה לך קשה והתעייפת מהר והיום כבר פחות קשה לך!
אגב כדורגל מפתח גם את שרירי הרגליים, (בקטעים שאתה בספרינט למנסה להגיע לכדור לפני מישהו, וכדומה) ולכן אני ממליץ במקביל לעבוד על הגמישות! גם אם אתה לא מרגיש עכשיו חשיבות לגמישות ייתכן שבעתיד תרגיש זאת ואחרי שהשרירים כבר בנויים קשה לגרום להם גם להיות גמישים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדורגל
עמי עיני31/01/2007כמו שדניאל אומר אתה בדרך הנכונה. עם זאת אם מטרתך היא ירידה במשקל מוטב יהיה אם תקפיד יותר גם בתזונה והתוצאות לא יאחרו להגיע...
בהצלחה במשך הדרך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)