מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאבי גב ובטן תחתונהגלית18/09/2015
היי דר
לפני כ9 ימים הוחזרו לי 2 עוברים בני 5 ימים.מהיום בבוקר יש לי כאב גב תחתון וכאב בטן תחתונה שלא חולפים.כאילו משוכים את הבטן התחתונה למטה.בכאבי הווסת שלי איני סובלת מכאבי גב.ממה יכולים לנבוע כאבים כאלו?האם בהכרח על כשלון?אציין כי אני עם תמיכה של כדורים ..נרות וגסטון.תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבי גב ובטן תחתונה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/09/2015הכאבים אינם מעידים על כשלון,אולם במידה והם יתגברו עלייך להבדק,יתכן והם נובעים מהטיפול ההורמונלי שקיבלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- להמשיך בהזרעה או הפריהמיכל18/09/2015
שלום רב. בעלי ואני מנסים מזה כשנה וחצי להיכנס להריון אך ללא הצלחה. הבדיקות שלי (דם, ביוץ, צילום רחם) יצאו תקינות. בבדיקות של בעלי ישנה בעיה מסוימת בתנועתיות(20% או 15% בבדיקה אחרת) מורפולוגיה (5% או 2% בבדיקה אחרת), כמות זרעים מעולה. בדיקת אולטרסואנד שללה וירקולציה-מינימלי מאוד. אנחנו אחרי 4 הזרעות, כאשר שלוש מהן עם אוביטרול בלבד והרביעית גם עם גונל אף.(השבחות באסותא ואצל פרופ ברטוב )הרופאים המליצו פה אחד על הפריה משום שנראה כי אנחנו בקטגוריה של ה"לא מוסברים". רציתי לשאול לפני המעבר להפריה, האם יש פיתרון חלופי או בדיקה נוספת שמומלצת תודה מראש. יעל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
להמשיך בהזרעה או הפריה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/09/2015לאור משך הזמן שאתם מנסים להרות,ולאור הטיפולים והבדיקות שעברת -נתוני הזרע של בעלך מספקים אינדיקציה מספקת לטיפול הפריה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרב תודות+ שאלה נוספת
מיכל29/09/2015רב תודות על המענה המהיר. בהמשך לתגובתכם לעניין הצורך בהפריה חוץ גופית, אני בת 31 סובלת ממיגרנה מזה כ-13 שנה, ובזמנו כשביקשתי ליטול גלולות למניעת הריון מרופא נשים הוא לא הסכים לתת לי מרשם לגלולות אלה בשל המיגרנה. האם יש סיכון כלשהו בהורמוני גונל אף שעשיתי בהם שימוש עד כה, ובכל ההורמונים שיהיה עלי להזריק בהליך ההפריה החוץ גופית לאור העובדה שאני סובלת ממיגרנות? תודה, מיטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
רב תודות+ שאלה נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/09/2015תיתכן השפעה הורמונלית נילווית לטיפולים,בכל מקרה מאחר והטיפולים הינם לטווח קצר איני רואה הוראת נגד לטיפול גם כאשר מדובר ממיגרינה אידיופטי(שסיבתה לא ידועה),בכל מקרה כדאי לקבל יעוץ גם מהרופא הנוורולוג המטפל במיגרנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםמורי18/09/2015
שאלה די דחופה
שבוע 6+6
מרגישה מהיום ששורף לי כמו התחלה של דלקת וגינאלית
האם מותר להשתמש בנרות אגיסטן ?
או שיש אולי משהו אחר שניתן להשתמש בו לטיפול
אשמח לעזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/09/2015ניתן להשתמש לפי הצורך בטבליות אגיסטן גם בהיריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר גם להשתמש
אני20/09/2015בלקטל (שגם מונע את חזרת הפטריה) נכון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אפשר גם להשתמש - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/09/2015בהחלט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נסיעה עם זריקהמתחילה18/09/2015
ערב טוב,
מתלבטת האם לנסוע לחג אצל משפחה (מרחק של כשעה ורבע נסיעה). בימים אלה אני צריכה להזריק דקפפטיל בלילה.
הזריקה צריכה להיות בקירור. חוששת שקרחון לא יספיק.
מה נכון לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נסיעה עם זריקה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/09/2015אין כל בעיה לתכנן את ההזרקות בהתחשב במירווח הזמן הקצר שהזריקות מצויות בקרחון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה בעורלילך18/09/2015
היי.בת 37.5 כרגע במהלך פרוטוקול ארוך לקראת ivf,לפני כמה ימים גיליתי בעור עיגול אדום שהתברר כפטריה ממגע שהיה לי עם חתול.האם זה יכול להשפיע על הטיפול? האם אני יכולה להשתמש במשחה אנטיביוטית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פטריה בעור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/09/2015בהחלט יש טיפול מקומי ראוי למצב זה במהלך טיפול פריון-היוועצי ברופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם HCG 10 נחשב...חני18/09/2015
היה לי HCG 10 האם זה נחשב הריון לכל דבר והיינו הייתי תוך כדי בוסת האם זה נחשב הריון כימי או שמא הבטא צנח משמיים. כוונתי לשאול הרופא ביקש מבעלי בדיקת זרע למה???? בעלי מתקשה לתת בדיקה! אבל למה בדיקת זרע אם פיסטוקי ז"ל נתן בטא 10 יבורך על כך והוכח שהמערכת תקינה... יש לציין שזה חודש ראשון שאני במעקב ועם איקקלומין?? אודה על תשובתכם.
האם HCG 10 נחשב... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/09/2015התשובה אינה נחשבת כהיריון חיובי.בדיקת זרע חיונית לצורך מידע לגבי המשך הטיפול הייעודי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאומנ' שאילתי היא היתה הפריה או לא?
חני18/09/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
חני18/09/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/09/2015יהיה מקום לדון בזה לאחר בדיקת הזרע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור יקר למה ההסתייגות?
חני20/09/2015גם אם נניח בדיקת זרע 0 עגול אזוספרמי למהדרין עדיין שאילתי היא מניין הB10
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אפשר התייחסות HELP ותודה מראש
חני20/09/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אם אפשר התייחסות HELP ותודה מראש - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/09/2015כאמור,אין להתייחס לביטה 10 כתשובה חיובית,ולכן בדיקת הזרע חיונית לגבי ההמלצה להמשך הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אפשר להסביר אז מאיפה הבטא???
חני20/09/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אם אפשר להסביר אז מאיפה הבטא??? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/09/2015מה שקובע הינו ערך חוזר של הביטה,ובמידה ולא היתה עליה בערך ,הרי שערך 10 חסר משמעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלת המשךאני17/09/2015
שלום לרופאים
לפני שבוע כתבתי כאן אני בת 43 אחרי ivf מספר6 נקלטתי
שבוע 8ראו עובר עם דופק מתאים לגילו אך שק חלמון קטן...
הרופא ביקש שאבוא שוב היום שבוע 9 ולא היה דופק
1האם ללכת לעוד אולטראסאונד לראות אולי יש הבדל בין המכשירים
אולי כן יראו דופק??
2ממה קורה מצב כזה של דופק שנפסק??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלת המשך - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר18/09/2015בהחלט כדאי לחזור על הבדיקה היות ומדובר בהריון רצוי מאוד. עם זאת, לפי העובדות שתארת הסיכוי שמדובר בטעות קטן.
הסיבה השכיחה ביותר להפסקת הדופק בשלב זה היא עובר שאינו תקין גנטית. היות והביציות נוצרות עוד בתקופה העוברית, ככל שגיל האשה עולה, קיים סיכון גבוה יותר לבעיות כרומוזומליות בעובר. בחלק מהמקרים העוברים מפסיקים להתפתח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרל חמישה ימים אחרי הזרעהפרופ` דוד בידר17/09/2015
שלום
תוך כמה זמן אוביטרל נעלם מהגוף והאם הוא מעכב הופעת מחזור ?
קיבלתי אוביטרל 5 ימים אחרי החזרה ביום שישי שעבר
האם תמיכת פרוגסטרון יכולה לעכב מחזור ? אני בהחזרה על בסיס מחזור טבעי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיטב ידיעתי
Me17/09/2015אוביטרל 'נעלם' אחרי כ-12 ימים.
פרוגסטרון יכול לעכב מחזור בימים ספורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוביטרל - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר18/09/2015פרוגסטרון בהחלט מעכב מחזור. שאריות אוביטרל ניתן לראות במשך 7-10 ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף מאאודגל17/09/2015
חזרתי עכשיו מבדיקה גניקולוגית (שבוע 8 וחמישה ימים). הריון תאומים זהים מתאימים לגילם ונצפו 2 דפקים.
הגעתי הבייתה וראיתי כתמים חומים- אדמדמים על התחתונית. האם ללכת למיון? לחוצה מאוד, הריון לאחר הפריות. מקבלת תמיכה אוטרוגסטן 300X3* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף מאאוד - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר18/09/2015הפרשות חומות ודימום קל עלולים להופיע לאחר בדיקה וגינלית. אין טעם ללכת כעת לבית חולים. כדאי לחזור על האולטראסאונד בשבוע הבא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה לד"ר מכטינגר
גל18/09/2015הדימום פסק כלעומת שבא ברוך ה'. התור שלי הוא רק ל6/10 במרפאת הריון בסיכון (לפני זה הם אומרים שאין להם מקום). אתמול הבדיקת אולטרסאונד הייתה בקהילה. אז את ממליצה לא לחכות עד 6/10? תודה
ושאלה טכנית: האם אני יכולה תמיד לגשת למיון נשים בביה"ח בלי הפנייה ובלי טופס 17 בגלל שאני בהריון? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דחוף מאאוד - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/09/2015סביר להניח שהדבר נובע מהבדיקה,בכל מקרה את מקבלת תמיכה הורמונלית הולמת,כך שמנוחה בלבד עשויה להיות מועילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב תאומים זהים נכס!!!
חני20/09/2015אומנ' כדאי להיות במעקב אצל רופא מומחה ורק בתל השומר מומחים הכי בארץ פרו' ליפיץ בועז וייס אם תירצי אשמח לתת עוד פרטים. החשש הגדול הוא מTTTS שאני מניח שכבר שמעת ואל תתני למי שלא מומחה לבדוק...סתם יטרטרו אותך!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבה וריריתאור17/09/2015
באפריל עברתי שאיבה והחזרה כאשר האירית היתה 8 מ"מ
לא נקלט הריןן.
מאז ועד היום הרירית לא עוברת את ה5-6 מ"מ ביצעתי היסטרוסקופיה שיצאה תקינה לקחתי פריגנובה אסטרופם אוורל וכלום הרירית לא מתיבה.
מאז יוני הווסת של חלשה ברמה של הכתמות של יומיים לפני כן סבלתי מווסת מלווה בדימום רב .
לא עברתי שום פעולה פולשנית.
ביצעתי fsh שיצא 10 ככה שאני לא במנפואזה .
האם יש סיכוי שפגעו לי ברירית בעת השאיבה?
מה עוד ניתן לעשות?
יש לי עובר מוקפא האם עדיף להחזיר אותו על רירית 6 ואם לא יצליח לעשות עוד טיפול עם הורמונים ? האם יש סיכוי שגירוי השחלות ע"י ההורמונים יגרום לרירית להתעבות שוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבה ורירית - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר18/09/2015בשאיבה לא מגיעים לרחם ולכן פגיעה ברירית אינה אפשרית. לעיתים הרירית הדקה היא משנית לדיכוי הורמונלי שקיבלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא נמוכהמזי17/09/2015
הבת שלי עברה החזרה לפני 10ימים של 2עוברים מוקפאים בין 3ימים
היום התחיל דימום כמו תחילת ווסת
היא ביצעה בדיקת דם יצא בטא 4
בפעמים הקודמות שהיא בצעה היה תמיד רשום קטן משלוש שלילי
והפעם רק 4נבדק פעמים
יש עדין מצב להריון?
אם דימום בשלב כזה יכול להיות מהשתרשות בדלב הזה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא נמוכה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר18/09/2015קרוב לוודאי הבטא שלילי ומדובר בדימום ווסתי. כדאי לחזור על הבדיקה ביום א.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמישהי17/09/2015
שלום רב,
ביום חמישי 10.9 עשיתי החזרת מוקפאים במחזור טבעי. ב4.9 הזרקתי אוביטרל.
היום, שבוע בדיוק מההחזרה עשיתי בדיקת הריון ויצא חיובי. השאלה שלי האם יתכן שהתוצאה כוזבת ועליי לחזור על הבדיקה ביום העשירי להחזרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר18/09/2015עדיין מוקדם לדעת ויש לחזור על הבדיקה בשבוע הבא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקאות מרובות-וירוסשוש17/09/2015
שלום רב,אני שבוע אחרי החזרה עם הקאות וכאבי בטן(שותה הרבה מים) האם יש סיכוי שתיפגע ההשרשה, או משהו אחר יישתבש? כל הקאה מכווצת לי את הבטן וסביר להניח גם את הרחם... אודה לכם על תשובתכם, אני מאוד לחוצה מכך.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקאות מרובות-וירוס - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר18/09/2015בשלב הזה העובר אמור להיות מחובר באופן בלתי הפיך לרירית הרחם אם היתה השרשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה וכיווץ הרחם
שוש18/09/2015האם זה שהרחם מתכווצת לי עם כל הקאה לא משפיעה?
מכיוון שגם יחסי מין המליצו לי לא לקיים בגלל העיוותים של הרחם, אז מה לגבי הנראות וההתכווצויות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה וכיווץ הרחם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/09/2015ההסתברות שהיריון אפשרי הושפע מהממצאים הקליניים שאת מעלה אפסי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה
שוש18/09/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקפפטילMe17/09/2015
שלום,
אני היום כ-5 ימים אחרי ביוץ (הערכה. החודש לא הייתי במעקב, אך הרגשתי כאבי ביוץ...). ללא הורמונים כלל.
אמורה להתחיל דקפפטיל לפי בדיקות הורמונאליות.
היום בבוקר:
E2: 379
LH: 8.9
Progesteron: 41.6
האם התוצאות אומרות לכם משהו?
מתי אמורים להזריק דקפפטיל? אחרי ירידה ברמות ההורמונים? ביום 21?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקפפטיל - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר18/09/2015התוצאות אומרות שרת בשלב לוטאלי המתאים לדקפפטיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון
Me18/09/2015אז אין מצב שאני בהריון ומזריקה דקפפטיל, נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
Me18/09/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/09/2015אם קיימת יחסים בלתי מוגנים,האפשרות של היריון קיימת בהחלט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוזה לא פוגם בהריון??
Me18/09/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
וזה לא פוגם בהריון?? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/09/2015אין עדויות לפגיעה בעובר בעקבות נטילת דקפפטיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לקבל הסבר להגיון שבכך?
Me19/09/2015הבנתי שדקקפטיל מדכא את הפעילות ההורמונאלית. אני מניחה שהוא עצמו מכיל הורמונים מסוימים, לא?
האם הוא לא פוגע בפרוגסטרון וב-E2 שאמורים לעלות? או במשהו אחר?
ואולי בנתונים שציינתי אין כלל חשש משום שה- E2 380 בערך והפרוג' 42?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
Me20/09/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אפשר לקבל הסבר להגיון שבכך? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/09/2015בנתונים שציינת אין כל חשש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאים - מינון חומצה פוליתעע17/09/2015
הרופא שלי וכך הבנתי שרבים ממליצים על חומצה פולית במינון 5 מ"ג בהריון וכאשר אין הריון 0.4 מ"ג.
השאלה שלי מתי מתחיל "הריון" לצורך העניין?
מעת ההחזרה, 5 ימים לאחר מכן, בטא חיובית, הכפלות, דופק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לרופאים - מינון חומצה פולית - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר18/09/2015ההמלצה של משרד הבריאות היא 400 מקג בלבד אלא אם יש אינדיקציה מיוחדת למינון של 5 מג. מומלץ להתחיל מספר חודשים טרם ההריון עד סוף שב 12.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)