מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דחוףףףףףחני10/09/2015
HCG 23, פרוגסטרון 15, ה-523 E2, מה המשמעות האם יש מקום לתת תמיכה הורמונלית של פרוגסטרון???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דחוףףףףף - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/09/2015הייתי בהחלט מנסה עד לביקורת הנוספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- HCG הערך הוא 13חני10/09/2015
HCG 13 ומחזור כבד מאוד בערך שבועיים איחור מה המשמעות הריון הפלה או כלום??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
HCG הערך הוא 13 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/09/2015הפלה כימית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הייחסוייה10/09/2015
האם במידה ואני לובשת שמלה צמודה או חצאית זה יכול לפגוע בעובר.?אני בחודש 5
היי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/09/2015אין סיכוי כזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון כימי , ואיך ממשיכים...ליה10/09/2015
שלום רב,
לאחר שהתייעצתי איתכם בפורום לצערי צדקתם והבריון לא תקין.
אחרי החזרת עוברים בטא 55 לאחר יומיים 95 ולאחר יומיים נוספים 52,
ברור שההריון לא תקין, ביקשו ממני לא להפסיק תמיכה ולהגיע יום א,
ברור שאני לא מצפה לכלום ואין הפתעות במקרים כאלה....
האם זה הריון כימי? האם יספג לבד? דבר נוסף מתי אסותא רמת החייל יוצאת לפגרה?
המון תודה על התשובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הריון כימי , ואיך ממשיכים... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/09/2015מדובר בהיריון כימי האמור להיספג מעצמו,אסותא תהיה בפגרה החל מ-17/10
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת ודחופה
ליה12/09/2015הריון שני אחרי אי וי אפ,
הריון הראשון נמשך עד שבוע שבע ונפל
הריון שני אחרי שנה -עכשיו כנראה כימי,
רירית הרחם שליבדרך כלל 6.5 ממ,
עשיתי בדיקות קרישיות הכל תקין חוץ מפורטאין c ערך 77 שהגבול התחתון 80
הומלץ לי לקחת קלקסן אך בכל ההחזרות לקחתי ולא נקלט
רק בהחזרות שלא לקחתי נקלט הריון אך נפל.
שאלתי את הרופא שלי על פיפל והוא אמר לי שאין צורך מכיוון שאני עברתי היסטרוסקופיה ניתוחית וזה דומה ...( הרירית היתה דקה גם לפני)
התמיכה אחרי כל החזרה היא קרינון פעמיים , אוורל, וזריקת פרוגסטרון ריטהרד כל שלושה ימים....
אני ממש מיואשת ולא יודעת כבר איפה הבעיה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת ודחופה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/09/2015במידה רבה קיימת אפשרות שהבעיות שלך נובעות מרירית הרחם וצריך לעשות כל מאמץ כדי להעצים את התגובה של רירית הרחם שלך בכל האמצעים העומדים ברשותו של הרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר החזרת עובריםמאיה10/09/2015
שלום רב!
כמה דקות לאחר החזרת עוברים הרגשתי ממש מים נוזלים וגם בדרך לאוטו.. יש סיבה לכך?
האם זה יכול להעיד על כך שהעוברים נפלטו?
תמיכה וגינלית לקחתי רק לאחר מכן ולא לפני החזרה.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לאחר החזרת עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/09/2015מדובר ביציאת חומר הניקוי של הנרתיק ומואר הרחם לפני ההחזרה ,ובשום פנים ואופן לא מפליטת עוברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא 11 לאחר 9ימים של זריקת אוביטרלויקי10/09/2015
שלום! בטא 11.0 לאחר 9.5 ימים של זריקת אוביטרל (בדיקת דם 8 ימים לאחר ביוץ). האם זה 100% שלילי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטא 11 לאחר 9ימים של זריקת אוביטרל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/09/2015כלל לא בטוח,יש לחזור על הבדיקה בעוד 3 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה זמן לוקח להפשיר עובר?אור10/09/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

כמה זמן לוקח להפשיר עובר? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/09/2015כ-40 דקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השמנה לאחר Ivfנירה10/09/2015
שלום,
אני אחרי שני טיפולי ivf (מחזורים קצרים כל אחד) בטווח של חצי שנה. העליתי 10 ק"ג ובאמת לא ברור לי איך. אני מנסה לעשות דיאטה ופשוט לא מצליחה לרזות.
יכול להיות שמשהו הורמונלי דפוק אצלי כרגע ובגלל זה ההשמנה? ממה זה יכול לנבוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
השמנה לאחר Ivf - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/09/2015טיפול בהפריה חוץ גופית אינו מצדיק עליה בסדר גודל כזה במשקל,עלייך יהיה להעלות את הבעיה בפני הרופא המטפל שלך לצורך בירור ומציאת פתרון לבעיה,היות והיא עלולה לפגום גם בסיכוייך להרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה - שאלה נוספת
נירה10/09/2015אני עושה פונדקאות לצערי (מחלה כרונית שלא מאפשרת לי לשאת הריון).
אם יש ציסטות זה עשוי להוות גורם להשמנה? ושאלה אחרונה - עד כה לא הייתי פוליציסטית. האם אפשר פתאום להפוך לפוליצסטית כתוצאה מהטיפולים ואולי בגלל זה ההשמנה? יש איזה בדיקות שכדאי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה - שאלה נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/09/2015חזקה על הרופא שלך שידע לכוון אותך לבדיקות משלימות לאור הרקע הרפואי והקליני שלך כדי לקבל תמונת מצב ברורה יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תשובה - לפני או אחרי ביוץ?הילה10/09/2015
שלום.
לקחתי אתמול בחצות אוביטרל.
לקחתי אתמול ושלשום גונל 150.
יום שישי למחזור. (סובלת מביוץ מוקדם)
ערכי בדיקות היום: פרוג' 3 אל אייג - 12.8 ואסטרדיאול 1390
זקיק 22 .
האם אני אחרי או לפני ביוץ?
נכון לקיים יחסים היום ומחר?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בבקשה תשובה - לפני או אחרי ביוץ? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/09/2015היום ומחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובריםאור10/09/2015
שאלתי כזו..
אם יש לי החזרת עוברים 5 ימים לאחר הביוץ (בלסטוצ') ובביוץ אני מקיימת יחסים ובעז"ה זה יקלט . בזמן החזרת העוברים זה לא פוגע בהריון הקיים, או לחילופין לא מאפשר לעוברים כבר להקלט?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרת עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/09/2015אין בעיה עם האופציה הזו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה יכול לקרות?
אור10/09/2015בעצם ההגיון הוא שאו שהריון הטבעי יקלט או החזרת העוברים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי בטא לאחר אוביטרלויקי10/09/2015
שלום! 10 ימים לאחר זריקת אוביטרל מה יכול להיות טווח הערכים של בטא במידה ואין הריון?
ערכי בטא לאחר אוביטרל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/09/2015לאחר 10 ימים מהזרקת אוביטרל אין ביטוי של ביטה ממקור אוביטרל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונלישלי10/09/2015
היי,
אודה ליעוץבת 33 ,יש לציין שאני אחרי 6 הזרעות וטיפול ivf אחד שלא צלחו,
צילום רחם תקין ומנסה להיקלט מתרומת זרע
בפרופיל הורמונלי התוצאות:
אסטרדיול 306
Tsh2.75
Lh 2
Fsh 5.50
פרוגסטרון קטן מ-2
Dhea 4.42
Testosterone 1.10
מדאיג אותי מאוד התוצאה של האסטרדיול שהיא גבוהה,אך הרופא שלי אומר שמבחן התוצאה לאחר זריקות הוא הקובע ולא בדיקת דם פסיבית,עדיין האם זה אומר שאני לא פוריה?!?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרופיל הורמונלי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/09/2015במקומך לאהייתי מוטרד מהפרופיל ההורמונלי במיוחד שה-FSH תקין לחלוטין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופיל הורמונלי
שלי10/09/2015תודה לך על תגובתך,
קראתי בכמה מקומות שאם הערכים של הe2 גבוהים מדי הם נותנים ערכים נמוכים ומוטעים של fsh,האם נכון הדבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרופיל הורמונלי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/09/2015יש בזאת אמת מסויימת,חזקה על הרופא שלך שמכיר את הנתונים שלך שיתן אינטרפטציה נכונה לערכים אלו בנסיבות המקרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאים חשובה וגם לגולשות חשובשלי10/09/2015
היי לכולם,
אני צריכה אחות פרטית שתגיע אליי לבית בחג (שומרת חג) להזריק פרוגרסטרון.
האם מישהו מכיר אחות כזאת? או חברה שמספקים שירות כזה? בתשלום כמובן!
תודה רבה\
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
שלי10/09/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא כתבת אזור ואם יש באפשרותך להגיע
דנה10/09/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
גילי11/09/2015באזור תל אביב ביום שני הקרוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרקת פרוגסטרון
אנה10/09/2015היי..אני אחות שעושה גם טיפולי פוריות ויכולה לבוא ולהזריק לך בחג את הזריקות....איפה את גרה? והאם זה רלוונטי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
גילי11/09/2015רלוונטי מאוד באזור תל אביב ביום שני . תוכלי לרשום לי מספר שלך ? שנוכל לדבר ולקבוע בפרטי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחלת טיפוליעל10/09/2015
האם ניתן להתחיל טיפול ביום הרביעי של המחזור במקום ביום השלישי?.......
התחלת טיפול - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/09/2015אפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרה ראשונה של שני עובריםשירה09/09/2015
שלום רב.. בת 24 אחרי שאיבה של 21 ביציות מתוכן 13 הופרו ביום ראשון שעבר.. ביום רביעי שעבר בוצעה החזרה של שני עוברים(a7 וb12) יש לציין כי עשינו הפרייה עקב בעיה במורפולוגיה של בעלי חוץ מזה הכל נבדק כולל צילום רחם הכל יצא תקין. היום כשבוע לאחר החזרה נשלחתי למעקב של אולטרסאונד לשלול גירוי יתר ולעשות ספירת דם הספירת דם הייתה תקינה עשיתי גם בדיקת דם של פרוגסטרון ואסטרוגן. והאולטרסאונד לא ממצא חריג רירית הייתה 21 ממ. יש לציין כי אני לוקחת גסטון 50 זריקה יומית. אוטרוגסטאן שלוש פעמיים ביום כפול 400. אסטרופם ודופסטון 3 פעמיים ביום. לאחר תוצאות הבדיקות הפרופסור שלי התקשר אליי ואמר לי שחד פעמי להזריק היום אוביטרל.. השאלה היא למה אני צריכה להזריק אוביטרל? התמיכות לא מספיק תומכות? ורציתי לשאול עם יש לי כאבים מיום שבת לפעמים התכווצויות הולכות ובאות ברחם זה מעיד על משהו ? תודה על המענה!
החזרה ראשונה של שני עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/09/2015ש הנוהגים לתת תמיכה נוספת באמצעות אוביטרל המשפר את התגובה של הגופיפים הצהובים המפרישים אסטרוגן ופרוגסטרון,חמרות שבנסיבות המקרה והתמיכה הרחבה שאת מקבלת,ולאור התגובה החזרה שלך (22 ביציו),הייתי ננמנע ממתן אוביטרל כדי לא לעורר גירוי יתר.
תחשותייך האחרות סבירים ביותר בנסיבות המקרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובתך
שירה10/09/2015ת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)