מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ציסטותשוקו17/09/2015
ביום שבת קיבלתי וסת.
התחלתי מונופור ואני עם סינארל
בבדיקות ראו 2 ציסטות בגודל 29 ו 22
יש זקיק נוסף בגודל 11
ואחד קצת קטן מ10 בשחלה השניה
בבקשה
א. האם הציסטה מסוכנת או מפריעה למהלך הטיפול ?
האם יש סיכוי שהזקיק שפחות מ10 גם יגדל ? (כיוון שהוא בשחלה הימנית וה11 בשמאלית(
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטות - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר18/09/2015חשוב לוודא אם הציסטה מפרישה הורמונים או לא. רצוי להתחיל טיפול ללא ציסטות במידת האפשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה חידוד לגבי הציסטות
שוקו18/09/2015נאמר לי שבבדיקות דם בודקים.
אני עושה טיפול גם כשהן קיימות.
אני מזריקה הורמונים וממשיכה בסבב
מה הסיכונים / חוסר הצלחה / השלכות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בבקשה חידוד לגבי הציסטות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/09/2015הציסטות מבטאות הליך הורמונלי לא תקין ועלולות לשבש את המשך התפתחות הזקיקים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לרופאיםחנה17/09/2015
אני מאוד אוהבת את התשובות בפורום וקוראת ולומדת ממנו דברים רבים,
הרבה פעמים אני נתקלת בתשובות - בעיקר פרופ בידר שמנסיוני בהרבה דברים הוא צודק!
שאומרים שמעל גיל 40 - לפנות לתרומת ביצית.
בחודש האחרון וגם היום אני קוראת בעיתונות- על המפורסמות מיכל ינאי, איגי וקסמן - שתיהן בהריון והן מעל גיל 43
נותן תקווה? מקריות?
מה דעתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי אפשר לדעת אם ההריון שלהן טבעי
שירלי17/09/2015אולי זה תרומת ביצית? אולי הן החזירו מוקפאים מטיפולים קודמים? הרבה מפורסמים עוברים גם טיפולי פוריות ולא כולם מספרים על זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לרופאים - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר18/09/2015יש בהחלט הריונות גם בגיל 43. עם זאת, באופן סטטיסטי הסיכוי להריון תקין בגיל הזה נמוך בהשוואה להריון בגיל צעיר יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לרופאים - תגובה
פרופ` דוד בידר18/09/2015נשים שיחדו כבר בעבר ,ורוצות עוד ילד ,יש להם סיכויים להריון בגילים האלה יותר מאשר נשים בטיפולים שלא יחדו בעבר.
יכול להיות שאצל נשים אלה הזרע נמשך יותר לביצית של ידוענית...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לרופאים - תגובה - תגובה
פרופ` דוד בידר18/09/2015ילדו בעבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחח כמה צחקתי
חנה20/09/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חום גוף וקרינוןאלי17/09/2015
ב6.9 עברתי שאיבה של 2 ביציות על בסיס טבעי. 9.9 החזרה של 2 עוברים. 11.9 זריקת חצי אוביטרל. אני לוקחת קרינון אחד ביום (בעבר תמיד לקחתי 2). ביום שני בע"ה בדיקת בטא.
כבר יומיים שיש לי סוג של גלי חום והגוף שלי מרגיש חם. עכשיו בדקתי חום (לא חום השחר) ויצא 37.1. האם זה כתוצאה מהקרינון? האם זה יכול להעיד על משהו אופטימי אולי??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
אלי18/09/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחום גוף וקרינון - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר18/09/2015הורמונים יכולים להיות מלווים במגוון תחושות. לא ניתן להסיק מכך על קליטת הריון. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יעלשירה17/09/2015
שלום בת 24.. הגענו להפרייה עקב בעיה מורפולוגית(1אחוז) . לפני כשבועיים החזרנו שני עוברים טריים וטובים לפי מה שהרופא אמר a7 b10 . הבטא יצא נמוכה17. כנראה אולי שאריות של האוביטרל שלקחתי לפני כשבוע וקצת כתמיכה נוספת. השאלה שלי.. עם שני העוברים היו באיכות טובה ולי אין שום בעיה לא הורמונלית ולא כלום נבדקתי אפילו בהסיטרוסקופיה והכל היה בסדר.. האם כדאי לעשות צילום רחם או שזה לא קשור? הרירית שלי כשבוע לאחר ההחזרה הייתה 21 ממ והכל היה גם תקין. מה יכול לגרום לבעיית ההשתרשות? העוברים לא היו מספיק איכותיים או שהיה להם בעיה כבר לפני שהחזירו אותם לרחם? ואיך אפשר לדעת שמחזירים עוברים לרחם שהם מבחינה כרומוזומאלית טובים???? ( נשארו לי מוקפאים 10 ששנים מהם במצב טוב והשאר בנוני כמה כדאי להחזיר במחזור טיפול הבא ואיך אפשר להגדיל את הסיכויים?????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יעל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/09/2015בהחזרת עוברים אפילו מאיכות גבוהה ביותר אין שום ערובה להצלחה של 100% ,וזאת למרות התמלאו כל התנאים האופטימלים ,יתכן שהבעיה היא באיכות הגנטית של העוברים,קיימת בהחלט אפשרות של בדיקת איכות כרומוזומלית של העוברים לפני החזרתם ,אולם באופן שגרתי היא אינה מיושמת ,בכל מקרה ההמלצה במקרה שלך במידה ואת עושה שימוש בעוברים המוקפאים להחזיר עד שני עוברים לאחר ההפשרה.
קיימת אפשרות להפשיר מספר עוברים ולגדלם לבלסוציסטים ואם אכן מתפתח בלסוציסט אפשר להסתפק בעובר אחד בלבד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי
שירה18/09/2015מזאת אומרת אינה מיושמת??? תודה על המענה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא הבנתי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/09/2015היחידות אינם מבצעות בדיקה גנטית טרום השרשתית לפני החזרת העוברים כחלק מרוטינה טיפולית,ובאותם היחידות המצויידות ביכולת לבצע הפעולה נעשית במקרים של התוויה גנטית לביצוע הפעולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שירה18/09/2015אני עשיתי בדיקות גנטיות ולא יצא שאני נשאית גנים ממה שבדקו אותי. האם הגן יכול להיווצר בזרע או בביצית עצמה או שאיך זה הולך??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/09/2015אניאופלואידיה והפרעות כרומוזומליות בהחלט נוצרים בעקבות טיפולי ההפריה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
שירה18/09/2015תודה רבה לך!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרציתי לשאול
שירה18/09/2015איך אמורה להתבצע הבדיקה הזו????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה לפי דעתך
שירה18/09/2015מה אתה מציע?? האם כדאי לעשות את הבדיקה הזאת??? או שזה לא משפר לזוגות צעירים ובריאים את הסיכויים להצליח יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה לפי דעתך - תגובה
פרופ` דוד בידר18/09/2015מספר דברים להבהרת הנושא:
אין שום דבר שמגביר סיכויים להשרשה ויש להבין את הביולוגיה של החיים.
זה שהיה מורפולורפגיה כמו שהייתה , אין לזה משמעות.
אין צורך בהיסטרוסקופיות ולא צילום רחם, זה לא מועיל לכלום.
רירית אחרי ההחזרה- אין לה כל משמעות ולא צריך בכלל לבדוק אותה אחרי הביוץ.
בדיקתה PGS אצלך בשלב זה היא מיותרת והדבר נמצא במחקר ורק העתיד יגיד מה קורה עם הבדיקה הזו, והיות והיא לא בישום כל כל אזי אין לך צורך להתעניין בנושא, בכל אופן זה מה שאני מציע.
בקיום יחסים הסיכויים להרות הם 40-45%.
אז יש בעיה כלשהיא כשזה לא נקלט? לא! הטבע עשה כך שלא כל חודש יהיה עובר טוב לקליטה וכל זה גם אצלך.
אין מה לפשפש ולהתקשקש אלה להמשיך בהחזרת הקפואים, ואם לא ילך אז תצליחי בפעם הבאה.
כל מחזור הסיכויים הם אותו הדבר להצלחה להרות, וזה תלוי קודם כל בגילך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך
שירה18/09/2015תודה אבל חלק אמרו שכן אפשרי לבדוק... אני בת 24 . כמה לפי דעתך אפשר להחזיר מוקפאים במחזור טיפול??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך - תגובה
פרופ` דוד בידר18/09/2015להפשיר 2
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולמה
שירה18/09/2015למה אין משמעות למורפולוגיה היא לא חשובה בהתפתחות העובר??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולמה - תגובה
פרופ` דוד בידר18/09/2015כי בזמן האחרון יש מעבדות שכותבות את זה ואין לזה משמעות אם יתר הפרמטרים תקינים.
אם תעשי במקום אחר, למשל באסותא,
תקבלי מורפולוגיה אחרת ואם יתר הפרמטרים של הזרע תקינים אזי המורפולוגיה תהיה בסדר גמור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עשיתי אצל פרופסור בר טוב
שירה18/09/2015עשיתי בדיקה אצל בר טוב וגם את בחירת הזרעים להפריה אצלו זה לא טוב??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם
שירה18/09/2015שחגתי לציין כי לבעלי יש ורקוצלה דרגה 2 האם המורפולוגיה קשורה לזה?? האם ניתוח או צינטור יכול לעזור??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם - תגובה
פרופ` דוד בידר18/09/2015לדעתי לא
את תהיה בהריון בהפריה ולא צריך לעשות יותר כלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שק חלמון מוגדלדנה17/09/2015
שלום רב,
רציתי לדעת מהן הסיבות שנוצר שק חלמון מוגדל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוספת מידע
דנה17/09/2015הכוונה הייתי בשבוע שישי +3 בצעתי א.ס הממדים היו תקינים לשבוע זה והיה דופק, אבל היה שק חלמון מוגדל.
נקבע אולטראסאונד נוסף שבצעתי אותו שבועיים לאחר מכן בשבוע שמיני+3 ואז כבר לא היה דופק.
נאמר שהפסיק כמה ימים קודם.
מכאן השאלה שלי, ממה נוצר שק חלמון מוגדל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשק חלמון מוגדל - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר18/09/2015פעמים רבות שק חלמון מוגדל מראה על התפתחות לא תקינה של ההריון חשוב לוודא שאכן מדובר בשק חלמון מוגדל ולהמשיך מעקב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקת אלונובהמיכל16/09/2015
היום אני ביום השני של המחזור והזרקתי אלונובה , ופעם ראשונה שיצא לי לקרוא את העלון ושמתי לב שצוין שאם הטיפול באלונובה יוביל להריון אז אני נמצאת בסיכון להריון מחוץ לרחם.
וכבר עברתי הריון מחוץ לרחם מכיוון שעברתי לפני זה כריתת חצוצרות. אז מה הטעם לתת לי את התרופה הזו? אין ספק שהחוויה של זה לא היתה נעימה בלשון המעטה.
אודה לכם על תגובה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקת אלונובה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר17/09/2015כל הריון לאחר גרימת ביוץ כרוך בסיכון מעט מוגבר להריון חוץ רחמי. מנסיוני לא ידוע לי על סיכון מוגבר לאלונבה דווקא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלסטוציסט או עובר יום 3בובי16/09/2015
שלום לרופאים המכובדים.
אני בטיפולי IVF, בכל ההחזרות שהיו לי החזרנו עוברים בני 3 ימים, אף פעם לא דיברו איתי על בלסטוציסט. בדרך כלל אין לי הרבה ביציות והרבה הפריות.
האם כדאי לי לבקש שיגדלו לבלסטוציסט, גם במחיר שלא יהיו לי עוברים להחזיר באותו הטיפול?
אני די מיואשת מעובריים בני 3 ימים..
האם זה נכון שבארצות הברית מחזירים רק בלסטוציסטים והפסיקו עם החזרות עוברי 3 ימים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלסטוציסט או עובר יום 3 - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר17/09/2015הגישות שונות ביחידות שונות בארץ ובארה"ב. עדיין רבים מחזירים עוברים בני 3 ימים. אם במקרים של מיעוט עוברים עלול להווצר מצב שהעוברים ביום 3 לא ימשיכו להתפתח ולא יהיו בלסטוציסטים להחזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות עובריםטליה16/09/2015
קיבלתי מהמעבדה לאחר 2 שאיבות ו7 החזרות את הדפים הבאים מה זה אומר?מה איכות העוברים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנסה לעזור
אני17/09/2015דוח של אלישע אולי .??
טוב .
העוברים שהוחזרו הם מסומנים באות T .הוחזרו ביום 2 כל אחד ארבע תאים ואפס שברים דרגה 2.
שאר העוברים הוקפאו ביום 3 .מסומנים באות F
המספר השמאלי מסמל מספר התאים .
המספר האמצעי מסמל את השברים.
המספר הימני מסמל את הדרגה .
דרגה 1 יותר טוב מדרגה 2 למשל .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות עוברים - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר17/09/2015איכות העוברים טובה מאוד. מרבית העוברים שלך התחלקו ל-7-8 תאים סימטריים ללא פרגמנטים. לכן יש לך עוברים קפואים מאותו מחזור טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר החזרת עובריםמור16/09/2015
היי, אני שבוע לאחר החזרת עוברים טריים IVF שני, אני מקבלת תמיכה של 3 אנדומטרין ביום. אני חייבת לשתף שאני חווה משהו מוזר, וסליחה אם זה נשמע טיפשי, בכפות הרגליים שלי ,בעיקר ברגל ימין אני מרגישה נפיחות כזאת כאילו שיש בתוכה אולי מים לא יודעת, זה כואב לי כשאני דורכת, וזה די אדום במבקביל ויש לציין שיש לי כאבי ביוץ מעין דקירות בבטן שכואבות ממש אני לא יודעת אם יש קשר, אבל חשוב לי לציין שאין לי בעיה כלשהי עם הרגליים שתצדיק את הדבר...האם יש קשר לטיפול? לתהליך? למשהו? זה פשוט כואב לי ממש.
שאלה נוספת, האם חום גבוהה יכול להשפיע על השתרשות העוברים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
מור17/09/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר החזרת עוברים - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר18/09/2015חשוב שתבדקי ע״י רופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושה שונה לאחר החזרהסיון16/09/2015
היי ד"ר
האם יש הבדל בתחושות ב12 ימי המתנה בין עובר טרי בין 3 ימים לבין עוברים בני 5 ימים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושה שונה לאחר החזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר16/09/2015לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בדיאה ?שוקו16/09/2015
האם באמת השימוש בדיאה יעיל ?
האם הוא יעיל או שגם בעייתי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש בדיאה ? - תגובה
פרופ` דוד בידר16/09/2015אם את מתכוונת ל DHEA-S אז אני לא מהחסידים של מתן תרופה זו כדי שזה ישפר משהוא בביציות.
בעבר שנתתי לא ראיתי תוצאות.
יש רופאים שכן מצדדים בזה וחושבים שהוא יעיל ויתן את הפתרון המקווה , לכן את צריכה ללכת לפי הרופא שבו את שמה את מבטחך.
בסופו של דבר נראה מי צודק יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף - ממש בלחץ - פרוגילטוןלחוצה16/09/2015
הי
אני בטיפולי פריון וכחלק מהטיפול אני לוקחת חפיסה אחת של פרוגילטון. אני לא מעשנת בדכ, אך היום הייתי בסטרס ועישנתי סיגריה אחת. אחרי זה קראתי שאסור לעשן עם פרוגילוטן כי זה עלול לגרום לקריש דם. אני ממש בלחץ מזה. ממש. (אני לא מעשנת בדכ, אבל לעתים רחוקות משענת חצי סיגרה-סיגריה, וגם עם זה מפסיקה). האם זה מסוכן? האם עלול להיווצר לי קריש דם? אני ממש ממש לחוצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה. אני ממש בלחץ! ותודה רבה
לחוצה16/09/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף - ממש בלחץ - פרוגילטון - תגובה
פרופ` דוד בידר16/09/2015לא מסוכן.
הכוונה לסכנה היא למי שמעשנת זמן רב ולא שבוע אחד...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
לחוצה16/09/2015גם את זה אני לא עושה בדכ... פשוט רציתי להיות בטוחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Ivfגלית16/09/2015
שלום,ביצעתי בדיקות דם היום ,אחרי שבוע של זריקות הורמונים,e2-744.
Lh-3.8
פרגסטרון -3.32.
בדקו לי גם fsh- 22.56.
צריך לייחס חשיבות לfsh או ז
שזה תוצאה של הורמונים.
יש לי fsh גבוה בדר"כ סביב ה13.מודאגת!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
Ivf - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/09/2015אין לבדיקת ה-FSH כל משמעות במהלך טיפול הורמונלי עם זריקות המכילות FSH
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבועיפ אחרי החזרהשירה16/09/2015
שלום האם בטא 17 אחרי שבועים של החזרה מעידה שאין הריון??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שבועיפ אחרי החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/09/2015התשובה חיובית אולם קיימת סבירות גבוהה שמדובר בהיריון כימי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אובדת עיצות - אנא עצתכםאני16/09/2015
שלום רב,
זקוקה לעצתכם, מאד עצובה, לאחר 4 החזרות כושלות מתרומת ביצית:
שתי הראשונות - עובר מוקפא, בן יומיים. ללא תוצאות. תמיכה 2 אנדומטרין
אח"כ- מוקפא בן 3 ימים, הריון, שפסק בשבוע 5.תמיכה - 2 אנדוטרין ופרגניל כל 3 ימים. בהמשך, גסטון בשל דימום.
עכשיו- בלסטוציסט מוקפא - בטא שלילית שוב. גסטון מההתחלה ופרגניל
הרירית- תמיד בין 8-9 עוד לפני האוביטרל, תלת שכבתית ויפה מאד לדברי הרופא.
כל העוברים הוגדרו כיפים מאד.
מה מציעים לעשות?
האם כדאי להחזיר יותר מעובר אחד?
לשנות את התמיכה, או להוסיף משהו?
אני כבר שנה בטיפולים, ומותשת..
תודה שונה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אובדת עיצות - אנא עצתכם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/09/2015להחזיר יותר מעובר אחד,ובמידת האפשר בהליך טרי,לשקול ביצוע היסטרוסקופיה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)