מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תחילת הריוןסתיו16/10/2015
שמעתי פעם מפרופסור סיון שיש סיכון קטן בUS בתחילת הריון שגלי הקול יכולים לפגוע בעובר רציתי לשמוע דעתכם הנכבדה בעניין וא"כ מתי כן אפשר לבצע?
2. האם יש הגבלה בהרמת משקל כבד כדוגמת 30 קילו בתחילת הריון או שאין שום הגבלה?
3. פעילוץ גופנית האם הכל מתר?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תחילת הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/10/2015אין כל בעיה עם ביצוע אולטרסאונד לפרקי זצן קצרים בהיריון,אין בעיה עם הרמת משקלות,אם כי הייתי נמנע ממקלות מופרזים,יש להימנע מפעילות אירובית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עכשיושחר16/10/2015
אז ככה... בת 37, מנסה להיכנס להריון באמצעות תרומת זרע.
עד היום 3 הזרעות שלא צלחו (פעמיים אוביטרל, פעם אחת טבעי), צילום רחם תקין. כמובן שמטופלת אצל רופא פוריות. מבחינתו, רירית במצב מצוין, ביוץ תקין, בדיקות הורמונליות תקינות.
להתייחס לכך שזה לא עובד כי סטטיסטית לוקח זמן?
לעבור להזרעות על בסיס הורמונלי למרות שלכאורה אין בעיה?
הגיל לא לטובתי, לא רוצה לחשוב שאני מבזבזת זמן (וגם כסף-מנת זרע), אבל חוששת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מה עכשיו - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/10/2015לעיתים נדרשים מספר טיפולים לפני השגת המטרה,יש להאמין שהדבר יעלה בידייך בקרוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
שחר17/10/2015תודה על המענה.
מה האינדיקציה לטיפול הורמונלי? והאם ניתן למנוע בטיפול הורמונלי והזרעות הריון רב עוברי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/10/2015ניתן לצמצם מאוד את האפשרות של היווצרות היריון רב עוברי בטיפולי פוריות,באמצעות טיפול הורמונלי מבוקר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שחר22/10/2015הומלץ על טיפול הורמונלי, לא הותחל, ובגלל כאבים נבדקתי ביום החמישי לוסת. עפ' האולטרסאונד, יש שני זקיקים 12,13 . לכן לא הומלץ עכשיו על טיפול הורמונלי. איך זה קורה ביום החמישי? עד עכשיו, במעקב, ביום 11 או 12, היה זקיק בגודל 17. האם זה נחשב לנורמלי/תקין? בנוסף, מציינת שבכל ההזרעות, הוסת מאחרת ביומיים שלושה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/10/2015אין הוראת נגד להתחיל טיפול להשראת ביוץ גם בתנאים אלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל
שחר23/10/2015עדיין לא מבינה איך יש זקיקים בכזה גודל ביום החמישי, ואיך בכל פעם הוסת מתעכבת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אבל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/10/2015אלו לא זקיקים אלא שרידי זקיקים מהחודש הקודם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה לאחר החזרת עובריםשני15/10/2015
שלום,
ב13.10 עברתי שאיבה
ב14.10 התחלתי אנדומטרין פעמיים ביום
היום 15.10 החזרה של 2 עוברים.
הועלה מינון של אנדומטרין ל3 ביום.
בנוסף קיבלתי אסטרופם פעמיים ביום
ודופסטון פעמיים ביום.
השאלה שלי בנוגע לדופסטון...אני מכירה אותה כתרופה לקבלת ווסת.
האם משתמשים בה גם כתמיכה???
קצת מפחדת לקחת אותה.
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תמיכה לאחר החזרת עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/10/2015בהחלט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריוןמודאגת15/10/2015
אחרי החזרת 2 עוברים מוקפאים בלוציסטים. מטופלת רק על ידי אסטרופם ונרות פרוגסטרון.
קבעו לי בדיקות בטא 12 יום מיום ההחזרה.
1. האם כשמדובר בבלוציסטים לא ניתן לראות הריון עשרה ימים אחרי ההחזרה?
2. האם ניתן לבצע בדיקת הריון ביתית כעבור עשרה ימים? (לא קיבלתי כלל זריקות אוביטרל כיוון שמדובר במוקפאים)
3. הבנתי שתוצאות בטא הן ערך מספרי בלבד. הם ניתן יהיה מהתוצאות לדעת אם מדובר בקליטה של עובר אחד או שניים..?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
מודאגת16/10/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדיקת הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/10/2015התשובה עשויה חהיות חיובית כבר 10 ימים לאחר ההחזרה,ערך גבוה ראשוני עשוי להצביע על אפשרות של היריון רב עוברי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה...
מודאגת16/10/2015כלומר אם בבדיקה ביתית אחרי עשרה ימים יוצא חיובי ניתן להסיק כי לפחות עובר אחד נקלט? ואם התשובה שלילית האם זה בהכרח שלילי לגבי שני העוברים?
ואם יוצא פס בהיר יש סיכוי שיש קליטה של עובר אחד ולכן ערכי הבטא נמוכים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא נמוכהליאת15/10/2015
שלום,
שלשום, 14 יום לאחר החזרה בהליך IVF תוצאת בטא היתה 27.
היום, בטא ירדה ל- 22 ופרוגסטרון 42.
הרופא המטפל נמצא בחו"ל ואין לי מושג אם להמשיך בתמיכה של אנדומטרין+ פרוגינובה או להפסיק.
תודה מראש על התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטא נמוכה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/10/2015לא להמשיך ההיריון לא תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה קצת מוזרה....שרה15/10/2015
ערב טוב,
לפני שנה רופא הנשים שלי הוציא את ההתקן התוך רחמי מסוג מירנה שהותקן אצלי.
בשנה האחרונה עברתי 2 החזרות של עוברים מוקפאים באיכות טובה (2 עוברים בכל פעם) ללא הצלחה. מתנצלת מראש על השאלה המוזרה...אבל האם יש קשר? האם ייתכן וישנם "שאריות" של ההתקן או שלא הוצא תקין ע"י רופא הנשים? אמנם לפני ההחזרות ביצעתי פעמיים אולטראסאונד, אך האם באולטראסאונד כזה שבודק את רירית הרחם ניתן להבחין האם ההתקן הוצא כולו מהרחם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה קצת מוזרה.... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/10/2015האפשרות הזו לא סבירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דיקורשירה15/10/2015
במה דיקור יכול לשפר ולסייע לפני החזרה מוקפאים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דיקור - תגובה
פרופ` דוד בידר15/10/2015יש חילוקי דעות בעניין ואנחנו לא עושים דיקור לפני החזרה.
בכל אופן , ברור שזה לא יכול להזיק.
זה עניין אישי, יש חלק מהנשים שזה מרגיע ועושה להן הרגשה טובה לכן עניין הדיקור הוא לשיקולך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא לא ממתאפסתשוש15/10/2015
שלום ד"ר,
אני אחרי הפלה,הדימום ניפסק כבר אחרי שבוע ב-9.10. בטא ביום ראשון 11.10 הייתה כבר 19.הייתי אצל הרופא, הרחם נקייה כבר והרירית דקה, ללא שאריות.
היום 15.10 בטא 7. הייתה כבר אמורה להתאפס, מה קרה?
בדיקות היום: אסטרדיול 70
LH 26.30
פרוגסטרון 2
fsh 52.30 (מה שבחיים לא היה לי! תמיד עמד על 12)
האם זה בגלל ההפלה?
(זה לא ממש רלוונטי, כי אני עם תרומה עכשיו...)
יש לי מעט כאבים בבטן תחתונה.
האם תקינות הבדיקות?
אני דואגת, כי לצערי לאחר 3 הפלות כבר, אך בכולן, הבטא ירדה מהר,ההפלות היו טבעיות והמשכתי הלאה.
כמובן שאלך לעשות שוב בטא בשבוע הבא.
תודה על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטא לא ממתאפסת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/10/2015במקומך הייתי ממתין עוד 10 ימים לפחות עד להתאפסות כל הערכים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
שוש15/10/2015תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי המשך טיפול - בלתי מוסבריםvika15/10/2015
אחרי שגם החזרה 3 נכשלה ולא נשארו מוקפאים, ישבנו מול פרופסור היחידה. שקרה את התיק שלנו בעיון רב והוא פשוט פנה אליי בשאלה - "אני לא מבין מה את עושה פה".
ואכן כל הבדיקות תקינות. גם שלי וגם של בעלי.
שנתיים אחרי הפלה עקב הריון שלא התפתח. גרידה
צילום רחם והטרוסקופיה גם תקינים
יש לי ילד כמעט בן 4. הריון ולידה תקינים - הריון עם הזרעה על ביוץ טבעי
בגדול אמר כי אין עוד בדיקות שאפשר לעבור. ציין כי אין צורך במקרה שלי לעשות בדיקת קרישיות יתר (אני לא מבינה למה לא כדאי לעשות? ולכסות גם את הפינה הזו)
בכל מקרה נתן לי פרוטוקול ארוך והוסיף סטרואידים
ששאלתי אותו למה, הוא אמר שלפעמים ששום דבר לא עוזר מנסים גם את הסטרואידים ואולי יעזור.
אני לא מבינה את תפקיד הסטרואידים במקרה שלי - שבעצם אין שום בעיה נראית לעין (כי אם לא היתה בעיה הרי מזמן הייתי בהריון).???
אשמח אולי אתם תאירו את עיניי?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לגבי המשך טיפול - בלתי מוסברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/10/2015כאשר מדובר באי פריון על רקע בלתי מוסבר חלק מהטיפולים הינם על בסיס ניסיון וטעיה,ובכלל זה מתן סטרואידים.אין מניעה לברר גם את קרישיות הדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יכולה לברש מרופא משפחה?
ויקי15/10/2015והאם יש לזה שם מקצועי או רק לרשום לו קרישיות יתר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לך
דינה15/10/2015גם אנחנו לא מוסברים אחריי שלל בדיקות-תבדקי שעשיתם:
פרופיל הורמונלי , זרע, צילום רחם, היסטרוסקופיה, קרישיות יתר-רוב הרופאים יודעים מה בודקים אבל יש עוד כמה בדיקות שנעשות בבית חולים שעולות כסף, קריוטיפ.
לי בטיפולים אחרי כמה הריונות כימיים נתנו באופן אמפירי קלקסן לפי משקל וסטרואידים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה דינה. כמה טיפולים עברת
vika16/10/2015לפני שנתנו לך סטרואידים?
האם זה עזר?
לי היתה הפלה עם גרידה מלפני שנתיים ומאז לא מצליחים להשיג הריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסטרואידים
דינה16/10/2015בשאיבה השלישית קיבלתי סטרואידים החל מיום השאיבה... ההריון התחיל יפה אך לצערי הסתיים בשבוע 12...זה הפעם הראשונה שהגעתי כל כך רחוק... פעמים קודמות (4) הגעתי עד שבוע 5...
וגם לפני הסבב הזה ביצעתי לראשונה פיפל....
כך שמשהו מזה נראה לי השפיע לטובה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוףףף כל כך הרבה הורמונים לגוף
vika16/10/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אני יכולה לברש מרופא משפחה? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/10/2015זוהי פרופיל שלם של בדיקות -פרופיל(בדיקות) קרישיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה למענה. תודה
vika19/10/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה אחרונה בנושא זה. בבקשה לענות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/10/2015ישנן עוד בדיקות בפרופיל המלא של הקרישיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה יכול לומר מה חסר כדי שאבקש
vika20/10/2015מרופא המשפחה?
אני ממש רוצה לבדוק גם את הנושא הזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אתה יכול לומר מה חסר כדי שאבקש - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/10/2015פקטור V ליידן – זוהי מוטציה נקודתית בפקטור קרישה מספר 5. פקטור 5, הוא פקטור חשוב, שכן רוב המערכת למניעת קרישה פועלת ע"י פירוקו ולאחר המוטציה, הוא הופך להיות עמיד יותר.
מוטציה בפקטור II – מוטציה גנטית בפקטור מספר 2.
MTHFR – חסר גנטי באנזים אשר אחראי לייצור של חומצה פולית. לבעלי מוטציה זו, יש רמה נמוכה של חומצה פולית ורמה גבוהה של הומוציסטאין, הגורם לקרישת יתר. בנוסף לסיכון הקרישה יש לבעלי מוטציה זו סיכון רב יותר למומים במערכת העצבים, עקב החוסר בחומצה פולית.
חסר מולד באחד מ3 מרכיבים חשובים של המערכת למניעת קרישה – PROTEIN C , PROTEIN S, AT III.
APC-resistence
Homicysteine
Fibrinogen mutations
Prothrombin* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות למניעת הריוןמיכל15/10/2015
הי,
אני עושה הפסקה של חודש מטיפולים, בחודש הזה הונחיתי לקחת גלולות למניעת הריון
באיזה יום של המחזור עליי להתחיל את החפיסה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גלולות למניעת הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/10/2015בין היום ה1-5
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקאות כתוצאה מלקיחת כלומידנופר15/10/2015
שלום,
אני כרגע בטיפולים לנסות להיכנס להיריון דרך הזרעות וקיבלתי כלומיד.
התחלתי לקחת אותו לפני כיומיים.
יש לי היסטוריה של הקאות, כאשר לפני כ-10 חודשים עשיתי חיסון נגד אדמת (לא היו לי מספיק נוגדנים בדם) וחודש לאחר מכן התחלתי להקיא כמעט כל מה שכנסתי לפה, כולל נוזלים ובבוקר מיצי קיבה למשך 3 חודשים ללא סיבה מוסברת, עשו לי את כל הבדיקות, גם גסטרוסקופיה ללא ממצאים חריגים.
לפני חצי שנה ההקאות הפסיקו לשמחתי, אני מקיאה בעיקר כשאני אוכלת יותר מדי, אבל בסה"כ המצב היה טוב.
כאמור לפני יומיים התחלתי לקחת כלומיד ומאז היו לי כאבי בטן מאוד חזקים ובחילות ועכשיו שוב אני לא מצליחה לאכול ומקיאה גם נוזלים שאני שותה,
רציתי לשאול אם זו תופעת לוואי מוכרת כדי לא לדאוג סתם שההקאות חזרו...
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הקאות כתוצאה מלקיחת כלומיד - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/10/2015התופעה לא מוכרת בנטילת כלומיד,אלא אם נגרמה תגובת יתר בעקבות נטילת הכלומיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
נופר15/10/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרת עובריםשמרית15/10/2015
היי,
יש לי שאלה קצת מביכה,אבל מטרידה אותי מאוד,
חלמתי חלום מיני ובחלום הרגשתי שאני מגיעה לסיפוק ממש והרגשתי מעין התכווצות ברחם ואז התעוררתי,אני אחרי החזרת עוברים,האם עשיתי נזק? האם יכול להיות שלא ישתרשו?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת עוברים
שמרית15/10/2015מקפיצה
החזרת עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/10/2015לא נגרם כל נזק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה קצת אחרתשואלת14/10/2015
פרופסור שלום , רציתי לשאול...מתחילת ההריון אני שוטפת את הירקות במים וסבון. בשיא טיפשותי היו מספר פעמים בחודשים הראשונים שהשרתי לכמה דקות את הירקות הסבון כלים "פרי " , כמובן השתדלתי לשטוף היטב לאחר מכן ולנגב בנייר סופג. מאז שקלטתי שאולי אני עושה נזק התחלתי לשטוף עם סבון ידיים עדין אך יש לי חשש שאולי היו שאריות איכשהו ...אני מאד חוששת שגרמתי לנזק כלשהו, הרעלה או משהו לעובר ...מה דעתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה קצת אחרת - תגובה
פרופ` דוד בידר15/10/2015לא יקרה כלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מס שאלותליאת14/10/2015
שלום רב,אני בת 46 ומתכננת הריון ראשון.
עשיתי בדיקות והן יצאו תקינות.
הרופא אמר לי לבוא אליו ביום השלישי של הווסת וביום ה-22. מה רואים ביום השלישי? פשוט אין לי אפשרות להגיע אליו במועד הזה.
כמו כן הרופא דיבר על זריקות בגלל גילי המתקדם.מה זה אומר?כל כמה זמן צריך לקבלת זריקה? האם הזריקות משמינות וגורמות לשיעור יתר?<
יש לי בעיה שהביוץ שלי יוצא בזמן שאני עדיין לא טהורה.אז מה עושים?
עשיתי בדיקה ואני
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מס שאלות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/10/2015לדאבוני בגילך הסיכוי להרות ולהיריון תקין הינו כמעט אםסי,לכן עלייך לשקול אפשרות של תרומת ביציות כדי להשיג היריון בריא בטווח זמן קצר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשירה14/10/2015
שלום אני בת 24 לאחר הפרייה ראשונה שלא צלחה עם החזרת שני עוברים טריים... אני לפני החזרת מוקפאים הבעיה היא בצורה של בעלי. האם יש קשר בין המורפולוגיה הנמוכה לבעיית השתרשות? והאם כדאי להחזיר החזרה משולבת 2 עוברים ולגדל 2 בלסטוציסט( נשארו עשר מוקפאים) ?? האם אסטרופם 3 פעמיי ביום ונרות פעמיים ביום של 400 מספיק כתמיכה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
שירה15/10/2015מקפיצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה שוב
שירה15/10/2015קפיצה שוב
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/10/2015במקומך לא הייתי מוטרד לאחר הפריה בודדת עם כל כך הרבה עוברים לגבי ביכוייך להרות,שבשלב זה נראים מצויינים
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)