מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כדורים מול הזרקת הורמוניםגלית31/05/2015
שלום לכולן,
לצערי הרב התקררתי מאוד, עד כדי תופעות של כאב גרון, עיניים צורבות ודומעות, וחולשה כללית.
אני מעוניינת לבלוע כדור להקלה (כדוגמת פראמול אף, דקסמול יום/לילה וכד')
האם ישנם כדורים להורדת חום וצינון שאין לבלוע במקביל להורמונים בגלל חומר מסויים בהם?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כדורים מול הזרקת הורמונים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/06/2015אין כל בעיה לבלוע אקמול תוך כדי זריקות להשראת הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כניסה להריון ואורגזמהאני31/05/2015
אנחנו מנסים להיכנס להריון כבר כמה חודשים וכל פעם אני חווה אורגזמה לפני בעלי, האם זה לא מפריעה להיכנס להריון?
חשוב לציין שבהריון הקודם שלי נכנסתי להריון בלי אורגזמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כניסה להריון ואורגזמה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/06/2015לא מפריעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשובלנה31/05/2015
שלום רב..יש לי 2 שאלות
1.האם אפשר לעשות מסאז'ים במהלך תהליך הפריה כלומר בתקופת ההזרקות.
2.האם יש הבדל גדול בין מינון גנל אף 112.5ל 125
תודה:) 5* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר31/05/2015אפשר לעשות מסאז. מינון של 125 גבוה יותר מ-112.5
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך קורה שיש זקיקים ריקיםפרופ` דוד בידר31/05/2015
שלום, בת 31 רווקה, יש רזרבה שחלתית AMH-0.66
מטרה הקפאת ביציות
פעם ראשונה פרוטוקול של מנופור 600 ליום, ביום 14 שאיבה.
ביום 12 של לקיחת אוביטרל, בדיקות מהבוקר:
דם:
LH- 1.2 IU/L
E2- 3994 pmol/L
PROGESTERONE- 3.6 nmol/L
US:
ימין: זקיקים 17,5, 17
שמאל: זקיק 15
US ביום השאיבה:
ימין: זקיקים 20, 17
שמאל: זקיק 18
אני והרופא היינו בטוחים לסיכוי שניים/שלושה ביציות להקפאה
הרופא שלי כרגע בחו"ל ואין לי איך לברר אני דואגת.
והיה רק ביצית אחת להקפאה דווקא מזקיק 18 שחלה שמאל
שני זקיקים הנוספים 17 ו-20 היו ריקים.
הזקיקים נראו שגדלו בצורה תקינה היו קטנים והתפחתו במהלך הטיפול יפה
1. למה זה קורה שיש זקיקים ריקים?
2. אי אפשר לדעת לפני שאיבה שיש זקיקים ריקים?
3. בדיקות הדם היו תקינות? (כתבתי למעלה)
4. אני מעוניינת לנסות שוב שאיבה אבל פוחדת ששוב יהיו ריקים, יש איך למנוע את זה?
אשמח לדעתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקיקים ריקים - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר31/05/2015אין דרך לדעת האם מדובר בזקיק ריק טרם השאיבה. במקרה של זקיק ריק קיימת אפשרות שהביצית התפרקה טרם השאיבה או שהיא "דבוקה" לדופו הזקיק ולכן לא השתחררה. לעיתים נוכחות זקיקים ריקים מעידה על תגובה פחות טובה לפרוטוקול מסויים (שלא ניתן לנבא מראש) ולעיתים על רזרבה שחלתית ירודה. בכל מקרה היות וזו השאיבה הראשונה כדאי לשקול טיפול נוסף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוות דעתיעל31/05/2015
שלום
בת 29 פרופיל הורמונאלי תקין
ילדתי לפני שנה וחצי ivf icsבטיפול שני
אנחנו על רקע הלא מוסברים
לפני 3 חודשים הריון שנפל בסבב מוקפאים הוחזרו 2 במצב מצוין בשבוע 5 פלוס 3 ימים נפל לבד ללא התערבות
וכעת.שוב סבב מוקפאים הוחזרו 3 במצב מעולה בטא 12 יום אחרי ההחזרה 76 לאחר יומים 23 נראה כמו הריון כימי עדיין לא התחיל וסת הפסקתי תמיכה
יש לציין שהעוברים תמיד טובים ובכל שאיבה כמעט כולם מוקפאים אחוז הפריות גבוה תמיד
האם יש צורך בבדיקות.נופסות בעקבות.שני המקרים ההפלה וההריון הכימי האחרונים?
האם למרות שילדתי יתכן שישנה בעיה שגורמת להפלות.שלא נתגלתה?
אודה לעזרתכם
האם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חוות דעת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/06/2015כדאי לבצע היסטרוסקופיה כדי להיות בטוחים שרירית הרחם תקינה לחלוטין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה עדכון נוסף
יעל01/06/2015רירית הרחם בכל טיפול מעל 9 מ"מ
האם בכל זאת צריך לבצע היסטרוסקופיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
יעל02/06/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה עדכון נוסף - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר02/06/2015כן, כדאי. הסטרוסקופיה תתן מידע גם על מבנה הרחם, הדבקויות, פוליפ או שרירן בחלל הרחם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרלחסוי31/05/2015
האם בתרומת ביצית על בסיס מחזור טבעי ניתן להסתפק באוביטרל כתמיכה כאשר יש בעיה בלקיחת הורמונים והאם הוא אפקטיבי מספיק? אם כן כמה צריך לקחת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אוביטרל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/06/2015אמור להספיק-מספיקה זריקת אוביטרל אחת בהתאם לתיזמון הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוביטרל
חסוי01/06/2015גם אם מדובר בגיל מבוגר ובעוברים מוקפאים, אוביטרל כתמיכה אמור להספיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אוביטרל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/06/2015בגיל מבוגר בגלל חולשת המערכת ההורמונלית הייתי שוקל מתן טיפול תומך נוסף לאוביטרל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים ואלכוהולדיקלה31/05/2015
שלום רב,
עברתי שאיבה היום, באופן כללי מרגישה טוב. ההחזרה מתוכננת ליום רביעי הקרוב.
מחר בערב אחי מתחתן - האם מותר לי לשתות באירוע אלכוהול.
בברכה,
דיקלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרת עוברים ואלכוהול - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/06/2015שתיה מוגבלת לפני החזרת העוברים לא אמורה להזיק להליך ההשתרשות או לעובר שיוחזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוזלים ברחםדיקלה31/05/2015
שלום רב,
אני מטופלת ב IVF מזה כשנה. במהלך הניסיונות להחזיר עוברים, התגלו מספר פעמים נוזלים ברחם.
ביצעתי צילום רחם שבעקבותיו ביצעתי חסימה באמצעות ESSURE לשתי החצוצרות.
ביצעתי היסטרוסקופיה וצילום אולטרה-סאונד תלת מימדי 3 חודשים לאחר ה-ESSURE - האבחנות יצאו תקינות.
היום עברתי שאיבה של ביציות ובמהלך השאיבה שוב התגלו נוזלים ברחם.
ממה יכולים להיות נוזלים ברחם ?
כיצד ניתן למנוע את הופעתם ?
תודה.
דיקלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נוזלים ברחם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/06/2015יתכן והחסימה שבוצעה בפתח החצוצרה אינה אפקטיבית ויהיה מקום לשקול כריתת חצוצרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוזלים ברחם
דיקלה01/06/2015שלום,
ביצעתי אולטרה-סאונד תלת מימד אחרי ESSURE ואמרו לי שהכל תקין, עדיין יש מצב שהחצוצרות לא נחסמו?
יכול להיות סיבות אחרות לנוזלים ברחם.??
כדאי לעשות צילום רחם לוודא ב100% שאכן החצוצרות לא נחסמו לחלוטין ולא ישר "לקפוץ" לכרות אותם??
תודה, דיקלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נוזלים ברחם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/06/2015ללא ספק שהנושא דורש בחינה מדוקדקת למקור הנוזלים שיכול הגיע גם מאזור הצואר או צלקת ניתוחית באזור הצואר-הערכתי היא שישנה זליגה של נוזלים מהחצוצרה לרחם ולכן המלצתי לך לפעות להסרת החצוצרה או החצוצרות הנגועות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דםליאת31/05/2015
ד"ר שלום
מנסה להרות ומקלות הביוץ אינן אמינות וזה גרם לי לטעות בתאריך הביוץ החודש לכן הרופא נתן לי בדיקות דם לאיתור הביוץ
הביוץ אצלי לי לפעמים ביום ה-14 ולפעמים ביום ה-16 ולפעמים ביום ה-20
מתי עליי להתחיל בבדיקת הדם הראשונה לאיתור הביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקות דם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/05/2015ביום 12-13
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' אשכנזי
ליאת31/05/2015פרופ' שלום
תודה על תשובתך!
האם ספירת הימים לאיתור ביוץ מתחיל מהיום הראשון של קבלת המחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לפרופ' אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/05/2015אכן כך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הטיפול המועדף להסרת שרירן ?לי31/05/2015
שלום,
זקוקה לעזרתכם הדחופה.
יש לי שרירן תוך דופני, שדוחק מעט את רירית הרחם, בגודל של 7.5 ס"מ על 5.7 ס"מ.
ברצוני להרות בקרוב.
הומלץ לי על פרוצדורה ניתוחית, הסרת השרירן בפרולוסקופיה.
במקרה התברר לי שיש טיפול בשרירן כשלי באולטרהסאונד ממוקד בתל השומר. נאמר לי כי אני מתאימה לטיפול וכי הוא מיועד לנשים שמעוניינות לשמור על הפוריות.
איזה טיפול מזיק פחות לרחם, כאשר המטרה היא להרות בקרוב?
מה מומלץ?
תודה על העזרה,
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מה הטיפול המועדף להסרת שרירן ? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/05/2015לטעמי עם שרירן בגודל שצוין האופציה הניתוחית עדיפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע ניתוח להסרת שרירן עדיף?
לי01/06/2015פרופ' יעקב שלום,
אשמח לדעת מדוע האופציה הנתוחית עדיפה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מדוע ניתוח להסרת שרירן עדיף? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/06/2015בסדרי גודל כאלו של שרירן האפקטיביות של הטיפול באמצעות האולטרסאונד פחותה במיוחד אם מיקום המיומה הוא בקיר האחורי של הרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות דחופהDINA31/05/2015
לאחר 6 טיפולי IVF והיריון כימי אחד אני בהיריון (-: כבר שבוע 14 ומאושרת מכל רגע.. (למרות בחילות איומות ועייפות קשה).
שאלתי: יש לי ביומציים האחרונים קצת לחצים בבטן התחתונה (כיוון ימין), ואני טסה עוד יומיים... האם צריך ללכת לבדוק או שזה נורמלי?
כמו כן הפיטמות שלי רגישות מאוד מאוד.. נורמלי או אולי דלקת או משהו דומה?
תודה רבה ובהצלחה ענקית לכולן!! בסוף זה מצליח!! לא לאבד תקווה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התייעצות דחופה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/05/2015מתקבל הרושם שאת חווה תופעותת שכיחות בהיריון,אם כי אף פעם לא מזיק להבדק עוד פעם במיוחד שאת עומדת בפני נסיעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקותלירון31/05/2015
ד״ר שלום
עושה היום היום ה-4 בדיקות לפרופיל הורמונלי אך המחזור הסתיים והיה רק שלושה ימים.
האם זה עלול לשבש את הבדיקות כאשר אין מחזור יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות - תגובה
פרופ` דוד בידר31/05/2015לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכחתי ...ורד31/05/2015
בוקר טוב .
אני לפני החזרה (אם הם שרדו כמובן ) ביום שלישי .
התבקשתי לקחת 1 אסטרופם בבוקר
ו2 בערב (מלבד הנרות )
את האסטרופם שכחתי ביום שישי בעבודה. ככה ששישי בערב וכל השבת לא לקחתי והיום בבוקר לקחתי שוב .
האם זה ישפיע על ההחזרה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי ... - תגובה
פרופ` דוד בידר31/05/2015לא ישפיע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיקים ריקיםטליה31/05/2015
שלום, בת 31 רווקה, יש רזרבה שחלתית AMH-0.66
מטרה הקפאת ביציות
פעם ראשונה פרוטוקול של מנופור 600 ליום, ביום 14 שאיבה.
ביום 12 של לקיחת אוביטרל, בדיקות מהבוקר:
דם:
LH- 1.2 IU/L
E2- 3994 pmol/L
PROGESTERONE- 3.6 nmol/L
US:
ימין: זקיקים 17,5, 17
שמאל: זקיק 15
US ביום השאיבה:
ימין: זקיקים 20, 17
שמאל: זקיק 18
אני והרופא היינו בטוחים לסיכוי שניים/שלושה ביציות להקפאה
הרופא שלי כרגע בחו"ל ואין לי איך לברר אני דואגת.
והיה רק ביצית אחת להקפאה דווקא מזקיק 18 שחלה שמאל
שני זקיקים הנוספים 17 ו-20 היו ריקים.
הזקיקים נראו שגדלו בצורה תקינה היו קטנים והתפחתו במהלך הטיפול יפה
1. למה זה קורה שיש זקיקים ריקים?
2. אי אפשר לדעת לפני שאיבה שיש זקיקים ריקים?
3. בדיקות הדם היו תקינות? (כתבתי למעלה)
4. אני מעוניינת לנסות שוב שאיבה אבל פוחדת ששוב יהיו ריקים, יש איך למנוע את זה?
אשמח לדעתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצה תחליפי רופא ופרוטוקול
פיל31/05/2015זה מינון גבוה מאוד מאוד. את צעירה והרזרבה יחסית סבירה .. מעבר לכך שיכול להיות שמדובר בירידה זמנית אלא אם כן גם אימך סבלה מכך. הייתי ממליצה לך להתחיל עם דיכטי שבוע של גלולותןאז אורגולטרן בימים הראשונים של המחזור ןמינון של 350 גונל... מכירה כמה שהצליחו פלאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עצה תחליפי רופא ופרוטוקול - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/05/2015לפי רמות ההורמונים ומספר הזקיקים ניתן היה לצפות לתגובה טובה יותר ומספר ביציות רב יותר-יתכן ומדובר באירוע בודד שבו התפתחו בנוסף לזקיק מספר מבנים ציסטים ריקים מביציות,אולם יתכן ומדובר גם בכשל טכני שבעקבותיו נשאבו פחות ביציות.
בכל מקרה יש לשקול פרוטוקול אלטרנטיבי על מנת לשפר את סיכוייך בעתיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום 11 יום לאחר הזרעהענת31/05/2015
עשיתי הזרעה ב21 למאי היום 11 יום אחרי יש דימום חום האם יש לזה משמעות?אני מיאוד מודאגת וקיבלתי זריקת אוביטרול 36 לפני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום 11 יום לאחר הזרעה - תגובה
פרופ` דוד בידר31/05/2015בדרך כלל זה מרמז על וסת אך יש דימומים גם בהריון ולכן יש לחכות או לעשות היום בדיקה ותדעי מה קורה.
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)