מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הזרעהמתייעצת23/05/2015
שלום, עברתי הזרעה בתאריך ה- 8/5/15 לאחר טיפול בגונל F ואוביטרל. ביום חמישי ה-21/5 ביצעתי בדיקת דם, אשר תוצאותיה הראו: HCG 17.20, פרוגרסטרון 86.29. נאמר לי לחזור על הבדיקה ביום שני, אם לא אקבל מחזור... מה ניתן להסיק מכך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה - תגובה
פרופ` דוד בידר23/05/2015קודם כל יש הריון רק שהערך של הורמון ההריון נמוך ,ולכן יש לחזור כעבור יומיים לראות מה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך הזרעה....
מודאגת26/05/2015לצערי אתמול בצהרים קיבלתי מחזור, גם בדיקת הדם הראתה נפילה בערכים. האם הדבר אומר שנקלט הריון ונפל או שייתכן כי הבטא שיצאה בבדיקה היא כתוצאה מהאוביטרל (15 יום לאחר הזריקה)? בנוסף, האם ממשיכים ישר לחודש נוסף של הזרעה או ממתינים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןליאת22/05/2015
ד"ר שלום
אמורה לקבל מחר מחזור ויש לי כאבים חזקים בצדדים כמו צירים ורגליים כבר מס' ימים האם זה תופעות שיכולות גם להיות בתחילת הריון?
במידה והמחזור לא מגיע מתי ניתן לעשות בדיקת הריון ביתית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון - תגובה
פרופ` דוד בידר23/05/2015אם זה לא תופעה שאת מכירה בקבלת הוסת אז הכל יכול להיות.
אפשר לעשות כבר בדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי החזרת עוברים טריים מולויקי22/05/2015
החזרת מוקפאים
האם יש הבדל באחוזי הצליה בין החזרת מוקפאים וטריים?
או האיכות העוברים שמתפתחים בבטן כאשר מוזג הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי החזרת עוברים טריים מול - תגובה
פרופ` דוד בידר23/05/2015יש הבדל גדול בין מוקפאים לטריים למרות דיווחים שונים.
תמיד טרי יותר טוב.
יש היום מגמה לומר שמוקפאים טובים באותה מידה ,במיוחד בביציות של תרומת ביצית ,אך זה לא נכון.מי שאומר כך לא יודע לטפל על ידי החזרת עוברים טריים.
ברגע שמתפתח כבר עובר אז אם הוא ממוקפאים או טריים התפתחותו צריכה להיות זהה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי אם החזרת טריים נכשלה
ויקי23/05/2015והיו לי עוד 5 מוקפאים אם יפשירו ויחזירו אותם הם יהיו באיכות פחות טובה, וסיכויי הצלחה קטנים יותר?
האם סיכונים לעובר שכן נקלט והיה מוקפא מבחינה התפתחותית בריאותי או שכלי פחות טובה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי אם החזרת טריים נכשלה - תגובה
פרופ` דוד בידר23/05/2015הסיכויים של הקפואים שלך להיקלט הם פחות טובים אך עדיין יש סיכויים ומבחינה התפתחותית הם בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמי השרשהדנה22/05/2015
שלום,
לקחתי אוביטרל ב 6.5 בלילה, וביום שישי 8.5 עשיתי הזרעה.
לאחר מכן ביום שני 11.5 לקחתי אוביטרל לתמיכה.
עשיתי אתמול בדיקה בתית להריון ויצא שלילי.
היום, במהלך היום יש לי הפרשות דמיות בהירות ומעט.
אצין שכאשר אני מקבלת ווסת הדימום שלי מיידי.
ונמשך רק יומיים שלושה.
האם יתכן שזהו כתמי השרשה אך הגיע רק ביום שהייתי אמורה לקבל מחזור? ואם כן האם יש משמעות להשרשה מאוחרת?
בתקווה שזה אכן השרשה, מתי כדאי לבדוק בדיקה בתית שוב, מחר או ביום ראשון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדכון זה כנראה מחזור
דנה22/05/2015הדימום עכשיו התגבר.
למרות שהוא שונה מתמיד, אני מניחה שבסופו של דבר זה מחזור.
הייתי קצת באשלייה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבולבלת
דנה23/05/2015שוב שלום,
אני נורא מבולבלת אם הדימום שיש לי זה השרשה שהגיעה ביום המחזור או ווסת.
הדימום מזכיר דימום כמו שהיה לי לפני חודשיים בימים הראשונים שלאחר הניתוח של הוצאת פוליפ מהרחם.
סליחה על התיאור, אך הדימום קיים וצבעו כמו בווסת רגילה. אך למרות שאני שמה 3 תחבושות כמו תמיד הדימום מתפשט רק על תחבושת אחת.
מה נראה, מחזור עם דימום מועט אך אציין שבמעקב שעשיתי לא נאמר לי שהרירית דקה?
או שזה השרשה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתמי השרשה - תגובה
פרופ` דוד בידר23/05/2015אין השרשה מאוחרת ואין כתמי השרשה.
אם הבדיקה שלילית אז יגיע הדמם היותר חזק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלת ביוץנטע22/05/2015
האם ניתן לשער מתי התרחש הביוץ כאשר:
18/5
E2 630
פרוג' 1.8
LH 43
זקיק 16, אוביטרל בערב
למחרת 19/5:
E2 492
פרוג' 2.9
LH 73
לא בוצע אולטראסאונד, היתה
הזרעה בצהריים
אתמול 21/5:
E2 354
פרוג' 51.6
LH 7.1
ובנוסף, האם האוביטרל לא ניתן מוקדם מדי? והאם תזמון הההזרעה היה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלת ביוץ - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר22/05/2015הביוץ היה ב-20 לחודש. האוביטרל ניתן בזמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת ביוץ
נטע22/05/2015תודה על המענה המהיר.
שאלה נוספת ברשותך, האם זקיק 16 אינו ״צעיר״ מדי לאוביטרל?
האם הזקיק ממשיך לגדול אחרי האוביטרל? החשש שלי לביצית לא בשלה בזקיק בגודל הזה?
והאם הפרוג הגבוה יחסית יתכן יום לאחר הביוץ, או שיתכן שהביוץ היה כבר בלילה של ה 19/5 ומכאן הערך הגבוה.
תודה רבה!
נטע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת ביוץ - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר23/05/2015ניתן למצוא ביצית בשלה בזקיק של 16ממ. קשה לדעת בוודאות מתי היה הביוץ (מבחינת שעות).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטא שלילי והמחזור לא מגיעויקי22/05/2015
שלום
לצערי היום בדיקת ביטא שלילית
ביום שישי לפני שבועיים בדיוק היתה החזרת עוברים טריים
ומאז הזרקתי כל 3 ימים חצי כמות מאוביטרל.
ז"א פעם אחרונה הזרקתי ביום ראשון 17.5
המחזור לא הגיע וגם ביטא שלילי
מתי המחזור אמור להגיע? ולמההוא מאחר אם אין הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטא שלילי והמחזור לא מגיע - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר22/05/2015דימום יגיע כשרמת הפרוגסטרון תרד. קרוב לוודאי יופיע דימום תוך מספר ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 9 עם רחם אחוריאני98722/05/2015
האם רחם אחורי בשלב זה לוחץ יותר על האיברים האחוריים ןגורם לכאב גב?
האם רחם אחורי "מתיישר" בשלב מסויים של הריון או שמתחילת ההריון ועד סופו ניתן להבחין בכך שהוא אחורי?
והאם לבלעלות רחם אחורי מתחילים "תראות בטן" מאוחר יותר מלבעלות רחם רגיל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 9 עם רחם אחורי - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר22/05/2015יכולים להופיע כאבי גב קלים. עם התקדמות ההריון הרחם מתיישר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.האם זה בסדר שאני ישנה על הבטן?
אני98723/05/2015או שעדיף שלא?
ממתי כדאי להפסיק לישון על הבטן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.האם זה בסדר שאני ישנה על הבטן? - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר23/05/2015אין בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות חומותאני22/05/2015
שלום ,
אני כרגע בטיפול של פרגובריס +אורגלוטרן היום יום 12 לאחר מחזור...
כבר במשך 3 ימים יש הפרשות חומות ממה זה נובע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפרשות חומות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/05/2015דמם ביום 12 למחזור מחייב בירור האם מדובר ברקע הורמונלי (פונקציונלי),או רקע אורגני כלשהו-עלייך לברר עם הרופא המכיר את הנתונים ההורמונלים והתגובה שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשות חומות המשך
אני22/05/2015פרופסור אשכנזי
לא הבנתי, יכול להיות שזה בגלל הטיפול ההורמונלי? חודש שעבר גם הייתי בטיפול של פרגובריס שהתחיל עם 2 ליום ואז העלו ל 3 ליום ובטיפול הנוכחי התחלנו ישר עם 3 זה יכול להיות בגלל זה? ומה הכוונה לאורגני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
אני22/05/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
אני23/05/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/05/2015הכוונה שיתכן והתגובה ההורמונלית שלך אינה נאותה,או שקיים גורם ברחם במואר הרחם הגורם לדימום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדבקות אוורלרויטל22/05/2015
אני אחרי החזרת עוברים התבקשתי להדביק 2 מדבקות אוורל כל 4 ימים אתמול הדבקתי 2 וביום ראשון אמורה להחליף. היום ראיתי שחצי מהמדבקה שלופה מהעור האם לשים במקומה אחת אחרת או לחכות ליום ראשון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מדבקות אוורל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/05/2015להחליף לאלתר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקפפטילליאת22/05/2015
, לקראת טיפול IVF שלישי , עשיתי בדיקת פורגסטרון - תוצאה 18 ולאחר מכן במשך 3 ימים לקחתי פרוגינובה . היום קיבלתי מחזור עליי להפסיק את הפרוגינובה ולהתחיל את הדקפפטיל .
א. האם זה מוגדר כפרוטוקול ארוך?
ב. מתי וכיצד מזריקים את הדקפפטיל ? האם שתי אצבעות מתחת לטבור כמו אוביטרל? או כמו מונופור מתחת לטבור בצדדים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דקפפטיל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/05/2015אם כעבור יום או יומיים תתחילי לקחת בנוספ לדקפפטיל גם תכשיר להשראת ביוץ מדובר בפרוטוקול קצר אם לא -מדובר בפרוטוקול ארוך.
את הדקפפטיל צריך להזריק תת עורית כמו את כל התכשירים האחרים שציינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדקפפטיל פרוטוקול ארוך
ליאת22/05/2015תודה , חשוב לי להבין -ביום השלישי של המחזור והדקפפטיל אני אמורה לקחת דקפפטיל ומונופור 450 ביחד, האם זה מוגדר פרוטוקול ארוך או קצר ? בהתחשב בעובדה שהתחלתי לקחת פרוגינובה 3 ימים לפני הווסת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דקפפטיל פרוטוקול ארוך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/05/2015פרוטוקול קצר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןשני22/05/2015
שלום רב, ב21.4 הייתה שאיבה, 24.4 החזרה וב26.4 עוד החזרה כפולה. אתמול עשיתי אולטראסאונד פעם ראשונה ותודה לאל הכל תקין יש עובר אחד ודופק. לא הבנתי איך אתמול הרופא חישב לי שאני בשבוע שישי פלוס שלשה ימים. יש לי כמה שאלות: 1. האם בטיפולי ivf לא סופרים מיום קבלת המחזור שזה היה ב10.4? אז ממתי סופרים?
2. קבעתי שקיפות עורפית ל25.6 האם זה בסדר או מוקדם?
3. לאיזה תאריך יש לי אפשרות לקבוע לסקירה מוקדמת?
אשמח שתענו לי על כל השאלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/05/2015קביעת גיל ההיריון ממועד השאיבה +שבועיים,שאת ההפניות הינם כמצופה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאשירן ארי21/05/2015
ביום שישי האחרון בוצעה החזרה (לאחר שאיבה). ביום ראשון הזרקתי חצי אוביטרל.
היום (יום חמישי) כשבוע אחרי ביצעתי בדיקת ביטא שיצאה 12. האם זה בגלל האוביטרל? האם בכלל יש סיכוי להיריון? כי לפי מה שנראה לי אם היה הריון בשלב זה הביטא הייתה אמורה להיות גדולה יותר משמעותית
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה
שירן ארי22/05/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/05/2015מתקבל הרושם שהביטה החיובי הינו על חשבון זריקת האוביטרל ,היות והבדיקה נעשתה מוקדם מהמצופה לבדיקה חיובית בעקבות הפריה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר22/05/2015הבטא משקפת את שאריות האוביטרל ונלקחה מוקדם מדי על מנת לבדוק על הריון. בדיקת הריון יש לבצע שבועיים לאחר החזרת העוברים ולא שבוע, כדי לקבל תשובה אמינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
שירן ארי22/05/2015תודה
האם יש עדיין סיכוי שבדיקת דם שבוע אחרי מראה שלילי ושבועיים אחרי תראה חיובי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/05/2015בהחלט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא מהיום
שירן ארי26/05/2015היום בטא 151 (יום שישי שעבר הייתה ההחזרה)
האם אפשר לשמוח או שזה גבוה/נמוך מידי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות נוספות
עדי26/05/2015ביטא 151 שבועיים לאחר החזרה.
עד מתי צריך לעשות בדיקה של ביטא כדי לוודא הכפלה?
מתי ניתן לראות שק הריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות נוספות - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר26/05/2015התוצאה בהחלט משמחת ומעידה על הריון. יש לחזור על בדיקת בטא אחרי יומיים. שק הריון ניתן לראות בערכי בטא מעל 1000, כ-3 שבועות לאחר ההחזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
שירן ארי27/05/2015תודה
רציתי לשאול שאלה נוספת
בבדיקה הביתית בבוקר יצא שלילי.... האם ישסיבה לדאוג מבטא כזו ובדיקה ביתית שלילית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/05/2015חזרי על הבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי עדי
סיגל26/05/2015קודם כל בשעה טובה בעה שיהיה הריון תקין וקליל ;)
אני כותבת לך כי הייתה לי החזרה יום לפנייך של שני עוברים והבטא שהייתה לי אתמול היא 73. שזה חצי משלך., מה שאומר שיש לך כנראה תאומים !
תרשמי לי מעניין בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסיגל
שירן ארי26/05/2015מזל טוב סיגל!!!!
מקווה שיהיה לך הריון קל ובשורות מעולות!!!
הרופא שלי אמר שכנראה רק אחד אבל אעדכן (לא אתנגד ל 2 ;-)
פחות טיפולים נוספים ;-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעדי
ליאת26/05/2015בשעה טובה!!!
זה לא מובן מאליו מה שמרבית הפונות בפורום עוברות מנסיון שוכחים אחריי לידה הכל
המשך הריון קל ותקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיגל ועדי בהצלחה שאלה לגבי
ויקי26/05/2015החזרה - האם זה היה החזרת עוברים טריים או מוקפאים?
חוששת מהנושא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאצלי הוחזרו 2 טריים
סיגל26/05/2015אבל זה ממש התחלה נקווה שיעבור בשלום
אני שמעתי על כאלו שנקלטו גם מקפואים
בהצלחהההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהניסיון שלי
DINA27/05/2015אני עכשיו בשבוע 10 לאחר החזרת 2 טריים (נקלט עובר אחד).
בהיריון הקודם הוחזרו 2 קפואים ונקלט אחד..
כך שיש תקווה בכל מצב (-:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה בנות. לפני שבועיים וחצי הוחזרו
vika27/05/2015טריים שלא הצליח.
ויש לי מוקפאים ורציתי לדעת מה הסיכויים מול הטריים. כי לפי מה שהבנתי יותר "קל" להקלט מעוברים טריים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השבחת זרעענת21/05/2015
היום עשיתי הזרעה נמצא 10 מיליון זרעונים והכל תקין חוץ מתנועתיות 25 אחוז האם השבחה טובה למרות תנועתיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
השבחת זרע - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/05/2015בהחלט נתונים סבירים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הייחסויה21/05/2015
לדלקת בנתרתיק שותים אנטיביוטיקה?!או תרופה אחרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אה וחשוב לי לציין שהלכתי לטרם אתמול
חסויה22/05/2015והוא נתן לי זינת משו כזה ומשכך כאבים אבל אני לא יודעת אם לקחת או לא אני מפחדת מכיוון שהוא לא רופא נשים אבל הסברתי את הבעיה שכואב לי בנרתיק ויש לי הפרשות כמו קוטז וכמו שאמרתם לי שזה נחראה כמו דלקת..ואני לא יודעת מה לעשות היום שישי ועד יום שני אין רופא לא כלופ בגלל שבת והחג ואני גם דתיה..מה אעשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשהההה עזרו ליי
חסויה22/05/2015הלכתי לרופא נשים עכשיו בעיר אחרת הוא בקושי בדק אותי לא ראה את הפטריה או הדלקת וכשאמרתי לו שוב הוא אמר לי קחי flucanol עכשיו כבר מכאב יוצא לי טיפה דם לא צריך לשלב את זה עם הזינת שנתנו לי בטרם אתמול תעזרו לי בבקשה אין לי למי לפנוץ חוץ ממכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בבקשהההה עזרו ליי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/05/2015הפרשה גבינתית כפי שתארת מאפיינת דלקת פטרייתית ,לכן הטיפול עם התכשיר האנטי פטרייתי נראה לי כטיפול הראוי ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטא לא תקינהורד21/05/2015
אחרי החזרה ב27 לאפריל ביצעתי בדיקת בטא ב7 למאי שיצאה 25. הביטא עלתה מאוד לאט ולא הכפילה את עצמה......ביום ראשון עשיתי בדיקה נוספת ויצא 115 . הרופא שלח אותי לאולטרסאונד שם כמובן לא ראו כלום בשבוע שכזה......החליט שההריון כנראה כימי ואמר לחזור על ביט א ביום חמישי ולהפסיק תמיכה. היום יצא ביטא 140.....הרופא בחו"ל ואני לא יודעת מה לעשות עכשיו........מפחדת שמשהו לא טוב מתפתח........מה דעתכם?
ביטא לא תקינה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/05/2015בשלב זה עלייך להפסיק כל טיפול תומך,היות ומדובר כנראה בפלה כימית,בכל מקרה בצעי בדיקת ביטה חוזרת ביום ב,מאחר וקיימת אפשרות נדירה גם של היריון מחוץ לרחם ,הרי שבכל שינו במצבך,עלייך לפנות למיון נשים
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)