מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כמה ימים...גלית25/05/2015
מחר אני מתחילה פרוטוקול חדש לקראת IVF ראשון (ואמן שיהיה אחרון)
כמה ימים (בערך כמובן, בממוצע, שהרי זה תלוי פרוטוקול) מתחילת הפרוטוקול עברו עד לשאיבה?
(ביום ג' 7.6, היום ה- 13 מאז תחילת הפרוטוקול, אני אמורה לצאת לטיול וצריכה לדאוג מראש למחליפה...)
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קפיץ
גלית28/05/2015ק
פ
ו
ץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה ימים... - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר28/05/2015התגובה של כל מטופלת להורמונים קובעת את משך ההזרקה. בדרך כלל מדובר על 7-10 ימים ולאחר מכן שאיבת הביציות. לפי הנתונים שמסרת קרוב לוודאי תהיי לקראת שאיבה כך שהייתי ממליצה להערך עם החלפה מתאימה.0
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
גלית28/05/2015אם מדובר ב- 7-10 ימים, זה דוקא יצא לפני סופה"ש :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקפפטיל 0.1 והריוןmikey25/05/2015
שלום
רציתי לשאול
אני אמורה להתחיל החודש פרוטוקול ארוך עם דקפפטיל 0.1 החל מיום שישי הקרוב 29.5
בנוסף אנחנו ניסינו החודש טבעי
הביוץ היה ביום שישי האחרון 22.5
רציתי לדעת במידה ויש הריון ואני מזריקה את הדקפפטיל האם זה פוגע בהריון, כי הרי יש לי שבוע שלם להזריק לפני שאני אדע אם אני בהריון או לא?
בנוסף רציתי לדעת האם הדקפפטיל 0.1 מעכב את המחזור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקפפטיל 0.1 והריון - תגובה
פרופ` דוד בידר25/05/2015לא פוגע בהריון ולא מעכב מחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה שיוצרת חוסר נוחותאילנה25/05/2015
שלום
לפני שבועיים וחצי הוחזר לי עובר ומקבלת תמיכה 3 פעמים ביום אנדומטרין+אסטרופם.
לשמחתי ביטא חיובית וצריכה להמשיך עוד שבועיים לפחות עם התמיכה.
הבעיה שהלחות באזור יצרה שם אי נוחות עד כאב של ממש. אני חוששת שנוצרה שם פטריה וזה מאוד מציק ולא נעים.
הרופא הציע לעבור לקרינון. האם אפשר פשוט לעבור מסוג אחד לשני?
האם כדאי לטפל בפטריה במשחה והאם הטיפול או הפטריה עצמה יפריעו לתחילת ההריון?
תודה
ה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה שיוצרת חוסר נוחות - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר25/05/2015אין בעייה לעבור מסוג אחד לאחר. ניתן לטפל בפטריה ללא חשש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם שאלהסיגל25/05/2015
ערב טוב, ב11.5 יום שני שאיבה ב14.5 יום חמישי החזרה.
היום בדיקת בטא מהבוקר 73. הוחזרו 2 טריים לפי המס יש סיכוי לתאומים? והאם כדי לעשות בדיקת דם נוספת מחר או עדיף ביום רביעי? ולאיזה ערך לצפות כדי שיהיה תקין. תודה רבבההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת דם שאלה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר25/05/2015ככל הנראה מדובר בעובר יחיד. מומלץ לחזור על הבדיקה בעוד יומיים ולצפות להכפלה של הבטא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה, שאלה נוספת בבקשה
סיגל25/05/2015פרוגסטרון באותה בדיקה יצא מעל 190 ( לא מצויין בדיוק כמה)
הונחתי לקחת מהשאיבה אנדרומטרין פעמייים ביום ולא לקחתי (הייתה לי עם זה בעיה , לא משנה סיפור ארוך) האם ערך הפרוגסטרון מראה שהגוף מייצר אותו מספיק באופן טבעי וזה בסדר אם לא אקח או שזה יכול לסכן את המשך ההריון?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
סיגל26/05/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה, שאלה נוספת בבקשה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר26/05/2015ערך הפרוגסטרון תקין ומראה על כך שהגוף מייצר פרוגסטרון במידה מספיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך על המענה הרגעת מאודדדד
סיגל26/05/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמירי25/05/2015
שלום למומחים, אני ובעלי מנסים להיכנס להריון משהו כמו 6 חודשים, אני כעת 3 ימים לפני הוסת הצפויה. זיהיתי ביוץ בעזרת מקלוני ביוץ ביום ה-22 למחזור ב13/4. ביומיים האחרונים עשיתי בדיקת ביוץ כי שמעתי שלפעמים זה אינדיקציה להריון. בדיקת ביוץ יוצאת כבר יומיים חיובי מובהק, ואילו בדיקת הריון ביתית שלילית. מדוע אם כן בדיקת הביוץ חיובית, הרי עברו כבר 11 יום מאז הביוץ... לא נראה לי שאני מבייצת שוב ( אני יודעת לזהות ביוץ גם לפי ההפרשות). אשמח אם תוכלו לענות לי מדוע הבידקת ביוץ יוצאת ככה, אני כאמור 3 ימים לפני הוסת שמקווה שלא תגיע. תודה רבה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר25/05/2015במקרה שלך הייתי ממליצה לבצע בדיקת דם ולא בדיקות שתן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת
גאיה25/05/2015קודם כל תודה ד"ר,
פשוט עד שאשיג הפניה לבדיקת בטא ואקבע תור לבדיקת דם יקח עוד יומיים שלושה לפחות.
השאלה היא אם הבדיקת ביוץ מראה חיובי יומיים ברץף 3 ימים לפני הוסת אם יש סיכוי שזה הריון (למרות שבדיקת הריון שלילית)
ובכלל, כיצד ייתכן שזה חיובי אם אני לא מבייצת?
שוב תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח למענה
גאיה26/05/2015יומיים לפני הוסת, בדיקת הריון שלילית
בדיקת ביוץ חיובית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח למענה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר26/05/2015להורמון הביוץ LH שנבדק בבדיקת הביוץ ולהורמון ההריון HCG יש מבנה ביולוגי משותף ועל כן ייתכן כי הבדיקה תהיה חיובית כאשר מדובר בהריון ולא בביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! פורום מספר 1!!!
מירי26/05/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריה בחול לבחירת מין הילודאורטל25/05/2015
שלום ,
אני אם ל 3 בנים ומאוד רוצה בבת
הבנתי שבישראל אי אפשר להבטיח לי בת ... אך יש אפשרות בחו"ל
איך מתחילים למי פונים ? מה הפרוצדורה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - דקפפטיל 3.75הילה25/05/2015
צהריים טובים,
האם מותר לקחת כדורים נגד עישון אם עשיתי זריקה של דקפפטיל 3.75?מקווה שאין עם זה בעיה(:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקפפטיל 3.75 - תגובה
פרופ` דוד בידר25/05/2015אפשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונליורד25/05/2015
שלום
הנני בת 38.5, אם לילדה בת שנה מהזרעות על בסיס ספונטני +אוביטרל (נקלטתי בנסיון שלישי), וכעת רוצה להרות שוב.
ביצעתי פרופיל הורמונלי ביום החמישי למחזור ורציתי לדעת אם התוצאות תקינות ואם האסטרדיול לא גבוה מידי.
אלו הן התוצאות:
Prolactin: 75.0 mIU/l
LH - Luteinizing Hormone: 2.7 IU/l
FSH: 7.0 IU/l
Estradiol (E2): 249.0 pmol/l
Progesterone: 1.8 nmol/L
Testosterone Total: 1.5 nmol/L -קטן מ
DHEA-S: 6.89
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופיל הורמונלי - תגובה
פרופ` דוד בידר25/05/2015בסדר גמור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם בזמן הריוןשירה25/05/2015
שלום רב,
נתקלתי במספר פעמים בודד לאחר השתנה בניגוב על כתם ורדרד-כתמתם.
כמו שיש לפעמים לפני שאמורים לקבל מחזור
זה לא מופיע כל הזמן.
אני בשבוע 8+
האם יש סיבה לחשוש ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם בזמן הריון - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר25/05/2015כדאי לבצע אולטראסאונד לתקינות ההריון (דופק). בנוסף ממליצה על בדיקת שתן לשלילת דלקת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
שירה26/05/2015אולטרסאונד עשיתי בשבוע 7 והכל היה תקין. היה דופק.
אני לא רואה כל הזמן כתם..אולי רק פעמיים.
מה שהיתי רואה זה כתם כתמתם שמעורבב עם נוזל רק לאחר השתנה ולא ככה סתם שמופיע על התחתון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/05/2015מתקבל הרושם של אירוע זניח חסר משמעות לגבי ההיריון,אולם לא יזיק למען השקט הנפשי שלך לבצע בדיקת אולטרסאונד חוזרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייעוץ דחוףגלית25/05/2015
שלום, בת 39 רווקה ויש רזרבה שחלתית
כרגע פרוטוקול מינון של 675 ליום
יום 12 לווסת
US:
זקיק 5 מ"מ+ קטנים
דם:
LH- 7.1
E2-81
פרוגסטרון- 3.9
בנוסף בדיקות דם מתאריך 21.5:
LH- 0.7
E2- <70
פרוגסטרון- 2>
יש לציין שפעם ראשונה יש חוסר תגובה כזו
לפני חודשיים היו שני זקיקים לשאיבה.
1. כרגע אכן יש חוזר תגובה?
2. שחלות חלילה הפסיקו לתפקד?
3. או פשוט חודש כזה ללא תגובה?
אני דואגת, מה דעתך?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייעוץ דחוף - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר25/05/2015אכן ללא תגובה החודש למרות מינונים גבוהים של הורמונים. חשוב להתייעץ עם הרופא המטפל שלך האם רואה טעם להמשיך את הטיפול ההורמונלי במחזור הזה או לבטל את הטיפול ולשקול פרוטוקול אחר בחודש הבא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
אוסנת25/05/2015תודה על תשובתך.
אם יוחלט לבטל רוטוקול הנ"ל,
1. פרוטוקול הבא מומלץ להתחיל בווסת הקרובה ע"פ בדיקות הדם
או שבווסת הקרובה להתחיל 21 יום גלולות לקבל ווסת ואז להתחיל פרוטוקול
(יש לאפס את הגוף עם גלולות או שלא מחייב)?
2. אני דואגת,האם ע"פ החודש הנוכחי יש מצב שהשחלות הידרדרו / הפסיקו לייצר
בייציות או שסתם חודש לא מוצלח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שלי26/05/2015תודה על תשובתך.
באופן כללי יש לי רזרבה שחלתית amh מלפני שנה 0.35
אין תגובה, בוטל.
1. פרוטוקול הבא מומלץ להתחיל בווסת הקרובה ע"פ בדיקות הדם
או שבווסת הקרובה להתחיל 21 יום גלולות לקבל ווסת ואז להתחיל פרוטוקול
(יש לאפס את הגוף עם גלולות או שלא מחייב)?
2. אני דואגת,האם ע"פ החודש הנוכחי יש מצב שהשחלות הידרדרו / הפסיקו לייצר
בייציות או שסתם חודש לא מוצלח
יש בדיקה לדעת מה מצב השחלות כרגע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ייעוץ דחוף - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/05/2015הנושא מחייב בירור של מצב הרזרבה השחלתית שלך בצעי בדיקת דם ל-AMH כדי לדעת את מצבך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הנחיות לפני בדיקת דםגלית25/05/2015
שלום לכולם,
מחר אני צריכה לעשות בדיקת דם ל- E2, PROGESTERONE ו- LH
האם נדרשות הוראות כמו צום, מספר שעות מסויים של ערות וכדומה?
(לפני בדיקת הפרולטקטין למשל יש להיות 3 שעות ערות, דבר שלא נמסר לי ע"י הרופאה...)
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנחיות לפני בדיקת דם - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר25/05/2015לא, אין צורך בצום או להיות ערה מספר שעות לפני בדיקות אלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
גלית25/05/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עשיתי החזרה ביום חמישישוקו25/05/2015
היי
עשיתי החזרה ביום חמישי ה21/5
מתי צריכה לעשות בטא ?
יש לי כאבים בבטן התחתונה . ממש לחץ
מה זה יכול להיות ? ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עשיתי החזרה ביום חמישי - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר25/05/2015ביום רביעי בשבוע הבא. יכולים להיות כאבים בשלב זה הנובעים מההשרשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב הזרעותדנה25/05/2015
שלום רב,
אני עברתי מספר הזרעות ללא הצלחה. בפרופיל ההורמנלי שעשיתי לא נאמר לי שיש לי משהו לא תקין. העניין הוא שאני מבחירה שלי, בחרתי תורם זרע מחו"ל, וכל מנה עולה לי כ 5000 ₪.
אני מוסיפה כאן מידע על מעקב ההזרעות שעשיתי והפרופיל ההורמנלי.
אציין שההזרעה האחרונה נעשתה ע"י רופא אחר, החלפתי רופא.
רציתי לקבל חוות דעת האם תזמוני הזרעות נכונים?
או שזה רק עניין של חוסר מזל? או משהו אחר?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרופיל
דנה25/05/2015מצ"ב הפרופיל ההורמנלי
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרופיל הנכון
דנה25/05/2015
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בת 37
דנה25/05/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה -תודה
דנה25/05/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקיםאני25/05/2015
חודש שעבר התחלתי עם אלונבה בשילוב פרגובריס 2 יח' ואח"כ הגדילו ל 3 יח' פרוגינובה והיו 3 זקיקים 2 ביציות אחת הורתה והשני התפרקה לפני שהספיקו בכלל להפרות
החודש הטיפול החל ישר עם פרגובריס 3 יח' ויש רק 2 זקיקים איך זה קורה? דווקא שהחודש המינון גבוה יותר יש פחות זקיקים?
לציין, כי תמיד מתחילה עם פרוגינובה לפני הזריקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
אני25/05/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעקב זקיקים - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר25/05/2015חשוב לדעת כמה זמן את מזריקה. תתכן תגובה שונה למינונים שונים של טיפול הורמונלי. המינון הוא גבוה כך שככל הנראה מדובר ברזרבה שחלתית ירודה. במקרה כזה, התוצאה של מספר זקיקים נמוך בהחלט אפשרית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעקב זקיקים-המשך
אני25/05/2015אני מזריקה 7 ימים
אבל איך במינון נמוך הושגו יותר זקיקים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
אני26/05/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעקב זקיקים-המשך - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר26/05/2015במקרים מסויימים רואים תגובה טובה יותר במינונים נמוכים יותר. עם זאת, ההבדל בין 2-3 זקיקים אינו נחשב משמעותי. ברוב המקרים קיים קשר ישר בין כמות ההורמונים לבין כמות הזקיקים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 29+1אנונימית25/05/2015
שלום לכם,
רציתי לשאול, אני בהריון שלישייה.
היום עשיתי הערכות משקל,
עובר A שוקלת 1.351
עובר B שוקלת 1.277
עובר C שוקלת 1.333
צוואר הרחם 34
האם המשקלים תקינים? אני שבוע 29+1
האם אורך הצוואר תקין? יש סיכוי שאצליח לסחוב עוד הרבה זמן?
תודה מראש על תשובתכם המקצועית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 29+1 - תגובה
פרופ` דוד בידר25/05/2015יש סיכוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק רוצה לאחל לך בהצלחה הריון תקין
vika25/05/2015ולידה קלה אמן.
שתחזרי הביתה עם עוברים בריאים ויפים.
כל הכבוד לך ששמרת על שלושתם. לא מובן מאליו בכלל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אנונימית25/05/2015על הפרגון ועל העידוד, זה גם לא מובן מאליו :)
תודה פרופסור בידר, ותודה גם לך ויקה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)