מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הזרעה או הפריהגלי28/05/2015
האם אשה שאין לה חצוצרות (בגלל שני הריונות חוץ רחמיים) חייבת לפנות להפריה חוץ גופית או שניתן גם הזרעה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הזרעה או הפריה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/05/2015הפריה חוץ גופית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטמיניםDINA28/05/2015
היי.
אם לקוחים פרנטל זה מספיק או שצריך להוסיף אומגה 3 / חומצה פולית / ברזל??
בהנחה שהבדיקות שגרתיות...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ויטמינים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/05/2015פרינטל הינו תכשיר המכיל את תוספות המזון הנדרשות בהיריון עם בדיקת תקינות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי ivfדנה28/05/2015
היי אני אחרי ivf ונתנו לי אוטרוגסטן לטיפול אחרי 3 פעמים ביום
ואחרי שהשתמשתי באחד התחלתי להרגיש ממש לא טוב, בתופעות לוואי
כתוב שזה גורם לכאבי גב, אבל אחרי שעתיים בערך היו לי כאבים נוראים בצד,
פשוט בלתי נסבלים, האם זה תופעת לוואי מהתרופה הנ"ל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אחרי ivf - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/05/2015לא בהכרח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי ivf
דנה28/05/2015ממה זה נובע?, כי גם היו לי בחילות והקאות, האם זה משהו שאני צריכה חדאוג ממנו?, האם ללכת להתייעץ עם רופא? , לא יודעת מה לעשות ומפחדת שזה יקרה שוב, רק שזה לא יהרוס לי הכל, יכול להיות שזה נגרם מגזים?, כי היתה לי תופעה דומה לזו לםני כמה שנים אבל זה היה בזמן ההיריון.. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת זרעעדי28/05/2015
שלום ד"ר,
הלן התוצאות:
Volume: 4.5 ml,Ph: 7.4 VIscosity: Normal Agglutination:No WBC: 0*10^6 Round Cells: 0*10^6
Total count: 28*10(6
Total sperm No: 126*10(6
Motile cells: 7*10(6
Prog.Motile: 5*10(6
Type of Motilty : medium
Mutility:25%
Prog.Mot: 18%
Viabilitu: %
Morphology(Kruger
Abnormal sperm cells : 98%
Normal value =<95%
Normal sperm cells: 2%
Normal value =>5%
Head - Partial acrosome
Other head anomalies : %
Midpeace anomalies: %
Multiple abnormalities: %
רציתי לשאול 1. למרות שכמות תאי הזרע ע"פ הבדיקה הנם 2%, האם אפשר להכניס להריון באופן טבעי?
2. ע"פ הבדיקה הנ"ל, מה הסיכוי בכללי להכנסת הריון?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תוצאות בדיקת זרע - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/05/2015הבדיקה לוקה במדד התנועתיות והמורפולוגיה של הזרע,דבר העלול להפחית את הסיכוי להתהוותו של היריון ספונטני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייבת להביןאני28/05/2015
רופאים יקרים שלום,
קיבלתי טיפול עם פרוגינובה מהיום ה 3 למחזור למשך 6 ימים כאשר ביום ה 6 התחלתי פרגובריס 3 יחידות עד אתמול) שזה היה למשך 10 ימים היום היה אמור להיות היום ה 11), וביום ה 11 למחזור שלבי אורגלוטרן 1 כל בוקר.
לפניי יומיים LH 6.8 , E2 1384, prog 1.5 ורירית 7.9
תוכננה שאיבה ליום א' הקרוב
בבדיקה היום רירית 6.4 והתקשרות לומר לי כי לפי בדיקת הדם אני ביוץ .
איך ייתכן שבייצתי עם אורגלוטרן? מה הסיבה לכך? חייבת להבין
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תגובה
אני29/05/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חייבת להבין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/05/2015במקרים של רזרבה שחלתית נמוכה וגיל מתקדם יתכן מצב שבעת השראת הביוץ ,ואפילו תוך שימוש באורגלוטרן ישנה עליה מוקדמת בהורמון ה-LH הגורמת לביוץ מוקדם (לוטאיניזציה מוקדמת)וזאת בטרם הבשלת הזקיקים והביציות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור אשכנזי
אני29/05/2015תודה על ההיענות
איך אפשר למנוע את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
אני30/05/2015והאם מומלץ להמשיך במחזור הבא טיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תגובה
אני30/05/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בבקשה תגובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/05/2015יש לבחור בפרוטוקול מתאים שבו האיזון בין התגובה לדיכוי מתגבר על הבעיה במידה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת זרעעדי28/05/2015
שלום ד"ר,
1. רציתי לשאול על אף (בבדיקה המצורפת) שיש 2% זרעים תקינים אפשר להכניס להריון באופן טבעי?
2. ע"פ הבדיקה, מה רמת הסיכוי הכללית בהכנסת הריון?
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תוצאות בדיקת זרע - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/05/2015הכתוב מטושטש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתוצאות
עדי28/05/2015להלן התוצאות:
Volume: 4.5 ml,Ph: 7.4 VIscosity: Normal Agglutination:No WBC: 0*10^6 Round Cells: 0*10^6
Total count: 28*10(6
Total sperm No: 126*10(6
Motile cells: 7*10(6
Prog.Motile: 5*10(6
Morphology(Kruger
Normal value =<95%
Normal value =>5%
Head - Partial acrosome
Other head anomalies : %
Midpeace anomalies: %
Multiple abnormalities: %
תתייחס לשאלות ששאלתי בתגובה על התצלום.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נרות פרוגסטרוןלי28/05/2015
שלום, אני בהריון מטיפול IVF, הריון בסיכון שבוע 26, עם תפר צווארי, קיצור צוואר מ35 ל 13, מאושפזת טריה בשמירת הריון. עד כה מטופלת אצל רופא פרטי שנתן לי לקחת 3 פעמים ביום פרוגסטרון (200). כשהגעתי לאישפוז אמרו לי שיתנו לי פעם ביום פרוגסטרון 200. כשציינתי שאני לוקחת 3 פעמים ביום הם הופתעו ואמרו שאין דבר כזה. אציין שבעקבות הפלה קודמת בשבוע 19 הרופא שלי החליט לא לשנות את הטיפול בפרוגסטרון עד שבוע 35. דבר נוסף מישהי אמרה לי פה בבית חולים שיותר מידי פרוגסטרון יכול לפגוע בדגדגן של העוברית וזה לא טוב. אשמח להסבר מכם. האם להוריד את המינון? האם יכול להיגרם נזק לעוברית שלי מעודף פרוגסטרון?
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נרות פרוגסטרון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/05/2015בנטילת הפרוגסטרון בנרות לא נגרם שום נזק,היות והוא דומה לפרוגסטרון המופרש ע״י השיליה,תסמונת וקטרל הגרמה בעקבות תכשירי פרוגסטרון המדמים אנדרוגנים-הורמונים זכריים,המינון המוצע על ידי הרופא שלך אכן גבוה יחסית לשלב כזה של היריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. רק צריכה חידוד להבנה
לי28/05/2015אז רק כדי שאבין, לא יכול לקרות לעוברית תסמונת וקטרל בעקבות טבליות אוטרוגסטן? אני אוריד את המינון מהיום. תודה וסליחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה. רק צריכה חידוד להבנה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/05/2015בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות בהריוןלי28/05/2015
שלום רופאים יקרים האם הפרשות בגוון צהוב בהיר ומעט סמיכות בשבו 12 ו13 הן בעיתיות או שזה בסדר ?
הפרשות בהריון - תגובה ה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/05/2015אם לא מציק הכול בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרומת ביצית - האם יותר לקבל הורמוניםפרופ` דוד בידר28/05/2015
דחוף!!!
לפני תרומת ביצית, ביצעתי US - נמצא שרירן בקיר השמאלי 18.6*16 ממ
ביום ה 4 למחזור- רירית 3.2 מ"מ, סדירה ללא נוזל. מבנה רחם תקין.
נצפו מס' זקיקים קטנים בשחלה שמאל,בימין אין. יש לציין שהמחזור בדר"כ סדיר למעט פעם אחת שהופיעה מחזור אחרי 5 ימים נקיים.(כלומר מחזור אחרי מחזור). ומאז הכל בסדר ברוך השם.
השאלה- 1. מה הסיכוי שלי לעבור תרומת ביצית עכשיו והאם זה מומלץ?
2. האם מותר לי לקבל הורמונים?
3. האם הסיכוי להשרשה ולהריון מלא טובים?
4. האם ניתן בכלל לשאת הריון עם שרירן כזה?
מאוד חוששת, מה עושים?
תודה.
האם יש כאן נשים שהצליחו להרות עם שרירן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תרומת ביצית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/05/2015השרירן הוא קטן ואם מיקומו הוא בקיר הרחם,ואינו בולט לחלל הסיכוי שיפריעה להשתרשות קטן,כל יום נשים גם עם שרירנים גדולים יתר נכנסים להיריון,כך שסיכוייך להרות עם תרומת ביציות הם די טובים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרומת ביצית
חסוי28/05/2015תודה רבה על התשובה המהירה והמעודדת. רק עוד מס' שאלות:
האם מותר לי לקחת הורמונים והאם הם לא יגרמו לשרירן לגדול?
האם שרירן לא גורם להפלה חו"ח?
לא צריך לבצע היסטרוסקופיה?
בבדיקת אגן קטן לפני חודשיים - לא נמצא שרירן, איך אתה מסביר זאת?
האם הוא יכול להיעלם לבד?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תרומת ביצית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/05/2015שרירן עלול לגדול בעקבות חשיפה להורמונים ,בד״כ הוא לא נעלם,השיקול לביצוע הסטרוסקופיה נתון בידי הרופא המטפל לפי מיקום המיומה,שרירן סובמוקוזי,הממוקם מתחת לרירית עלול לסכן את ההיריון בהפלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרומת ביצית
חסוי28/05/2015אם אפשר עוד שאלה בנושא זה שמטרידה אותי- אם לא אקח הורמונים כלל -שלטענתך יכולים להגדיל את השרירן - ואנסה תרומת ביצית על בסיס מחזור טבעי,
1. האם ההריון כשלעצמו לא יגדיל את השרירן?
2. האם זה אפשרי ללא הורמונים כלל וללא תמיכה של פרוגסטרון?
אינני מבינה בזה הרבה אך האם הגופיף הצהוב אמור לספק את כל התמיכה הנחוצה במחזור טבעי? ובמקרה של שרירן עדיף ללא פרוגסטרון? האם הסיכוי שההריון ימשיך טוב?
מה אתה מציע לי לעשות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תרומת ביצית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/05/2015בהליך תרומת הביציות המצריך סינכרון אופטימלי(במחזור טרי) אל מול התורמת והתרומה המתקבלת ,יש להעדיף טיפול הורמונלי תחליפי,ולקחת את הסיכוי הסביר שהמיומה עלולה לגדול בעקבות החשיפה להורמונים וההיריון-כאמור על הרופא לקחת סיכון מחושב על מנת לשפר את סיכוייך להרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
חסוי29/05/2015ובמקרה של עוברים מוקפאים ועל בסיס מחזור טבעי, האם אני עדיין חייבת בתמיכת פרוגסטרון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למתחילות IVF שביננוגלית28/05/2015
מביאה פה את קורותיי מהיום, למען כל אלה שבתחילת דרכן ב- IVF
בעצתה של מטופלת אצל הרופאה שלי, שעברה את התהליך פרטי כמוני, נסעתי לביה"ח הפרטי בכדי לשאול שאלות, להתייעץ ולקבל את כל המידע, כדי שלא יתפקשש משהו בגלל טעות טיפשית.
נתנו לי הפניה לבנק הזרע ואמרו לי לשריין יום למיכל הקפאה כדי להביא את המנה.
התקשרתי לבנק הזרע בביה"ח היחיד בעירי שנותן להוציא זרע ואמרו לי שקובעים תור לפחות לשבוע מראש.
הסברתי לה שבהזרעות זה לא כך ולמה אין דף מידע מסודר (או בכל צורה אחרת)
בביה"ח הפרטי כעסו עליהם מאוד שהרי התחלתי פרוטוקול חדש ויתכן מאוד שעד שבוע הבא כבר אצטרך לעבור את ההפריה ואז שאיבה או לא, כל עוד לא יתנו לי את הזרע, הביציות יכלו ללכת לפח...
האחות לא ויתרה, התקשרה לרופאה שלי וזו התקשרה מיד לבנק הזרע.
שניה אחרי שיצאתי מהחניה התקשרה האחות ואמרה לי אל תתרחקי, כרגע הרופאה שלך מדברת עם רמב"ם.
חזרתי, קבלתי מיכל ואצתי רצתי לי לקבל את המנה.
אז הקושי נפתר בתזמון המדוייק לי ולכן, קבעו מראש ואל תוותרו!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
למתחילות IVF שביננו - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/05/2015ברור מאליו שכל סיפור של כל אחת מהמטופלות עומד בפני עצמו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצותסיגל28/05/2015
בטא 11 יום מההחזרה-73
יומיים אחרי - 171
הבנתי שזה תקין.
הייתם ממליצים על בדקת דם נוספת לוודא שממשיך טוב? ועוד כמה ימים? או שמיותר ולחכות לאולטסאונד שבעוד שבועיים? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התייעצות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/05/2015הבדיקות תקינות,אין צורך בבדיקות ביטה נוספות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה ועוד שאלה
סיגל28/05/2015לפי ההכפלה נראה שמדובר בעובר יחיד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על המענה ועוד שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/05/2015כנראה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בטא - יום 13 לאחר הזרעהטליה28/05/2015
שלום
יום 13 לאחר הזרעה
בטא 3, אסטרדיול 234, פרוגסטרון 21 (עם תמיכת קרינון).
1. מדובר בשלילי, נכון?
2. מדוע הפרוגסטרון כה נמוך למרות התמיכה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת מידע
טליה28/05/2015חשוב לציין -
אוביטרל לפני 14 יום. מדובר בסבב גונל. הזרעה כאמור לפני 13 יום.
1. האם מדובר בשלילי או שעשוי לעלות?
2. אם שלילי - האם מדובר בהריון כימי? שואלת כי עברתי כבר הפלה בעבר ואני סובלת מרירית דקה...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תוצאות בטא - יום 13 לאחר הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/05/2015מתקבל הרושם שהתוצאה שלילית,ובהעדר היריון הפרוגסטרון גבוה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת זרעעדי28/05/2015
שלום ד"ר,
עשיתי בדיקת זרע וממה שהבנתי מאינטרנט יש לי בעיה.
להלן התוצאות:
Total count 28*10(6 Total sperm No: 126*10(6
Motile cells 7*10(6
Prog.Motile 5*10(6
Morphology(Kruger
Normal value =<95%
Normal value =>5%
Head - Partial acrosome
רציתי לשאול האם מהבדיקה הזו אפשר להסיק על עקרות??
והאם ניתוח ויריקוצל יכול לעלות את האחוזים של התאי זרע תקינים??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת זרע - תגובה
פרופ` דוד בידר28/05/2015אין בעית עקרות ולא צריך ניתוח טרי וריקוצלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
עדי28/05/20151. האם 2% זרעים תקינים מספיקים להפריה טבעית?
2. האם שאר הפרמטרים תקינים?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
פרופ` דוד בידר29/05/2015כן
יהיה הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
פרופ` דוד בידר29/05/2015כן
יהיה הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היריוןשירי28/05/2015
שלום רב,
אשמח לשמוע עצתכם .
בת 41.5 ,ללא ילדים, שנתיים בטיפולים , אחרי IVF 5 ללא היריון.
אחרי IVF ראשון לפני כשנה הריון חוץ רחמי שהסתיים אחרי 2 זריקות מטוטרקסט.
מאז עשיתי עוד 4 הפריות , בכל אחד היו כ 9- 8 ביציות והוחזרו 3 עוברים .
בטיפול האחרון הצליחו לשאוב כ 18 ביציות שמתוכן 8 עוברים , והחזירו
4 עוברים ועדיין אין היריון . מטופלת ב 2 אסטרופם וקרינון אחרי ההחזרות.
החלפתי בית חולים , החלפתי תורם , ואין הצלחה.
מה הסיבה לאי השרשה ואי כניסה להריון? הגיל ? והאם יש טעם להמשיך
כי עד עכשיו לא הושג היריון .
יש לי תת פעילות בלוטת התריס ולוקחת יוטירוקס , מידי פעם הבלוטה יוצאת מאיזון
בגלל כל זריקות ההורמונים , אבל בגדול נמצאת בטווח התקין.
האם יש בדיקות או טיפולים שניתן לבדוק או לעשות לפני שממשיכים
שוב לטיפול חדש ? מיואשת...
תודה מראש לעצתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לשלי
ליאת28/05/2015שלי שלום
זה לא הפורום והמקום לתת לך עצות אלא רק הרופאים אבל מנסיון זה הרגשה מוכרת שאין תוצאות
ממליצה לך מנסיון לפנות לרופא פרטי עתיר נסיון, אופטימי ולבבי זה מאוד חשוב!!!
תלוי מי הרופא , יש לזה השפעה ומי שיגיד שזה לא נכון טועה .
אני לאחר ייאוש פניתי ישר לרפואה פרטיתגם בגלל הגיל והייתה תוצאה מיידית!
עתיר ניסיון זה רופא שיודע לפצח את גוף האישה מידית מנסיון
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לשלי - תגובה
פרופ` דוד בידר28/05/2015עיצת אחיתופל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר
ליאת28/05/2015פרופ' בידר שלום
ראשית השואלת מחכה לדעתך המקצועית
אתה צודק בקשר לגיל שחבל לבזבז זמן יקר אין ספק
אבל מנקודת מבט של אישה שלא הולך לה בטיפולים יש קשר בין גוף לנפש ואתה חושב מנקודת מבט מקצועית וזה ברור והגיוני .
כאשר מגיעים לרופא שמרגישים שהוא אנושי ביותר ועתיר נסיון מרגישים חיבור אליו שזה הכי חשוב ויש השלכות לתוצאות אני כותבת לך מנסיון רק אישה שעוברת טיפולים יכולה לדעת עם זה נכון או לא נכון .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר29/05/2015את יכולה לכתוב , אך העניין שאת מתארת לא מביא להריון וחבל שאת מיעצת כמו לפרסומת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזורליאת28/05/2015
ד"ר שלום
יש לי 2 שאלות
בדר"כ כלל מחזור מופיע כל 30 יום החודש היה לי איחור של 4 ימים כך יצא 34 יום לאחר ווסת קודם.
האם איחור של 4 ימים מעיד על בעייה הורמונלית ?
ניסיתי להרות החודש והתפגשש לי בגלל האיחור של 4 ימים כך שהביוץ היה ביום ה-20 ולא ביום ה-15 האם האיחור קשור לנסיון להרות החודש אוליי קצת לחץ שחשתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור - תגובה
פרופ` דוד בידר28/05/2015תמיד כשיש איחור צריך לשלול הריון.
הוסת מגיע 14 יום אחרי הביוץ.
איחורים בביוץ מעידים על בעיה קלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר
ליאת28/05/2015פרופ' בידר שלום
גם איחור של 4 ימים בווסת נחשב לבעייה הורמונלית קלה?
מהפעם הראשונה שקיבלתי מחזור בגיל 13 מחזור כל 35 יום
אחריי הלידה הראשונה במשך שנתיים מחזור כל 30 יום בדיוק.
החודש ניסיתי להרות אך בגלל 34 יום מהמחזור הקודם פיספסתי כנראה את הביוץ לפי החישוב שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר29/05/2015לא בעיה גדולה.
הביוץ קרה אצלך ביום 20.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)