מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מעקה זקיקיםורד30/05/2015
שלום
הנני בת 38.5, אם לביתי בת השנה שנולדה מתרומת זרע, ביוץ ספונטני + אוביטרל בנסיון שלישי.
כעת אני מנסה להרות בהזרעה מתרומות זרע. ללא הורמונים, סיבובנראשון. הפרופיל הורמונלי שבוצע ביום החמישי למחזור היה תקין. המחזורים סדירים כל 28 יום.
פרופיל הורמונלי:
Tsh-1.55
Prolactin-75
LH-2.7
FSH-7
E2-249
Progestron-1 קטן מ 1.5
DHEA-S-6.89
במעקב זקיקים ביום ה 11 התוצאות היו:
זקיק 12 מ"מ + זקיקים נוספים של 10 מ"מ.
עובי רירית 7.5 מ"מ.
E2-632
Progestron-1.4
ביום ה 13:
זקיק 14 מ"מ + זקיקים נוספים קטנים.
עובי רירית 7.5 מ"מ.
E2-224
Progestron-1.6
כיצד תתכן ירידה חדה באסטרדיול אם הזקיק גדל? האם התוצאה עלולה להצביע על בעיה הורמונלית מפאת גילי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקה זקיקים - תגובה
פרופ` דוד בידר31/05/2015היה ביוץ מוקדם וזה קורה בטיפולים ולא מרמז על שום דבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקטטפיל או אוביטרל - רירית דקהאתי30/05/2015
שלום,
לפני הזרעה. טיפול גונל. רירית דקה (5 מ"מ בביות בד"כ עם השימוש בגונל).
הבנתי שאוביטרל "מכווץ" את הרירית ובמעקב הקודם אף ראיתי זאת- הרירית הייתה 6 מ"מ אך יום אחרי האוביטרל (משמע ביום הביוץ) - התדקקה ל-5 מ"מ.
האם דקטטפיל מומלץ יותר במקרה שלי?
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקטטפיל או אוביטרל - רירית דקה - תגובה
פרופ` דוד בידר31/05/2015האוביטרל לא מכווץ שום רירית ולא משתמשים בדקפפטיל למטרות טיפולי הזרעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעת ג'ל קרינוןרות30/05/2015
פרופ' אשכנזי שלום,
לאחר טיפול עם גונל פ עברתי הזרעה.
אחרי הזרעה קיבלתי תמיכה בזריקה אחת של אוביטרל וג'ל קרינון שהייתי אמורה להשתמש בו עד לבדיקת הריון. לצערי, קיבלתי ווסת ביום 15 אחרי הזרעה. בסבב טיפולים קודם עם תמיכה בקרינון קיבלתי ווסת ביום 14 מההזרעה.
האם זה אומר שהג'ל לא יעיל עבורי?
האם כדאי לעבור לתמיכה בפרוגסטרון בהזרקה?
בתודה
רות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
השפעת ג'ל קרינון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/05/2015תמיכה בתכשיר פרוגסטרון אינה מונעת קבלת וסת,מתקבל הרושם שתומנת היטב למועד הזרעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלותאני98730/05/2015
שבוע 10. עובר אחד תקין, העובר השני הפסיק להתפתח בשבוע 6 כשגודלו היה 5 מ"מ.
לפני כמה ימים בא.ס השק שלו נצפה ריק והעובר כנראה נספג.
1. האם במצבי רלוונטי לעשות חלבון עוברי?
2. האם השק הריק ילווה את כל ההריון או שגם הוא אמור להיעלם מתישהו?
3. יש לי חתול מאוד אהוב בבית. כרגע אין לי טקסופלזמה וגם אין לי נוגדנים. בעלי מטפל בארגז החול, אבל החתול ישן איתנו במיטה. האם זה מסוכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כמה שאלות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/05/20151.תשובת החלבון העוברי עלולה להיות מטעית
2.קרוב לודאי שהשק יספג.
3.נראה שמדובר בחתול ביתי מחוסן שלא מהווה סכנה לילדת כל עוד שהוא אינו מסתובב בחצר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון שבוע 8+2 תופעותפיל30/05/2015
בשבוע 6 הייתה לי המטומה ונצפה דופק ולאט לאט התפוררה ממהגוף, בשבוע 7 ו 6 ימים נצפה עובר בערך בגודל 12 ממ נאמר לי שזה תקין, האם זה נכון?.. בנוסף בבדיקות שעשו לי חסר מלחים ועוד דברים..כנראה בגלל ההקאות.. חשוב להגיד שאני מקיאה כל יום אבל לפעמיםמזה רק מיים ולא אוכל.. זה תלוי בריח שאני מריחה.. יש ימים טובים יותר וימים פחות.. האם זה פוגע בעובר?? זה הגיוני גם שהוא נראה בתמונה כמו תינוק פצפון עם ראש ענק וזנב??. אני בת 28 וזה הריון ראשון.. ברקע היה הידרוספלנטיס ונגע אנדו קל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הריון שבוע 8+2 תופעות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/05/2015כל הנתונים שלך תקינים,באשר להקאות חשוב בהחלט מאזן הנוזלים והעדר אצטון בשתן המעיד על פירוק שומנים כמקור לאנרגיה ,מצב העלול להזיק לעובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מפסיקה להקיא- מה לעשות?
פיל31/05/2015אני שותה גם ויטמינים סידן פרטנל חומצה פולית אבל אני עדיין מקיאה כל יום ולפעמים פעמיים ביום, מה לעשות כדי שלא יווצר נזק? ולמה בעצם הגוף מקיא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אני לא מפסיקה להקיא- מה לעשות? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/06/2015בצעי בדיקת שתן לגילוי אצטון בשתן ואם כן יש לשקול מתן נוזלים דרך הוריד,בכל מקרה היוועצי ברופא המטפל שלך בהקשר לנטילת תכשיר אנטיהמטי למניעת הקאות,במידה והתופעה הביאה אותך למצב קטואצידוטי(נוכחות אצטון בשתן)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזורדנה30/05/2015
שלום
ילדתי ב26/4 היה דימום של שלושה שבועות ואז פסק.
היום התחיל שוב דימום זה מחזור??
האם אפשר כבר להשתמש בטמפון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור - תגובה
פרופ` דוד בידר31/05/2015אפשר טמפון.
לגבי וסת כן או אז זה לא בטוח ורק בדיקת דם תאשר זאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאיםורד29/05/2015
שלום רב! אחרי החזרה ראשוןנה שלא צלחה והסתיימה בהריון כימי. המחזור הגיע שלשום. מתי אפשר לבצע את ההחזרה הבאה והאם יש בדרך כלל איזשהו פרוטוקול טיפול לפני ההחזרה? בנוסף אני סובלת מאנדומטריוזיס- האם הייתם מיעצים לי לבצע טיפול אצל רופא המומחה לאנדומטריוזיס או אצל רופא פריון רגיל? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת מוקפאים - תגובה
פרופ` דוד בידר29/05/2015מי שיודע להחזיר טוב עוברים אליו את צריכה לפנות ולא לפי אנדומטריוזיס כן או לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכהאופיר29/05/2015
ערב טוב
לאחר החזרת עוברים
קיבלתי תמיכה אסתופם אוטרגסטון
וקלסקסן 1 ביום
האם יש משמעות לשעת הזרקת הקלקסן?
בוקר/ערב?
סופ״ש נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר29/05/2015אין משמעות לשעה אך חשוב שזו תהייה שעה קבועה ביום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסוי29/05/2015
במקרה של עוברים מוקפאים מתרומת ביצית ועל בסיס מחזור טבעי שלי,
נמצא שרירן קטן - 18 ממ, האם עדיין חייבת תמיכת פרוגסטרון או שאפשר בלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר29/05/2015לשרירן בזה אין שום משמעות..
במחזור טבעי , בעקרון, לא צריך פרוגסטרון , אך אנחנו כן נוהגים לתת.
בכל אופן זה לא קשור לשרירן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח מאוד לשמוע חוודשוקו29/05/2015
עשיתי החזרה לפני עשרה ימים ...
מרוב מתח, בטח מכירים את זה,
עשיתי בדיקת הריון ביתית...
יצא חיובי ????
כמה אחוזים זה אמיתי ?
יש מצב שזה מראה חיובי אך הבטא שלילית ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוספת מידע
שוקו29/05/2015החזרה ב21 לחודש
באותו יום אוביטרל...
היום יום שישי בדיקה ביתית פס יפה ולא חלש של הבדיקה..
מה זה אומר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוספת מידע - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר29/05/2015סיכוי טוב שחיובי, ממליצה לבצע בדיקת דם ביום א'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה מה הסיבה...
שוקו31/05/2015היום שוב ערכתי בדיקת הריון ביתית ויצא לי שלילי...
מה הסיבה שזה יכול לקרות ?
מבינה ואעשה בדיקת דם אבל ממש ממש סקרנית...
הסיכויים ?
להאמין לשליחי כי קרוב יותר לבטא ?
מה דעתך... ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסיבה היא פשוטה
מודאגת31/05/2015בדיקת שתן בודקת את השתן שהוא הפסולת של הגוף, כלומר התוצאה שלה רלוונטית לעבר ולא להווה (בניגוד לבדיקת דם שתוצאתה היא הבטא כרגע.)
אם הבדיקת שתן הייתה חיובית 10 ימים אחרי האוביטרל ושלילית 11 יום אחרי האוביטרל, התוצאה השלילית כנראה יותר משקפת אבל עדיין צריך לחכות לבדיקת דם ולהמשיך לקחת תמיכה כי הבדיקות שתן האלה הן הרבה פעמים לא אמינות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז..
שוקו31/05/2015הסיכוי יותר שלילי ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחשבי חיובי. סיכויים 50-50 ןמאחלת ל
vika31/05/2015לך שתתבשרי בשורות טובות ותהיי בהריון.
תעזבי בדיקות ביתיות. הן סתם מלחיצות ולפעמים אף מטעות לכן או לכן
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלחץ הורג
שוקו31/05/2015הלחץ הורג...
הבנתי שב 99 אחוז הבדיקות נכונות...
כל מי שסביבי אמר לי שאם זה כן זה כן ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסורים יקרים - מה האמינות לדעתכם
שוקו31/05/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסורים יקרים - מה האמינות לדעתכם - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר31/05/2015בדיקת הדם מדוייקת יותר מבדיקת השתן היות ומסוגלת לאתר רמות בטא נמוכות יותר. על כן, אם יש ספק יש לבצע בדיקת דם שכן היא יותר אמינה מבדיקת שתן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז זה כן. את יכולה כבר לעשות בדיקת
vika31/05/2015דם.
מאחלת לך הריון תקין. אני יודעת שזה מלחיץ מאוד
אבל אני למשל חיכיתי לבדיקת דם. לא עושה בדיקות ביתיות.
כי שעושים את הבדיקה אז מתחילים לחשוד באמינות הבדיקה וזה סתם מלחיץ. מעדיפה להיות בלחץ מתון עד לפבידת דם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מינוני גונל+שאלת ריריתאתי29/05/2015
שלום,
ידועה כסובלת מרירית דקה וכי אין לי ביוץ ספונטני. אין בעית זרע.
בהזרעה הראשונה נקלטתי (סבב גונל, אוביטרל ותמיכת קרינון) עם רירית של 5 מ"מ אך לצערי הפלתי עקב שק ריק. בהזרעה זו ערך האסטרדיול הגיע למעל 4,000.
.
בחודש הקודם (טיפול הזרעה שני), 2 ימי גונל 75 ו-7 ימי גונל 100.
התוצאות יום לפני ההזרעה:
זקיקים: 21,22,15,12.
הרירית הגיעה ל-5 מ"מ בלבד.
אסטרדיול 2,880
פרו' 1.1
LH 3.5
החודש לא נקלטתי לצערי.
1. מדוע הרירית לא מתעבה? עברתי היסטרוסקופיה והכל תקין.
2. האם לדעתכם כדאי ליטול משהו נוסף למעט גונל לשם עיבוי הרירית?
3. מה לדעתכם המינון המתאים של גונל שעליי להתחיל איתו? הרופא הציע 125 אך אני חוששת מגירוי יתר.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינוני גונל+שאלת רירית - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר29/05/2015מינון הגונאל שקיבלת נראה מתאים. לגבי רירית דקה- יש מספר טיפולים וביניהם כדורים של אסטרוגן או אף כדורי ויאגרה. דווח גם על קשר בין אכילת סלק לעיבוי הרירית אם כי אין לכך הוכחה מבחינה רפואית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
אתי29/05/2015כשאת כותבת "מינון הגונל שניתן" - את מתכוונת למינון שהיה בחודש הקודם (75 ליומיים ואז 100 לשבעה ימים) או למינון החדש שהומלץ - 125?
לגבי הרירית, מה יכולה להיות הסיבה שאין עיבוי טבעי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות המשך
אתי29/05/20151. כשאת כותבת "מינון הגונל שניתן" - את מתכוונת למינון שהיה בחודש הקודם (75 ליומיים ואז 100 לשבעה ימים) או למינון החדש שהומלץ - 125?
2. לגבי הרירית, מה יכולה להיות הסיבה שאין עיבוי טבעי למרות שהאסטרדיול אמור לכאורה לגרום לעיבויה?
3. הבנתי שאסטרוגן לא כ"כ הולך יחד עם גונל כי אז הרופא לא יכול לדעת כמה להורות לי להזריק וגם עלול לגרום לגירוי יתר. האם באמת יש מניעה ללקיחת תוסף אסטרוגן בטיפול עם גונל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובות בבקשה, תודה ושבת שלום!
אתי29/05/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמינוני גונל+שאלת רירית - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר30/05/2015נראה שמינון הגונאל שנטלת בפעם האחרונה הניב תוצאות טובות מבחינת התפתחות הזקיקים (3 זקיקים 15<=).
בטיפולי הזרעה תוך רחמית אנו מעוניינים בהתפתחות 2-4 זקיקים שכן מספר רב יותר של זקיקים עלול לגרום להריון מרובה עוברים וגירוי יתר.
ישנן מספר דרכים לעיבוי הרירית ובהן בין השאר מתן אספירין, ויטמין E או סילדפניל (החומר הפעיל בוויאגרה) ואף טיפולים נסיוניים ב-G-CSF. יש לציין כי היעילות של התכשירים האלו בספרות שנוייה במחלוקת.
שמעתי גם הצעות לדרכים אחרות לעיבוי הרירית כגון שימוש ברפואה סינית או אכילת סלק. למיטב ידיעתי אין במאגרי המידע הרפואיים (הקונבנציונלים) נתונים לגבי היעילות של רפואה סינית/אכילת סלק ועיבוי הרירית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשישותDINA29/05/2015
האם תשישות רבה בתחילת היריון מסמלת בעיית ברזל או שזה שיגרתי?
מה הדרך הכי טובה להתמודד עם חוסר ברזל במהירות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשישות - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר29/05/2015תשישות אינה תוצאה רק של חוסר ברזל ויכולה להיות שגרתית בתחילת ההריון. הטיפול המוצע תלוי בהמוגלובין וגם ברמות של הברזל במחסנים (פריטין וטרנספרין).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- באראנג׳י29/05/2015
ב17 למאי (לפני שבועיים) עשיתי החזרת 2 עברים היום עשיתי בדיקת דם ויצא חיובי עם בטא 24 התבקשתי לעשות שוב בדיקה שבוע הבא לבדוק אם זה מכפיל...האם יש הריונות שמתחילים עם בטא נמוך?? כפי שידוע לי זה נמוך מאוד אבל יש מקום לדאגה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר באר - תגובה
פרופ` דוד בידר29/05/2015יש הריונות אך הסיכויים נמוכים יותר.
הבדיקה הבאה תגיד מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבהרוני29/05/2015
רציתי לדעת האם מותר לעשות סקס לפני שאיבה
אני כמה ימים לפני ומעוניינת לדעת
אודה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר29/05/2015כדאי להמנע לפחות יומים לפני השאיבה כדי שאיכות הזרע תהייה אופטימלית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאיבה - תגובה
פרופ` דוד בידר29/05/2015בבית חולים לפני השאיבה לא יאשרו לך...:
אם את מתכוונת יום או יומיים קודם ,בבית ,אז אפשר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרשה לי לחלוק עליך ולחלוק מנסיוני
דנה02/06/2015במקרה שלנו דווקא ביום השאיבה כשצריך לתת זרע טרי, נותנים לנו חדר נחמד ברמת החייל בדיוק בשביל קיום יחסים. זה עובד נפלא ומרגיש לי שהילד הוא פרי אהבה של ממש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תרשה לי לחלוק עליך ולחלוק מנסיוני - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/06/2015אם מטרת היחסים האלו הינה להפיק זרע לצורך הטיפול אין בכך כל פגם,אולם הערתו של פרופ' בידר הינה במקומה-יש להמנע מיחסים 3 ימים לפני הפעולה כדי שמנת הזרע תהיה אופטימלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהדיקלה29/05/2015
שלום רב,
אני מטופלת בIVF - מסלול ארוך, מקבלת גונל אף 250 מ"ג ליום + חצי מנה של דקפפטיל.
היום הייתי בביקורת ואמרו לי להמשיך עם הגונל אף 250 (הזרקתי) והיום בשעה 22:30 לקחת 2 מנות של אוביטרל.
שאיבה תהיה ביום ראשון.
האחות לא הזכירה הזרקה של חצי מנה דקקפטיל - השאלה שלי היא האם האחות שכחה לציין שצריך להזריק ויש צורך בזריקה או שהיא לא ציינה את הדקקפטיל מכיוון שאין צורך בה ?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
פרופ` דוד בידר29/05/2015אם את מזריקה היום מה שהזרקת אתמול אז תזריקי גם דקפפטיל .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה...
דיקלה29/05/2015את הגונל הזרקתי כבר בבוקר בערב אני צריכה להזריק שתי מנות אוביטרל
עדיין יש צורך להזריק חצי מנה של דקפפטיל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה... - תגובה
פרופ` דוד בידר29/05/2015את צריכה לקחת דקפפטיל כמו שלקחת אתמול.
אם זה אחרי האוביטרל אז אין טעם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)