מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הריוןשני22/05/2015
שלום רב, ב21.4 הייתה שאיבה, 24.4 החזרה וב26.4 עוד החזרה כפולה. אתמול עשיתי אולטראסאונד פעם ראשונה ותודה לאל הכל תקין יש עובר אחד ודופק. לא הבנתי איך אתמול הרופא חישב לי שאני בשבוע שישי פלוס שלשה ימים. יש לי כמה שאלות: 1. האם בטיפולי ivf לא סופרים מיום קבלת המחזור שזה היה ב10.4? אז ממתי סופרים?
2. קבעתי שקיפות עורפית ל25.6 האם זה בסדר או מוקדם?
3. לאיזה תאריך יש לי אפשרות לקבוע לסקירה מוקדמת?
אשמח שתענו לי על כל השאלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/05/2015קביעת גיל ההיריון ממועד השאיבה +שבועיים,שאת ההפניות הינם כמצופה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאשירן ארי21/05/2015
ביום שישי האחרון בוצעה החזרה (לאחר שאיבה). ביום ראשון הזרקתי חצי אוביטרל.
היום (יום חמישי) כשבוע אחרי ביצעתי בדיקת ביטא שיצאה 12. האם זה בגלל האוביטרל? האם בכלל יש סיכוי להיריון? כי לפי מה שנראה לי אם היה הריון בשלב זה הביטא הייתה אמורה להיות גדולה יותר משמעותית
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה
שירן ארי22/05/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/05/2015מתקבל הרושם שהביטה החיובי הינו על חשבון זריקת האוביטרל ,היות והבדיקה נעשתה מוקדם מהמצופה לבדיקה חיובית בעקבות הפריה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר22/05/2015הבטא משקפת את שאריות האוביטרל ונלקחה מוקדם מדי על מנת לבדוק על הריון. בדיקת הריון יש לבצע שבועיים לאחר החזרת העוברים ולא שבוע, כדי לקבל תשובה אמינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
שירן ארי22/05/2015תודה
האם יש עדיין סיכוי שבדיקת דם שבוע אחרי מראה שלילי ושבועיים אחרי תראה חיובי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/05/2015בהחלט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא מהיום
שירן ארי26/05/2015היום בטא 151 (יום שישי שעבר הייתה ההחזרה)
האם אפשר לשמוח או שזה גבוה/נמוך מידי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות נוספות
עדי26/05/2015ביטא 151 שבועיים לאחר החזרה.
עד מתי צריך לעשות בדיקה של ביטא כדי לוודא הכפלה?
מתי ניתן לראות שק הריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות נוספות - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר26/05/2015התוצאה בהחלט משמחת ומעידה על הריון. יש לחזור על בדיקת בטא אחרי יומיים. שק הריון ניתן לראות בערכי בטא מעל 1000, כ-3 שבועות לאחר ההחזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
שירן ארי27/05/2015תודה
רציתי לשאול שאלה נוספת
בבדיקה הביתית בבוקר יצא שלילי.... האם ישסיבה לדאוג מבטא כזו ובדיקה ביתית שלילית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/05/2015חזרי על הבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי עדי
סיגל26/05/2015קודם כל בשעה טובה בעה שיהיה הריון תקין וקליל ;)
אני כותבת לך כי הייתה לי החזרה יום לפנייך של שני עוברים והבטא שהייתה לי אתמול היא 73. שזה חצי משלך., מה שאומר שיש לך כנראה תאומים !
תרשמי לי מעניין בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסיגל
שירן ארי26/05/2015מזל טוב סיגל!!!!
מקווה שיהיה לך הריון קל ובשורות מעולות!!!
הרופא שלי אמר שכנראה רק אחד אבל אעדכן (לא אתנגד ל 2 ;-)
פחות טיפולים נוספים ;-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעדי
ליאת26/05/2015בשעה טובה!!!
זה לא מובן מאליו מה שמרבית הפונות בפורום עוברות מנסיון שוכחים אחריי לידה הכל
המשך הריון קל ותקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיגל ועדי בהצלחה שאלה לגבי
ויקי26/05/2015החזרה - האם זה היה החזרת עוברים טריים או מוקפאים?
חוששת מהנושא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאצלי הוחזרו 2 טריים
סיגל26/05/2015אבל זה ממש התחלה נקווה שיעבור בשלום
אני שמעתי על כאלו שנקלטו גם מקפואים
בהצלחהההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהניסיון שלי
DINA27/05/2015אני עכשיו בשבוע 10 לאחר החזרת 2 טריים (נקלט עובר אחד).
בהיריון הקודם הוחזרו 2 קפואים ונקלט אחד..
כך שיש תקווה בכל מצב (-:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה בנות. לפני שבועיים וחצי הוחזרו
vika27/05/2015טריים שלא הצליח.
ויש לי מוקפאים ורציתי לדעת מה הסיכויים מול הטריים. כי לפי מה שהבנתי יותר "קל" להקלט מעוברים טריים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השבחת זרעענת21/05/2015
היום עשיתי הזרעה נמצא 10 מיליון זרעונים והכל תקין חוץ מתנועתיות 25 אחוז האם השבחה טובה למרות תנועתיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
השבחת זרע - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/05/2015בהחלט נתונים סבירים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הייחסויה21/05/2015
לדלקת בנתרתיק שותים אנטיביוטיקה?!או תרופה אחרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אה וחשוב לי לציין שהלכתי לטרם אתמול
חסויה22/05/2015והוא נתן לי זינת משו כזה ומשכך כאבים אבל אני לא יודעת אם לקחת או לא אני מפחדת מכיוון שהוא לא רופא נשים אבל הסברתי את הבעיה שכואב לי בנרתיק ויש לי הפרשות כמו קוטז וכמו שאמרתם לי שזה נחראה כמו דלקת..ואני לא יודעת מה לעשות היום שישי ועד יום שני אין רופא לא כלופ בגלל שבת והחג ואני גם דתיה..מה אעשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשהההה עזרו ליי
חסויה22/05/2015הלכתי לרופא נשים עכשיו בעיר אחרת הוא בקושי בדק אותי לא ראה את הפטריה או הדלקת וכשאמרתי לו שוב הוא אמר לי קחי flucanol עכשיו כבר מכאב יוצא לי טיפה דם לא צריך לשלב את זה עם הזינת שנתנו לי בטרם אתמול תעזרו לי בבקשה אין לי למי לפנוץ חוץ ממכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בבקשהההה עזרו ליי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/05/2015הפרשה גבינתית כפי שתארת מאפיינת דלקת פטרייתית ,לכן הטיפול עם התכשיר האנטי פטרייתי נראה לי כטיפול הראוי ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטא לא תקינהורד21/05/2015
אחרי החזרה ב27 לאפריל ביצעתי בדיקת בטא ב7 למאי שיצאה 25. הביטא עלתה מאוד לאט ולא הכפילה את עצמה......ביום ראשון עשיתי בדיקה נוספת ויצא 115 . הרופא שלח אותי לאולטרסאונד שם כמובן לא ראו כלום בשבוע שכזה......החליט שההריון כנראה כימי ואמר לחזור על ביט א ביום חמישי ולהפסיק תמיכה. היום יצא ביטא 140.....הרופא בחו"ל ואני לא יודעת מה לעשות עכשיו........מפחדת שמשהו לא טוב מתפתח........מה דעתכם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ביטא לא תקינה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/05/2015בשלב זה עלייך להפסיק כל טיפול תומך,היות ומדובר כנראה בפלה כימית,בכל מקרה בצעי בדיקת ביטה חוזרת ביום ב,מאחר וקיימת אפשרות נדירה גם של היריון מחוץ לרחם ,הרי שבכל שינו במצבך,עלייך לפנות למיון נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבהטליה21/05/2015
אני כרכגע שבועיים אחרי החזרת מוקפאים בטא שלילת אני מעוניית לעשות שאיבה חדשה אני מחכה למחזור ואני אמורה לקבל כל יום הפחד שלי שאני
אקבל מחר בערב שזה יום שישי ואז יום שבת אין בדיקות דם ויום א חג גם אין בדיקות דם אז אעשה בדיקת דם רק יום שני זה יהיה היום הרביעי של המחזור בשאיבה הקודמת התחלתי גונל ביום השלישי של המחזור
האם במידה ואקבל יום שישי אפסיד חודש שלם או שאפשר להתחיל גם מהיום הרביעי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאיבה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/05/2015ניתן להתחיל גם ביום הרביעי למחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםבל21/05/2015
אני אישתו של ליאור, לגבי סיפור הרירית המוזרה אציין שמעולם לא עברתי גרדות ומעולם לא היו לי הפלות.
אז איך אפשר להסביר את התופעה שעם אסטרופם הגעתי לרירית 4.3 ועם purigon היתה ירידה משמעותית ל3.4?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
פרופ` דוד בידר21/05/2015מה קורה במחזור הרגיל?
מה קורה בבדיקת רירית לפני הביוץ הטבעי?
האם נבדק?
לפעמים קורה שהכדורים גורמים לרירית נמוכה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
בל21/05/2015אין מחזור בכלל רק בעזרת כדורים אז אין לי מעקב על הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום - תגובה
פרופ` דוד בידר22/05/2015האם עברת גרידה אועולה אירת ברחם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
בל23/05/2015בחיים לא עברתי גרידה או הפלה טבעית
פשוט אין לי מחזור טבעי רק אם כדורים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום - תגובה
פרופ` דוד בידר23/05/2015אז זו לא צריכה בעיה לגדל הרירית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דעתךחני21/05/2015
שלום,
בת 30, יש רזרבה שחלתית
ביצעתי היום בדיקות שלאחר 5 ימים מנופור 600
יש שלושה זקיקים 9 מ"מ + קטנים (עדיין אין בדיקות דם
ע"פ US
יש תגובה ? להמשיך במנופור או שכדאי להחליף למשהו אחר?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דעתך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/05/2015לטעמי יש להמשיך,בכל מקרה היוועצי ברופא המטפל שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופ' בידרליאת21/05/2015
פרופ' בידר, אודה לך עם תגיד לי מתי לעשות פרופיל הורמונלי כאשר עם קבלת המחזור
ועם זה משנה שצריך לעשות זאת ביום שיש דימום חזק או חלש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר21/05/2015ביום השלישי של הדימום החזק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרדות או מי שפירשי21/05/2015
צהריים טובים, בשמירת הריון לאחר תפר צווארי אחרי שבהריון קודם ירידת מים מוקדמת. מחר שבוע 26, בימים האחרונים מרגישה רטיבות בתחתונית, זה שקוף לגמריי וללא ריח, האם זה יכול להיות הפרשות או מחייב שזה טפטוף מי שפיר. התור לרופא רק ביום שלישי. האם ניתן להיעזר בפדים שמוכרים בסופר פארם לזיהוי מי שפיר? תודה רבה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרדות או מי שפיר - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר21/05/2015לא מומלץ. עלייך ליצור קשר בהקדם עם המרפאה שעוקבת אחרייך ולא להמתין עד יום שלישי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה
שי21/05/2015בעקבות ההריון הקודם שהסתיים בירידת מים שבוע 19, והתפר הצווארי עכשיו, הרופא שלי (רופא פרטי) תמיד הנחה אותי לא לבצע בדיקות פולשניות, כעת הוא בחול עד יום שלישי אז אהיה חייבת לפנות למוקד/ מיון מה אני אמורה לעשות? לתת לבדוק אותי וגינלית? יש דרך אחרת? אני ממש אובדת עצות ובלחץ, ייתכן ואני אבדק שלא לצורך וזה יעשה יותר נזק?
תודה וסליחה על אורך ההודעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שי-מה המייל שלך? יש לנו מקרה
..21/05/2015דומה ורציתי לשאול משהו אם אפשר כמובן..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
היי שי-מה המייל שלך? יש לנו מקרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/05/2015בנסיבות המקרה עלייך לפנות בכל מקרה למיון ,וחזקה על הרופאים שם שידעו כיצד לנהוג במקרה שלך ולבצע את הבדיקות הנדרשות לשלילת ירידת מיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצליו רירית!ליאור21/05/2015
שלום רב,
אנחנו בתהליכי פוריות לאחר שאיבה לפני החזרה, אנחנו כבר מעל לחצי שנה ממתינים להחזרה, כל פעם זה מתעכב בשל רירית רחם שבשיא הגיעה ל6 ולאחר 3 ימים נוספים באסטרופם שוב ירדה ל4.3.
אז מה עשינו?...
לאחר שאיבה אשתי לקחה אסטרופם, לא עזר נתנו פרוגסטרון ואז שוב אסטרופם, לא עזר, לאחר צילום רחב ומקיף ופפ לרירית הרחם, יחד עם אסטרופם הפעם הביא תוצאה של 6, אמרו לקחת שוב אסטרופם לעוד יומיים ולחזור שוב לביקורת, חזרנו והרירית ירדה שוב ל4.3. לאחר מכן שוב אמרו לנו לקחת אסטרופם שוב ביקורת שוב נמוך ללא שינוי, אמרו שוב לקחת אסטרופם אבל לאחר המתנה לאין שעור והתעקשות נכנסו לרופא ושם שונה לנו לpurigon הפעם לתקופה של 5 ימים, 25מ"ג כל יום, חזרנו היום והפתעה, הרירית צנחה ל3.4. הצילווו! אני מיואש, מתוסכל, כועס, חסר אונים, לא יודע מה עוד ניתן לעשות וגם לא ראיתי הוכחה שזה מה שמונע קליטה של היריון, מה עוד עושים מה ניתן לבקש? לשאול? לעשות? למה לא מחזירים את העוברים?... תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצליו רירית! - תגובה
פרופ` דוד בידר21/05/2015לא ציינתם איך הרירית במחזור ללא שום טיפול.
כמו כן לא כתבתם האם עברתם פעולה חודרנית לרחם כמו גרידה וכו,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ליאור21/05/2015בוצעה גרידה להלן הפפ, אין מחזור סדיר ללא גלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר21/05/2015רירית דקה יכולה להופיע לאחר גרידה. ממליצה לבצע הסטרוסקופיה אבחנתית על מנת לשלול הדבקויות בתוך הרחם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 שאלות למומחיםשוקו21/05/2015
1. מה הסיכוי מהיצית אחת לתאומים ?
2. מה זה אומר 5 שברים חלוקה ל- 3
עובר טוב ? מה זה עובר טוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
2 שאלות למומחים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/05/20151.הסיכוי הוא פחות מ-1% לתאומים מעובר אחד
2.מדובר ב-5% שברים בתאי העובר המתחלק זהו שיעור יחסית נמוך-אם העובר ביום 2 לאחר ההזרעה הרי שהוא עובר יחסית איכותי-איכות העוברים נקבעת על סמך קצב חלוקת התאים מראה תהתאים,ושיעור השברים בקרב התאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאיבה היתה ביום
שוקו21/05/2015תודה רבה על המענה ..
השאיבה היתה ביום ג בערב והיום, יום חמישי בבוקר החזרה..
עדין התפתחות טובה ?
תותח פרופ אשכנזי ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאיבה היתה ביום - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר21/05/2015קצב התפתחות תקין בהחלט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נואשתשירלי21/05/2015
האם סופהרב פיטו פימייל יכול לסייע לי במקרה של אי פוריות, בטיפול האחרון היה לי זקיק אחד
נואשת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/05/2015שום תוספת מזון או רקיחות אחרות לא משנה את הסטטוס הפריוני הבסיסי של האישה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכוי להרותליאת21/05/2015
ד"ר שלום
בת 39 בדיוק מנסה להרות החודש נסיון ראשון, לדעתי אין הריון .
הריון קודם נקלטתי לאחר פעם ראשונה.
האם יש סיכוי להיקלט לאור הגיל או שצריך לפנות לאחר 2 נסיונות ל- IVF
אציין שאין שפרופיל הורמונלי וזרע תקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכוי להרות - תגובה
פרופ` דוד בידר21/05/2015יש אותו סיכוי בכל מחזור טיפולי
את צריכה לפעול לפי החלטת הרופא המטפל שמכער אותך טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר
ליאת21/05/2015פרופ' שלום
בהתאם לתגובתך כי יש אותו סיכוי בכל מחזור טיפולי
השאלה שלי היתה האם יש סיכוי לנסות להרות באופן טבעי בגיל 39 לנסות חודשיים ועם אין השגת הריון אז לפנות לרופא.
אציין שבהריון קודם לפני 3 שנים נקלטתי בנסיון ראשון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר21/05/2015צריך לפחות לעשות פרופיל הורמונלי ובדיקת זרע בזמן שאת מנסה להרות לבד.
אם הכל תקין ו 3 חודשים לא הרית יש לעבור לטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב תגובה לפרופ' בידר
ליאת21/05/2015פרופ' שוב שלום
בעלי עשה בדיקת זרע ב-2010 והיא יצאה מצויינת לפי תשובת הרופא יש צורך לעשות שוב או שאצל גבר זה מספיק פעם אחת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב תגובה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר21/05/2015בעקרון זה צריך להספיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריון ומחזורפיל20/05/2015
הבנתי שגיל סיום המחזור הוא תורשתי, כלומר תחילת המחזור משתנה מאישה לאישה אבל סיום המחזור יהיה זהה לאם האישה. אם אמא שלי סיימה לקבל מחזור בסביבות גיל 41 אז גם אני, הבנתי נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריון ומחזור - תגובה
פרופ` דוד בידר21/05/2015לא בדיוק.
יכול להיות אך לא מדוייק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בהריון, אבל בטיפולים התגובה
פיל21/05/2015הייתה די סבירה בין 4 ל10 ביציות והfsh היה בגבול התקין ואני בת 28 וחצי, אז ניתן להסיק שאני גם כמו אימי אסבול מכשל שחלתי מוקדם..
אני בהריון, אבל בטיפולים התגובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/05/2015רק חלק מהמקרים של כשל שחלתי מוקדם הינם על בסיס גנטי,לכן אין לקפוץ למסקנות מוקדמות באשר לעתיד הפריוני שלך,בכל מקרה מזל טוב על ההיריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בהריון, אבל בטיפולים התגובה - תגובה
פרופ` דוד בידר21/05/2015אם את דומה לאמא שלך אז אולי....
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)