מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חשש מביוץ לפני שאיבהרוני21/07/2023
שלום,
יום 17 למחזור.
7 זקיקים בגדלים: 9, 10, 11, 11, 14, 17, 17
רירית 10.8
מעט נוזל בדוגלס
תוצאות בדיקת דם:
E2 3477
Progesterone 2.2
Lh 2.8
הרופא הורה להמשיך עוד יומיים מנופור + צטרוטייד. בראשון בבוקר להזריק אוביטרל + שני דקפפטיל ושאיבה בשני אחר הצהריים. זה יהיה כבר יום 21 למחזור! אני מאוד מאוד חוששת מביוץ מוקדם, בעחקר בשל העובדה שנמצא היום מעט נוזל בדוגלס.
האם תזמון השאיבה הגיוני או שיש מקום לחשש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש
פרופ` דוד בידר21/07/2023כאשר מזריקים צטרוטיד אין ביוץ.
אני היית נותן הוראות אחרות אך את צריכה ללכת לפי הוראות הרופא המטפל וניסיונו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתרשות ובטן רכה- מעודכן!!!אביטל21/07/2023
ביום שלישי האחרון ב 18/7 עברתי החזרה של עובר טרי יום 2.
שאלותיי:
1. האם תיתכן השתרשות ללא כל תסמין?
2. האם בזמן השתרשות הבטן התחתונה יכולה להיות רכה או שחייבת להיות קשה?
3. האם מקובל להחזיר עובר יום 2 (המעבדה אמרה שב 2 יממות שהיה באינקובטור התפתח מצויין. קצב רצוי, מס' תאים וכו') האם קיימים הריונות מעובר יום 2?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתרשות
פרופ` דוד בידר21/07/20231.אין תסמינים להשתרשות.
2.השתרשות לא קשורה לבטן קלה או קשה.
3.אפשר להיות בהריון יום 2.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתרשות ובטן רכהאביטל21/07/2023
ביום שלישי האחרון ב 18/7 עברתי החזרה של עובר טרי יום 2.
שאלותיי:
1. האם תיתכן השתרשות ללא כל תסמין?
2. האם בזמן השתרשות הבטן התחתונה יכולה להיות רכה או שחייבת להיות קשה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
1.לא חייב להיות כל תסמין 2.יכולה להיות רכה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/07/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקות אוביטרל וגם מהי מנוחה ועודנטע21/07/2023
שלום
יש לי 3 שאלות
מקבלת תמיכה 2 קרינון וזרקיות אוביטרל כל 3 ימים
האוביטרל גורם לי לתחושת חולשה בכל הגוף
האם שכרי יוצא בהפסדי, והחולשה תפריע לקליטת העובר או שבעל זאת כדאי. כמובן שואלת לסבב הבא
2. אמרו לי לנוח שלושה ימים מהט מנוחה. לשכב ולא לעשות כלום או שאפשר לתפקד רגיל פשוט לא להעמיס
3. אפשר לעשות בדיקת הריון אחרי 9-10 ימים של החזרת בלסטוציסט, זה אומר שאם הבדיקה שלילית אפשר להפסיק תמיכה או שכדאי לבדוק גם יומיים אחרי?
תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקות
פרופ` דוד בידר21/07/20231.יכולה להפסיק עם האוביטרל .
2.הכוונה לא להעמיס בשלושה ימים הראשונים ואחר כך להתנהג כרגיל.
3. אחרי 10 ימים בסדר ואם שלילי אז להפסיק ואין טעם לחזור על הבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מולטי ויטמין לנשים בהריון לפני החזרהאלונה20/07/2023
האם מומלץ להתחיל ליטול מולי ויטמין לנשים בהריון לפני החזרה? האם יכול להשפיע לחיוב על סיכוי הקליטה? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מולטי
פרופ` דוד בידר21/07/2023יש לקחת חומצה פולית.
אין קשר בין ויטמינים לקליטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרופם האם הוא מפסיק מחזור?סיוון20/07/2023
קיבלתי מחזור ונאמר לי לקחת ביום השני פעמיים ביום וכל עשיתי ולאחר יומיים הופיע לי בהוקר כתם חום ולאחר מכן נעלם לגמרי מה זה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטרופם
פרופ` דוד בידר21/07/2023אסטרום לא מפסיק מחזור.
כתם חום הוא של דם ישן שיצא מהנרתיק מדימום הוסתי שהיה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חישוב יום ביוץ על פי בדיקות מעקבאורלי20/07/2023
פרופסור שלום,
לאור בדיקות מעקב מפורטות מטה מהו היום הביוץ ?
יום א׳
1951 - E2
24,5 -LH
2,4 - Prog
יום ב׳
1113 -E2
37,9 -LH
Prog - 3,6
יום ג׳
262 -E2
14,9 - LH
9,3-Prog
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יום ב בערב
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/07/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטרין שבוע 10גיא20/07/2023
היי,
אישתי בהריון שבוע 10 +1, אחרי IVf והחזרת בלסטוציסט טרי ב29.5.23 עם גירוי ייתר מתון. מאז לקחה נרות אנדומטרין 100 מ"ג 3 פעמים ביום.
הרופא אמר לה שהיא יכולה להפסיק כבר את האנדומטרין אבל היא מאוד חוששת...
אשמח לשמוע את חוות דעתכם.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדומטרין להפסיק
פרופ` דוד בידר20/07/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינון שעתיים אחרי הזמן החזרהאלי20/07/2023
שלום
היום החזרת עובר
ההחזרה התעכבה ולקחתי קרינון באיחור של שעתיים האם יש סיכון
בת 42.5
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינון
פרופ` דוד בידר20/07/2023אין שום סיכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יכול להשפיע באופן כזה?חן20/07/2023
הי
היום בבוקר החזרת עוברים
עצם העובדה שצריך לא להלחץ מלחיצה אותי ואני מרגישה את הלחץ פיסית ממש
ההחזרה הייתה בבוקר ולקחתי רסקיו שמאד עוזר לי רק ב13:30
האם הלחץ של כמה שעות יכול לסגור את האופציה של הריון למשל לפלוט את העובר או כל דבר אחר או שיש עוד סיכוי
סליחה על השאלה המוזרה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם
פרופ` דוד בידר20/07/2023לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת ביטא 191 אחרי 10 ימים מהחזרהסיואר20/07/2023
אחרי 10 ימים מהחזרת עובר מוקפא גיל 5 ימים
ביצעתי בדיקת ביטא בתאריך 20.7 והתוצאה הייתה 191 זה טבעי ? למרות שהנורמה 5-25
יש לי עוד בדיקה ביום ראשון 23.7
לוקחת זריקות פרוגסטרון כל 3 ימים
אנדומטרין בנרתיק 3 פעמים
אסטרופם 3 פעמים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגסטרון 64
סיואר20/07/2023ערכי הפרוגסטרון בבדיקה הוא 64
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נראה תקין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/07/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה
פרופ` דוד בידר22/07/2023מה שקיבלת תוצאה זה הנורמה ולא מה שציינת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 18 יום אחרי ביוץ שבוע 4 +4 בטא 839עדן20/07/2023
שלום,
אני עם שחלות פוליצסטיות ורקע של הפלות חוזרות.
גיליתי על ההריון טבעי לפני 6 ימים ולפי המחזור שהיה תחת מקבע אני 18 ימים אחרי ביוץ והבטא 839.
האם זה ערך נמוך מדי? האם זה מרמז על הריון לא תקין?
נעשה אולטרסאונד ולא ראו כלום חוץ מרירית רים של
10ממ.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ערך תקין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/07/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך לבטא
עדן20/07/2023תודה רבה על המענה.
באולטראסאונד לא ראו כלום חוץ מרירית רחם של 10ממ.
לא רא כלום ברחם. אני שבוע 4+4 לפי החישוב שלי.
האם זה מדאיג? מסמן על הריון לא תקין?
אני פשוט מאוד מאוד לחוצה.
אעשה בטא נוספת לוודא עליה תקינה.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח מאוד לתשובה לגבי שאלת ההמשך
עדן21/07/2023האם זה שלא ראו כלום ברחם בשבוע 4+4 מעיד על הריון לא תקין?
האם רירית הרחם דקה מדי כשהיא 10ממ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח
פרופ` דוד בידר21/07/2023רק מעל בטא 4000 מתחילים לראות שק.
סבלנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרון גבוה בתחילת מחזורשירה20/07/2023
שלום,
אני ביום השני של המחזור ואמורה להתחיל גונאל היום. לפי בדיקות הדם הפרוגסטרון 3.3 שזה נראה לי גבוה מידי ליום 2 של המחזור. לציין שאני אחרי החזרת עוברים לפני שבועיים שככל הנראה נקלטו אך לא המשיכו להתפתח (הייתה בטא שירדה) ויש גם ממצא באולטסאונד שנראה כמו ציסטה קטנה.
LH- 3.3
E2- 288
PROG- 3.3
האם זה יכול להשפיע על הטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הערך עשוי לרדת ולכן אם אין לדעתי מניעה להתחיל טיפול אחרי ביקורת אולטרסאונד
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/07/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היפוגונדיזם מלידהאוראל20/07/2023
היי
מאובחנת בהיפו היפו מלידה
לעולם לא קיבלתי מחזור
רק עם גלולות
האם אפשרי להכנס להריון?
ואם כן מה התהליך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהחלט ניתן לטפל ולגרום להשריית ביוץ באמצעות תכשיר הורמונלי המכיל גם FSH וגם LH
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/07/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם לאחר החזרהאריאל20/07/2023
שלום, עשיתי החזרת עובר קפוא יום חמש ביום שישי האחרון.
אני לא לקחתי אוביטרל וללא תמיכה בכלל.
עשיתי בדיקת דם היום (6 ימים לאחר ההחזרה).
בבדיקות יצא בטא שלילי לחלוטין (קטן מ-5) והפרוגסטרון שלי 28 נמוך מאוד. האם יש עוד סיכוי וכדאי לעשות שוב בדיקות דם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מוקדם מדי,חיזרי על הבדיקה ביום א,המשיכי בתמיכה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/07/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכוי
אריאל20/07/2023ראשית תודה על התגובה.
אני אבצע בדיקה חוזרת יום ראשון, אבל הסיכוי נמוך נכון?
אין לי למה הרבה לצפות?
הבטא היום הייתה אמורה להיות אולי מאוד נמוכה אבל קיימת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא בהכרח
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/07/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)