מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקה ביתית אחרי החזרהאלני21/07/2023
היי פרופ',
לחוצה מאוד ואשמח לקבל תשובה.
שאיבה ביום שני 10/7 ו בשבת 15/7 הוחזר לי עובר בלסטוציסט אחד, לדברי הרופא באיכות מצוינת.
בדיקת דם ביום שני אבל המתח מאוד קשה לי.
היום עשיתי בדיקה ביתית מוקדמת עם רגישות של 10mlU ויצא שלילי.
האם יש עוד סיכוי?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא לסמוך על הבדיקה שעשית היום,לא אבד הסיכוי להיריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/07/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בפענוח פרופיל הורמונאליאפרת21/07/2023
בפברואר 23
AMH 3.6
Estradilo 176
LH 5.7
FSH 5.5
פרופיל הורמונאלי מהיום ביום השני למחזור
Estradiol 335
LH 3.1
FSH 16.7
האם יתכן שהתרחשה כזו ירידה דרסטית ברזרבה השחלתית בתקופה זו
למרות דמותהAMH התקינות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופיל
פרופ` דוד בידר21/07/2023חסר פרטים, בבדיקה השניה אין רמת פרוגסטרון.
לא ציינת את גילך.
אין בדיקת AMH שניה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אפרת21/07/2023גיל 35
פרוגסטרון 2.8
לא ביצעתי בדיקת AMH חוזרת
האם יש צורך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יום שני להחזרה מכהחלי21/07/2023
שלום
יום שני להחזרה
ישבתי על הרצפה והבן שלי בן שנתיים התיישב עלי ובאופן שהוא התיישב הוא נתן לי מכה בבטן
האם זה יכול לגרום לפליטת העובר?
הילד שוקל 15 קילו
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יום
פרופ` דוד בידר21/07/2023לא יפלט שום דבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תבלינים כגון רוזמרין וטימיןשי21/07/2023
היי פרופ׳
אכלתי בצהריים תפוא מתובלים בטימין ורוזמרין וכמה שעות אחר כך התחלתי להרגיש כאב בבטן התחתונה ומעין התכווצות. קראתי שרוזמרין אסור בהריון כיוון שבתקופות קדומות היו משתמשים בו להפלות ועכשיו מפחדת שחלילה עשיתי נזק להריון. אני בשבוע 11 ורציתי לברר מה הסיכוי שתבלין רוזמרין עלול לגרום להפלה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תבלינים
פרופ` דוד בידר21/07/2023לא יגרום להפלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות מעקב ומועד הביוץאנונומית21/07/2023
פרופסור שלום,
על פי בדיקות מעקב שעשיתי שלושה ימים ברצף, מתי נחשב מועד הביוץ על הבדיקות?
יום א׳
1951 - E2
24,5 -LH
2,4 - Prog
יום ב׳
1113 -E2
37,9 -LH
Prog - 3,6
יום ג׳
262 -E2
14,9 - LH
9,3-Prog
תודה מראש !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ביוץ ביום ב בערב
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/07/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרמיל גב כבד לאחר החזרת עוברדינה21/07/2023
האם יומיים אחרי החזרת עובר 5 סחבתי על הגב תרמיל מלא בבגדים והרגשתי שהוא מאוד כבד והלב פתאום דפק והבטן פתאום נהיה כבד זה יכול לגרום נזק לקליטה/להשתרשות?
גם עליתי מדרגות איתו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרמיל
פרופ` דוד בידר21/07/2023לא יפגע בהשתרשות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פליטת עובר בזמן ההחזרהמיקי21/07/2023
לא ידעתי שעובר יכול להפלט בגלל מגע של הקטטר ברחם
בזמן ההחזרה אני מתלוצצת עם רופאי ולכן מעט בתנועה.
האם עלי לא לזוז ולא לדבר
איש לא אמר לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פליטה עובר לא נפלט אלא לאחר שהרופא , למעשה, מסריק אותו ואת יכולה להשתובב עם הסובבים.
פרופ` דוד בידר21/07/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חישוב מועד וסת למעקב הריון אחרי ivfדידו21/07/2023
שלום,
לאחר טיפול פוריות, בהריון.
רופא הפיריון קבע תאריך וסת אחד ורופא ליווי תאריך אחר.
אשמח לשמוע ממך בהתאם לנתונים מה הוא תאריך מועד הווסת שעלי לעדכן בכל מקום ששואלים לגבי גיל ההריון?
שאיבה- 25/5
החזרה- 28/5 (עובר בן 3 ימים)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חישוב
פרופ` דוד בידר21/07/2023שאיבה זה יום הביוץ , אז סופרים 14 יום אחורה וזה היום הראשון של הוסת האחרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש מביוץ לפני שאיבהרוני21/07/2023
שלום,
יום 17 למחזור.
7 זקיקים בגדלים: 9, 10, 11, 11, 14, 17, 17
רירית 10.8
מעט נוזל בדוגלס
תוצאות בדיקת דם:
E2 3477
Progesterone 2.2
Lh 2.8
הרופא הורה להמשיך עוד יומיים מנופור + צטרוטייד. בראשון בבוקר להזריק אוביטרל + שני דקפפטיל ושאיבה בשני אחר הצהריים. זה יהיה כבר יום 21 למחזור! אני מאוד מאוד חוששת מביוץ מוקדם, בעחקר בשל העובדה שנמצא היום מעט נוזל בדוגלס.
האם תזמון השאיבה הגיוני או שיש מקום לחשש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש
פרופ` דוד בידר21/07/2023כאשר מזריקים צטרוטיד אין ביוץ.
אני היית נותן הוראות אחרות אך את צריכה ללכת לפי הוראות הרופא המטפל וניסיונו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתרשות ובטן רכה- מעודכן!!!אביטל21/07/2023
ביום שלישי האחרון ב 18/7 עברתי החזרה של עובר טרי יום 2.
שאלותיי:
1. האם תיתכן השתרשות ללא כל תסמין?
2. האם בזמן השתרשות הבטן התחתונה יכולה להיות רכה או שחייבת להיות קשה?
3. האם מקובל להחזיר עובר יום 2 (המעבדה אמרה שב 2 יממות שהיה באינקובטור התפתח מצויין. קצב רצוי, מס' תאים וכו') האם קיימים הריונות מעובר יום 2?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתרשות
פרופ` דוד בידר21/07/20231.אין תסמינים להשתרשות.
2.השתרשות לא קשורה לבטן קלה או קשה.
3.אפשר להיות בהריון יום 2.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתרשות ובטן רכהאביטל21/07/2023
ביום שלישי האחרון ב 18/7 עברתי החזרה של עובר טרי יום 2.
שאלותיי:
1. האם תיתכן השתרשות ללא כל תסמין?
2. האם בזמן השתרשות הבטן התחתונה יכולה להיות רכה או שחייבת להיות קשה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
1.לא חייב להיות כל תסמין 2.יכולה להיות רכה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/07/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקות אוביטרל וגם מהי מנוחה ועודנטע21/07/2023
שלום
יש לי 3 שאלות
מקבלת תמיכה 2 קרינון וזרקיות אוביטרל כל 3 ימים
האוביטרל גורם לי לתחושת חולשה בכל הגוף
האם שכרי יוצא בהפסדי, והחולשה תפריע לקליטת העובר או שבעל זאת כדאי. כמובן שואלת לסבב הבא
2. אמרו לי לנוח שלושה ימים מהט מנוחה. לשכב ולא לעשות כלום או שאפשר לתפקד רגיל פשוט לא להעמיס
3. אפשר לעשות בדיקת הריון אחרי 9-10 ימים של החזרת בלסטוציסט, זה אומר שאם הבדיקה שלילית אפשר להפסיק תמיכה או שכדאי לבדוק גם יומיים אחרי?
תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקות
פרופ` דוד בידר21/07/20231.יכולה להפסיק עם האוביטרל .
2.הכוונה לא להעמיס בשלושה ימים הראשונים ואחר כך להתנהג כרגיל.
3. אחרי 10 ימים בסדר ואם שלילי אז להפסיק ואין טעם לחזור על הבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מולטי ויטמין לנשים בהריון לפני החזרהאלונה20/07/2023
האם מומלץ להתחיל ליטול מולי ויטמין לנשים בהריון לפני החזרה? האם יכול להשפיע לחיוב על סיכוי הקליטה? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מולטי
פרופ` דוד בידר21/07/2023יש לקחת חומצה פולית.
אין קשר בין ויטמינים לקליטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרופם האם הוא מפסיק מחזור?סיוון20/07/2023
קיבלתי מחזור ונאמר לי לקחת ביום השני פעמיים ביום וכל עשיתי ולאחר יומיים הופיע לי בהוקר כתם חום ולאחר מכן נעלם לגמרי מה זה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטרופם
פרופ` דוד בידר21/07/2023אסטרום לא מפסיק מחזור.
כתם חום הוא של דם ישן שיצא מהנרתיק מדימום הוסתי שהיה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חישוב יום ביוץ על פי בדיקות מעקבאורלי20/07/2023
פרופסור שלום,
לאור בדיקות מעקב מפורטות מטה מהו היום הביוץ ?
יום א׳
1951 - E2
24,5 -LH
2,4 - Prog
יום ב׳
1113 -E2
37,9 -LH
Prog - 3,6
יום ג׳
262 -E2
14,9 - LH
9,3-Prog
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יום ב בערב
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/07/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)