מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חלבון עוברי עם hcg גבוהפרופ` דוד בידר02/02/2015
שלום פרופסורים יקרים אני שבוע 18+2 ivf סבב מוקפאים עובר אחד: הגיעו לי תשובות של חלבון עוברי עם hcg גבוה והערה למטה אני מבוהלת בבקשה תעזרו לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה בבקשה
חסוי03/02/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
חסוי03/02/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חלבון עוברי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/02/2015התשובות תקינות,ואין כל מקום לדאגה,יש להמשיך במעקב השגרתי ולפעול לפי הנחיות הרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה עוד שאלה
חסוי03/02/2015פרופסור אשכנזי זה תקין למרות הhcg שטיפה גבוה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על התשובה עוד שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/02/2015הHCG הגבוה יותר מצריך מעקב עם התייחסות לאיתור מוקדם של סיבוכים העלולים להתרחש בנסיבות הערך הגבוה יותר-חזקה על הרופא המטפל שיתן תשובה הולמת למצב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תכשירים קוסמטייםלי02/02/2015
שלום, נמצאת בשבוע 10. האם מותר להשתמש בתכשירים כמו מי פנים וקרם פנים של קליניק? בנוסף, האם מותר להשתמש בקרם ידיים עם גליצרין? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תכשירים קוסמטיים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/02/2015אין כל בעיה עם התכשירים שציינת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה CMV IGGשלומית02/02/2015
ערב טוב
היום קיבלתי שבדיקה CMV IGG חיובית 155. מה זה אומר ? האם בעוד חודש אפשר להתחיל טיפולים IVF ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקה CMV IGG - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/02/2015הבדיקה מצביעה שאת מחוסנת ונחשפת בעבר לוירוס,יש חשיבות גם לבדיקת ה-IGM,היכולה לתת אינדיקציה על הדבקה טרייה או הדבקה בעבר הרחוק יותר שאינה מפריעה להתחלת הטיפול וכניסה להיריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמוני תמיכה עם טיפול בהרפסלוני02/02/2015
שלום,
אני לקראת החזרת עוברים מוקפאים ולוקחת אסטרופם, האם במקביל ניתן לקחת
כדורי זובירקס .(אציקלוביר) למניעת הרפס שהתפרץ לי בלי קשר, או שתרופות אלה "מתנגשות" בדרך כלשהי, או במילים אחרות "מבטלות" אחת את השניה....אשמח לתגובה בהקדם, תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורמוני תמיכה עם טיפול בהרפס - תגובה
פרופ` דוד בידר03/02/2015אפשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויי הריון - מודאגתלולה02/02/2015
בת 33, פרופיל הורמולי תקין (FSH 4.8, אסטרוגן 120, אנדרוגנים תקינים) וזרע תקין. הבעיה שאני לא מבייצת מאז הפסקת הגלולות (כמה חודשים)
עברתי IVF"חירום" בשל תגובה מוגזמת למינון קטן של גונדוטרופינים (אסטרוגן נסק ל13,000 וקיבלתי דקאפפטיל לביוץ), הופרו 12 מתוך 13 ביציות והוקפאו כולם ביום 3.
כעת 8 ימים אחרי החזרת שני עוברים מוקפאים שהוגדו יפים מאוד (8 תאים ביום 3 ללא שברים). סבב הורמונלי - מקבלת לתמיכה אוטרוגסטן 200*4 ואסטורפם *3.
מה הסיכויים שלי להרות מהסבב הזה?
אני לא מרגישה שום שינוי גופני (לרבות רגישות בשדיים), האם זה מרמז על כשלון?
באם הסבב לא יצליח האם יש יתרון להפשיר בפעם הבאה את העוברים יומיים לפני החזרה (בשלב הבלסטוציט)?
איך אדע שהתמיכה מספקת (נאמר לי שאין צורך בבדיקת דם לבדיקת פרוגסטרון)
תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכויי הריון - מודאגת - תגובה
פרופ` דוד בידר03/02/2015סיכויים של עוברים קפואים להיקלט הם תמיד פחותים מאשר טריים ונעים סביב 20%.
אך באופן אישי יכול מאוד להיות שהעוברים האלה מאוד טובים וסיכוייהם להיקלט טובים מאוד.
לא צריך בדיקות לבדוק יעילות תמיכה.
לא צריך לגדל לבלסטוציסטים.
מה שאת עושה זה בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרופםשוש02/02/2015
שלום רב,
החודש שתית 3 ימים אסטרופם לטובת עיבוי רירית, מלבד כדור זה לא לקחתי שום הורמון..את הכדורים שתיתי מהיום ה 9 למחזור עד היום ה 11 למחזור (לפני הביוץ).. האם ייתכן שיהיה עיכוב מסוים בקבלת המחזור?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אסטרופם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/02/2015האפשרות קיימת,נטילת ההורמונים עשויה לשנות את האיזון החוזר בין תגובת השחלה לתגובת יותרת המוח האחראית לתגובה הביוצית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופפפפה!אני02/02/2015
אני לפני כ-שלושה ימים קבלתי הייתי בטוחה שזה מחזור אך היום-
בבדיקת א"ס נראה רירית לא סדירה בעובי 9 מ"מ וציסטות עם נוזל עכור בשתי השחלות.
לכן-החלטתי לעשות היום כן בדיקת הריון ביתית שיצאה חיובית-לתדהמתי!!!
(חזרתי היום מהרופא הייתי לאחר פתיחת תיק ל-ivf) .
ועכשיו שאלותי-
מה זה אומר רירית לא סדירה בעובי 9 מ"מ?-בהתחשב בכך שאני ביום 33 למחזור.
ומה זה אומר הדימום שהיה לי לפני יומיים שהייתי בטוחה בגלל הכמות שמדובר במחזור.?! היו לי גם הפרשות חומות-שחורות.
היום יש לי מעט.
ואיך אני אמורה להתקדם מכאן?
בעברי-הפלות חוזרות ואנדומטריוזיס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופפפפה! - תגובה
פרופ` דוד בידר03/02/2015בשלב ראשון לבצע בדיקת דם להריון ולבדוק איך ההורמון עולה בדם.
אין כרגע חשיבות לבדיקת הרירית.
דימום קל יכול להופיע בהריון אך גם יכול להופיע כשההריון לא תקין , לכן ע״ש חשיבות לבדיקות הדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרופם- לפרופ' בידרשוש02/02/2015
שלום רב,
החודש שתית 3 ימים אסטרופם לטובת עיבוי רירית, מלבד כדור זה לא לקחתי שום הורמון..את הכדורים שתיתי מהיום ה 9 למחזור עד היום ה 11 למחזור (לפני הביוץ).. האם ייתכן שיהיה עיכוב מסוים בקבלת המחזור?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטרופם- לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר03/02/2015לא מכיר טיפול כזה.
באופן עקרוני זה יכול לגרום לחוסר ביוץ.
את זה אפשר לבדוק לפי בדיקות אסטרוגן ופרוגסטרון בדם.
חשובה גם הסיבה לעיבוי הרירית.
אם לא עברת שום פעולות חודרניות לרחם אזי אין צורך בדום טיפול לעיבוי הרירית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך נתונים לפרופ בידר
שוש03/02/2015תודה על התשובה,
עשיתי בדיקת דם ביום האחרון ללקיחת הכדור (יום 11) והתשובות היו:
פרוגסטרון-1.4
LH-30
E2- 1400
מתי התרחש ביוץ אם בכלל... טרם קיבלתי מחזור ואין לי שום תופעות רק הפרשות חומות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך נתונים לפרופ בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר03/02/2015הביוץ בערך יומיים אחרי בדיקה זו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה לפרופ' בידר
שוש03/02/2015תודה על תשובות ענייניות ומקצועיות.
אמרת שאתה לא מכיר טיפול מסוג זה, האם יש סיכוי שרירית הרחם התעבתה כתוצאה מנטילת הכדורים? או שהם רק תרמו לרמת ה E2 בדם..
האם האסטרופם גרם לזקיק לגדול או להיות איכותי יותר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר03/02/2015האסטרופם רק גרם לרמה יותר גבוהה של אסטרוגן בדם ולא קשור לזקיקים.
רמת ה LH הגבוהה מרמזת על תהליך ביוצי סביב יומיים מרמה זו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נתונים להכנס להריוןשירלי02/02/2015
האם עם תוצאות של בדיקות
FSH 13
E2 182
ביום הרביעי למחזור, ניתן להכנס להריון עם טיפולי פוריות או באופן טבעי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נתונים להכנס להריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/02/2015ניתן בכל מורה ,אולם צריך חבצע זאת באופן מזורז היות וקיימים נתונים המצביעים על רזרבה שחלתית גבולית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקפיצהרויטל02/02/2015
ביום שישי האחרון עברתי הזרעה, הזרתי אוביטרל ביום חמישי בוקר לאחר שבוע + של גונל F. ביום שישי בערב לאחר מנוחה ומקלחת הבחנתי במעיין דימום קטן כחוט השערה אדומה חד פעמית וזהו לאחר מתן שתן, מה זה אומר? האם על הצלחת הטיפול בעז"ה? ההזרעה הזאת (שניה) הייתה פחות מלווה בהתווצויות כמו בקודמת. וגם הבחנתי שידוע כי מדובר באלפים ומיליונים אבל כמות הזרע שהוזרק היה די מועט (הכמות קטנה) יכול להיות שזאת הסיבה שפחות הציק כאב? אפשר בבקשה לנתח עבורי את התנאים של הזרע ( לסיכויי הצלחה מוגברים) לפני הטיפול המעבדתי: נפל זרימה:2.3 ריכוז זרעונים:40 אחוז זרעונים בתנועה :50 אחוז זרעונים בתנוע המתקדמת:40 אחריי טיפול מעבדתי: נפח דגימה:0.8 ריכוז זרעונים בתנועה מתקדמת:25 סה"כ זרעונים בתנועה מתקדמת :20 שאלה כמה זמן/ימיםלאחר זריקת האוביטרל שקבילתי בחמישי אוכל לבדוק הריון? ומדוע כואבות לי הפטמות מההזרעה , אי אפשר לגעת בהם! וגם הגב התחתון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מקפיצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/02/2015נתוני הזרע תקינים,הטיפול נעשה באופן ראוי,וההכצמה הדמית אינה משבשת את סיכוייך להרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נרות אוטרוגסטןDINA02/02/2015
היי.
האם אפשרי לשים את הנרות בישיבה באוטו (אמורים לשכב רבע שעה.. השאלה אם גם ישיבה זה טוב..)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נרות אוטרוגסטן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/02/2015אין בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת anti mullerian hormoneענת01/02/2015
לצורך תחילת טיפולים נדרשתי לבצע בדיקת AMH והתוצאה הינה 6.32 UG/l .מה משמעות התוצאה והאם היא תקינה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת anti mullerian hormone - תגובה
פרופ` דוד בידר02/02/2015התוצאה בסדר אך יש לשלבה בבדיקת הפרופיל ההורמונלי וגיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמוניםרלי01/02/2015
האם ייתכן שיבוש חוש טעם וריח חודש אחרי טיפול הורמונלי לקראת IVF?
שיבוש שנגרם מההורמונים (גסטון, דקסמטזון,אסטרופם)
כעת אני חודש אחרי (קיבלתי כבר וסת אחרי הטיפול)
עדיין חשה ריחות וטעמים לא תקינים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורמונים - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר01/02/2015חודש לאחר הפסקת הטיפול התרופתי לא סביר שתחושי ריחות וטעמים לא תקינים. הייתי מציעה לברר סיבות נוספות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאDINA01/02/2015
היי.
רציתי לדעת מה מפחית את הסיכוי לקליטה של עובר מוקפא עם 6 תאים, לעומת עובר מוקפא של 8 תאים(שהרופאים בדרך כלל מגדירים אותו כעובר מצויין)..
מה השוני באחוזים בין הסיכויים בשני המקרים??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת מוקפא - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר01/02/2015הסיכוי להשרשה של העובר ברחם ולהתפתחות הריון תלוי מאוד באיכות העוברים. מחקרים מצאו כי עוברים באיכות טובה (7-8 תאים ביום השלישי ועד 10% שברים) סיכויים טובים יותר להשתרש בהשוואה לעוברים עם פחות תאים או יותר שברים. כנראה שההתפתחות הזו של העובר מראה על היותו עובר עם סיכוי גבוה יותר להשתרש ברחם.
עם ההתפתחות של האמבריוסקופ, מייחסים היום חשיבות גם לקצב שבו מתחלקים העוברים.
גם לעובר בן 6 תאים סיכוי להשתרש.
אין בספרות מידע על סיכוי סטטיסטי להריון של עובר בן 8 תאים לעומת עובר בן 6 תאים כי לא מדובר בנתון מבודד. ההשרשה תלוייה גם בגורמים נוספים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
DINA02/02/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היריון אחר IVFדנה01/02/2015
לפרופ' אשכנזי שלום,
ב14.01 החזירו עובר בלוציסט בן חמישה ימים.
ערכי הבטא:27,58,184 כל יומיים, והיום מיום שלישי האחרון שיצא 184
הערך יצא 542 האם ההכפלה תקינה? הרופא אמר שעוד מוקדם להספיד את ההיריון
וצריך הרבה סבלנות מה שאין לי.
יום שלישי אני אמורה לחזור שוב על הבדיקה.
רציתי לשאול לדעתך???
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
היריון אחר IVF - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/02/2015הערך גבולי במקצת בכל מקרה רצוי חבצע אולטסאונד בעוד יומיים בד״כ בשלב זה נצפה שק הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיריון אחרי IVF
דנה03/02/2015שלום לפרופ' אשכנזי
עשיתי היום בדיקת בטא והערך יצא 771 רציתי לדעת מה דעתך ומה הסיכוי
להמשך ההריון????
ב14.01 הוחזר עובר בין חמישה ימים מאז ערכי בטא:27,58,184,542,771
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)