מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טיפולים לילד שניאני01/02/2015
האם קופות החולים דורשות שוב לעבור 3 הזרעות עם הורמונים או שממשיכים מאיפה שהפסקנו בהריון קודם-? (ׂׂIVFׂ) ומדלגים על שלב ההזרעות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולים לילד שני - תגובה
פרופ` דוד בידר01/02/2015ממשיכים בIVF.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי הריון-אולי , וקלקול קיבהצ'יפופו31/01/2015
לפני 12 יום קיבלתי זריקת אוביטרל ולמחרת הזרעה . משך כל הזמן הזה לא נזהרתי ואכלתי דברים בסגנון פלפל שטה חריף ודג מלוח. היום הגדשתי את הסאה עם חומוס ואכן אני מרגישה לא טוב , יש לי תופעות שמצביעות על קלקול קיבה , כולל כאב ראש.
1.האם אפשר לבדוק הריון , או שעדיף להמתין? כי שמעתי שעקב הזריקה , אפשר לקבל תוצאה חיובית לבדיקת הריון , גם אם אין הריון.
2. האם בשלב זה קלקול קיבה יכול לסכן הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי הריון-אולי , וקלקול קיבה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר31/01/2015ניתן לבדוק מחר האם מדובר בהריון בבדיקת דם או שתן (עדיף דם).
קלקול קיבה אינו מפריע להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי פוריותמור31/01/2015
מה ההבדל בין פרוטוקול ארוך לפרוטוקול קצר? האם יש הבדל מבחינת סיכויי הצלחה?
בנוסף..אני בת 22 אחרי 3 הזרעות כושלות עם זריקות. כרגע ככל הנראה אעבור לivf.
בצילום רחם התגלה נוזל בחצוצרה שמאלית. הכל תקין. זרע תקין.
מה הסיכויים שלי להצליח (באחוזים?)...אגב הרופא עוד לא דיבר עימי על ניתוח להסרת החצוצרה.
אנא התייחסו לשלל השאלות. תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולי פוריות - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר31/01/2015ההבדל בין פרוטוקול ארוך ופרוטוקול קצר הוא ביום בו מתחיל הטיפול ובתכשיר בו משתמשים למנוע את הביוץ המוקדם. פרוטוקול קצר, אנטגוניסט, מתחילים ביום השלישי של הוסת. פרוטוקול ארוך, מתחילים ביום ה-21 של הוסת הקודמת. סיכויי ההצלחה דומים.
סיכוייך להרות טובים מאוד בשל גילך הצעיר.
במידה והנוזל לא נצפה גם באולטראסאונד אין צורך למהר ולהוציא את החצוצרה. היות ומדובר בניתוח על מנת להוציא אותה, בדרך כלל מציעים זאת רק לאחר מספר כשלונות של מחזורי טיפול בהפריה חוץ גופית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
מור31/01/2015תודה לך ד״ר רונית על התשובה..בהמשך יש לציין שבכמה פעמים במהלך המעקב באמצעות האולטראסאונד אכן ראו נוזל מוארך בחצוצרה שמאלית ולפעמים לא ראו כלל ...
אני ממש מתלבטת בקשר לזה כיוון שבמקומות שונים קראתי כי עוד טרם התחלת הטיפולים ממליצים על הוצאת החצוצרה..וכאלה שנותנים הזדמנות אחת או שתיים של מחזורי טיפול.
מה דעתך בנידון?...
אגב אם ניתן להימנע מניתוח אשמח מאוד ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר31/01/2015בדרך כלל במקרה כזה אני ממליצה על מחזור טיפול אחד או שניים בהפריה חוץ גופית לפני ביצוע הלפרוסקופיה.
כמובן ההחלטה תתקבל ע"י הרופא המטפל שלך שמכיר את העבר הרפואי שלך.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה למנתח לפרוסקופיהגל31/01/2015
אני עומדת בפני ניתוח לכריתת חצוצרה.
אודה לקבלת המלצתכם לרופא שמבצע לפרוסקופיה ניתוחית באופן פרטי-דרך הכללית מושלם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המלצה למנתח לפרוסקופיה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/01/2015ד״ר חן גולדשמידט מבילינסון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' אשכנזי
גל31/01/2015מישהו המליץ לי על ד"ר אלון בן אריה.הוא מנהל מחלקת נשים בקפלן. סליחה על השאלה, אבל מי בעל נסיון רב יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לפרופ' אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/01/2015איני מכיר אותו,אולם אני מעריך שאינו נופל בכישוריו מד״ר חן גולדשמידט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אם קיבלתי מחזור ולאחר שלושה ימיםאלה31/01/2015
אם קיבלתי מחזור ולאחר שלושה ימים לקחתי גינרה, ואחרי שלושה ימים אפסיק את הגינרה, האם אקבל שוב מחזור לאחר מס' ימים?? המטרה שלי היא לקבל שוב מחזור בהקדם כדי להתחיל טיפול להחזרת עוברים טריים בעוד כ 23 ימים, שאלתי האם מספיקים רק שלושה ימים של גלולות גינרה כדי לקבל שוב?? או שיש מינימום ימים שצריך לקחת גלולות כדי לקבל מחזור שוב??? תודה רבה ויום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אם קיבלתי מחזור ולאחר שלושה ימים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/01/20153 ימים אינם מספיקים לגרימת תגובה של רירית הרחם לקבלת דמם המדמה מחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת usאני :)30/01/2015
היי
הפסקתי גלולות לאחר 6 שנים כי אני רוצה להרות.
לאחר שהפסקתי גלולות, המחזור התעכב בחודש ורופאת הנשים שלחה אותי לעשות us זקיקים ובדיקות דם.
בus נרשם לי כי עובי הרירית הוא 6.7 ונמצאה רירית לא אחידה. ולא נמצאו זקירים בשחלה ימנית ושמאלית. פרוגסטרון יצא 10.2אסטריודל 270
לאחר 48 שעות מהבדיקה קיבלתי ווסת..
מה הכוונה ברירית לא אחידה? האם זה בגלל שזהו המחזור הראשון לאחר הפסקת הגלולות? האם היא לא אחידה בגלל שאחרי כמה שעות הגיעה הוסת?
רופאת הנשים הסתכלה על הממצאים ואמרה שהכל תקין... אך קראתי באינטרנט כל מיני דברים ואני קצת חוששת מכך שנרשם רירית לא אחידה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת us - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/01/2015הערכתי היא שמאפייני הרירית נבעו מהעובדה שהיית לקראת מחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון קטן למה שרשמתי בשאלה
אני :)31/01/2015בשאלה שרשמתי התכוונתי ל- ׳רירית לא סדירה׳ (בטעות רשמתי רירית לא אחידה..).
אתה עדיין מעריך שמאפייני הרירית הם כך היות והייתי לקראת מחזור?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תיקון קטן למה שרשמתי בשאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/01/2015אכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה לרופאים הנכבדים בליווי ההריוןקרן30/01/2015
רופאים נכבדים.
תודה רבה רבה על התמיכה, הנתינה, המקצועיות והרגישות במענה לשאלותיי , ההתייעצות איתכם במהלך ההריון הפיגה את חששותיי וסייעה לי לעבור הריון זה בשלום.
ניפגש בהריון הבא :)
תבורכו.
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תודה לרופאים הנכבדים בליווי ההריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/01/2015תודה על הערכה לעבודתנו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמון HDEAליאת30/01/2015
שלום,
כמה השפעה יש ללקיחת הורמון HDEA? מה מטרת ההורמון? ותוך כמה זמן ישפיע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורמון HDEA - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר30/01/2015ככל שגיל האשה עולה, כך יורדת היכולת לייצר זקיקים בשחלה וביציות בשלות שיש להן יכולת להפרות.
DHEA הוא תוסף מזון שמטרתו לשפר את הרזרבה השחלתית. יש לציין כי הדיעות בספרות על יעילותו חלוקות.
DHEA הוא הורמון שמיוצר בבלוטת יותרת הכליה (אדרנל) ובתאים המקיפים את הביצית. יש לו תפקיד ביצירת אסטרוגן.
מספר עבודות בספרות מצאו כי נטילת DHEA הביאה לעליה במספר הביציות שנשאבו ומספר העוברים שהתפתחו בהפריה חוץ גופית.
ההשפעה של DHEA מתקבלת לאחר 4-5 חודשי טיפול וממשיכה מספר חודשים גם לאחר הפסקת הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורגלוטרן ואוביטרלאני98730/01/2015
בשני הסבבים הראשונים שלי השתמשתי בפיורגון בשעה 16 ואורגלוטרן בשעה 7 בבוקר. בסבב הזה אני מזריקה את האורגלוטרן והפיורגון ביחד ב 16
יומיים לפני השאיבה הייתי מזריקה אורגלוטרן ב 7, ואוביטרל ב 22:00.
האם זה בסדר להזריק אורגלוטרן ב 16 ואוביטרל ב 22? או שצריך להיות מרווח גדול יותר בין השניים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אורגלוטרן ואוביטרל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/01/2015זה בסדר גמור כל עוד המירוחים ביו אורגלוטרן אחד לשני הינם בני 24 שעו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור מוקפאיםלולה30/01/2015
שלום,
בת 33, לא מבייצת, חודש שעבר עברתי "rescue IVF" בשל תגובה מוגזמת למינון הורמונלי נמוך (המטרה הייתה ביוץ יחיד וקיום יחסי מין אבל היה ביוץ יתר). קיבלתי דקהפפטיל לביוץ בגלל אסטרוגן 13,000, הוחזרו 2 עוברים והיה הריון אך היה כימי. קבילתי לתמיכה אנדומטרין *3 ואסטרופם*3. לא היו דימוים.
מתוך 16 ביציות, 13 התאימו להפריה, 12 הופרו וכולם הוקפאו ביום 3.
כעת סבב מוקפאים על בסיס הורמנלי (אסטרופם*3 אוטרוגסטן 4*200). לפני 5 ימים הוחזרו 2 עוברים בני 3 ימים (הוגדרו יפים 8 תאים). הרירית הייתה מעל 8.
1. האם לסבב מוקפאים על בסיס הורמנלי כמו שלי סיכוי נמוך מאשר לסבב על בסיס טבעי?
2. האם התמיכה מספקת? (אין דימומים)
3. כשקיבלתי את האנדומטרין היה גודש בשדיים וכעת עם האוטרוגסטן אין - האם יש לזה משמעות מבחינת הקליטה?
4. האם ההריון הכימי בטיפול הראשון יכול להעיד על בעיה?
5. האמת כמות הביציות נמוכה ביחס לרמת האסטרוגן שהיתה?
המון תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור מוקפאים - תגובה
פרופ` דוד בידר30/01/2015בנתינת דקפפטיל יש צורך בהרבה פרוגסטרון .
רבמחזור להחזרת מוקפאים התמיכה שאת מקבלת היא בסד
בדרך כלל למוקפאים יש פחות סיכויים אך במקרה של גירויי יתר יש יותר סיכויים במוקפאים היות וכאשר מזריקים דקפפטיל יש להוסיף יותר פרוגסטרון , ויש מחשבה שבגירויי יתר יש פחות השרשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סכרת היריוניתשיר30/01/2015
בבדיקת העמסת סוכר 50 יצא לי ערך של 172. בבדיקת העמסת סוכר של 100 רק ערך אחד חרג. ביצעתי עקומת סוכר ולא ממש הקפדתי ויצא שיומיים הסוכר היה גבוה 172 אחרי ארוחת בוקר במסעדה ביום אחד ו-140 אחרי ארוחת צהריים דשנה ביום אחר. הרופא נתן לי חצי כדור גלובן ואני לא מעוניינת לקחת. השבוע הקפדתי על הדיאטה והערכים היו טובים למרות שלפני השינה הסוכר ירד ל72 .שמתי לב שאם אני אוכלת קצת מעבר הסוכר קופץ וזה סיוט.
אני בשבוע 30. האם בכך שאני לא לוקחת את הגלובן אני עושה נזק לעובר. הערכים אצלי בבוקר סביב 88-89. אחרי ארוחה סביב 110-114. ואם אני ממש חורגת 130. לא רוצה לקחת כדור גלובן אחרי שקראתי שאין מספיק מחקרים ואני מפחדת ממצב של היפו.
אשמח לעצה ואנא לא לשפוט אותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סכרת היריונית - תגובה
פרופ` דוד בידר30/01/2015יש לך סכרת הריונית ויש להיות במעקב אצל דיאטנית קלינית לאיזון הסכרת לפני כל טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסכרת היריונית
שיר30/01/2015אז לפי התשובה אני מבינה שאין צורך בכדור גלובן מכון? פשוט לשמור יותר על הדיאטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסכרת היריונית - תגובה
פרופ` דוד בידר31/01/2015צריך לקבל יעוץ אחרי טיפול על ידי דיאטיקנית
ואם הסוכר מתאזן אז לא צריך שום טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרומת זרערונית29/01/2015
עברתי שתי הזרעות מתרומת זרע שלא צלחו. לפני ההזרעה השניה נתן לי רופא הנשים אוביטרל. שאלתי את רופא הנשים שלי כמה פעמים יש לחזור על התהליך של הזרעה באופן טבעי עד שמגיעים למסכנה שאולי ישנה בעיית פוריות כלשהי, והוא ענה לי שכמה שרוצים....תשובה שלא נשמעה לי מספקת.
אני בת 38 אוטוטו רווקה. האם יש צורך לפנות לרופא המתמחה בפריון? מפעת גילי ועלות כל הפריה שאולי תצלח עם סיוע תרופתי כלשהו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תרומת זרע - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/01/2015רצוי להתחיל טיפול להשריית ביוץ+ הזרעות,ולאחר 2-3 נסיונות ללא הצלחה יהיה צורך לפנות לטיפול IVF,לאחר שבדרך ביצעת גם צילום רחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרוסקופיהאני29/01/2015
לאחר ניתוח לפרוסקופיה מתי התפרים אמורים לימוס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לפרוסקופיה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/01/2015עלייך לברר עם הרופא אם מדובר בתפרים נמסים,אם לא יש להסירם כעבור שבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרוסקופיה המשך
אני30/01/2015אכן מדובר בתפרים נמסים... אז מתי אמורים לרדת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לפרוסקופיה המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/01/2015הם נספגים לגמרי בפרק זמן של 2-3 שבועות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אני31/01/2015תודה רבה פרופסור אשכנזי ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה עזרה דחוףףףבייבי29/01/2015
אני בת 41 לפני טיפול הזרעה חמישי .
ביום ה- 12 ממחזור אחרון ואחרי טיפול 5 ימים בגונל f .
זקיקים - ימנית: 18*18 שמאלית : 18*18 14*14 רירית 8.3 פרוגסטרון 1.51
האם אני בביוץ ? האם עלי לגשת כבר מחר להזרעה או לבצע ביום ראשון אחרי אוביטרל ? האם יקבלו אותי מחר בבנק הזרע תה"ש אם לא עדכנתי מראש שאני מגיעה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בבקשה עזרה דחוףףף - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/01/2015ניתן לדחות את מתן האוביטרל מחר ולבצע הזרעה ביום ראשון כמצופה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אישור ל ivfלנה29/01/2015
שלום. אני אחרי צילום רחם יש לי חצוצרה חסומה ..ניסינו לעשות הזרעה עם מינות מעל 75 גונאל ולא היתה תגובה בצד החסום וכבר די הרבה זמן הביוץ שלי תמיד בצד המחסום ...הרופא נתן לי הפניה ל ivf האם יאשרו לי ?
אישור ל ivf - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/01/2015סיכוי סביר,יתכן ותידרשי לטיפול 1-2 נוספים
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)