מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דלקת בדרכי שתן וניתוח קיסריקרן03/02/2015
שלום
ביום הניתוח הקיסרי המתוכנן בשל מצג עכוז הסתבר שיש לי חיידק בדרכי השתן. קיבלתי מנה אחת של זינט דרך הוריד. רצו לדחות את הניתוח המתוכנן ליום אחר, אך התפתחה לידה ולבסוף היה ניתוח חירום. קיבלתי בסך הכל 8 מנות של זינט דרך הוריד ועוד 4 ( שני כדןרים ליןם במשך יומיים) כדורי זינט. נאמר לי לקחת סך הכל 10 כדורים.
יש לי החל מהבוקר קושי וצריבה במתן השתן. האם זה אומר שהטיפול שקיבלתי כשל או שעליי לסיים את הטיפול בטרם אפנה לרופא?
מה לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בדרכי שתן וניתוח קיסרי - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר04/02/2015כדאי לפנות ולהיבדק. קיימת אפשרות כי הדלקת בשתן נגרמה על ידי חיידק שלא היה רגיש לזינאט ועל כן הטיפול היה חלקי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אודה לתשובתכם. מדלגים עליי כל הזמןרוני03/02/2015
שלום רב אני בת 30. יש לי ילדה בת שנתיים וחצי ולפניי כ 5 חודשים עברתי לידה שקטה בשבוע 23 בעקבות ירידת מים. ההריון היה מלווה בדימומים והמטומה. לקח לי כשנה להיכנס להריון בניסיונות קודמים והיה גם הריון כימי לפני ההריון הראשון. אני חושדת שיש לי שלב לוטאלי קצר מאחר והביוץ שלי היום ה 17 למחזור ואני מקבלת שוב ביום ה 26. החודש עשיתי מעקב זקיקים בדיקות דם ואכן רואים כי הביוץ היה ביום ה 17. הביוץ היה בצד ימין. היום הרופאה אמרה שהיא רואה הידרוסלפינקס בצד שמאל. קראתי בנושא ורוצה לדעת. האם במידה ואכן כך המצב ישלחו אותי לטיפולי ivf במיידי או שיבקשו ממני לחכות שנה של ניסיונות בכל מקרה? אם אכן בייצתי בצד ימין האם הידרוסלפינקס בצד שמאל ישפיע על כניסה להריון ואם כן מדוע? מדוע מפריע גם ל ivf? שמתי לב שעל פעם שאני בודקת ביוץ במעקב וגם בהריונות שלי הביוץ היה בצד ימין. ייתכן ופיספסו את זה עד היום?? תודה רבה. אני כבר ממש בדיכאון מכל הסיפור הזה. אודה לתשובה מפורטת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אודה לתשובתכם. מדלגים עליי כל הזמן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/02/2015במידה וקיים הידרוסלפינגס,כדאי לכרות את החצוצרה לפני התחלת טיפולי ההפריה,מצב כזה משבש את יכולת ההשתרשות של העובר ועלול להגדיל את שיעור ההפלות,ולכן הגישה בעכשווית דוגלת בהוצאת המפגע לפני טיפולי הפריה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצותגלית03/02/2015
שלום רב,
קיבלתי פרימולט נור שבוע שעבר, המחזור צריך להגיע מחר
והייתי צריכה להתחיל טיפולי פוריות באיקקלומין ואוביטרל עקב שחלות פוליציסטיות
הבעיה שחליתי מתחילת השבוע עם חום גבוה- ברונכיטיס,מטופלת באנטיביוטיקה ל10 ימים.
מה עליי לעשות במצב כזה?אני מבואסת מאוד.מבינה שזה לא מצב תקין להתחיל טיפולים.לדחות?אם כן בכמה?מחזור לא סדיר בכלל
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות - תגובה
פרופ` דוד בידר04/02/2015את יכולה להתחיל הכדורים גם ביום 5 או 6 של הוסת בתקוה שעד אז תרגישי טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
גלית05/02/2015היום אני רק יום 5 של טיפול האנטיביוטיקה,כל השבוע הייתי עם חום גבוה במיטה.
אני די חלשה.ברונכיטיס חריף.שיעול חזק
ביום ראשון יהיה היום ה-8 מתוך 10 של הטיפול, ואמורה להתחיל איקקלומין.
הרופא אמר שרוב הסיכויים שמדובר בוירוס ולא חיידק.וזה עלול להיות אף כמה שבועות
האם במצב המתואר עדיין ההמלצה להתחיל ניסיונות כניסה להיריון עם התרופות?
או לחכות להתייצבות המערכת החיסונית.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/02/2015אם אכן מצבך כל כך בעייתי,אולי בהחלט רצוי שתדחי את הטיפול בחודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה נוספתשאלה נוספת03/02/2015
מה מקסימום גודל זקיק המותר?
לאיזה גודל מקסימום יכול להגיע זקיק ללא שיבייץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר03/02/2015גודל הזקיק משתנה. מקובל שזקיק מבייץ בגדלים של 22-24ממ. עם זאת, יתכן ביוץ בזקיק מגודל של 16ממ עד 30ממ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרלשאלה נוספת03/02/2015
שלום,
לקחתי אתמול בלילה אוביטרל שאיבה צריכה להיות מחר
ביצעתי היום בדיקות דם
E2- 4299
פרוגסטרון - 5.9
הבדיקות בסדר, לא יהיה ביוץ לפני המועד?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוביטרל - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר03/02/2015הפרוגסטרון התחיל לעלות כך שנראה שהביוץ קרוב מאוד. חסרים נתונים לגבי האסטרוגן יום קודם. נראה שתספיקי לשאיבה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטא ראשוניDINA03/02/2015
היי.
עשיתי היום ביטא לאחר 11 וחצי ימים...
יצא לי 43.. זה יכול להיות חיובי??
אני אחרי 6 החזרות וממש ממש מקווה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטא ראשוני - תגובה
פרופ` דוד בידר03/02/2015זה חיובי אך ערך נמוך.
רק הבדיקה הבאה תראה איך זה מתפתח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה
DINA03/02/2015מה יכולה להיות הסיבה לכך שהיריון מתיל בביטא נמוך בהנחה שהוא אכן מתפתח?
במידה והביטא לא מכפילה את עצמה זה מעיד על היריון מחוץ לרחם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר03/02/2015בהחלט יש הריונות שמתפתחים מבטא נמוך. בטא שלא מכפילה את עצמה לא מראה בהכרח על הריון חוץ רחמי, עם זאת יש להמשיך מעקב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידרוסלפינקסרוני03/02/2015
שלום רב אני בת 30. יש לי ילדה בת שנתיים וחצי ולפניי כ 5 חודשים עברתי לידה שקטה בשבוע 23 בעקבות ירידת מים. ההריון היה מלווה בדימומים והמטומה. לקח לי כשנה להיכנס להריון בניסיונות קודמים והיה גם הריון כימי לפני ההריון הראשון. אני חושדת שיש לי שלב לוטאלי קצר מאחר והביוץ שלי היום ה 17 למחזור ואני מקבלת שוב ביום ה 26. החודש עשיתי מעקב זקיקים בדיקות דם ואכן רואים כי הביוץ היה ביום ה 17. הביוץ היה בצד ימין. היום הרופאה אמרה שהיא רואה הידרוסלפינקס בצד שמאל. קראתי בנושא ורוצה לדעת. האם במידה ואכן כך המצב ישלחו אותי לטיפולי ivf במיידי או שיבקשו ממני לחכות שנה של ניסיונות בכל מקרה? אם אכן בייצתי בצד ימין האם הידרוסלפינקס בצד שמאל ישפיע על כניסה להריון ואם כן מדוע? מדוע מפריע גם ל ivf? שמתי לב שעל פעם שאני בודקת ביוץ במעקב וגם בהריונות שלי הביוץ היה בצד ימין. ייתכן ופיספסו את זה עד היום?? תודה רבה. אני כבר ממש בדיכאון מכל הסיפור הזה. אודה לתשובה מפורטת.
חזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגתם עליי. מקפיצה.
רוני03/02/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיריון אחרי IVF
דנה03/02/2015שלום לפרופ' אשכנזי
עשיתי היום בדיקת בטא והערך יצא 771 רציתי לדעת מה דעתך ומה הסיכוי
להמשך ההריון????
ב14.01 הוחזר עובר בין חמישה ימים מאז ערכי בטא:27,58,184,542,771
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיריון אחרי IVF - תגובה
פרופ` דוד בידר04/02/2015הריון בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה שוב
רוני03/02/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההידרוסלפינקס - תגובה
פרופ` דוד בידר04/02/2015אם הרופאה רואה ממצא המתאים להידרוסלפינקס אז צריך לבצע צילום רחם.
הנוזל שבחצוצרה יורד לרחם ומונע השרשה, ולכן מוריד סיכויי קליטה והריון.
אני לא בטוח שזו הבעיה שלך כי הרית כמה פעמים.
תעשי צילום רחם ואחר כך נראה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אתה עושה צילום רחם במרפאה
רוני04/02/2015באופן פרטי? ומה ההבדל בין צילום רחם להיסטרוסקופיה אבחנתית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אתה עושה צילום רחם במרפאה - תגובה
פרופ` דוד בידר04/02/2015לא עושים צילום רחם במרפאה היות ונחוץ לכך צילום רנטגן שבו מזריקים חומר לרחם על בסיס עוד ורועם השתקפות ברנטגן.
היסטרוסקופיה אפשר במרפאה היות וזה מכשיר אופטי שניתן להכיסו לרחם ולראות מה קורה בתוך החלל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם היסטרוסקופיה מספיקה במקרה...
רוני04/02/2015שלי? ועוד דבר. נכון שהריתי אבל זה לקח המון זמן. הריון אחד היה כימי והריון אחר התחיל נורא והסתיים נורא... בנוסף. קראתי שהמצב הזה נגרם כתוצאה מזיהום. ייתכן וירידת המים נבעה מזיהום. יכול להיות שזה מה שגרם לנוזל הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם היסטרוסקופיה מספיקה במקרה... - תגובה
פרופ` דוד בידר05/02/2015היסטרוסקופיה לא מספיקה
הנוזל נגרם מזיהום באגן ואם לא היה זיהום באגן עדיף לבצע צילום רחם לאבחנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגבריסדנה03/02/2015
שלום,
אני מטופלת ב3 אמפולות ביום, תופעות הלוואי קשות לי מאד
האם ייתכן כי הרופא יוריד את המינון (נניח ל2 אמפולות) בהמשך הפרוטוקול אם התגובה תהיה טובה? האם מקובל לשנות מינון בתרופה זו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרוגבריס - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/02/2015ניתן להוריד את המינון בכל תרופה להשריית ביוץ ובכלל זה גם פרגובריס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך
דנה03/02/2015תודה על התשובה המהירה
באיזה מקרים יורד המינון? מה המניע להשארת המינון כמו שהוא? האם מינון קטן יותר יגרום נזק להתפתחות הזקיקים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלת המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/02/2015כאמור הרופא עשוי להוריד את המינון בהתאם לתגובה ההורמונלית,מספר הזקיקים וגודלן כדי חהפיק מספר רצוי של זקיקים בשלים לחא גרימת גירוי יתר,הזקיקים צומחים גם במינון מוקטן ובפרוטוקול שבו מורידים את המינון ,פרוטוקול הקרוי step doun protocol
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרדיולשוש03/02/2015
שלום רב,
רציתי לדעת האם הטיפול באסטרופם גורם לE2 לעלות בבדיקת הדם ?
אם כך האם לקיחת אסטרופם גורם לגדילת הזקיק? לאיכותו? לכמות הזקיקים?
או שרק מעבה את רירית הרחם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אסטרדיול - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/02/2015האסטרדיול מעלה את האסטרוגן בדם,ומשפיעה על כל אתרי התגובה ההורמונלית כולל רירית הרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלבון עוברי עם hcg גבוהפרופ` דוד בידר02/02/2015
שלום פרופסורים יקרים אני שבוע 18+2 ivf סבב מוקפאים עובר אחד: הגיעו לי תשובות של חלבון עוברי עם hcg גבוה והערה למטה אני מבוהלת בבקשה תעזרו לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה בבקשה
חסוי03/02/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
חסוי03/02/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חלבון עוברי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/02/2015התשובות תקינות,ואין כל מקום לדאגה,יש להמשיך במעקב השגרתי ולפעול לפי הנחיות הרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה עוד שאלה
חסוי03/02/2015פרופסור אשכנזי זה תקין למרות הhcg שטיפה גבוה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על התשובה עוד שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/02/2015הHCG הגבוה יותר מצריך מעקב עם התייחסות לאיתור מוקדם של סיבוכים העלולים להתרחש בנסיבות הערך הגבוה יותר-חזקה על הרופא המטפל שיתן תשובה הולמת למצב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תכשירים קוסמטייםלי02/02/2015
שלום, נמצאת בשבוע 10. האם מותר להשתמש בתכשירים כמו מי פנים וקרם פנים של קליניק? בנוסף, האם מותר להשתמש בקרם ידיים עם גליצרין? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תכשירים קוסמטיים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/02/2015אין כל בעיה עם התכשירים שציינת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה CMV IGGשלומית02/02/2015
ערב טוב
היום קיבלתי שבדיקה CMV IGG חיובית 155. מה זה אומר ? האם בעוד חודש אפשר להתחיל טיפולים IVF ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקה CMV IGG - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/02/2015הבדיקה מצביעה שאת מחוסנת ונחשפת בעבר לוירוס,יש חשיבות גם לבדיקת ה-IGM,היכולה לתת אינדיקציה על הדבקה טרייה או הדבקה בעבר הרחוק יותר שאינה מפריעה להתחלת הטיפול וכניסה להיריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמוני תמיכה עם טיפול בהרפסלוני02/02/2015
שלום,
אני לקראת החזרת עוברים מוקפאים ולוקחת אסטרופם, האם במקביל ניתן לקחת
כדורי זובירקס .(אציקלוביר) למניעת הרפס שהתפרץ לי בלי קשר, או שתרופות אלה "מתנגשות" בדרך כלשהי, או במילים אחרות "מבטלות" אחת את השניה....אשמח לתגובה בהקדם, תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורמוני תמיכה עם טיפול בהרפס - תגובה
פרופ` דוד בידר03/02/2015אפשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויי הריון - מודאגתלולה02/02/2015
בת 33, פרופיל הורמולי תקין (FSH 4.8, אסטרוגן 120, אנדרוגנים תקינים) וזרע תקין. הבעיה שאני לא מבייצת מאז הפסקת הגלולות (כמה חודשים)
עברתי IVF"חירום" בשל תגובה מוגזמת למינון קטן של גונדוטרופינים (אסטרוגן נסק ל13,000 וקיבלתי דקאפפטיל לביוץ), הופרו 12 מתוך 13 ביציות והוקפאו כולם ביום 3.
כעת 8 ימים אחרי החזרת שני עוברים מוקפאים שהוגדו יפים מאוד (8 תאים ביום 3 ללא שברים). סבב הורמונלי - מקבלת לתמיכה אוטרוגסטן 200*4 ואסטורפם *3.
מה הסיכויים שלי להרות מהסבב הזה?
אני לא מרגישה שום שינוי גופני (לרבות רגישות בשדיים), האם זה מרמז על כשלון?
באם הסבב לא יצליח האם יש יתרון להפשיר בפעם הבאה את העוברים יומיים לפני החזרה (בשלב הבלסטוציט)?
איך אדע שהתמיכה מספקת (נאמר לי שאין צורך בבדיקת דם לבדיקת פרוגסטרון)
תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכויי הריון - מודאגת - תגובה
פרופ` דוד בידר03/02/2015סיכויים של עוברים קפואים להיקלט הם תמיד פחותים מאשר טריים ונעים סביב 20%.
אך באופן אישי יכול מאוד להיות שהעוברים האלה מאוד טובים וסיכוייהם להיקלט טובים מאוד.
לא צריך בדיקות לבדוק יעילות תמיכה.
לא צריך לגדל לבלסטוציסטים.
מה שאת עושה זה בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרופםשוש02/02/2015
שלום רב,
החודש שתית 3 ימים אסטרופם לטובת עיבוי רירית, מלבד כדור זה לא לקחתי שום הורמון..את הכדורים שתיתי מהיום ה 9 למחזור עד היום ה 11 למחזור (לפני הביוץ).. האם ייתכן שיהיה עיכוב מסוים בקבלת המחזור?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אסטרופם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/02/2015האפשרות קיימת,נטילת ההורמונים עשויה לשנות את האיזון החוזר בין תגובת השחלה לתגובת יותרת המוח האחראית לתגובה הביוצית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)