מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הכפלת בטאעדי29/01/2015
שלום,
יום 13 בטא 460
יום 15 בטא 845
מה דעתכם? לצפות כבר לגרוע ביותר?
אני אחרי 4 הפלות (ביציות שלי), הפעם זה מתרומת ביצית.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הכפלת בטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/01/2015במקומך לא הייתי מגיע למסקנה נמהרת כל כך והייתי ממתין לבדיקת אולטרסאונד ביום א הקרוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה פרופ' אשכנזי
kineret30/01/2015אני צריכה להשתדל לחשוב חיובי ולזכור שהפעם התהליך הוא שונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה פרופ' אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/01/2015שיהיה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבטא בסדר הפרוגסטרון לא
kineret02/02/2015לאחר ארבעה ימים מהבדיקה הקודמת הבטא לשמחתי יותר מאשר הכפילה עצמה. היום התוצאה 5400!
אבל הפרוגסטרון במצב גרוע. בבטא הראשונה היה 38 בשנייה 70 והיום רק 24.
יש מה לעשות? על מה זה מעיד? אני מודאגת מאוד.
אני מקבלת תמיכה של 2x2 אסטרופם ו פעמיים קרינון.
מחכה לטלפון מהרופא שלי אבל אשמח לשמוע דיעה נוספת.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הבטא בסדר הפרוגסטרון לא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/02/2015אין מקום לדאגה ביחס לפרוגסטרון המצוי בטווח הפיסיולוגי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
kineret04/02/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור שמאחר בגיל 38מיטל29/01/2015
בת 38 בדר"כ וסת סדירה כל 28-30 יום, המחזור לפני אחרון היה אחרי 25 יום והאחרון איחר 45 יום והיו כל מיני תופעות בדרך סימני דם אחרי 20 יום שעברו אחרי יומיים לחץ ונפיחות בבטן בסביבות שלושים יום והפרשות מוגברות.
עדיין מאוד רוצה עוד ילד שאצטרך לעשות באמצעות IVF, אני מניחה שאי הסדירות של שתי הווסתות האחרונות הן איתות לכך שגיל המעבר מתקדם, (לפני שמונה שנים כבר הFSH שלי היה לא גבולי).
קבעתי תור לרופא נשים וברצוני להיות מוכנה לדעת אלו בדיקות כדאי לבקש שיוכלו לנבא האם יש לי עדיין את הפוטנציאל להכנס להריון היות, חשוב לי מאוד כיוון שהטיפול האחרון כשל וגם החזרת הקפואים וכל התהליך כרוך בכאב פיזי ועלות כספית לא מבוטל כיוון שזה ילד שלישי.
שאלה נוספת בהריון האחרון היה לי סיבוך של הניתוח הקיסרי ונוצרה לי דלקת ברחם שלא אובחנה פשוט קיבלתי אנטיביוטיקה חזקה ואחרי שלושה וחצי חודשים שוב חזרה ואובחן שהתפירה לא היתה טובה ויצרה כפלים על הצלקת של הקיסרי הקודם וכי התפרים משום מה לא נמסו, הכירורג הציע ניתוח מחדש או להתמודד עם הדלקת שעלולה לחזור מידי פעם ובקיסרי הבא ינקו את הכל.
כמובן שלא עשיתי ניתוח נוסף הדלקת לא חזרה אבל אין אני יכולה לדעת שהרחם תקין? הרופא שלי אמר שאין צורך לעשות בדיקה, אולם בשלוש הפעמים שניסו להחזיר לי את העוברים ואת המוקפאים הרופאים ממש התקשו ואולי זה בכלל מונע מהעוברים להגיע למקום ואיך אדע שהרחם ימוד בלחץ של הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מחזור שמאחר בגיל 38 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/01/2015כדאי לבצע בדיקות להערכת הרזרבה השחלתית שעלולה להצביע על רזרבה ירודה ביותר המסבירה את השיבושים במחזור שלך.
בין היתר ניתן לבצע הערכה סונוגרפית במחזור של סטטוס הזקיקים שלך הבסיסי AFC-antral follicule count,בדיקה ל-AMH,בדיקת FSH.
באשר לרחם הייתי בהחלט שוקל לבצע היסטרוסקופיה להערכת המצב של איזור הניוח באזור המעבר בין הרחם לצואר הרחם,הקרוי האזור האסטמי.
לעיתים שהמחילה עמוקה והדופן מעליה דק מאוד עלולה להיווצר בעיה במהלך ההריון היות והצלקת עלולה להיפרם ולסכן אותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי גרידהליאת29/01/2015
שלום,
עברתי גרידה לפני שבועיים...יש לי מוקפאים...האם כדאי להחזיר אותם כבר במחזור הנוכחי, או עדיף לחכות מחזור נוסף..
יש לציין לאור גילי 42 אני בלחץ של זמן..
אודה לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אחרי גרידה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/01/2015המלצתי היא להחזיר במחזור העוקב למחזור זה שלאחר הגרידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ליאת29/01/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרלי29/01/2015
שלום רב,
עברתי החזרת עוברים שלא צלחה לצערי, בגלל גירוי יתר.
ניתן לי דקפפטיל במקום אוביטרל,
בנוסף ניתנה לי תמיכה של גסטון, ואסטרופם.
כרגע אני בהפסקה של חודש בין הטיפולים.
השאלה שלי :
האם במחזור הבא הגוף יתנקה מהשפעת הדקפפטיל?
הפחד שלי הוא שלא נקלטתי בגלל פרוטוקול מוטעה שכלל את הדקפפטיל
חשוב לי להבין האם המחזור הטיפולי הנוכחי "נקי" מהשפעות הורמונים או שיש משהו שעלול להפריע?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר29/01/2015הקליטה לא קשורה לפרוטוקול אלא אם הבדיקות לא תקינות ,לדוגמא עלית בערכי פרוגסטרון וכו,
הדקפפטיל לא ישפיע והוא ניתןרק לגרום לביוץ.
למה שלא תחזירי מוקפאים אם יש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה,שאלה נוספת
רלי29/01/2015היו לי ערכי אסטרדיול גבוהים 17,000
אבל נשאבו 7 ביציות והופרו רק 2
חשבתי שאולי הדקפפטיל גרם לחוסרים
שני העוברים הוחזרו אין מוקפאים....
לצערי לא נקלטו, יכול להיו שהפרוטוקול לא התאים ובגלל זה נוצרה גם כמות קטנה יחסית של ביציות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה,שאלה נוספת - תגובה
פרופ` דוד בידר30/01/2015היה גרויי יתר ואולי יומיים גם לא הזרקת תרופות, שזה לא טוב...
1 ביציות זה אומר שהפרוטוקול לא הלך טוב ולכן הסיכויים מראש היו קטנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחילות שבוע 8נעמה29/01/2015
שלום רב,
אני בשבוע 8 להריוני וסובלת מבחילות קשות.
הרופא נשים המליץ לי על תמצית ג'ינג'ר בתוספת ויטמין B6 על מנת להקל על הבחילות.
אתמול התחלתי לקחת ואני חשה שיפור. אני סומכת על הרופא אך חשוב לי לוודא:
האם זה בסדר לקחת? לא יכול חלילה להזיק לעובר?
תודה ויום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחילות שבוע 8 - תגובה
פרופ` דוד בידר29/01/2015בסדר גמור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה בהקשר זה...
נעמה29/01/2015האם אפשרי לקחת 3 פעמים ביום את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה בהקשר זה... - תגובה
פרופ` דוד בידר30/01/2015כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גדילת זקיקיםחווי28/01/2015
שלום,אני בת 38 רווקה יש רזרבה שחלתית מעוניינת בהקפאת ביציות
היו ארבעה פרוטוקולים כאשר רק אחד הגיע לשאיבה עם 2 זקיקים
מעקב טבעי ללא הורמונים יש בכל מחזור יש בשחלות סביבות 10 ביציות.
נוסה פרוטוקול ארוך וקצר, בפרוטוקול ניתן לי מינון גבוהה לדוגמא: 4 פרגובריס+ גונל F450
ואין תגובה- יש עשרה זקיקים שמתוכם אחד או שניים גדלים מלא והשאר נשארים מתחת לגודל 8 מ"מ.
AMH - 0.40, לוקחת DHEA כשנה
הורמונים ביום 3 לווסת תקינים, FSH חזר להיות תקין בעזרת DHEA
מדוע השחלות לא מגיבות להורמונים? האם יש פתרון?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גדילת זקיקים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/01/2015דעתי היא שהינך בעלת רזרבה ירודה,נטילת ה-DHEA הינה חסרת תועלת ואינה מקדמת אותך השינוי ברמת ה-FSH שלך הינו מראית עיין,והערך הגבוה שח ה-FSH שהיה הינו למעשה הסמן הימני של התגובה השחלתית שלך,לכן טוב תעשי אם תשקלי לנסות להרות לאלתר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון בגיל מאוחרשוש28/01/2015
שלום רב
אני בת 47 ומעוניינת להרות.
האם יש סיכוי להרות מבציות שלי? אם כן מה אחוזי ההצלחה? .
האם אתם ממליצים לנסות לשאוב בציות פעם אחת או יותר לפני פניה לתרומת בציות?
ברצוני לציין שלא עברתי הריון מימי וגם לא טיפולי פוריות.
לאחר סידרה של בדיקות נאמר שלי שהכול תקין אצלי (הרחם והחצוצרות).
אשמח לקבל יעות לפני שאחליט מה עדיף.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון בגיל מאוחר - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר28/01/2015הסיכוי של אשה להרות וללדת ילד בריא מהביציות שלה בגיל 47 הוא אפסי ולכן ההמלצה לפנות לתרומת ביצית. גיל הביצית הוא פקטור חשוב מאוד להצלחת הטיפול שכן הביציות נוצרות עוד בהיותה של האשה עוברית ברחם. ככל שגיל האשה עולה, מלאי הביציות בשחלה מדלדל, ושיעור הביציות הפגומות כרומוזומלית עולה עם הגיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שוש04/02/2015שלום רב!
תודה על המידע.
שוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משחה בהריוןאני28/01/2015
שלום,
אני בשבוע 14 ב"ה וכמה ימים.
מרחתי משחת קומאגיס ברגליים- היום קצת ואתמול קצת.
האם נגרם נזק חלילה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משחה בהריון - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר28/01/2015לא, אין בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני רק שאלהאנונימית28/01/2015
שלום רב. לאחר 7 הזרעות שכשלו וטרם התחלת ivf התבקשתי לקחת גלולות מהיום הראשון של הוסת, במשך שבועיים ואז אקבל מחזור. כיצד יתכן שאקבל מחזור חדש בהפרש של שבועיים מיום תחילת המחזור הקודם? כמו כן, נטילת הגלולות (יסמין) מלווה בהפרשות חומות - יש סיבה לדאגה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני רק שאלה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר28/01/2015נטילת גלולות יכולה לגרום להפרשות חומות. אין סיבה לדאוג.
הדימום שמתחיל עם הפסקת הגלולות אינו מחזור אמיתי ואלא דימום שנגרם בשל הירידה ברמות ההורמונים (לאחר הפסקת הגלולות).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אני רק שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/01/2015הפסקת הגלולה גורמת להופעת דמם,שמבחינה זו נחשב כמו מחזור,ההפרשה הדמית תוך כדי הגלולה אפשרית ואינה משבשת או גורמת לנזק כלשהו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובריםעדי28/01/2015
שלום רב,
האם רירית בעובי 6 מ"מ תספיק להחזרת מוקפאים או שעדיף לנסות בחודש הבא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרת עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/01/2015רצוי להגיע לעיבוי מעבר ל-7 מ״מ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- dalacin cעמל28/01/2015
עקב זהום ברירית הרחם קבלתי dalacin c 150 mg
4.כדורים ביום אחרי אוכל
האם ניתן לקחת שני כדורים ביחד ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר dalacin c - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר28/01/2015לא מומלץ. התרופה מתפרקת בגוף מהר ועל כן מומלץ ליטול את התרופה 4 פעמים ביום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת בטא ביום 14 להחזרהלולה28/01/2015
בבדיקת בטא ביום ה14 להחזרת 2 עוברים טריים התקבלה תוצאה 280 . מה הסיכוי ששניהם נקלטו (אמןןןן)???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת בטא ביום 14 להחזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/01/2015סיכוי סביר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות סקירה מוקדמתחסוי28/01/2015
רשום ככה: מצב ומנח ראש דרגת בשלות 0, שיליה אחורית,כלי דם בטבור 3.
מדדים:
bpd 33.30 mm=16w2d hadlock
ofd 42.80 mm=16w0d
hc 124.20 mm=162d hadlock
ac 98.80 mm=15w6d hadlock
hc/ac 1.26
fl 22.30 mm-16w5d hadlock
hl 20.90 mm-16w5d jeanty
ood 24.30 mm=16w0d jeanty
cm 3.19
lvw 5.94 mm='atria'
cereb 15.50 mm=16w2d hill
nuchal 3.40 mm
והיה רשום שכל האיברים נצפו. הרופא אמר שהכל בסדר אבל לא אראה את הרופא שלי כמעט חודש אז רציית להתייעץ פה אשמח לדעת אם באמת הכל תקין. תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך קטן לתוצאות
חסוי28/01/2015יש לי עוד שבוע בדיקת דם חלבון עוברי מה הסיכויים שהכל יצא תקין אם שקיפות תקינה וסקירה מוקדמת תקינה?הגילאים.שלי ושל בעלי זה 26. אשמח לתשובה גם למה ששאלתי פה וגם לשאלות.הקודמות לגבי.התוצאות של הסקירה המוקדמת, תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך קטן לתוצאות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/01/2015הסיכוי שהכול תקין לפי כל הנתונים שמסרת+הסקירה הינם גבוהים ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה***27/01/2015
שלום רב,
אני בתהליכי הפרייה חוץ גופית.
הזרקתי אוביטרל ב11.1 ב21:30 ויש לי המון התכווצויות, בדרך כלל הווסת שלי לא סדיר.
יש סיכוי להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/01/2015מאחר ועברו יותר משבועיים מזריקת האוביטרל שקיבלת,הרי שבהחלט ישנה אפשרות להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי סקירה מוקדמת..חסוי27/01/2015
שבוע 16 מהפריה.עשיתי היום סקירה מוקדמת והרופא אמר שהכל בסדר ברוך השם . בטופס סיכום הוא רשם מומלצת סקירה מאוחרת בשבוע 23. בכל מקרה התכוונתי לעשות סקירה מאוחרת וקבעתי כבר לשבוע 23. האם בדרך כלל כל הרופאים רושמים מומלצת סקירה מאוחרת להשלמת הסקירה? אני מציינת שהרופא אמר שהכל בסדר ובדף רואים שכל האיברים נצפו. אני בת 26 הריון ראשון. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי סקירה מוקדמת.. - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר27/01/2015ההערה הזו מקובלת ושכיחה היות וחלק ממערכות העובר מתפתחות רק בשלב מאוחר יותר.
משמח מאוד כי סקירת המערכות הראשונה תקינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה אם אפשר עוד שאלה
חסוי27/01/2015מה הסיכויים שבסקירה המורחבת גם הכל יהיה תקין?האם אפשר להיות רגועה עד אז? ושבוע הבא עושה חלבון עוברי מקווה שגם הכל יהיה תקין אבל מה הסיכויים אחרי שהסקירה יצאה תקינה והאם זה שאני בת 26 משנה משו? תודה על הכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה אם אפשר עוד שאלה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר27/01/2015בהחלט ניתן להיות רגועה, הסיכויים גבוהים מאוד.
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)