מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דואגת- בדיקותלי22/01/2015
שלום,
כרגע אני בפורטוקול ארוך יום 16 לדקפפטיל ויום 3 להורמונים
US- זקיקים קטנים שניים בימין ושלוש בשמאל
בדיקות דם : E2 -116 / פרוגסטרון - 2.1
1. דקפפטיל מאט את גדילת הזקיקים ?
2. בדיקות דם תקינות לכרגע?
3. לדעתך כדאי להמשיך פורטוקול?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דואגת- בדיקות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/01/2015את עדיין בשלב מוקדם של הגירוי ההורמונלי ויתכן שיהיה צורך להגביר את המינון התרופתי כדי לאזן בין הדיכוי של הדקפפטיל לגירוי באמצעות הזריקות,בכל מקרה עלייך להמשיך את הטיפול ולקבל הוראות המשך מהרופא המטפל-חזקה עליו שידע כיצד להגיב אותך היטב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה?
שלי23/01/2015תודה על תשובתך
מותר והגיוני להפסיק עם דפפקטיל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה? - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר23/01/2015יש מספר פרוטוקולים עם דקפפטיל. ברובם ממשיכים אותו עד לשאיבה. קיים גם פרוטוקול שדקפפטיל ניתן רק ל-3 ימים כדי להעלות את הפרשת ההורמונים הטבעיים של הגוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולטראסאונד ראשוןיאנה22/01/2015
שלום רב:-
אני אחרי החזרת מוקפאים.
הוחזרו בתאריך 31/12/14, ואני ברוך השם בהריון מתי אפשר לעשות אולטראסאונד ראשון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אולטראסאונד ראשון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/01/2015לקראת ה-28/1
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצת לחוצהבר22/01/2015
5 ימים אחרי החזרת עוברים היה היום פעמים שלשול האם זו השתרשרות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קצת לחוצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/01/2015שלשולים אינם חלק מתופעת ההשתרשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני החזרהליה21/01/2015
שלום רב,
בה מחר החזרת מוקפאים
כרגע לוקחת תמיכה של אסטרופם אוורל ואוטרוגסטן 300 כפול 3 ביום
לגבי אוטרוגסטן שמתי לב שהכיסוי של הכדור יצא לי היום מהנרתיק עם חומר,
ומכיוון שההחדרה של הנרות היא ידנית אני חוששת שהחומר לא נספג טוב...
האם החומר של ה׳ אוטרוגסטן מספיק להיספג או שיש צורך במוליך?
שאלה נוספת:
ההחזרה מחר בשלוש.
אני אקח רק את המינון של הבוקר, אבל האם זה יכול להזיק לפעולת ההחזרה מכיוון שיהיו שאריות חומר?
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לפני החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/01/2015את נוהגת עד עכשיו נכון ואל חשש לגבי יציאת עודפי הנר,בכל מקרה החומר הפעיל נספג,ולפני ההחזרה ממילא הרופא מנקה היטב את אזור צואר הרחם כך ששאריות הנר לא אמורות להפריע לעוברים או להחזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרת עובריםשירה21/01/2015
ערב טוב,
מה יכול להסביר LH שנשאר יחסית גבוה שבוע לאחר החזרת עוברים? שאר המדדים (פרוג׳ ואסטרדיול) תקינים לשלב הזה. מקבלת תמיכת אנדומטרין , סטרואידים ואסטרופם. בת 38, לא מוסברים. תמיד חשבתי שה LH אמור לרדת אחרי הביוץ/ שאיבה.
האם יכול לרמז על כשלון הטיפול?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי החזרת עוברים - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר21/01/2015אין קשר בין רמות ה-LH בשלב זה לבין הצלחת הטיפול. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טאמסדנה21/01/2015
שלום
בשבוע 26 סובלת מצרבות נוראיות
מותר לקחת טאמס כי בעלון רשום
שבהריון צריך להתייעץ עם רופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טאמס - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר21/01/2015ניתן לקחת טאמס בהריון ללא בעייה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימני הריוןחסוי21/01/2015
היי אני שבוע 15הריון מהפריה. לפני שבוע וחצי עשיתי אולטרסאונד והכל היה תקין ברוך השם. עוד שבוע יש סקירה מוקדמת ואני כבר לא יכולה לחכות. איך יודעים עד אז שהכל תקין? אין לי הרגשה משונה חוץ מכאבי בטן מידי פעם וטיפה רואים בטן של הריון. אם חס וחלילה משהו לא תקין אני אמורה להרגיש? עד עכשיו הכל בסדר כולל שקיפות עורפית. אשמח אם תענו ותרגיעו אותי עד הסקירה המוקדמת.ועוד שאלה מתי בערך כבר רואים בטן של הריון ממש? מודה לכם מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימני הריון - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר21/01/2015במידה והשקיפות העורפית תקינה, קיים סיכוי גבוה להריון תקין. על פי רוב אין חשים בתלונות מיחדות בהריון לא תקין בשלב זה, פרט לדימום. בטן של הריון יכולה להופיע גם בשלב מאוחר יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
חסוי21/01/2015ברוך השם אין דימומים או משו שמסמן על דימום אז קרוב לוודאי שהכל בסדר?ואני בת 26 זה הריון ראשון עשינו הפריה בגלל זרע חלש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך.. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/01/2015כל הסיכויים שהכול תקין-המשיכי במעקב כמקובל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן תחתונה שבוע 11+3אנונימית21/01/2015
שלום, אתמול עברתי שקיפות עורפית.
אני בהיריון שלישייה,
עובר 1 שקיפות 1.4
עובר 2 שקיפות 1.3
עובר 3 שקיפות 0.9
הבנתי שהשקיפות מצויינת..
בנוסף, יש לי כאבי בטן עמומים, פעם בימין תחתונה ופעם בשמאל תחתונה..
האם יש טעם להיבדק שוב?
אין דימום חס וחלילה..
בנוסף, מתי הרחם צפוי לצאת מאיזור האגן כלפיי מעלה?
יכול להיות שכאבי הבטן קשורים בלחץ על המעיים?
אשמח לתשובתכם המקצועית..
תודה רבה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבי בטן תחתונה שבוע 11+3 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/01/2015קצב הצמיחה של הרחם והתגובה שלו מעוררים התכווצויות הגורמות לכאבים-יש לשקול ביצוע הפחתה בהקדם,כדי להקטין את הסבירות ללידה מוקדמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא שאלתי לגבי
אנונימית22/01/2015הפחתת עוברים.. לא מעוניינת בהפחתה.
שאלתי אם זה יכול להיות כאבי בטן כי יש לחץ על המעיים? ובנוסף מתי הרחם יוצא מהאגן ועולה למעלה? באיזה שבוע אמור לעלות, אם אני כרגע שבוע 11+4
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא שאלתי לגבי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/01/2015לטעמי הכאבים נובעים מהתרחבות הרחם וקצה צמיחתו,בהריון שלישייה בשלב הנדון הרחם כבר יוצא מהאגן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש לי עוד סיכוי?שירלי21/01/2015
אני אחרי שני הריונות באמצעות IVF הבת הקטנה שלי בת 4.5 מאז עשיתי החזרה של קפואים IVF מלא שלא צלחו האחרון ביוני עם 9 ביציות שגודלו חמישה ימים ומהם נותרו שני עוברים "פחות מוצלחים".
בעקרון בעיית פוריות לא מוסברת, מחזורים סדירים, בת 38.
החודש ניסיתי לתפוס את הביוץ באופן טבעי, אחרי כמה ימים היו לי סימנים של דם אבל רק סימנים בלי דימום והיום יש לי איחור של 6 ימים ועדיין הפרשות שקופות.
היום היתי בטרם בגלל לחץ בחזה ובחילה עשו לי בדיקת הריון בשתן שיצאה בטא שלילית.
יש לי שתי שאלות:
1. האם כדאי לי לעשות בדיקה נוספת, בדיקת דם או שתן ויש מצב שמשהו יתפספס.
2. אלו בדיקות אני צריכה לעשות על מנת לדעת אם יש לי עדיין סיכוי להרות באמצעות IVF,
אני יודעת שאני צריכה ללכת לבירור אצל רופא נשים אבל רוצה לדעת מה לבקש, כי חייבת להודות שאחרי הילדה השנייה כשהלכתי לעשות בירור של בעיית קרשיות יתר שאובחנה בהריון התגובות משני רופאי הנשים שטופלתי אצלם וגם אלו של צוות רופאי הפריון היו תסתפקי בשניים שיש לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם יש לי עוד סיכוי? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/01/2015מתקבל הרושם שאינך בהריון,נראה שמדובר בשיבוש במחזור הוסת שלך ,העכוב בכניסתך להריון נובע במידה רבה עקב התבגרותך,וחזקה על הרופא המטפל שייעד לך פרוטוקול אופטימלי בנסיבות המקרה על מנת להפיק את התוצאות המירביות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםמרב21/01/2015
בת דודה שלי עשתה היסטרו מצרפת קובץ
האם מה שהומלץ, לה כדאי לעשות?
והאם זאת הסיבה שבגללה היא לא מצליחה להרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/01/2015נוכחות פוליפים ברחם עשויה להסביר עיכוב בכניסה להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד משהו
מרב21/01/2015האם כדאי להוציא אותם
ומתי אחרי ההסרה שלהם ניתן לנסות להרות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד משהו - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר21/01/2015כן, אם היא לא הצליחה להרות בעבר בהחלט כדאי להוציא את הפוליפים ולנסות להרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימנים מוזריםגלית21/01/2015
שלום רב,
בת 27, פוליציסטית מחזור לא סדיר.
ווסת אחרונה 13.12. ארבע חודשים ללא גלולות,מנסים להיכנס להיריון
17.1 כתם חום,18.1דימום קל.הזעה בלילה
מרגישה בטן תחתונה נפוחה,כואבת,כאבי גב תחתון שדיים מלאות,
דקירות בתוך הנרתיק/רחם.הפרשה לבנה שקופה
חום השחר גבוה קצת מה16.1בערך.
האם ייתכן שזהו ביוץ שנמשך הרבה ימים?או טרום ווסתי?
אמורה להתחיל טיפול פוריות עם איקקלומין בווסת הקרובה.
תודה לעונים מודאגת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סימנים מוזרים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/01/2015יש בהחלט טעם בביצוע בדיקת דם להריון לאשר הריון או לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך התופעות
גלית23/01/2015עדיין לא ביצעתי בדיקה.
האם העובדה שחום השחר ירד זה סימן שאין היריון?
עדיין כאבי גב ובטן תחתונה עם הפרשות מרובות.
מה יכולות להיות הסיבות הנוספות חוץ מהיריון?
ייתכן שאלו תופעות של השחלות הפוליציסטיות שיש לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך התופעות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/01/2015לא ניתן להסיק מסקנות לפי התופעות שהעלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקה
גלית26/01/2015בדיקת hch1.4
פרוגסטרון 6.5
האם זה אומר שלא היה ביוץ בכלל?
יש צפי מתי המחזור יגיע לפי התוצאות?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תוצאות בדיקה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/01/2015לפי רמת הפרוגסטרון יתכן שכבר התרחש ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 16, אחרי ivfאני21/01/2015
התחיל כהריון תאומים וביום ראשון עברתי דילול של עובר אחד ( תוצאות סיס שיליה לא תקינות)
הבוקר קמתי עם דימום מאסיבי שבינתיים הפסיק. יש טעם ללכת להיבדק או שזה תקין אחרי דילול (של העובר התחתון)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 16, אחרי ivf - תגובה
פרופ` דוד בידר21/01/2015יש טעם להיבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיהוי מין העוברעדי21/01/2015
האם בשבוע 13+3 מומחה לאולטרסאונד יכול לאבחן בוודאות את מין העובר?
מה אחוז הטעויות בשלב זה ?
הסקירה בוצעה בשבוע מוקדם בגלל אילוצים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיהוי מין העובר - תגובה
פרופ` דוד בידר21/01/2015לא תמיד אך אפשרי.
תלוי בבודק ואיך העובר שוכב ואין פה עניין של אחוזים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבולבלת ומתוסכלתגל20/01/2015
לאחר 3 סבבי הפרייה שכשלו, הוחלט על ניתוח להוצאת חצוצרה. זאת בהסתמך על כך שבכל השאיבות נשאב נוזל מחצוצרה שמאל. בצילום רחם מלפני שנה הרופא שביצע את הצילום אמר וכתב שהכל תקין אך כשהראתי את הדיסק לרופא שלי בקהילה הוא אמר שישנה הרחבה דיסטלית בחצוצרה שמאל.
היום הייתי אצל הרופא שלי לצורך ביצוע אולטרסאונד של הרחם לפני הניתוח להוצאת חצוצרה שיתבצע בעוד כחודש (אני אמורה לקבל זימון לניתוח בדואר) אך הוא אומר שאיננו רואה נוזל בחצוצרה!!! מה עושים?? עד שכבר חשבתי שמצאו את הבעיה ועכשיו שוב כל החוסר ודאות הזו ואני אמורה לקבל תאריך לניתוח בימים הקרובים. האם יכול להיות שהנוזל נעלם? האם ייתכן שרואים את הנוזל רק בתקופת הביוץ? אני כעת ביום השמיני למחזור (וסת אחרונה ב13/1/15). אני מבולבלת ולא יודעת מה לעשות, שחס וחלילה לא יקרה מצב שינתחו אותי סתם אך מצד שני אני מוכנה לעשות הכל כדי להיכנס להריון. אודה לתששובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מבולבלת ומתוסכלת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/01/2015ללא כל ספק כמות הנוזל המצטברת בחצוצרה לקראת הביוץ רבה יותר,ולכן כדאי לפתור את הבעיה לקראת הטיפולים העתידיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
גל20/01/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים מתחת לחזהדנה20/01/2015
שלום
בשבוע 26
יש לי כאבים באיזור של מתחת לחזה והבטן העליונה..
החזה ממש קרוב לבטן כי הבטן גדולה והחזה גדל...
ממש כאב חד ומציק ותחושת שריפה בתוך העור
מה יכולה להיות הסיבה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבים מתחת לחזה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/01/2015אם התןפעה הינהחדשה בהחלט יש צורך להיבדק הן בדיקה גניקולוגית והן אולטרסאונד אגן ובטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)