מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התייעצות דחופהמעיין09/01/2015
אני ממש מתחילה שבוע 12
היום בעת המקלחת קרה לי משהו מוזר שטפתי פנים ומיד אחרי שסיבנתי את הפנים לקחתי נשימה כנראה עמוקה מדי כך שנשמתי סבון הרגשתי אותו נכנס לאף ושרף לי מאוד בגרון נחנקתי והשתעלתי כמה שניות אחר כך נשאר רק תחושה של שורף בגרון בערך חצי שעה עד שעבר האם הסבון יכול לעבור בדם לעובר האם זה רעיל? האם ללכת להבדק??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות דחופה - תגובה
פרופ` דוד בידר10/01/2015זה לא רעיל
בפעם הבאה תעצרי מספר שניות את הנשימה את שאת שוטפת את הסבון מהפנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה . אין צורך לנסוע להבדק? אפשר
מעיין10/01/2015להרגע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה . אין צורך לנסוע להבדק? אפשר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/01/2015אין כל חשש יכולה להרגע לחלוטין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה דר' אין חשש גם אם בלעתי מהסבון
מעיין10/01/2015ולא רק נשמתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיי עם השרשור המטופש הזה.
שרית10/01/2015את פשוט מגוחכת עם השאלות האלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממתינה לתשובת הרופא לשם כל הפורום ק
מעיין10/01/2015קיים
בהצלחה גם לך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ממתינה לתשובת הרופא לשם כל הפורום ק - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/01/2015עדיין אין כל סכנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש פה
מרב10/01/2015איזה מישהי שמחליפה שמות ובכוונה שואלת שאלות
מפגרות פעם מישהו הבהיל אותה פעם בלעה סבון פעם בעלה נשכב
עליה וכל פעם היא גם בשבוע אחר של הריון ולפעמים היא אחרי
הזרעות וכו בקיצור בחורה הזויה שסתם מציקה פה נמאססס כבר
מקווה שגם לך ימאס יום אחד להציק כאן לאנשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צירים מוקדמים ומצב עכוזקרן09/01/2015
שלום דוקטור
אני שבוע 35 ויש לי צירים מוקדמים לא סדירים. העובר במצב עכוז ולכן נאמר לי שבמידה ולא יתהפך אצטרך ניתוח קיסרי ( הריון ראשון ויקר וחוששת מהיפוך חיצוני).
שאלתי מה יקרה אם הצירים יגברו ותתפתח לידה לפני תאריך הניתוח? ושאלה נוספת באיזה שבוע כדאי לעשות ניתוח קיסרי לאור הצירים?
תודה על המענה ושבת שלום וחמימה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צירים מוקדמים ומצב עכוז - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר09/01/2015נהוג לקבוע ניתוח קיסרי בשבוע 39 להריון. עם זאת, המצב שונה אם הצירים שלך תכופים ואם יש פתיחה או מחיקה של צוואר הרחם. במידה ומתפתחת לידה מוקדם יותר והעובר עדיין במצג עכוז - מנתחים באופן דחוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטיביוטיקה וכניסה להריוןאני09/01/2015
עשיתי בדיקת שתן ונמצא חיידק בשם enterobact aerogenes וקיבלתי אנטביוטיקה בשם ציפרודקס האם האנטיביוטיקה הזו מתאימה לסוג של החיידק? והאם זה לא יפגע בכניסה להריון?
מצ"ב תשובת הבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטיביוטיקה וכניסה להריון - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר09/01/2015עפ"י תוצאות הבדיקה ששלחת, החיידק רגיש לאנטיביוטיקה זו. האנטיביוטיקה אינה מומלצת בהריון אך לא פוגעת בסיכוייך להרות בחודשים הבאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרנטאללי09/01/2015
שלום, הרופא שלי נתן לי לקחת פרנטאל, אני שבוע 7, הייתכן שזה גורם לכאבי בטן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרנטאל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/01/2015האפשרות קיימת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטןחסוי09/01/2015
שלום אני שבוע 13 מתחילת ההריון כמעט אני עם כאבי בטן אבל הכל תמיד תקין. בשבועיים האחרונים הכאבי בטן פחתו אבל מאתמול התחילו שוב. היתי אצל רופא נשים הכל תקין וגם הבדיקות דם. התחלתי לקחת אתמול פרנטל (מקווה שזה השם)ויטמינים האם יכול להיות קשור לכאבי בטן? ואם לא מה עליי לעשות אם הכל תמיד יוצא תקין? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן - תגובה
פרופ` דוד בידר09/01/2015קשה לענות בלי לבדוק אותך על מנת להבין מה קורה.
כאבי בטן יכולים להיות מסיבות שונות הקשורות למעיים, למערכת השתן וכו׳
וצריך בזמן בדיקתך להתרשם מהיכן נובעת הבעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקאות..אנונימית09/01/2015
שלום לכם,
שבוע 9+5 נוטלת פרנטל וחומצה פולית 5 מ״ג
מדי פעם אחרי נטילת פרנטל אני מקיאה 20 דקות אחרי..
מה עושים כשמקיאים את הכדור?
האם עליי ליטול אחד נוסף במקרים האלו?
אני בהיריון שלישייה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקאות.. - תגובה
פרופ` דוד בידר09/01/2015את לא חייבת כרגע פרנטל.
תתחילי בעוד חודש ברזל אחר, תבקשי מרופא המטפל להחליף לאחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בתחילת הריוןנעמה08/01/2015
שלום רב,
בעברי-הריון ספונטני-תקין.לאחר כשנתיים הריון עם הזרעות והזרקות של פיורוגון. בין ההריון הראשון לשני- הפלה בשבוע 9.
אתמול ביצעתי בדיקת דם והתקבלה התוצאה הזו:HCG QUANT.(S) 222.10 IU/L
לשמחתי התשובה מעידה על הריון. ווסת אחרונה סביבות 2.12.14.
ביום א'- עליי לבצע בדיקת HCG נוספת.
שאלתי היא - האם ביחס לנתונים הנוכחיים תוצאת בדיקת הדם הראשונית תקינה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתחילת הריון - תגובה
פרופ` דוד בידר09/01/2015תקינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוקף גונאל ומנופוריעל08/01/2015
שלום,
מהרגע שערבבתי מנופור 1200 כמה זמן ניתן להשתמש בו?
ומרגע פתיחת גונאל כמה זמן ניתן להשתמש בו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תוקף גונאל ומנופור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/01/2015למשך חודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופק עובריליאת08/01/2015
שבוע 7... נאמר לי שהדופק עוברי איטי..מה המשמעות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופק עוברי - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר08/01/2015בשבוע כזה אמורים לראות דופק מהיר יחסית. קיימות שתי אפשרויות:
1. מדובר בהריון צעיר יותר מגיל ההריון המחושב ויופיע דופק תקין בימים הקרובים.
2. ההריון אינו תקין.
מומלץ לחזור על הבדיקה בעוד שבוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו...
ליאת09/01/2015תודה על התשובה
רוצה לציין שביום שני נראה דופק תקין..וביום חמישי נראה איטי... יש מקום לשמור על אופטימיות???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עוד משהו... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/01/2015למרבה הצער דופק איטי עלול חהקדים את הפסקת הדופק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםמרב08/01/2015
נדבקתי
בcmv
כעת בנסיונות, להרות..
כמה זמן צריך לעשות הפסקה עכשיו בגלל העניין
הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות ב.דם
מור08/01/2015CMV igG 38.1au\ml
cmv igm (screen)positive
cmv igmadditional assay positive
בדיקה זאת בעלת ספציפיות גבוהה
מה כל זה אומר ?
האם ניתן לדעת מתי נדבקתי?
בעבר בטוחה שהכל היה negative* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות ב.דם - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר08/01/2015חשוב לדעת פרמטר נוסף שנקרא avidity. הוא נותן מידע מדוייק יותר לגבי מועד ההדבקה.
מומלץ לפנות להתייעצות במרפאה להריון בסיכון גבוה/ יחידת האם והעובר במסגרת קופ"ח או בית חולים. בהתחשב בבדיקות שלך תקבלי מידע מדוייק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בטא - מבולבלת וחוששת....שרית08/01/2015
שלום!
אחרי גונל+הזרעה.
יום 14 - בטא 113
יום 16 - בטא 201
יום 18 - בטא 290
לפי החישוב - הכפלה כל 70 שעות.
אסטרדיול - יום 14: 2100. יום 18: 4000.
מה דעתך? תקין?
נדרש לבצע בדיקות חוזרות?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בטא - מבולבלת וחוששת.... - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר08/01/2015חשוב להמשיך ולחזור על הבדיקה. ההכפלה האחרונה אינה תקינה. בד"כ בטא מכפילה את עצמה כל 48 שעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש האומרים כי...
שרית09/01/2015המחקרים אומרים שהבטא תכפיל עצמה כל 48-72 שעות
בטווח הזה אני בסדר
להתחיל להילחץ או לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש האומרים כי... - תגובה
פרופ` דוד בידר09/01/2015ההריון לא תקין.
יש לבצע אולטרה-סאונד לשלול הריון חוץ רחמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאה נוספת
שרית10/01/2015שלום,
כאמור, ערכי הבטא היו:
יום 14 - 113
יום 16 - 201
יום 18 - 290
בדיקת בטא חדשה:
יום 19 - 460
מה זה אומר?
האם ייתכן והייתה טעות בבדיקה ביום 18?
האם הכל תקין אם כך?
מה לעשות כעת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאה נוספת - תגובה
פרופ` דוד בידר10/01/2015זה לא תקין ואת צריכה לבצע בדיקת אולטרה -סאונד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי US
שרית10/01/2015זה לא מוקדם מדי?
לפי מה שהבנתי - שק היריון יופיע רק כאשר ערכי הביטא מעל 1000-1200
מה מנסים לראות?
האם בערכי בטא כאלו ניתן לצפות בהיריון מחוץ לרחם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה לגבי US - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/01/2015עדיין אני סבור שההריון לא תקין,במעי עוד יומיים אולטרסאונד בראש ובראשונה לשלול הריון חוץ רחמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- thyroid peroxidase abאני98708/01/2015
ביצעתי את הבדיקה והתוצאה היא 14.2
האם לבחורה בטיפולי פוריות זה ערך בסדר או שכדאי לעשות עם זה משהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחס?
אני98708/01/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
thyroid peroxidase ab - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/01/2015בדיקה חיובית מצביעה על נוגדנים לאנזים תירואיד פראוקסידאז (TPO). שהינו בעל תפקיד חשוב בייצור הורמוני בלוטת התריס,קיומם של נוגדנים עלול לפגוע בתפקוד בלוטת התריס
נוגדנים אוטואימוניים אלו נוצרים על ידי מערכת החיסון,ופועלים נגד תאי הטירואיד,וגורמים לתהליך דלקתי בבלוטת התריס, הגורם להרס הרקמה והפרעה בתפקוד. הפרעה זו יכולה לגרום לתת פעילות בלוטת התריס.
נוגדנים אלו קיימים בעיקר במחלת גרייב (Grave's) והאשימוטו (Hashimoto).
יחד עם זאת זיהוי הנוגדנים בדם אינו מעיד בהכרח על הפרעה בתפקוד בלוטת התריס. במקרה של זיהוי כזה יש לעקוב אחר התפתחות סימפטומים הקשורים להפרעה בבלוטה.
במקרה הנדון רמת הנוגדנים נמוכה-נדרש המשך מעקב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכת אנדומטרין- גלי -08/01/2015
שלום,
אני לאחר שני טיפולי IVF שנכשלו, שואלת:
האם ישנה אפשרות לקחת אנדומטרין ביום הביוץ עצמו או אחרי שאיבת הביציות?
כלומר לקחת את התמיכה כבר לפני החזרת העובר לרחם?
האם זה יכול לתרום להצלחת ההשתרשות?
תודה מראש על היענותכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תמיכת אנדומטרין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/01/2015אני נוהג לתת את התמיכה למחרת השאיבה כאשר ברור שיש הפריה ודאית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיכת אנדומטרין
- גלי -08/01/2015תודה לתשובתך, אך מה זה אומר "כאשר ברור שיש הפריה ודאית"?
האם הינך מתכוון שלאחר השאיבה בוודאות אותה ביצית שנשאבה תופרה במעבדה?
האם ברור שאנדומטרין יסייע להשרשה מבחינתך, יותר מאשר אם לוקחים אותו רק
לאחר החזרת העובר לרחם?
אני שואלת שוב כיוון שהרופא עד כה אומר להתחיל לקחת אחרי ההחזרה.
אני בלחץ (ולא צעירה) ורוצה נורא שהטיפול השלישי כן יצליח.
אודה לך מאוד לתשובתך בבקשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיכת אנדומטרין - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר09/01/2015הפרוגסטרון ובמקרה הזה האנדומטרין, אמור לעזור בהכנה של רירית הרחם לקליטת ההריון ולדמות את המצב הטבעי. לקיחת פרוגסטרון מוקדם יותר מהמומלץ עלולה לגרום לכך שלא תהיה התאמה בין רירית הרחם לבין יום ההתפתחות של העובר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון יצאה שליליתפרופ` דוד בידר08/01/2015
היי,
מאחר לי המחזור ביומיים ועשיתי בדיקה של תשובה כנה באותו יום שהיה אמור להיות לי המחזור והראה לי תשובה שלילית- פס אחד וכמו פס לבן בתוכו.
בדרך כלל המחזור שלי סדיר ובא בדיוק כל 31 ימים והוא עכשיו מאחר האם יש סיכוי שאני בהריון למרול שהתשובה יצאה שלילית? והאם הפס הלסן באמצע אומר משהו? מצרפת תמונה של הבדיקה.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/01/2015אם לא תקבלי וסת עוד יומיים בצעי בדיקת דם שהינה רגישה ומדוייקת יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטח פס
אריאל08/01/2015גם אני רואה פס??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדווקא אני רואה פס ורדרד
אני98708/01/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דווקא אני רואה פס ורדרד - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/01/2015הכי בטוח בצעי מחר בדיקת דם להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזיקים אצבעות :D
שרית10/01/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 5אתי08/01/2015
שבוע 5 מותר לי להיכנס לבריכה מחוממת? לא ג'קוזי פשוט בריכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 5 - תגובה
פרופ` דוד בידר08/01/2015כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)