מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בתחילת הריוןנעמה08/01/2015
שלום רב,
בעברי-הריון ספונטני-תקין.לאחר כשנתיים הריון עם הזרעות והזרקות של פיורוגון. בין ההריון הראשון לשני- הפלה בשבוע 9.
אתמול ביצעתי בדיקת דם והתקבלה התוצאה הזו:HCG QUANT.(S) 222.10 IU/L
לשמחתי התשובה מעידה על הריון. ווסת אחרונה סביבות 2.12.14.
ביום א'- עליי לבצע בדיקת HCG נוספת.
שאלתי היא - האם ביחס לנתונים הנוכחיים תוצאת בדיקת הדם הראשונית תקינה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתחילת הריון - תגובה
פרופ` דוד בידר09/01/2015תקינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוקף גונאל ומנופוריעל08/01/2015
שלום,
מהרגע שערבבתי מנופור 1200 כמה זמן ניתן להשתמש בו?
ומרגע פתיחת גונאל כמה זמן ניתן להשתמש בו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תוקף גונאל ומנופור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/01/2015למשך חודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופק עובריליאת08/01/2015
שבוע 7... נאמר לי שהדופק עוברי איטי..מה המשמעות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופק עוברי - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר08/01/2015בשבוע כזה אמורים לראות דופק מהיר יחסית. קיימות שתי אפשרויות:
1. מדובר בהריון צעיר יותר מגיל ההריון המחושב ויופיע דופק תקין בימים הקרובים.
2. ההריון אינו תקין.
מומלץ לחזור על הבדיקה בעוד שבוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו...
ליאת09/01/2015תודה על התשובה
רוצה לציין שביום שני נראה דופק תקין..וביום חמישי נראה איטי... יש מקום לשמור על אופטימיות???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עוד משהו... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/01/2015למרבה הצער דופק איטי עלול חהקדים את הפסקת הדופק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםמרב08/01/2015
נדבקתי
בcmv
כעת בנסיונות, להרות..
כמה זמן צריך לעשות הפסקה עכשיו בגלל העניין
הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות ב.דם
מור08/01/2015CMV igG 38.1au\ml
cmv igm (screen)positive
cmv igmadditional assay positive
בדיקה זאת בעלת ספציפיות גבוהה
מה כל זה אומר ?
האם ניתן לדעת מתי נדבקתי?
בעבר בטוחה שהכל היה negative* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות ב.דם - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר08/01/2015חשוב לדעת פרמטר נוסף שנקרא avidity. הוא נותן מידע מדוייק יותר לגבי מועד ההדבקה.
מומלץ לפנות להתייעצות במרפאה להריון בסיכון גבוה/ יחידת האם והעובר במסגרת קופ"ח או בית חולים. בהתחשב בבדיקות שלך תקבלי מידע מדוייק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בטא - מבולבלת וחוששת....שרית08/01/2015
שלום!
אחרי גונל+הזרעה.
יום 14 - בטא 113
יום 16 - בטא 201
יום 18 - בטא 290
לפי החישוב - הכפלה כל 70 שעות.
אסטרדיול - יום 14: 2100. יום 18: 4000.
מה דעתך? תקין?
נדרש לבצע בדיקות חוזרות?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בטא - מבולבלת וחוששת.... - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר08/01/2015חשוב להמשיך ולחזור על הבדיקה. ההכפלה האחרונה אינה תקינה. בד"כ בטא מכפילה את עצמה כל 48 שעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש האומרים כי...
שרית09/01/2015המחקרים אומרים שהבטא תכפיל עצמה כל 48-72 שעות
בטווח הזה אני בסדר
להתחיל להילחץ או לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש האומרים כי... - תגובה
פרופ` דוד בידר09/01/2015ההריון לא תקין.
יש לבצע אולטרה-סאונד לשלול הריון חוץ רחמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאה נוספת
שרית10/01/2015שלום,
כאמור, ערכי הבטא היו:
יום 14 - 113
יום 16 - 201
יום 18 - 290
בדיקת בטא חדשה:
יום 19 - 460
מה זה אומר?
האם ייתכן והייתה טעות בבדיקה ביום 18?
האם הכל תקין אם כך?
מה לעשות כעת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאה נוספת - תגובה
פרופ` דוד בידר10/01/2015זה לא תקין ואת צריכה לבצע בדיקת אולטרה -סאונד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי US
שרית10/01/2015זה לא מוקדם מדי?
לפי מה שהבנתי - שק היריון יופיע רק כאשר ערכי הביטא מעל 1000-1200
מה מנסים לראות?
האם בערכי בטא כאלו ניתן לצפות בהיריון מחוץ לרחם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה לגבי US - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/01/2015עדיין אני סבור שההריון לא תקין,במעי עוד יומיים אולטרסאונד בראש ובראשונה לשלול הריון חוץ רחמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- thyroid peroxidase abאני98708/01/2015
ביצעתי את הבדיקה והתוצאה היא 14.2
האם לבחורה בטיפולי פוריות זה ערך בסדר או שכדאי לעשות עם זה משהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחס?
אני98708/01/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
thyroid peroxidase ab - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/01/2015בדיקה חיובית מצביעה על נוגדנים לאנזים תירואיד פראוקסידאז (TPO). שהינו בעל תפקיד חשוב בייצור הורמוני בלוטת התריס,קיומם של נוגדנים עלול לפגוע בתפקוד בלוטת התריס
נוגדנים אוטואימוניים אלו נוצרים על ידי מערכת החיסון,ופועלים נגד תאי הטירואיד,וגורמים לתהליך דלקתי בבלוטת התריס, הגורם להרס הרקמה והפרעה בתפקוד. הפרעה זו יכולה לגרום לתת פעילות בלוטת התריס.
נוגדנים אלו קיימים בעיקר במחלת גרייב (Grave's) והאשימוטו (Hashimoto).
יחד עם זאת זיהוי הנוגדנים בדם אינו מעיד בהכרח על הפרעה בתפקוד בלוטת התריס. במקרה של זיהוי כזה יש לעקוב אחר התפתחות סימפטומים הקשורים להפרעה בבלוטה.
במקרה הנדון רמת הנוגדנים נמוכה-נדרש המשך מעקב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכת אנדומטרין- גלי -08/01/2015
שלום,
אני לאחר שני טיפולי IVF שנכשלו, שואלת:
האם ישנה אפשרות לקחת אנדומטרין ביום הביוץ עצמו או אחרי שאיבת הביציות?
כלומר לקחת את התמיכה כבר לפני החזרת העובר לרחם?
האם זה יכול לתרום להצלחת ההשתרשות?
תודה מראש על היענותכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תמיכת אנדומטרין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/01/2015אני נוהג לתת את התמיכה למחרת השאיבה כאשר ברור שיש הפריה ודאית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיכת אנדומטרין
- גלי -08/01/2015תודה לתשובתך, אך מה זה אומר "כאשר ברור שיש הפריה ודאית"?
האם הינך מתכוון שלאחר השאיבה בוודאות אותה ביצית שנשאבה תופרה במעבדה?
האם ברור שאנדומטרין יסייע להשרשה מבחינתך, יותר מאשר אם לוקחים אותו רק
לאחר החזרת העובר לרחם?
אני שואלת שוב כיוון שהרופא עד כה אומר להתחיל לקחת אחרי ההחזרה.
אני בלחץ (ולא צעירה) ורוצה נורא שהטיפול השלישי כן יצליח.
אודה לך מאוד לתשובתך בבקשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיכת אנדומטרין - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר09/01/2015הפרוגסטרון ובמקרה הזה האנדומטרין, אמור לעזור בהכנה של רירית הרחם לקליטת ההריון ולדמות את המצב הטבעי. לקיחת פרוגסטרון מוקדם יותר מהמומלץ עלולה לגרום לכך שלא תהיה התאמה בין רירית הרחם לבין יום ההתפתחות של העובר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון יצאה שליליתפרופ` דוד בידר08/01/2015
היי,
מאחר לי המחזור ביומיים ועשיתי בדיקה של תשובה כנה באותו יום שהיה אמור להיות לי המחזור והראה לי תשובה שלילית- פס אחד וכמו פס לבן בתוכו.
בדרך כלל המחזור שלי סדיר ובא בדיוק כל 31 ימים והוא עכשיו מאחר האם יש סיכוי שאני בהריון למרול שהתשובה יצאה שלילית? והאם הפס הלסן באמצע אומר משהו? מצרפת תמונה של הבדיקה.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/01/2015אם לא תקבלי וסת עוד יומיים בצעי בדיקת דם שהינה רגישה ומדוייקת יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטח פס
אריאל08/01/2015גם אני רואה פס??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדווקא אני רואה פס ורדרד
אני98708/01/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דווקא אני רואה פס ורדרד - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/01/2015הכי בטוח בצעי מחר בדיקת דם להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזיקים אצבעות :D
שרית10/01/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 5אתי08/01/2015
שבוע 5 מותר לי להיכנס לבריכה מחוממת? לא ג'קוזי פשוט בריכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 5 - תגובה
פרופ` דוד בידר08/01/2015כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת אולטרסאונדחסוי08/01/2015
היי אני שבוע 13 מהפריה.היום היתי אצל הרופא הנשים שלי והכל בסדר ברוך השם. יש לי תור עוד 3 שבועות לסקירה מוקדמת והרופא שלי אמר לי לקבוע תור אליו שוב רק בעוד 6 שבועות. הרופא נשים שלי יוצא לחופש ובגלל זה קבעתי אצלו תור רק בתחילת חודש 3 שזה עוד חודשיים. אז עוד 3 שבועות אעשה שוב אולטרסונד בסקירה אבל אחרי זה יוצא מצב שאני לא יעשה אולטרסאונד חודש ועשרה ימים בערך. האם זה לא יותר מידי? האם זה בסדר לא להבדק קצת יותר מחודש? אשמח לתשובה כי זה ממש מטריד אותי. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת אולטרסאונד - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/01/2015אין בעיה בתנאי שנשלחת לבצע גם את בדיקת החלבון העוברי בשבועות 16-18
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן נשלחתי אבל
חסוי08/01/2015האם זה בסדר שיגיעו תוצאות שלא אראה את זה לרופא מכיוון שהוא לא נמצא? האם כדאי ללכת עם התוצאות לרופא נשים אחר רק בשביל לראות שהכל בסדר או שעדיף כבר לחכות לרופא שלי?תודהה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כן נשלחתי אבל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/01/2015אין כל בעיה שתמתיני עד שובו של הרופא המטפל שלך,כמובן בתנאי שהסקירה ובדיקת החלבון העוברי יהיו תקינים ,במידה וימצא ממצא חריג יהיה צורך להתיעץ עם רופא לפני שובו של הרופא המטפל שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דםמורן08/01/2015
בוקר טוב רופאים מכובדים
אשמח לדעת את את תוצאת הבדיקת דם בטא - האם יש הריון?
HCG TOTSL >2.0 MLU/ML REF.VALUE NEG>10MLU/ML
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתקנת את הבדיקה זה קטן מ 2
מורן08/01/2015סליחה על הטעות זה קטן מ 2 > וקטן מ 10
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדיקת דם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/01/2015לדאבוני התשובה שלילית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה תודה
מורן08/01/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיסי שיליהרותם08/01/2015
האם אפשר לבצע את הבדיקה בשבוע 9?איזה תוצאות חוזרת תוך יומיים?כמה עולה לבצע פרטי את הבדיקה?
סיסי שיליה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/01/2015כדי להפיק כמות טובה של חומר רצוי לבצע את הבדיקה בעוד כשבועיים,בכל מקרה חשובה המטרה שלשמה הבדיקה מבוצעת,ובהתאם ההנחיה אם בכלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון לאחר ivfלירז08/01/2015
שלום
אני בהריון שבוע 7 ביום ראשון נצפה דופק והכל בסדר .
אבל אני מודאגת אני לא מרגישה שום שינוי קיצוני בגוף שלי
או בתסמיני הריון אופיינים לא חזה כואב בקושי בחילות.
לפני שנה וחצי עברתי הפלה בשבוע 8 הדופק פסק.
האם עלי ללכת לאולטראסאונד שוב בימים הקרובים או לחכות
לעוד שבועיים לתור שנקבע לי לטכנאי אולטראסטונד?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הריון לאחר ivf - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/01/2015תסמינים כאלו או אחרים לא חייבים להיות ,ואין לבסס אבחנה לפיהם,לכן די סביר להמתין עוד שבועיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםמרב08/01/2015
מבולבלת מאוד אני פוליציסטית
הריתי בעבר יש לי תאומים עם טיפול בזריקות
פיוריגון75 ואוביטרל
אחרי זה היה הריון טבעי שנפל
וסת סדיר פחות או יותר מנסים כבר כשנה וחצי להרות
צ.רחם תקין היסטרו תקין זרע תקין ביוץ מתוזמן עם אוביטרל
והזרעה ללא פיוריגון שום דבר לא הולך
הרופא המליץ לי ivf
מאותו הרגע אני בפחדים מכל ההליך מפחדת מגיריו יתר
כאשר הייתי בטיפולים הרופא נתן לי פיוריגון 100
היו מלא זקיקים ועכשיו כאשר דיברתי עם הרופא הוא אמר פיוריגון 150
אני לא רוצה לדעת מה יקרה אני ממש חוששת
השאלה היא האם ניתן להתחיל את הפרוטוקול במינון נמוך מ150
או שזה המינימום?
תודה וסליחה על האורך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/01/2015ההנחיה של הרופא שלך בדבר ביצוע הפריה הינה הגיונית.
המינון נגזר מהרקע שלך גילך ונטייתך לגירוי יתר,יחד עם זאת לאור העובדה שלצורכי השריית ביוץ טופלת במינון של 100 יחידות ,העלאת המינון בתנאים הנוכחיים סבירה ביותר,היות מטרת ההפריה היא להשרות ביוץ ביותר מזקיקאחד כדי להשיג מספר עוברים לצורך בחירת העובר/עוברים האופטימלי לצורך החזרה ואולי גם עודף עוברים להקפאה.
בכל מקרה הרופא אמור לעקוב מקרוב אחרי התגובה שלך ולכוון את הטיפול באופן המיטבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבלת מחזורדנה08/01/2015
האם ייתכן כי הזרקתי אוביטרל בשבת לפני שבועיים ,ההזרעות היו בימים ראשון ושני קיבלתי מחזור, היום, כלומר 3 ימים לפני האוביטרל ו4 ימים לפני ההזרעה. ?
קבלת מחזור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/01/2015קבלת המחזור צריכה להתרחש בהעדר הריון תוך 12-14 יום ממתן האוביטרל-צאי וחשבי
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)