מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בטא שבוע אחרי הזרעהדנה15/01/2015
ביצעתי בדיקת פרוגסטרון ובטא שבוע אחרי הזרעה. הפרגסטרון לבדיקת ביוץ יצא 88 והבטא 5 שלילית. האם זה מוקדם מידי לבצע בדיקה זאת ויכול להיות שעוד שבוע הבדיקת הריוו תהיה חיובית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא שבוע אחרי הזרעה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר15/01/2015אכן מוקדם מדי. יש לחכות שבוע נוסף. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בזובירקס לאחר החזרהדפי15/01/2015
האם מותר להשתמש בזובירקס לאחר החזרה - לצורך טיפול בפצע קור בשפתיים?
העלון אינו ברשותי, וברשת מוצאת דעות שונות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שימוש בזובירקס לאחר החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/01/2015לא מומלץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה- אז מה עושים כשמתפרץ הרפס?
דפי16/01/2015אז מה מומלץ לעשות אם מתפרץ הרפס בשפתיים לאחר החזרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה- אז מה עושים כשמתפרץ הרפס? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/01/2015במידה ויש התפרצות הרפס בהריון-להלן הטיפול המומלץ:
טיפול בזיהום ראשוני בהרפס בזמן הריון
יש לתת טיפול תרופתי ZOVIRAX 400MG X 3 / DAY למשך 10 ימים
או VALTREX 1GR X 2 / DAY למשך 10 ימים
מכיוון שלאישה עם זיהום ראשוני בזמן ההריון יש סיכוי גדול יותר להדביק את העובר במהלך הלידה, חוזרים על הטיפול התרופתי הנ'ל החל משבוע 36 ועד ללידה כדי למנוע את הסיכון: ZOVIRAX ) באותו מינון , או - VALTREX 500MG X 2 / DAY )
טיפול בזיהום חוזר בהרפס בהריון (באשה שנדבקה לראשונה לפני ההריון וסובלת מהתלקחות של הכיבים במהלך ההריון)
כאן הסיכון להדבקת העובר קטן יותר מכיוון שלאישה יש כבר נוגדנים כנגד הוירוס שעוברים דרך השליה אל הילוד ומספקים לו הגנה, לפחות חלקית.
הטיפול התרופתי המומלץ - ZOVIRAX 400MG X 3 / DAY למשך 5 ימים
או VALTREX 500MG X 2 / DAY למשך 3 ימים
גם כאן מומלץ לתת טיפול התרופתי מונע החל משבוע 36 ועד ללידה כדי למנוע את הסיכון להדבקת הילוד.
באשה עם היסטוריה של הרפס גניטלי בעבר ללא התפרצות חוזרת בהריון, הסיכון להדבקת העובר הוא נדיר – בסדר גודל של 2/10,000 מקרים
באשר לטיפול -לא ידוע על נזקים או מומים כלשהם לילודים בעקבות טיפולים כאלו . התופעה היחידה המתוארת היא ירידה זמנית בספירת הכדוריות הלבנות אצל הילוד שחוזרת אח'כ לנורמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך פרפ' אשכנזי היקר על תשובתך
דפי17/01/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהtttttttt
אאא12/04/2016שלום רב,
מהו המינון שיש לנטול את התרופה לטיפול מונע החל משבוע 36?
האם כדור ביום עד הלידה, לתקופה של 3 ימים ואז הפ]סקה של תקופה מסויימת עד להתחלה מחדש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
tttttttt - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/04/2016הערכתי שכדור ביום עשוי חהספיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שקיפות עורפיתשי15/01/2015
רופאים יקרים שתי שאלות ברשותכם;
1. האם אפשר לבצע שקיפות עורפית בשבוע 11+0? או שזה מוקדם מדי?
2. האם אפשר לבצע את בדיקת הדם שלאחר השקיפות כ15 שעות לאחר האולטרסאונד או שזה חייב להיות בסמוך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שקיפות עורפית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/01/2015התשובה חיובית לגבי שתי השאלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחותרינת15/01/2015
שלום, אני כרגע לקראת פורטוקול ארוך.
אני ביום 8 לדקפפטיל. שמתי לב שפרט לבטן שהתנפחה, הגוף והפנים נפוחות
זו תופעה לדקפפטיל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נפיחות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/01/2015לא בהכרח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרופםהילה15/01/2015
צהריים טובים,
אני אחרי החזרה של 2 עוברים מוקפאים שעברתי בתאריך ה-6/1/15 ואני נוטלת כבר חודש וחצי 2 אסטרופם ונרות אוטרוגיסטן אני אמורה לקבל וסת ב18/1 יש מצב שהתרופות שאני נוטלת מעכבים לי את הוסת? כי יש לי ממש סימנים של וסת שקרב כמו כאבים בחזה התכווצויות בבטן ובטן נפוחה וקשה. אשמח לתשובה בהקדם תודה מראש הילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אסטרופם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/01/2015מועד קבלת המחזור חופף את היום שאת עשויה לקבל תשובה חיובית,מבחינת הסימנים הקליניים אין בהכרח סימנים מזהים לכיוון אחד או השני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקאות לאחר החזרהדפי15/01/2015
לום רב,
ביום ג' בצהרים עברתי החזרה של עובר מוקפא. למחרת בערב הרגשתי רע מאד,
סבלתי ממיגרנה חריפה והקאתי שלוש פעמים. הקאתי בשעה בה הייתי אמורה לקחת
את האסטרופם. הצלחתי לקחת אותו לבסוף, אף באיחור של כחצי שעה, ועל קיבה ריקה.
גם את האנדומטרין לקחתי באיחור.
1. מה עושים? האם יש צורך בתרופות נוספות / אחרות?
2. מה המשמעות מבחינת ההשתרשות?
תודה לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הקאות לאחר החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/01/2015המשיכי באותו טיפול,העיכוב בנטילה של התרופות חא אמורה להשפיע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקקלומין וזקיקים שלא מתפתחיםטל15/01/2015
שלום
לאחר חשש כי אינני מבייצת ואי קבלת מחזור סדיר , החודש התחלתי בפעם הראשונה לקחת 2 כדורי אקקלומין ליום למשך5 ימים מהיום החמישי למחזור וכמו ביצעתי מעקב זקיקים ולהלן התוצאות:
יום 12 - פרוגסטרון 2>, E2 320 זקיקים ימין - 11,12x3, 13 שמאל 12x3, 10x3, 3X3
רירית 2.6
יום 14 - פרוגסטרון 2.1, E2 426 זקיקים ימין - 10,11x3,12x3, 13 שמאל 12x3, 11x3, 13 רירית 2.5
יום 16 - פרוגסטרון 2>, E2 156 זקיקים ימין - 2x12 ,2x10, 4x11 שמאל 4x10 2x10, 11x3 רירית 3
יום 19 - פרוגסטרון 2.8 , E2 294 זקיקים ימין - ,9x2, 10x2 שמאל 4x9, רירית 4.3
יום 21 - פרוגסטרון 4.4, E2 258 זקיקים ימין - 3x9 ,10x2, 9x2 שמאל 3x8 רירית 4
יום 23 - פרוגסטרון 2.1, E2 526 זקיקים ימין - 11 + זקיקים קטנים 8-10 בשני הצדדים רירית 5
ויש לי כמה שאלות:
1. האם היה כבר ביוץ?
2. כיצד ייתכן שהזרזירים קטנו? ומה ניתן לעשות?
3. אם לא היה ביוץ האם ייתכן שהוא יהיה בהמשך למרות שאני כבר ביום ה23?
4. האם הרירית דקה מתי?
תודה רבה על ההקשבה
יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אקקלומין וזקיקים שלא מתפתחים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/01/2015את אינך מגיבה כמצופה לטיפול באיקכלומין,ולא יתרחש ביוץ,באותה מידה הרירית דקה,יק להעלות את מינון האיקכלומים ואולי להוסיף תכשיר אסטרוגני על מנת להגיב אותך ולעבות את רירית הרחם,אם בכל זאת לא תהיה צגובה יהיה צורך בטיפול בגונדוטרופינים(זריקות)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על ההתייחסות אבל עוד שאלה קטנה
טל15/01/2015תודה על התשובה וההתייחסות
אז מדוע אני ממשיכה לבצע מעקב זקיקים , הרופא שלי ביקש ממני להגיע שוב ביום ראשון לבדיקות דם ומעקב זקיקים
האם יש טעם להמשיך במעקב או שאולי כדאי לקחת כדורים שיביאו את המחזור וכבר להתחיל סבב חדש עם האיקקלומין?
תודה ויום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על ההתייחסות אבל עוד שאלה קטנה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/01/2015ההנחה שלך בהחלט מציאותית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי ביטאיאנה15/01/2015
שלום רב:-
החזת שני עוברים מוקפאים בתאריך 31/12/14.
בדיקת ביטא ראשונה בתאריך 13/1/14 הייתה 222
היום ביטא שנייה 15/1/14 הייתה 663.
* האם הבדיקה תקינה?
* והאם יש סיכויי ששני העוברים נקלטו??
* אשמח לתשובה בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ערכי ביטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/01/2015ערכי הביטה תקינים,ובהחלט קיימת אפשרות של הריון תאומים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 13חסוי15/01/2015
שלום רב,
בת 44 שבוע 13 לאחר תרומת ביצית.
לאחר שקיפות עורפית תקינה וביצוע בדיקת צ'יפ גנטי, האם יש צורך בשבועיים הקרובים גם בבדיקת סקירת מערכות מוקדמת או שבדרך כלל ממתינים לסקירת מערכות מאוחרתמשבוע 18?
נאמר לי כי יותר מדי בדיקות אולטראסאונד אינן טובות לעובר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שבוע 13 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/01/2015אין כל בעיה בביצוע הבדיקה במועד הצפוי שבוע 15
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויי כניסה להריון בIVFשירן15/01/2015
שלום. אני אשמח לדעת הערכה גסה לגביי סיכויי הכניסה שלי להריון בהפריה חוץ גופית. אני בת 25 עם שחלות פוליציסטיות הושג ביוץ באמצעות כדורים/ זריקות. בעלי בן 29, ונתוני הזרע שלו הם נמוכים. לאחר השבחה 3.5 מיליון תקינים. תנועתיות 33% עברתי שתי הזרעות ובקודמת התנועתיות הייתה 65% אך הכמות הייתה קטנה יותר 2 מיליון תקינים. אחרי 2 סבבים של איקקלומין אחד עם הזרעה ואחד עם זריקות והזרעה הרופא החליט שעוברים להפריה.
צילום רחם שלי תקין.
בנתונים כאלו, מה הסיכויים שלי להיכנס להריון תוך מספר חודשים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סיכויי כניסה להריון בIVF - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/01/2015סיכוייך להרות בכל מחזור טיפולי הינם כ-40%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, ושאלה נוספת.
שירן15/01/2015האם החזרה של שני עוברים מעלה את הסיכוי לקליטה של אחד? כי שמעתי דעות לכאן ולכאן. והאם לאור מצבי יאפשרו החזרה של שניים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, ושאלה נוספת. - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר15/01/2015בנשים שגילן מתחת ל-30, ההמלצה הקיימת היא להחזיר עובר אחד בשלושת הנסיונות הראשונים. החזרת שני עוברים מעלה סיכון להריון תאומים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי ביוץאור15/01/2015
היום יום ה16 למחזור - עשיתי בדיקת דם להורמונים ונמצאו התוצאות הבאות:
אסטרודיל -499
פרוגסטרון - 1.9
ובבדיקת אולטרסאנד נמצאו הזקיקים הבאים:
שחלה ימין - 12 מ״מ
שחלה שמאל- 19, 17 , 16, 15, 14, 14, 12מ״מ
יש לציין שחצוצרה שמאל סתומה-סקטוספילנגס
בת 23. זרע תקין. שתי שאלות:
1. האם אני לקראת ביוץ? ואם כן מתי בערך?
2. מה הסיכויים להיקלט היות והחצוצרה השמאלית חסומה ודווקא בשחלה
השמאלית הזקיקים המפותחים ביותר?
ערכי ביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/01/2015הביוץ עשוי להתרחש תוך 2-3 ימים,סיכוייך להרות פוחתים בשיעור משמעותי בגלל ההידרוסלפינגס המפריע גם להשתרשות העובר ומגביר את שיעור ההפלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה מענה דחוףהילה15/01/2015
לקחתי הערב בטעות עם 2 דקפפטיל מונופור במקום אוביטרל! ברגע שהבנתי את הטעות בשעה וחצי איחור לקחתי אוביטרל. האם עשיתי נזק? הייתי צריכה לקחת אוביטרל ודקפפטיל ואני מניחה שלקיחת המונופור פוגעת בטיפול. בבוקר כבר לקחתי 300 מונופור ואורגלוטרן. בבקשה שמישהו יגיד לי אם זה נזק ואם זה מייתר את ההפריה בשישי בבוקר? כמו כן מבקשת לדעת אם זה מסוכן לגוף הערבוב הזה שעשיתי בטעות מבישה ואיומה. בבקשה כל תשובה שתינתן להבנה כי אני ממש בחרדה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בבקשה מענה דחוף - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/01/2015כדאי לידע את הרופא כדי שידחה את השאיבה ב-1.5-2 שעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונלי לפני התחלת טיפולפרופ` דוד בידר14/01/2015
לפני התחלת טיפול התבקשתי לעשות בדיקת פרופיל הורמונלי,
להל"ן התוצאות :
Tsh- 1
Lh- 4.3
Fsh- 8.8
פרולקטין – 143
אסטרדיול – 233
פרוגסטרון – 2.1
17oh- פרוגסטרון – 3.8
DHEA SULPHATE – 7.9
CORTISOL-BLOOD – 185
לא התבקשתי לעשות פרופיל 21 לבירור אי פיריון האם זה תקין ?
אחת לכמה זמן צריך לעשות בדיקה זאת מחדש ?
אני בת 32.5 ילדתי לפני שנתיים , היריון תקין לידה רגילה .
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרופיל הורמונלי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/01/2015הפרופיל ההורמונלי הבסיסי תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מועד ביוץשושה14/01/2015
שלום,
עברתי לידה שקטה לפני ארבעה חודשים (16.9) המחזור שלאחריו היה ב5.11 (לאחר 49 יום) ו לאחר מכן קיבלתי מחזור נוסף ב5.1.15(לאחר 60 יום) המחזורים לא סדירים ואני נורא רוצה להכנס שוב להריון ולדייק במועד הביוץ.איך אוכל לדעת בערך את מועד הביוץ הקרוב שלי?אשמח לתגובה ותודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מועד ביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/01/2015ההמלצה לפנות לרופא פריון על מנת לנסות לאפיין את נתוני הביוץ שלך(אולטרסאונד,בדיקות דם)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רציתי לשאול-אני14/01/2015
האם ברקע של הפלות חוזרות-
ואנדומטריוזיס ואדונמיוזיס
לפני- מעבר ל-ivf עקב כשלנות חוזרים
עדיף לעבור ניתוח להסרת נגעי האנדו' קודם ואז לנסות הרין טבעי?החצוצרות תקינות
נ.ב אני בת 27* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רציתי לשאול- - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר14/01/2015התשובה אינה חד משמעית ויש דיעות לכאן ולכאן. עם זאת, בדרך כלל ניתן להתחיל עם מחזור של IVF.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)