מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שבוע 18 לאחר ivf, שיליה נמוכהדנה06/01/2015
שגורמת לדימומים רבים החל משבוע 15, בנוסף משתמשת בקלקסן במינון 40, עקב הומוזיגוט לפקטור ליידן 5.
1. מה עושים להקלה עם המצב? הדימום אמור להפסיק מתי שהוא?
2. האם יש קשר לקלקסן ואולי אפסיק את השימוש היומיומי בו? כשיש דימום מאסיבי אני מפסיקה לאותו יום.
3.אני מיואשת. הרופא אומר שיש מצב שזה יחמיר ותהייה היפרדות שליה , זה יכול להיות?
4. האם בגלל הדימום יכול להיות מיעוט מי שפיר?
אבקש תשובות על כל השאלות והמלצות מה עלי לעשות. תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 18 לאחר ivf, שיליה נמוכה - תגובה
פרופ` דוד בידר06/01/2015יכול להיות הכל.
אני מאמין שיהיו דימומים ולקראת הסוף יש לקבוע תאריך לסיום ההריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לקבל התייחסות מפרופ אשכנזי עם
דנה06/01/2015הסבר נרחב יותר לאןר המתואר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסבר בבקשה..
לולי11/01/2015שלום רב,
אני מטופלת בזריקות מונופור ואני לקראת הזרעה .,יש לי כנראה בעיה, הזקיקים מובילים אך רמת ההורמונים לא עולה!!
היום יום ה12 למחזור
פרוגסטרון -1.5
ואסטרודיול- 181
ושני זקיקים מובילים בגודל 22,24....
אולי הם בכלל ציסטות ולא זקיקים? יכול להיות שכלל לא הגבתי לטיפול? אני מאוד מבולבלת כיוון שהפרוגסטרון במחזור היה 3!! ועכשיו עם טיפול ירד לחציייי (1.5)
מה הפתרון? (אגב זה לא הפעם הראשונה שזה קורה)
בנוסף לכל אני בת 23...חצוצרה שמאל חסומה..שני הזקיקים בצד שמאל..האם בכלל יש להם סיכויי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שבוע 18 לאחר ivf, שיליה נמוכה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/01/20151.בשלב זה את מתנהלת כמצופה,רצויה מנוחה ,והמנעות מיחסי מין,באשר לקליקסן בעת דמם יש להפסיקו.
2.קיים סיכוי חהפסקות הדמם עם התפתחות ההריון ונדידת השילייה לאזור מרוחק יותר מהצואר.
3.באשר לקליקסן רצוי חנהל עם הרופא וההמטולוג הערכה של ניהול סיכונים לגבי הסיכון לאירוע דימומי משמעותי לעומת הסיכוי לאירוע הנובע מקרישיות יתר ,ולהלחליט אם לא רצוי בשלב זה להפסיק לפרק זמן את הטיפול בקליקסן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה לפרופ אשכנזי-
דנה07/01/2015אתמול היה דימום חזק ואושפזתי. נמצא כי יש מיעוט מי שפיר, כמות של 7.6 ואני בתחילת שבוע 18. הרופא דיבר על אפשרות חס וחלילה של הפסקת הריון.
העובד עם דופק, יש תנועות, סקירה ראשונה לפני שבוע תקינה, גודלו תקין.
1.האם יש סיכוי שההריון בכל זאת יצליח והמצב ישתפר?
2. אין חור בשק מי השפיר, אז איך הם התמעטו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה אחרונה לפרופ אשכנזי- - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/01/2015בהעדר נקב בשק מי השפיר יתכן וקיימת הפרדות שיליה המחיתה את מעבר הדם דרך השיליה לעובר ומכאן הצמצום במי השפיר,בשלב זה כל עוד לא נצפית הדרדרות במצב יש להמתין עד להתבהרות העניין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון התפתחות לפרופ אשכנזי-
דנה08/01/2015כמות מי השפיר 6.5 כאמור שבוע 18+1. האבחנה כרגע שהמיעוט נובע מהשליה שלא מתפקדת במלואה. העובר מתאים בגודלו לשבוע ההריון. אני עדיין במעקב לזהות מגמה.
2 שאלות חשובות:
1. האם התינוק ניזון מהשליה בכמות מספקת גם כאשר האמא לא שותה מספיק? כלומר, הוא ״לוקח על חשבונה״?
2. באיזו כמות מי שפיר המצב אבוד ויש להפסיק ההריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עדכון התפתחות לפרופ אשכנזי- - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/01/2015העובר צורך את מרכיבי המזון ממקורות של האם גם אם תזונתה לקויה ובמובן זה מתפקד כמו טפיל.
בשלב זה כיס מי השפיר עדיין מצביע על תפקוד מספיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנתונים עדכניים מבוקר יום א
דנה11/01/2015הכמות 5, קיימים דופק ותנועות, גודל תקין. יום שישי היה גם 5 .
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה לפרופ אשכנזי: היום המים 5.9
דנה12/01/2015עלייה קלה אולם הרופאים פה אומרים שאין לה משמעות.
מה דעתך? האם העובדה שאין ירידה אלא אתמול התקבעות והיום עליה קלה יכול להראות שיפור מגמה? מהי עמדתך בנושא?
הדימום פחת משמעותית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה לפרופ אשכנזי: היום המים 5.9 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/01/2015נדרש המשך מעקב לקביעת מגמת ההתפתחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקקלומיןלימור06/01/2015
שלום רב,
בת 27 שחלות פוליציסטיות, אחרי הפסקה של גלולות 4חודשים,
רופא נשים אחד המליץ לחכות חצי שנה,רופא אחר המליץ שנה,רופא שלישי
נתן איקקלומין 50פעמיים ביום,תרופה נוספת לעיבוי רירית החל מיום 9וזריקה
להגיע אליו לצורך ביוץ.
חודש ראשון אחרי הפסקה הגיע מחזור קצת באיחור,חודש וחצי הפסקה ועוד מחזור.
אני מאוד מבולבלת שכן כל רופא עם הגרסה שלו ,ואני לא יודעת אם להתחיל את הטיפול או לא! כרגע.
מה ההמלצה הכי מומלצת במקרה שאנו מאוד רוצים להשיג היריון בהקדם.
כמו קראתי שיש הרבה השלכות לטיפול הזה!.
האם פעילות ספורטיבית בחדר כושר מומלצת הזמן טיפול באיקקלומין?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איקקלומין - תגובה
פרופ` דוד בידר06/01/2015אין שום סיבה לחכות ואני לא יודע למה ההמלצות האלה.
אם את רוצה להרות את צריכה להיות מטופלת בגורמי ביוץ.
ספורט לא מפריע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה עזרו ליאתי06/01/2015
ב 4/1 בטא 42 לצערי היום בטא 49 בלבד...למה? מה קרה? מה זה מסמל??? בבקשה עזרו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בבקשה עזרו לי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/01/2015לא מדובר בהריון תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועד יום חמישי?
אתי06/01/2015יש סיכוי שעד יום חמישי יהיה שינוי משמעותי? אמרו לי להגיע יום חמישי לבדוק שוב בטא... אם תיהיה עלייה משמעותית עדיין ההריון לא תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו לי
אתי06/01/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועד יום חמישי? - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר06/01/2015ההריון קרוב לודאי אינו תקין. עם זאת, חשוב לראות כי הבטא יורדת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצלחת טיפולי פוריות וקפאין - עזרהvika06/01/2015
בוקר טוב,
אני אחרי מספר הזרעות על בסיס טבעי כושלות.
עכשיו מטופלת בזריקות מונפור ואני שבוע וחצי אחרי הזרעה.
בכל הפעמים הייתי שותה בממוצע 2 כוסות נס ביום (לרוב בכוסות חד פעמי המשרדיות שהן קטנות יותר).
גם הפעם שתית מספר פעמים. והתחיל בי לחלחל חשש שאולי הנס קפה שאני שותה תורם לכישלון הטיפול כי ידוע שקפאין לא מומלץ בהריון? האם זה כך גם לפני שהריו נקלט ואני בתהליכי טיפול?
האם כדאי לסגור את הפינה והחששות אני צריכה להפסיק לגמרי שתיית נס קפה? (קשה אבל אם צריך אעשה זאת, בהריון ראשון לא שתיתי בכלל).
מבולבלת וזקוקה לתובנות בנושא.
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הצלחת טיפולי פוריות וקפאין - עזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/01/2015אין כל קשר בין הפוריות שלך ושתיית הקפה שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מדוע מומלץ להפחית מקפה בהריון?
vika06/01/2015נכון עד שלא עושים בדיקת הריון לא יודעים מה המצב, השאלה ההמלצה לגבי מיעט בקפה ובכלל במוצרים שמכילים קפאין תקפה גם במהלך נסיונות להקלט? כי אולי יש הריון והקפאין מפריע? או שאני הרחקתי לכת? :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אז מדוע מומלץ להפחית מקפה בהריון? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/01/2015מספר מחקרים מהשנים האחרונות הראו שצריכה של עד 3-4 כוסות קפה בעת הריון אינה גורמת לעלייה בשיעור ההפלות או הסיבוכים, כך שניתן לומר שהנושא עדיין מצוי במחלוקת .
מחקר שפורסם בכתב-העת NEW ENGLAND JOURNAL OF MEDICINE בשנת 2000 נטען שנשים הרות שצורכות מעל 100 מ"ג קפאין ביום (בערך 2-3 כוסות קפה) נמצאות בסיכון מוגבר להפלה, גם אם אינן מעשנות.
מתקבל הרושם שהגבלת השימוש לכוס אחת או שניים הינה בטווח הבטוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוברים מוקפאיםשואלת06/01/2015
היי
היו לי 8 עובירם, מתוכם 6 של 8 תאים דרגה A (שהוחזרו כולם ב-3 ניסיונות ולא נקלט הריון..).
נותרו 2 עוברים של 6 תאים דגרה B. עד כמה איכות עוברים כזו מורידה את הסיכויים להרות?? האם קורה שמתקבל היריון מעוברים שכאלה או שהסיכוי קלוש??
לא בא לי לעבור את התהליך ואת ההמתנה המורטת עצבים אם הסיכויים שואפים לאפס...
או שאולי אני סתם פאסימית??
(סת 30 לאחר הריון קודם שהצליח מהפרייה..)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עוברים מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/01/2015נכון שקיימת התאמה מובהקת בין איכות העוברים לבין סיכוייהן לשהשתרש,יחד עם זאת כלל לא בטוח שהעובר שעשוי דווקא להשתרש לא מצוי בין העוברים בדרגת האיכות הפחותה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תשובה לתוצאת בדיקהרוית06/01/2015
שלום,
עשיתי בדיקה
והתוצאה היא:
מעדכן אחרון:meulab
מקליד:hiro59b
חסום בדרגה 2:לא
מה זה אומר?
הרופאה נתנה לי את הדף אבל לא אמרה לי מה זה אומר
מחכה לתשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בבקשה תשובה לתוצאת בדיקה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/01/2015לא ברור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זאת אומרת?
רוית06/01/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מה זאת אומרת? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/01/2015לכתוב אין משמעות,עלייך לפנות לרופא שלך לצורך הפרשנות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתשובתך
רוית06/01/2015בתור רופא לפריון אתה אמור לדעת לפרש לי
את אותם נתונים הרופאה ראתה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו את ממש חצופה!
אני06/01/2015כותבת חלקי ציטוטים שאין להם שום משמעות בתצורתם זו ומרשה לעצמך לענןת לרופא בצורה כזו מזלזלת?
שיהיה לך רק בהצלחה מכל הלב. קצת נימוסים בלי קשר לא יזיקו לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמת
אריאל06/01/2015צודקת, את חצופה אמיתית. הפרופסורים נותנים מזמנם ללא תשלום, פגישה עימם עולה כסף, והם ברצון טוב מנדבים מידע. את מביישת את כולנו. אפילו אם את בלחץ, כל מי שבפורום הזה פחות או יותר באותו מצב. מן הראוי להתנצל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא התכוונתי לפגוע בכבודו בכלל!!!!!!
מורן07/01/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום מהאף בהריוןדנה05/01/2015
שלום
בשבוע 24
ביום שבת היה לי דימום מהאף ממש נוזל דם לא בקינוח.
היום שוב דימום מהאף רופא אף אוזן גרון אמר שיש כלי דם פתוח וצרב את המקום.
עכשיו שוב דימום.
האם זה יכול להעיד על בעיה כל שהיא חוץ ממה שאבחן הרופא??
רופא נשים אמר שזה לא קשור אליו והפנה אותי לא.א.ג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום מהאף בהריון - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר05/01/2015דימום מהאף שכיח בהריון. במידה וספירת הדם/תפקודי הקרישה שלך תקינים ונבדקת ע"י רופא אף אוזן גרון והבדיקה תקינה, נראה שאין ממה לחשוש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשאלה05/01/2015
מה הסיבה לקחת סטרואידים אחרי החזרת עוברים מה זה עושה ובאיזה מקרים צריך לקחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר05/01/2015הרעיון העומד מאחורי תוספת הסטראוידים הוא עזרה בתהליך ההשרשה. עם זאת, לא קיימות עדויות מבוססות ליעילות הטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שאלה06/01/2015האם גם שימוש במשחות שמכילות סטרואידים לשימוש חיצוני יכול לעזור או להזיק להשרשת העובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/01/2015אינן מועילות ואינן מזיקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האםמרב05/01/2015
שלום
האם יש דבר כזה מעקב זקיקים לא ווגינאלי
הכוונה שעושים את הבדיקה חיצונית על הבטן התחתונה
האם כך באמת אפשר לראות זקיקים בשחלות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם - תגובה
פרופ` דוד בידר05/01/2015אפשר, אך זה פחות טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכים לקראת החזרת עובר קפואדפי05/01/2015
שלום רב,
יש לי עובר קפוא, בן שלושה ימים.
היום, יום תשיעי למחזור. נוטלת אסטרופם 2 מ"ג, שלוש פעמים ביום, החל מהיום שני של המחזור.
כמו כן, אמורה להתחיל ביום ה גם תמיכה של אנדומטרין 100 מ"ג, שלוש פעמים ביום.
הערכים שנבדקו היום:
עובי רירית הרחם 6.1
E2 822
פרוג' 1.21
LH 21.4
האם הערכים מתאימים להחזרה ביום א (בתחילת שבוע הבא)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכים לקראת החזרת עובר קפוא - תגובה
פרופ` דוד בידר05/01/2015צריך לחזור על הבדיקות ביום ה, לפני מתן פרוגסטרון לפני שנשיב על השאלה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת פיפל ואיחור בוסתאלי05/01/2015
שלום
אני לפני טיפולץ עשיתי לפני שבוע ויום פיפל. הוסת האחרונה היתה ב 6.12.14. היא כבר צריכה להגיע אבל עדיין אין אף סימן. תמיד אני מקבלת בין 28-30 יום. ה30 יום כבר עברו. האם פיפל יכול לעכב וסת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיון זרע
אלי05/01/2015ועוד שאלה בנושא אחר-
כאשר מורפולגיה מראה פחות מ 3% בבדיקות זרע- מה המחשבות שלכם לגבי מיון זרע? האם זה באמת מעלה את הסיכויים להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיון זרע - תגובה
פרופ` דוד בידר05/01/2015לא.
ואין דבר כזה מיון זרע.
ו3% כולם מופיע ברוב הבדיקות משום מה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת פיפל ואיחור בוסת - תגובה
פרופ` דוד בידר05/01/2015פיפל לא מעכב וסת.
תעשי בדיקות דם ותדעי מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה פוליתחסוי05/01/2015
יום חמישי הזה בעה אהיה שבוע 13 והרופא נשים שלי אמר לי להתחיל משבוע 13 לקחת פרנטאל תוספת ויטמינים ולהפסיק את החומצה הפולית ולקחת רק את זה. האם זה.נכון? האם לקחת רק את זה? פשוט לא רוצה לקבל סתם בגלל זה אני שואלת. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש תשובה?
חסוי05/01/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחומצה פולית - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר05/01/2015חומצה פולית הוכחה כיעילה למניעת מומים במערכת העצבים אם נלקחת עד סוף הטרימסטר הראשון להריון. לאחר מכן, אין צורך ליטול חומצה פולית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה עזרה - לחוצה מאודמיכל05/01/2015
הי, אני בת 37, בטיפולי פוריות (לקראת הזרעות, בינתיים רק הורמונים). אני לא מעשנת ומשתדלת לחיות בריא. כרגע אני כשישה ימים לאחר הביוץ. היה לי היום יום קשה, וכמו מטומטמת עישנתי 2.5 סיגריות. אני לא מעשנת כבר שנים. לא יודעת מה עבר עלי. האם יכול להיות שאם אני בהריון גרמתי נזק לעובר? אני ממש בהיסטריה. בבקשה שמישהו יעזור לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה עזרה - לחוצה מאוד - תגובה
פרופ` דוד בידר05/01/2015זה לא יגרום לשום נזק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי שאיבהיוליה05/01/2015
צהריים טובים!
אתמול בבוקר עברתי שאיבה, אחרי שהתעוררתי, ניגש אליי הרופה ואמר לי שממחר יש לקחת קרינון ובמכתב שחרור כתוב שיש לקחת פעמיים ביום קרינון. האם זה משמעותי? תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי שאיבה - תגובה
פרופ` דוד בידר05/01/2015פעם ביום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה ובטאאני05/01/2015
בדיקת דם לאחר 11 ימים של הזרעה בטא שלילית... האם בכל זאת צריך בדיקת אולטראסאונד או שזה וודאי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה ובטא - תגובה
פרופ` דוד בידר05/01/2015למה אולטרה-סאונד.?
אם הבדיקה שלילית אז אין הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)