מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלות בעניין בנק הזרע ,וחנקן נוזליצ'יפופו14/01/2015
סליחה מראש על החפירה
אני גרה באזור בו אין בנק זרע . אי לכך אני צריכה לחתום על מיכל חנקן נוזלי , לנסוע לבנק זרע שרחוק מבית החולים בו אעבור את הטיפול לחזור עם המיכל ואז לעבור הפריה. העניין הוא שקשה לדעת מתי יהיה הביוץ - הרופא אמר התראה של יומיים , ומצד שני אצל בנק הזרע צריך לקבוע תור שבוע מראש.
אז קבעתי תור לשבוע הבא - לבנק הזרע , כי כרגע אני בשלב של הורמונים (מונופור ).
ועכשיו השאלות:
1. האם מסוכן להסתובב עם מיכל חנקן נוזלי ברכבת?
2. בית החולים אומר שהוא לא יכול ולא מוכן (בצדק נדמה לי ) לאכסן תרומה . מה עושים אם באותו היום אין ביוץ?
3. צריך להביא משהו מהבית כדי לקחת את המיכל ? יש משהו שאני צריכה לדעת?
בתודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלות בעניין בנק הזרע ,וחנקן נוזלי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/01/20151.אין בעיה
2.בית החולים חייב לקחוט את התרומה וחהכניסה לחנקן נוזלי
3. פרט להעברת המיכל אין צורך בשום דבר נוסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
צ'יפופו14/01/2015בית החולים מספק את המיכל , בנק הזרע - בעיר אחרת מספק את המנה . אין תאום בין השנים - בית החולים הודיעו לי מראש שהם לא מאחסנים .
מה עושים? מקווים לטוב .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ דם בהריוןאני14/01/2015
היי, אני בשבוע 33. עוקבת אחר לחץ הדם שלי מאז שבחלבון העוברי יצאה תוצאה מעט מוגברת ( 3.14 ) ב hcg. אני שמה לב שכשאני מודדת כמנ פעמים רצוף לחץ הדם יורד. קורה במקרים הכי גרועים שהמדידה ףהראשונה יוצאת מאוד קרוב ל 90 140 אבל תמיד במדידות שלאחר מכן לחץ הדם יורד ונמצא בערך על 120 80. לרוב פחות... האם המדידה הראשונה צריכה להדאיג אותי באם המדידות שאחריה יותר טובות? לציין שמאז ומתמיד כשבדקו אותי במרפאות/ בתי חולים בדקו יותר מפעם אחת.. נראה שהלחץ מעצם הבדיקה משפיע עלי מאוד. ועדיין, האם הבדיקה הראשונית הגבוהה צריכה להדאיג? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לחץ דם בהריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/01/2015מה שקובע זו הבדיקה האחרונה הריחוונטית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום יחסי מיןאנונימית14/01/2015
שלום, רציתי לשאול, שבוע 10+3 עם שלישיה, האם ניתן לקיים יחסי מין?
ואם לא מתי כן אפשר?
היום הייתי בבדיקה שגרתית והכל בסדר ברוך השם.
תודה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קיום יחסי מין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/01/2015אין בעיה חקיים יחסים מתי שאת רוצה אם ההריון תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות לגבי מנופורצ'יפופו14/01/2015
התחלתי להזריק מנפור לפני שלושה ימים , ואמורה להמשיך עוד שלושה. חדשה בטיפולי פוריות . בעצם אין לי בעיית פוריות ,אלא שאני מבוגרת , רוצה להרות.
1.לפי מה מחליט הרופא מה הכמות שהמטופלת מקבלת?
2. הרופא אמר להזריק כל יום , ולא ציין את יום הביקורת - אז ביום הזה לא להזריק?
3. הוא לא ציין את שעת ההזרקה ,אז התחלתי להזריק בבוקר ומזריקה בבוקר . הביקורת בערב . כלומר בבוקר אני מזריקה , אח"כ למחרת בערב רואה את הרופא . זה משנה ?
בתודה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד קצת מידע
צ'יפופו14/01/2015לפי מה שקיבלתי אני אמורה להזריק 6 ימים (כאמור מזריקה בבוקר) , ביום השביעי בערב הביקורת. האם זה בסדר שההזרקה בבוקר?
שאלות לשם ידיעה: מה עושה הגוף עם ההורמונים? האם הוא משתחרר מהם בעזרת השתן?
איך פועל המונפור - אם לרופא אין זמן , אז אולי יש אתר ידידותי לאנשים כמוני , משהו בבחינת ivf for dummies ?
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות לגבי מנופור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/01/2015קביעת המינון נעשית לפי מספר נתונים הנוגעים לגילך,הרזרבה השחלתית שלך,משקלך,תגובה קודמתטיפול להשריית ביוץ לצורך הזרעה או הפריה חוץ גופית.
יש להזריק עד יום הביקורת ולהמתין להוראת המשך,לטעמי כדאי שתזריקי בשעות אחה"צ או הערב,היות והמעקב שלך נעשה בערב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואוו!!!
צ'יפופו14/01/2015הרבה תודה על התגובה וההתייחסות . העניין הוא שמזה שלושה ימים אני מקבלת את הזריקה בבוקר . אז נראה לי שאמשיך בבוקר , ופשוט אקח עוד זריקה אחת ביום ראשון - שאז אחה"צ הביקורת.
יש לי כאבים קלים בצד ,במפרק של הירך , אבל לא נראה לי שזה קשור , ואין רופא עד יום ראשון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלותבר14/01/2015
שלום רב,
יש לי מספר שאלות שאני סקרנית לדעת אשמח לקבל תשובה:
בעבר עשיתי צילום רחם והיסטרוסקופיה כדי לברר אי פיריון,
נמצאה שיש לי רחם קשתי 4 מ״מ שלא אמור להוות בעיה בכניסה להיריון לאחר מכן הריתי וילדתי תינוק בריא שהיום הוא בן שנתיים .
אני מנסה להיכנס להיריון בשנית במשך שנה עם אותו בן זוג ( בעלי) כל הבדיקות שעשינו בעבר לא נעשו בשנית מלבד בדיקות זרע ,
האם גם אני צריכה לעשות בשנית צילום רחם, היסטרוסקופיה או בדיקות אחרות?
אני בת 32 ילדתי לפני שנתיים ילד ראשון הלידה הייתה תקינה לחלוטין .
שאלה נוספת:
מאז הלידה תחילת המחזור שלי הוא בהפרשות שחורות חומות ורק לאחר מספר ימים מגיע המחזור,
בבדיקות הורמונליות שעשיתי נראה שיש לי רזרבה שחלתית נמוכה , יש קשר לקושי להיכנס להיריון? אם כן, איזה טיפול עלינו לעשות , כבר הזרעה שניה בהורמונים וחמישית ללא ועדיין לא מצליחים להיכנס.
בעבר הזרעה ראשונה עם הורמונים והצלחנו.
אשמח לעזרה/ טיפים/ ייעוץ מה שאפשר על מנת לקדם אותנו לעבר היריון נוסף בזמן הקרוב,
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כמה שאלות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/01/2015בשלב ראשון הייתי סומך על הנתונים מההריון הראשון וככל שהכניסה תתעכב יהיה צורך לחזור על הבדיקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
בר14/01/2015אנחנו טיפול שני גונל +אוביטרל ,
כמה טיפולים בד"כ עושים עד שעוברים להפריה חוץ גופית ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 36קרן14/01/2015
בוקר טוב.
שבוע 36 מיועדת לקיסרי בעוד שבועיים בשל מצב עכוז.
בהערכת משקל אתמול, בדיוק שהוע 36, נאמר לי שהעובר שוקל 2640 קג . ו
בנוסף נאמר לי שכל המדדים תקינים, זרימה טובה, למעט היקף בטן שקטנה בשבועיים וחצי.
יש לציין שבשבוע 33 בהערכת משקל היקף הבטן היה קטן בשבוע.
וכן שיש לי סכרת הריון.
שאלותיי:
1. האם זה שהיקף הבטן קטן ממה שצריך עלול חלילה לרמז על משהו?
2. האם זה קשור לכך שבשל העובדה שהעליתי רק חמישה קג (שמרתי בגלל הסכרת הריון).
3. ושאלה אחרונה איזה מדד באנגלית מציין אורך של עובר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 36 - תגובה
פרופ` דוד בידר14/01/2015היקף הבטן לא אומר כלום ולא קשור לעניין הסכרת ההריונית והעליה במשל.
לא מודדים אורך עובר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
קרן14/01/2015תודה על המענה.
אז אתה אומר בעצם שזה שהיקף הבטן קטן משבוע ההריון בשבועיים וחצי זה לא נורא?
ואם עד הלידה בעוד שבועיים הפער בהיקף הבטן יגדל? האם אז זה יהיה מסוכן?
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
קרן14/01/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר14/01/2015היות ואת נמצאת במעקב גם בשל הסכרת ההריונית, מציעה שתפני להבדק ע"י רופאי המרפאה להריון בסיכון שיתרשמו מכל המדדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך - תגובה
פרופ` דוד בידר15/01/2015כרגע אין שום משמעות לדבר היות ואת לפני לידה.
אם עד כה כל הבדיקות היו תקינות אז אין מה לדאוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אני15/01/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מווקס בהריון. בעקבות דלקת בסינוסיםשי14/01/2015
רופא אף אוזן גרון רשם לי טבליות מווקס וכמו כן אנטיביוטיקה . רציתי לשאול האם הטבליות בטוחות לשימוש בהריון? אני בשבוע 11.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה בבקשה לתשובה
שואלת14/01/2015?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מווקס בהריון. בעקבות דלקת בסינוסים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/01/2015בטיחות המובקס בהריון לא ידועה לכן עלייך להיוועץ ברופא בקשר לצכשיר ולאנטיביוטיקה המתאימה להריון ולזיהום המדובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקטוסלפינגסאני14/01/2015
האם סקטוסלפינגס יכול להפריע להכנס להריון בטיפולי IVF?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקטוסלפינגס - תגובה
פרופ` דוד בידר14/01/2015כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום שבוע 7 פלוס 5לי14/01/2015
בוקר טוב, הלילה היה לי דימום (לא מעט), הלכתי למיון ונאמר שיש לי אקטופריון מדמם ושהדימום כנראה מהרחם, נצפה עובר ודופק. מה ניתן לעשות עם זה בהריון? אמרו לי שמדובר בהפלה מאיימת. תודה רבה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום שבוע 7 פלוס 5 - תגובה
פרופ` דוד בידר14/01/2015לא הבנתי אם אמרו שהצואר מדמם אז למה חשבו שזה מרחם.
בכל מקרה ברגע שיש דופק הסיכויים טובים וצריך רק לנוח יותר ואולי זריקות פרוגסטרון יעזרו.
תועצי ברופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 19 לאחר ivf עם מיעוט מי שפירדנה14/01/2015
אתמול בערב הרגשתי מעין רטיבות וחששתי מדליפת מי שפיר. בדקתי עי פד מיוחד ולא השתנו הצבעים. לעןמת זאת בספקולם ובדיקה של רופא היה מעט נוזל בנרתיק אולם הוא לא זיהה חור ולא אמר בוודאות שזה מי שפיר. טען שלפעמים החור גבוה ולא רואים ומצד שני הפרשה סמיכה יותר. בנתיים אני במעקב בביח. אין לי חום ויקחו לי דם לבדוק זיהום.
השאלה- האם זה מי שפיר? יש מה לעשות בנדון? אשמח לקבל חוו״ד .
אגב- עשו סקירה מוכוונת כליות, שיליה נמוכה, לא מכסה ולא מצאו היפרדות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 19 לאחר ivf עם מיעוט מי שפיר - תגובה
פרופ` דוד בידר14/01/2015אם זה מי שפיר אז זה לא טוב.
הדרך היחידה לברר זאת זה על ידי הזרקת חומר צבע כחול ואז לראות
אם נוזל דרך צואר רחם.
בשלב ראשון נמנעים מהבדיקה כי היא חודרנית ומנסים לעקוב אחרי נתונים כמו חום ובדיקות דם לסימני זיהום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות מומלצות בהריון תאומיםאני14/01/2015
שלום
בהריון תאומים לאחר הפרייה. שבוע שבע. נצפה דופק בשני העוברים לפני שבוע.
שאלתי היא לגבי בדיקות בהריון תאומים. אני מודעת לחשיבות השקיפות העורפית. השאלה היא חוץ מזה מה מומלץ לעשות.
אהיה בת 37 במועד הלידה הצפוי. בריאה ללא עבר משפחתי ועם שני ילדים בריאים בבית. הייתי ממש רוצה להמנע מבדיקת מי שפיר. האם הבדיקת דם הקיימת בשוק מסוג DNA cell free הינה אמינה בהריון תאומים? האם כדאי לבצע אותה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות מומלצות בהריון תאומים - תגובה
פרופ` דוד בידר14/01/2015יש פרוטוקול אצל כל רופא המבצע מעקב הריון מה לעשות במעקב ההריון וכדאי ללכת לפי מה שהוא אומר.יש להביר כל שלב ועל מהות כל בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ivf רגיל ..אני14/01/2015
שלום לכם..
6 שאיבות ובכולן השתמשו בicsi כי בטיפול הראשון איכות העוברים מivf רגיל הייתה ירודה .
בשאיבה לפני יומיים הוחלט לנסות עוד פעם להפרות בשתי השיטות כי נשאבו 20 ביציות ורובן בשלות.
5 בשיטה הרגילה ואין הפריות אפס ..
12 הפריה באיקסי ..
זרע תקין .
למה זה קורה והאם יש מה לבדוק ?
האם זה מסביר את אי הפריון שלנו ?
אני בת 30 כבר 3 שנים בטיפולים
בעלי בן 43 ..
כל הבדיקות תקינות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה למענה ..תודה
אני15/01/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מחכה למענה ..תודה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/01/2015כדאי לבצע לבעלך בדיקת זרע עם הלוספרם כדי לבחון את שיעור הפגמים ב-DNA של הזרע הקשורים בקשיים בהפריה,איכות עוברים ירודה ושיעור גבוה של הפלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמת ביטאיאנה13/01/2015
שלום רב:-
עשו לי החזרת שני עוברים מוקפאים בתאריך 31/12/14 והיום ביצעתי בדיקת דם להריון וברוך השם חיובי אנחנו בהיריון.
השאלה שלי רמת ביטא של 222 בשלב זה יכולה לרמז על הריון של עובר אחד או יותר??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמת ביטא - תגובה
פרופ` דוד בידר14/01/2015הבדיקה הזאת בסדר וקרוב לודאי עובר אחד.
רק הבדיקה השניה בעוד יומיים תראה האם ההתפתחות תקינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות מהיום -אולטראסאונד ראשוןנעמה13/01/2015
שלום רב,
בטא מתאריך 11.1.15- 2455
בתאריך 13.1.15- בוצע US ראשוני בהתאם לבקשת הרופא המטפל. הנתונים שהתקבלו:
מתאים ל5 שבועות+ 4 ימים.
נצפה שק הריון תוך רחמי התואם בגודלו ל5 וחצי שבועות. הודגם שק חלמון. טרם הודגם קוטב עובר.
צוואר רחם ושחלות ללא ממצא חריג.
**שאלתי היא- האם הממצאים תקינים?
באיזה תאריך לבצע שוב US על מנת לוודא קיום דופק עוברי?
בתקווה לבשורות טובות לכולן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות מהיום -אולטראסאונד ראשון - תגובה
פרופ` דוד בידר14/01/2015ממצאים תקינים ובעוד שבוע צריך לראות דופק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת דםאנונימית13/01/2015
שלום,
רציתי לדעת האם אני מבייצת לפי תוצאות בדיקת דם:
אסטרוגן - 284.5
פרוגסטרון- 1.73
lh- 8.89
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקת דם - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר13/01/2015לפי הבדיקות האלה טרם היה ביץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)